brak logo

Valdi Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Valdi Sp. z o.o.

nick 2013-03-04 15:52:22
JAKA ŻENADAAA- PO PROSTU WSZYSCY PISZA PRAWDE! nikt by sobie nie sciemnial, a co do zarobkow to sa wrecz bardzo wysokie haha chyba dla coruni 1 i 2 haa zal mi tej firmy i cen jakie sa na gazetkach ciewawe..pozdrawiam wszystkich zdeterminowanych;)
yogibabu 2013-03-05 19:49:54
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=381296221964882&set=a.303545843073254.68721.302423596518812&type=1&theater - wklepcie to w googlach a oczom Waszym objawi się wielki bossssss Wasz ulubieniec człowiek o niezwykłym zmyśle biznesowym tak to on, to o nim myślicie główny zarządca na plantacji wd.. Miły, uśmiechnięty, sympatyczny po prostu równy gość w średnim wieku oczywiście ze złotym certyfikatem rzetelnej firmy - dno i wodorosty skrzyżowanie muła bagiennego z trolem jaskiniowym. Pracujcie w pocie czoła na całe te dziadostwo, a nagroda Was nie minie. Pozdrowienia dla całej załogi szczególnie tej starej (stażem)
pan punkt g 2013-03-06 11:06:46
haha a ja mam pytanie:) jak wejść do tej zacnej rodziny?jak czytam te komenty to pragne być członkiem tej wspanialej jakze cudownej rodziny! w ostatecznosci moge byc zastepca prezesika, mam wlasnie niepełne podstawowe,nadaje sie???kocham prezerwatywy i zielony kolor a także kwiatki ptaszki i motylki hahahaah za chwileczke aplikuje, czuje ze to praca wlasnie dla mnie hihihihihihi
CERTYFIKAT 2013-03-06 16:50:00
PANIE PUNKT G WYSTARCZ DOBRZE W [usunięte przez moderatora] WŁAZIC I POSADE MASZ ODREKI
------------------------------- 2013-03-06 19:06:46
żenada
żenada
żenada
żenada
vvvvvvvvvvvvvvvv 2013-03-08 13:34:04
Totalna Piaskownica
llLLLLLLLLLLL 2013-03-08 13:39:02
Szukam Pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yogibabu 2013-03-08 14:05:26
fragment z -Regulamin i Polityka Prywatności- "Nie ponosimy odpowiedzialności w przypadku, gdy dostarczony przez nas produkt nie będzie spełniał Twoich oczekiwań lub zawierał braki z winy producenta. Dotyczy to szczególnie elektronicznych produktów przez nas sprzedawanych. Niemniej jednak staramy się, aby oferowane przez nas produkty były najwyższej jakości". Jakąż to elektronikę ta potęga sprzedaje, o jakiej jakości tu mowa. Z tego co mi wiadomo, to towar z firemki ma jakość niższą niż najgorsze badziewie, to chłam, chińszczyzna przy tym to jest super finisz. Wciąż się zastanawiam jaką to elektronikę swoim rzeszom klientów ten koncernik proponuje - wibratory ? chyba nie, podgrzewane gacie ? też nie, a może tu chodzi o budziki na baterie (widziałem w gazetce) piękne cacka, kosmiczna technologia, tak to o to chodzi. Swiatły macie zarząd nie zginiecie z nim prezesik + prokurentki (sztuk 2) + operacyjny poprowadzą wszystkich do pięknej i spokojnej przyszłości.
777777777777777 2013-03-11 19:57:36
hmmmm
szkoda prądu

NIGDZIE NIE SPOTKACIE BIAŁEJ WRONY
I TAKICH PROSTAKÓW JAK ONY
he he he he
Bo z wykształceniem to u nich na bakier
do szkoły mieli pod górkę
a dlaczego domysleć sie łatwo
777777777777777 2013-03-11 20:37:25
Pierdu pierdu pierdu
kasę mają
co za brednie
gdyby mieli kasę to by przeterminowanych batoników nie robili w promocji
ale najlepszym hiciorem było
ROZDAWANIE KLIENTOM ZA DARMO TEGO BADZIEWIA PRZETERMINOWANEGO
KLIENTKA CHCIAŁA NA[usunięte przez moderatora] SANEPID NASŁAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
MOWA O PSEŁDO BATONIKACH
HE HE
....................................... 2013-03-11 22:19:30
BEZCELER!!!!!!!


