brak logo

AVRENTIM Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o AVRENTIM Sp. z o.o.

juka 2014-02-05 19:56:52
obecnie jest rekrutacja na małopolskę,możecie napisać jaka umowa o pracę czy zlecenie, wynagrodzenie brutto przy wieloletnim stażu,ile wizyt dziennie,pozdr
Gość 2014-02-12 11:10:33
Witam orocz tego ze cięzko to o jakiej podstawie mówimy w przypadku tej firmy.
jj 2014-02-28 21:15:31
Jakieś głupoty wypisują.Pracuje w terenie już od prawie dwóch lat i uważam,że standardy pracy są na wysokim poziomie oraz możliwość premii,które bardzo motywują do pracy.
michalb 2014-03-01 13:49:22
Boze, co za bzdury ktoś wypisuje, standard wysoki dlatego ludzie wylecieli, pewnie dlatego tak gorzko to opisują. Ze swojej strony uważam ze standard wysoki ale i zarobki duże no i oczywiście bonusy: zawsze wypłacane. Chyba o to chodzi. Tak a propo firma się nie ukrywa ani nie robi nic zlego. Z tego co wiem to zarząd jest ten sam a tylko zarząd ma dostep do info wspomnianego powyżej, wiec nie wiem kto to wypisuje. Polecam, ale trzeba pracować.
nowa_ja 2014-03-03 12:28:13
Pracuję z firmie od niedawna - dopiero 2 m-ce. Przede wszystkim pozytywne zaskoczenie na początku: dostałam stawkę wyższą, niż proponowałam. Żadna krzywda mnie nie spotyka, robię swoje i wszystko jest ok. Ciekawi ludzie, którzy robią ciekawe rzeczy, czuć międzynarodowy charakter firmy. Osobiście polecam.
Gość 2014-03-14 13:37:53
To napisz, ile osób między czasie firma wymieniła, jak się z szefem... to i 5 i 10 można pracować bez obawa :)
piotr 2014-03-14 13:40:13
Omijać szerokim łukiem...
ola 2014-03-15 01:56:08
Wysoki standad pytanie czego biur, czy wspolpracy lub profesjonalizmu zadna z tych rzeczy widac ze ktos nie pracowal profesjonalnie albo nie ma tak naprawde porownania zarobki ok ale dlugo nie wytrzymasz chyba ze lubisz( usunięte przez administratora ) szerokim kolem ktos zrabnie to ujal:-)
mir 2014-03-15 02:02:25
Moze tak i moze nie zalezy co kto lubi ale generalnie jak lubi to w krotkim czasir juz lubic nie bedzie:-) Dajcie sobie spokoj najlepiej od razu:-)A
reksio 2014-03-15 02:18:48
Nie od tej strony sie za porzadki wzieli, sami moze jakas mala terapia dla co poniektorych? Nikt nie jest idealny, a ideal to jeszcze troche popracowac:-) humor, atmosfera i fajerwerki w szczegolnosci jak sie smiejesz z dowcipow kochanego a to naprawde sztuka:-) Szczeki moga sie tobie zawiesic pozostanie Ci nerwowy tik zwany potocznie avrentimopasja:-) praca osmiogodzinna od 8 do 8 plus nadgodziny:-) tak srednio cztery i dyzur nocny gdyby chcial ktos zadzwonic np:-)
michalb 2014-03-15 12:06:40
Syf, omijac szerokim lukiem, avrentimopasja ???? Można nie lubic firmy itp. ale te wpisy to zwykla zlosc, zal i obluda. A tak poza tym to rozumiem ze Reksio i aa to ta sama osoba. No coz jaki nick taka osoba. Duzo zlosci i goryczy. Jakies osobiste animozje a nie obiektywna opinia. Firma oferuje konkurencyjne zarobki, godziny pracy to 8 godzin (jak sobie ktoś nie radzi to faktycznie zabiera to więcej), srodowisko przyjemne, spotkania integracyjne itp. Normalna praca. Jeżeli ktoś ma negatywna opinie to niech napisze cos konkretnego i obiektywnego, inaczej to tylko pomowienia. Pewno konkurencja jest niezadowolona :))))))))))))
iwona 2014-03-16 17:11:56
Kazdy ma pewna skale oceny wedlug posiadanych kwalifikacji i doswiadczen, co wiecej ma prawo do wlasnej oceny, i to pewnie brak umiejetnosci oceny decyduje o teorii spiskowej, nie jest fajnie ale co kto lubi i wszystko. (usunięte przez administratora)
1
iwona 2014-03-16 17:39:14
Ktos napisal o warunkach w biurze i to pewnie klamstwo:-) ok 16 metrow kwadratowych na 4 osoby z biurkami komputerami i drukarka , przejsc nie mozna bylo zreszta trudno sie dziwic i to pewnie tez konkurencja zalatwila:-) dlaczego tak firma sie stresuje sie opiniami:-) ciesze sie ze jednak jest ktos zadowolony.........:-) wlasnie po to te fora istnieja:-)
1
Pan kracy 2014-03-17 21:59:33
Co ty piszesz, to chyba zatrudniona osoba do dobrego wizerunku :) tylko tu już nic nie pomoże nawet dobry .... Szefie pobudka!!!! 1/2 zespołu na zieloną trawkę i budowa od nowa, bez żadnych znajomych, znajomego, (usunięte przez administratora).Ludzie szkoda czasu i energii na to miejsce!!!!! No chyba że lubicie je tracić ;)
monika 2014-03-17 22:09:53
Tak kochany jak coś palnie to już nic tylko się śmiać :) ale wiecie śmiać się tak po amerykańsku wtedy to jesteś gość, - reksio jak się objawia avrentimopasja?
marza 2014-03-17 22:14:43
Tak, o rany naprawdę - to chyba nie pracujesz tam gdzie pracujesz a może nie firmy ci się pomyliły?
michallb 2014-03-23 15:57:56
Negatywne opinie plyna od osoby która pracowala w biurze. Wydaje mi się ze jezeli ta osoba już nie pracuje to znaczy ze nie dala rady kompetencyjnie. Firma wymaga kompetencji. Dla kompetentnyvh jest miejsce i dobre warunki a dla nie radzących sobie zielona trawka.
