brak logo

Isolution Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Isolution Sp. z o.o.

gość 2012-07-10 00:24:14
Podłączam się do prośby o opinie
anonim 2014-05-20 22:01:13
może ktoś powiedzieć jak sie tu pracuje na stanowisku programisty?
Baki 2014-11-27 01:34:31
Siemka, ja to tak się zastanawiam, na czym dokładnie polega praca testera? jakie obowiązki? ktoś coś? Szkoda że nikt nie odpisuje na tyle już zadanych pytań. Widzę, że nie tylko ja mam rozterki, więc wypowiedzi konkretne bardzo by nam pomogły. Trzymam kciuki że ktoś się tu cudownie pojawi rozwieje nasze wątpliwości.
adik 2014-11-27 02:32:44
Hej, a może ktos odpowiedzieć, kto wie jak jest na stanowisku testera w Isolution, a nie tylko przypuszcza, że jest ok, a sam sie zastanawia nad aplikacją? Z drugiej strony dziwne zachowanie, bo jesteśmy dla siebie konkurencja, a Ty zachęcasz innych. Cos mi tutaj nie gra, może wcale nie warto aplikować?
Dev 2014-11-29 22:24:28
Firma bazuje głównie na bodyleasingu, rzadko ma wewnętrzne zapotrzebowanie. Próbuje znaleźć frajerów za niskie stawki tłumacząc to brakiem korporacyjności. Jednocześnie ma bardzo wysokie wymagania: w czasie rekrutacji oprócz rozmowy test sprawdzający wiedzę techniczną to standard. Kasa baaaardzo poniżej stawek rynkowych. Lokalizacja w jakimś byłym magazynie na Woli przerobionym na biuro. Za klimę robią wiatraki. Latem pot leje się strugami, zimą marzniecie. Zresztą jak was zaproszą na rozmowę to zobaczycie.
3
ziomal 2015-02-05 14:21:23
Pracowałem tam jako programista. Kiepskie stawki, brak rozwoju, brak zarządzania do tego dochodzą koszmarne układy, jak nie jesteś w układzie to cię zniszczą. Zagrożenie jest głównie od stony starych poracowników którzy nie chcą utracić stołków.
drummer 2015-03-09 19:52:56
@it go home, nie zawsze programiści tak dobrze zarabiają, to zależy od języka w którym sie pisze, znajomości innych języków, no i doświadczenia. Tutaj z tego co się zorientowałem szuka się programistów java, a tych jest na rynku dość sporo. Niestety aktualnie na ich stronie coś chyba nie działa, bo po przejściu w zakładkę kariera mam 404 page not found. Może ktoś wie gdzie szukać ich ogłoszeń w takim razie.
true 2015-03-16 10:09:16
zastanawiam się czy mówimy o tej samej siedzibie firmy. od początku listopada zeszłego firma mieści się w bardzo przestronnym i zadbanym budynku przy Tyszkiewicza. Proponuję przyjść osobiście i zoabczyć jak wyglądają open space, kuchnia, jadalnia czy pokój relaksu, bo jeżeli wg Ciebie tak wyglądają magazyny to pozazdrościć. I może ku Twojemu zdziwieniu, ale jest tam też normalne ogrzewanie oraz klimatyzacja (nie wiatraki). Zerknij na ich stronę, mają tam zakładkę Galeria i sam zobacz czy tak wyglada magazyn.
Co do stawek to są one takie jak i w innych firmach z tej branży, jeżeli ktoś jest dobry i ma doświadczenie wiadomo, że może liczyć na wyższe wynagrodzenie, niż osoba, która dopiero zaczyna pracę zawodową.
Zresztą każdy kto przyjdzie na rozmowę będzie mógł właśnie osobiście zweryfikować jak jest naprawdę.
1
Solution 2015-09-03 18:14:30
Karpel i Ela może od razu napiszcie jakie stanowiska zajmujecie w isolution i ile dostaliście za wypisywanie dobrej reklamy tej firmie. Wygląda to tak żałośnie że aż niewiarygodnie i tylko głupi by się nie zorientował.
2
Pateł 2016-08-08 13:49:56
Miałam do czynienia z firmą podczas Confitura2016. I śmiało mogę powiedzieć że poziom jest wysoki, technologie używane na dobrym poziomie, pracownicy którzy byli zrobili na mnie ogromne wrażenie. Przejrzałam fb, Linkedin oraz ich stronę i zupełnie odbiega od opinii poprzedników. MOże wynika to ze zmian obecnych i postawieniu firmy na wizerunek, ale cała idea firmy i system wartości mi zaimponowały. Mam wrażenie że są bardzo nastawieni na rozwój pracownika. Zresztą jest to mocno zauważalne chociażby po przeglądzie ich strony. Szacunek wobec samych siebie bardzo przykuł moją uwagę i mam wrażenie że taka też atmosfera panuje w tej firmie.
batonik 2016-08-09 15:28:04
Projektant - Programista Java EE jest teraz potrzebny u nich i wydaje mi się, że to nawet dobra jest oferta dla nowych osób.
Zostaw swoją opinię o Isolution Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Isolution Sp. z o.o.