Vanseller poszukiwany

Prowadzisz działalność gospodarczą?

Zajmujesz się zawodowo vansellingiem ?

Chciałbyś osiągać większe zyski?

Nawiąż z nami współpracę już dziś!!!

kontakt: rekrutacja@valdi.pl

Spiesz się, bo inni mogą Cię uprzedzić na Twoim terenie...



Poszukujemy współpracowników na terenie całej Polski.
PRymityw 2013-03-12 09:21:21
Kiedy w firmie było już bagno, ale jeszcze nie totalny syf z gilem to wielki wódz miał nasiadówkę z przedstawicielem DUREXA (przypomnę zarządowi czy jak mu tam - to jest marka firmowych prezerwatyw) i ustalili "ODBUDOWUJEMY RYNEK SPRZEDAŻY DUREXA" ruszyła komunikacji telefoniczna celem przekazania informacji i poczynienia ustaleń (typu - RUSZAMY ZE SPRZEDAŻĄ DUREXA, IDZIEMY PO BANDZIE Z CENAMI,
MUSIMY WYELIMINOWAĆ KONKURENCJĘ, TAK NIE MOŻE BYĆ ŻE JAKIŚ TAM MERKURY SPRZEDAJE WIĘCEJ OD NAS ITP ITD) no i co no i [usunięte przez moderatora]. Minęły może 24 h a potężny strateg, niebagatelny mózg wd stwierdził, że to się jednak nie opłaca, bo przecież istnieje 20 lat na rynku co samo w sobie stanowi wartość, więc gdzie klient będzie robił zakupy, no gdzie - teraz już wiadomo na pewno nie na brukowej. To jest oczywiście tylko jeden przykład, a jest ich wiele - wszystkie z takim samym końcem. Pozdrowienia ale nie dla wszystkich.
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] 2013-03-13 11:50:22
U HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAA
TABLICA REJESTRACYJNA VALDI HAAAAAAAAAAA
N IE MOGĘ JUŻ WYTRZYMAĆ
TO SZNURÓWKI TAKIE TABLICE ZAKŁADAJĄ
I SAMI WIDZICIE ,ŻE DO SZKOŁY POD GÓRKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
///////////////////////////// 2013-03-13 11:52:26
Czy warto tak ludzi traktować?
Panie [usunięte przez moderatora]?
gall anonim 2013-03-13 16:36:28
Ostatni wpis dobre pytanie on ma tych pracowników tej firmy w głebokim powazaniu tak mi sie wydaje jest demokracja wiec kazdy ma jakiś wybor tak ale zeby oszukwac na samym starcie to lekka przesada pozdrawiam
naiwniak 2013-03-13 19:40:20
Trochę podzielam wasze zdanie ale co tam durex. W marcu najważniejsze są w valdim one touch, payboy i king kong... hahaha i kleje do klejenia ich hahahaha.
yogibabu 2013-03-13 20:22:39
a wiecie że KING KONG ma dopuszczenie tylko na opakowaniu - prawdopodobnie żadnych papierów na to nie ma. BE MAN miał papiery dopuszczające i tak mu się do[usunięte przez moderatora] dobrali, że do dziś chodzi tyłem. Może ktoś młody zdesperowany, [usunięte przez moderatora] wykorzysta taką informację i napędzi stracha wodzowi hehehehehe
naiwniak 2013-03-13 22:05:36