1
iwona 2014-03-26 15:11:49
To prawda kompetencje sa istotne w szczegolnosci do kultury organizacyjnej, oj przydaloby sie naprawde, oraz odpowiedzialnosci i rzetelnosci,rzeczywiscie tego brak. Generalnie zielona trawka, wymiana pol zalogi to rzeczywiscie duze kompetencje managerskie.To rodem z wczesnego etapu rozwoju polskiego kapitalizmu, rzeczywiscie jakis public relatons przydalby sie z pewnoscia. Moj Ojciec mawiał ze ryba to psuje sie od glowy i ze najpierw trzeba zaczac od siebie. Skutecznosc to gra zespolowa a nie indywidualna wiec nie da sie nic zrobic bez narzedzi, konsekwencji w dzialaniu, metoda zamiatania po dywan po pewnym czasie sie nie sprawdza..,..... Generalnie zycze duzo szczescia bo bedzie ono potrzebne:-)
Janek 2014-05-29 12:07:31
Może to były tylko plotki i nic nie wymieniali, jakoś do tej pory żaden z pracowników avrentim tego nie potwierdził.
#gość# 2014-06-27 14:18:42
plusów lepiej szukać na cmentarzu, tam ich więcej znajdziesz:)))))
cwany gapa 2014-09-18 11:27:35
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!
Chciałbym coś dobrego powiedzieć o tej firmie, ale nie mam co ... zarówno w biurze jak i w terenie jest wielki syf. W firmie panuje grobowa atmosfera, tajemnice, donosicielstwo a działami kierują osoby niekompetentne " pocioty " rodzinne i osoby bez jakich kolwiek predyspozycji menegerskich.
Brak szacunku do ludzi.
p.s. pozytywne opinie na tej stronie to sprawa osoby odpowiedzialnej za dobry wizerunek tej firmy. Tak aporopo do wypowiedzi wcześniejszych, nikt w tej firmie jako handlowiec nie pracował 2 lata.. czytajac to oplułem monitor ze śmiechu :)
1
#gość# 2014-10-01 16:58:27
Bardzo trafne spostrzeżenia kolego / koleżanko. Nepotyzm, pseudo dyrektorzy i kierownicy, a szkoda bo MD bardzo mi imponował swoją charyzmą. Wydaje mi się że Prezes tego nie dostrzega lub nie chce dostrzec. No cóż jego strata.
Powinien przekuć słowa w czyny jakie kiedyś zasłyszałem "wypier... Was wszystkich zaraz" może to by poskutkowało. Także tak, jeżeli osoba odpowiedzialna za wizerunek to czyta to może niech przekaże powyższe uwagi i do DZIEŁA. Czas na zmiany!!!
1
ola 2014-10-03 15:32:44
ukazało się ogłoszenie na przedstawiciela farmaceutycznego na wlkp.chciałabym aplikować ale nie wiem czy warto....
Jakie zarobki ?
Auto ?
Atmosfera ?
Czy kogoś zwolnili czy sam się zwolnił ?
Kamil 2015-01-06 01:58:53
Wydaje mi się, że jeżeli pracownik sam siebie nie pozwoli wypchnąć ze stołka - nie da powodów ku zwolnieniu - to nic takiego nie nastąpi. Chyba, że już zupełnie osobowość danej persony będzie całemu zakładowi nie odpowiadać. Wówczas to już tylko pogratulować kompetencji osobie zajmującej się rekrutacjami.
pracownik 2015-01-28 16:43:46
Dla osób z doświadczeniem odradzam szkoda psuć CV ale dla osób bez doświadczenia warto spróbować: podstawa może być, premie śmiechu warte, nowe auta, bardzo duże tereny 3 województwa i to wszystko do mankamentów należy bardzo słaby dobór kadry kierowniczej ludzie którzy nie nadają się absolutnie na takie stanowiska, a dyrektor tak do końca nie wiadomo czym się zajmuje ale napewno ma najlepsze stanowisko jest Dyrektorem. Ogólnie atmosfera słaba ale prezes bardzo sympatyczny gość z tym że nie ma pojęcia za bardzo co się dzieje w jego firmie albo nie chce wiedzieć :(
powiedz stop 2015-04-02 14:54:25
praca w firmie nie jest zła jak się jest d. s. lub ch. poza tym całemu kierownictwu brakuje jednej podstawowej rzeczy ,wiedzy do zajmowanego stołka.ale tam sie stołki trzyma dwoma rękoma i dlatego nic sie nie robi!
Stop 2015-10-23 15:35:45
Niejasna firma. Firma krzak. Dziwna korelacja z firmą Bolis. Unikać !
2
JKG 2016-04-04 09:20:49
JEDEN WIELKI SYF
kolka 2016-04-19 21:50:05
nie ma o czym pisać panie i panowie.ta firma to tylko przykrywka pod BMW
rele 2016-05-09 22:37:02
Widocznie nie jest tak źle, skoro miały się pojawić jakieś premie do podstawy zarobków w firmie. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o AVRENTIM Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVRENTIM Sp. z o.o.