Może ktoś z kolegów i koleżanek podpowie mi czy jedna pani to jest czy nie jest dyrektorem dezorganizacji firmy bo raz w mailu się tytułuje a raz nie. No chyba że chodzi o to czy coś zrobiła dobrze czy nie. No bo jak ostatnio spitoliła gazetkę i poprawiała stronę to się podpisała. No sam już nie wiem, trochę jestem zagubiony.
naiwniak 2013-03-14 21:49:04
uwaga firma valdji wprowadza na rynek w dniu dzisiejszym długo oczekiwany produkt, którym zamierza zgnieść konkurencje.... co to takiego to rzecz jasna z a p a ł k i hehhehehehehe
podobno niepotrzebny 2013-03-18 22:58:18
Czytam i zwijam się ze śmiechu. Fajna ekipa tam pracowała, szkoda że ta (usunięte przez moderatora)doprowadziła do tego że większość odeszła, ale jak to prezesina zawsze mówił ( nie ma ludzi niezastąpionych ) !!! I (usunięte przez moderatora) ??? Jak teraz sobie radzisz z planami nie sądzę że dajesz radę, co mnie bardzo cieszy:-) Chciał bym zobaczyć jak siedzisz sobie w tym swoim zasmrodzonym pokoiku i dumasz co tu zrobić i gdzie popełniłem błąd???
Mała podpowiedź: trzeba było dać zarobić ludziom i przede wszystkim zwolnić tych darmozjadów z niby zarządu :-)
Ps. Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z (usunięte przez moderatora) ???
yogibabu 2013-03-18 23:04:34
dostała awans - obecnie jest (a może już nie) asystentka zarządu. (usunięte przez moderatora)
VVV 2013-03-20 08:29:17
Do pracy nieudacznicy....................................
wesoła 2013-03-26 07:12:24
Biega, krzyczy pan (usunięte przez moderatora)
"Gdzie podziały się dolary!?"
Bowiem z racji stanowiska,
Musi dbać, by koncern zyskał.
A tymczasem forsy rzeka,
Gdzieś na boki mu wycieka.
Szuka zatem oszczędności,
W Dystrybucji, w Księgowości.
Budżet obciął już Ha-eR-om,
Normy zwiększa Presellerom.
Skraca produkcyjne linie,
Zwęża ściany w magazynie.
Likwiduje Dział Vendingu,
Tnie etaty w Marketingu.
Co się da centralizuje
Albo też outsoursinguje.
Już zamykać chce depoty,
Już sprzedawać chce pół floty,
Nagle - spojrzał do lusterka,
Nie chce wierzyć, znowu zerka,
I już wie, że zyski zżera
Jego pensja menedżera..
wesoła 2013-03-26 07:19:45
spotykają się dwaj koledzy. Pierwszy z nich zagaduje:
- Wyglądasz na wypoczętego i zadowolonego z życia. Jesteś na urlopie?
- Ja nie, ale mój szef tak...
pracownik 2013-04-10 17:21:47
[usunięte przez moderatora] myśli ze robia u niego jakies głupki i nie wiedza o co tak naprawde chodzi odradzam prace [usunięte przez moderatora] niech sam sobie sprzedaje te i tak drogie akcesoria razem z całą jego rodzinką [usunięte przez moderatora] ,,umawia sie z kims na jakies pieniadze chowa oczu w monitor i uwaza ze ktos bedzie robił za 1100 na reke [usunięte przez moderatora]
1
222222222222222 2013-04-12 07:06:39
W jakim sensie dacie radę
to tylko wpisy
ta firma nadal funkcjonuje i będzie na rynku
yogibabu 2013-04-12 20:59:48
co do istnienia to się zgadzam, tak ta firemka będzie istnieć. Istnienie firmy czy czegokolwiek nie ma nic wspólnego z normalnym funkcjonowaniem. [usunięte przez moderatora]
yogibabu 2013-04-19 14:21:46
doszły mnie słuchy że [usunięte przez moderatora] zajął się telemarketingiem. ten potężny boss dzwoni po klientach i zachęca do współpracy, prosi o adresy mailowe zachwala towar - wszyscy oprócz niego wiedzą że to najgorszy badziew[usunięte przez moderatora]
1
yogibabu 2013-04-27 07:08:14
czy to prawda że [usunięte przez moderatora] koncerniczek ma w ofercie wibratory
ULA 2013-05-23 16:26:33
Witajcie chciałam złozyc aplikacje do tej firmy ale coś mi nie dawało spokoju więc luknełam na GO-WORK.PL.myślałam ze to jakies żarty ale przekonałam się na rozmowie z tym [usunięte przez moderatora] facetem [usunięte przez moderatora]. zero konkretów,gadanie o fantastyce,częstowanie jakimś tanim lekko przeterminowanym soczkiem [usunięte przez moderatora]
Speccjalista ds/sprzedaży 2013-05-23 23:01:28
[usunięte przez moderatora] Oni działają już w górach i nad morzem
Widziałam ich auta bo jeżdżę po całej Polsce
[usunięte przez moderatora]
uu 2013-05-26 21:28:07
Zgadzam się z przedmówcą że to był kiedyś rozsądny człowiek.[usunięte przez moderatora]. Doszło do tego że najlepsi PH zarabiają tyle co prosty kierowca w innej firmie.Z fajnego gościa z przed kilku lat stał się zwykłym [usunięte przez moderatora].
podobno niepotrzebny 2013-05-26 23:18:52
Ludzie nie możecie wierzyć w nic co ten człowiek co was mówi, obiecuje rzeczy niestworzone odnośnie zarobków i rodzinnej atmosfery tam panującej. Powiem wam że kiedyś było fajnie, atmosfera spoko i fajni ludzie z którymi można było pogadać i się pośmiać, którzy pomogli w pracy, wszystko można było załatwić na telefon, nie było zawiści.... Pomimo usilnych starań [usunięte przez moderatora] na wprowadzanie bezsensownych przepisów, dawaliśmy radę. Wszystko się zmieniło po odejściu paru osób (tak zwanych niepotrzebnych) , którzy za dużo wiedzieli i nie bardzo chcieli się dostosować do tych absurdów. Po odejściu około 10 PH z czołówki zostali zatrudnieni handlowcy którzy mieli zastąpić wszystkich nieobecnych wieloletnich pracowników[usunięte przez moderatora]. Weszła konkurencja której się wszystko opłacało i wywaliła firmę z rynku zostawiając tylko kiepskie sklepy na których to owa firemka obecnie się utrzymuje. [usunięte przez moderatora]
przedstawiciel 2013-05-28 17:32:31
Rozmawiałem nie raz o tej [usunięte przez moderatora] firmie z wieloma osobami z rynku ,no i coz to nie jest ani koncern ani koncernik lub jakm to woli ok .normalna mała firma która robi mały biznes na rynku lokalnym i tyle [usunięte przez moderatora]
ABASADOR 2013-06-12 22:06:15

UMOWA O PRACE JEST, WYPŁATA NA CZAS JEST, PRZYJAZNA ATMOSFERA - CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ?
aba coś tam 2013-06-13 00:34:01
umowa jest śmiech,kasa na czas jest śmiech,tego ktoś zapomniał dodac ze 1100zł,to raczej zapomoga od tego wariata pozdrawiam
sylwia 2013-06-21 16:15:10
[usunięte przez moderatora] pozdrawiam was nie robcie tego błedu nie wchodzcie tam szkoda czasu na 1100zł oczywiście na czas [usunięte przez moderatora]
pracownik 2013-06-22 09:19:11
[usunięte przez moderatora].Rada dla wszystkich którzy myslą o zatrudnieniu w valdi - wszędzie tylko nie tam , mówi to osoba z dużym stażem w tym syfie.
yogibabu 2013-06-22 15:49:09
[usunięte przez moderatora] jeździ drogimi samochodami i podróżuje po świecie bo tacy [usunięte przez moderatora] jak ja (kilkanaście lat w tym prewecie) przynosimy lub przynosiliśmy w zębach pieniądze [usunięte przez moderatora]. obecnie kilku (mniej niż palce jednej nogi) handlowców przynosi zysk zbliżony do 8-10 tyś zł miesięcznie [usunięte przez moderatora]
PH 2013-07-05 07:59:19
To prawda ten desperat zatrudnia juz emerytki
kuźwa ale kabaret
wymyślił sposób [usunięte przez moderatora]
szczęściarz 2013-08-28 21:15:03
Faktycznie wszystko sie zgadza, [usunięte przez moderatora] mysla ze wszystko przetrzymaja, ale niestety jak zabraknie wodza to cala firemka niech sie zwija. Niby coraz mniej stanowisk i miejsc pracy , ale szukaja ambitnych ludzi do roboty, o co w tym wszystkim chodzi??? [usunięte przez moderatora] Napewno zastąpic doświadczonych i wymagających pracownikow na tanią siłę roboczą[usunięte przez moderatora], sami na własne życzenie otworzy kolejną nową drogę dla konkurencji. Nie ma co tam więcej szukać, cofanie się w rozwoju, to szansa dla tych zasiedziałych , żeby szukać roboty i spadać[usunięte przez moderatora]
Speccjalista ds/sprzedaży 2013-08-30 07:11:57
Największym błędem firmy było zwolnienie najlepszych pracowników
Ale przecież nie ma co się dziwić jak się nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy
chodzi tu o [usunięte przez moderatora] ich zachowanie i podejście do ludzi
byłam w szoku
bo to ludzie pracowali na ich wynagrodzenie a one chodziły z nosami do góry
Ja tam życzę im powodzenia bo i tak już nic nie zwojują z tymi produktami i z takim podejściem do pracowników
[usunięte przez moderatora] Ale
potencjalni kandydaci zaczęli się szanować
nie pozwalają się wykorzystywać
1
oszukany 2013-09-01 09:23:04
Doszły mnie słuchy ,że [usunięte przez moderatora] przejęło stery w firmie :-) ojej, widzę że marzenia się spełniają. Nadchodzi nieuchronny koniec :-)
[usunięte przez moderatora] Wartościowi ludzie którzy tam jeszcze pracują nie będą w stanie udźwignąć ciężaru utrzymani tej [usunięte przez moderatora] organizacji i w końcu wyfruną na wolność , czego im z całego serca życzę :-)
pozdrawiam 2013-09-13 08:28:57
Czytam te opinie i zastanawiam się kto je wpisuje
bo norumalni ludzie to chyba nie
A dlaczego takie wnioski dlatego ,że jest w firmie źle i was oszukali to zrozumiałe w każdej firmie tak bywa
[usunięte przez moderatora]
Kolejny 2013-09-19 10:50:42
[usunięte przez moderatora] W biurze wszyscy siedzą jak strusie,w kółko zmieniają im stanowisko,tam jest wieksza rotacja niż w wielkiej korporacji, bardzo dziwnie sie tam czułem. [usunięte przez moderatora]
Debil 2013-09-26 16:03:52
Faktycznie same [usunięte przez moderatora], tylko oni mogą tam pracować,niktogo normalnego tam nie znajdziesz. [usunięte przez moderatora] pracowali,pracują i bedą pracowac,dopóki debile bedą prowadzić ten bałagan.
1
TylkoPytam 2014-08-05 15:59:20
Jak sytuacja wygląda obecnie?
1
Suar 2015-02-21 13:55:00
Valdi oferuje bogaty wybór artykułów higienicznych, chemii gospodarczej czy środków czystości. Co prawda w każdym większym mieście jest spora konkurencja ze strony chociażby sklepów Rossman, ale mam wrażenie, że Valdi posiada niższe ceny, chociaż nie wiem czy nie ma gorszej dostępności produktów, co uważacie?
xxx 2016-09-14 17:54:25
Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie Valdi, chodzi o warunki pracy, wynagrodzenie, atmosfera?
oij 2016-09-16 22:29:21
Super, że wypłata jest na czas @mmpp, to zdecydowanie rzadkość w dzisiejszych czasach, a przecież dostawać wynagrodzenie w terminie jest bardzo ważne. To znak, że zależy im na pracownikach. A czy w związku z tym sa jeszcze jakieś benefity socjalne? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Valdi Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valdi Sp. z o.o.