brak logo

Graphcom Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Graphcom Sp. z o.o.

anonim 2011-06-28 05:57:30
Pracuję ponad 2 lata i nadal jest OK. Zdecydowanie nie jest to firma dla amatorów nieróbstwa z gwarantowaną ciepłą pensyjką. Tyle zarobisz ile będziesz pracował/-a. Dla tych co chcą mieć ciekawą pracę w młodym zespole, uczyć się i rozwijać - duże możliwości na różnych stanowiskach w różnych działach.
XL 2011-10-25 05:07:59
Tak? hmm a z jakiego działu jestes:D
Anonim\\\" 2012-02-24 22:26:49
No niestety nie mogę się zgodzić z pozytywnymi opiniami. Zasady działania nie są uczciwe delikatnie mówiąc, nie można polecić tej firmy jako solidnego i wartego zainteresowania pracodawcy.
Kazimierz 2012-12-06 14:30:15
A to ma jakieś znaczenie? Jak ktoś jest niuczciwy to po prostu jest nieuczciwy i tylko kwestia czasu kiedy tego doświadczysz
Księgowy 2013-06-25 15:34:30
Witam!

Proces rekrutacji w wyżej wymienionej firmie bardzo mi odpowiadał. Pomimo tego że ostatecznie nie dostałem pracy to mogłem liczyć na rzeczową informację dlaczego nie. Po wszystkich spotkaniach rekrutacyjnych naprawdę czułem że moja wiedza została w sposób obiektywny zbadana.

Pozdrawiam
1
Kris 2014-01-22 00:01:44
Witam. Podczas rekrutacji nie ma "dziwnych zadań". Stosujemy jednak testy, przygotowywane oddzielnie pod każdy proces, ułatwiające sprawdzenie wiedzy ogólnej z zakresu funkcjonowania przedsiębiorstw oraz bardziej szczegółowe z obszarów w których mieliby pracować kandydaci np. programiści - technologie informatyczne, handlowcy - kultura osobista i umiejętności sprzedażowe, konsultanci - sprzedaż, logistyka, produkcja, finanse czy kadry i płace.
Warto wiedzieć, że w firmie na wszystkich poziomach wdrożono zarządzanie przez cele oraz partycypacyjny model podejmowania decyzji.
W trakcie ostatnich 3 lat w których na rynku rosło bezrobocie, zespół
Graphcom urósł o blisko 50%, a firma przeniosła się ze starego biurowca, do nowoczesnej, przestronnej siedziby.
Czy warto aplikować? - na to pytanie każdy musi sobie sam odpowiedzieć.
Praca 2014-04-07 09:40:39
Jak wygląda firma na tle innych pracodawców (Zarobki)? Można liczyć na samochód służbowy jak w comarch?
może ja 2014-04-11 20:31:54
Jak wygląda organizacja pracy - metodyka, narzędzia do zarządzania, jakość kodu?
Bumcyk 2015-01-05 18:07:46
Osobie, której w dosyć szybki sposób zależy na zmianie miejsca pracy na pewno wejdzie na ich stronę internetową i będzie potrafiła znaleźć sobie odpowiednie i interesujące ją informacje. Teraz co prawda poszukują raptem stażystów i programistę (usunięte przez administratora) Bez szału, ale spróbować zawsze warto.
mirko 2015-03-10 11:48:41
Widzę, że Graphcom z Poznania, ma naprawdę bardzo pogatą ofertę, bo jak czytam, że: świadczą usugi pomocy w pozyskaniu finansowania projektów informatycznych,wykonania analiz biznesowych:audytów technicznych systemu,audytu korzyści biznesowych,wdrożenia rozwiązań informatycznych których przydatność potwierdziły przeprowadzone wcześniej analizy biznesowe; stałej opieki serwisowej, itp, to że tak powiem dla każdego coś dobrego
roman 2015-03-25 14:10:34
faktycznie firma jest wszechtronna w miare ale zastnawiam się bardziej nad tym przypadkiem, gdzie mozna u nich miec audyt korzyści biznesowych, jak to wygląda przygotowują jakiś raport po prpstu na podstawie wszystkich danych czy jak to się prezentuje w sumie? Sam chciałem z nimi nawiązac współprace albe najpierw musze się dowiedzieć kilku rzeczy.
tromko 2015-04-09 13:12:36
polecam, u nas graphcom zajmował się wdrożeniem nowego systemu i jestem bardzo zadowolony z tej współpracy
Graphcom 2015-04-14 10:47:31
Panie Romanie, zachęcamy do kontaktu z pracownikiem Graphcom. Jeśli jest Pan zainteresowany pozyskaniem informacji na temat przebiegu audytu i jego wyników, to najwięcej informacji uzyska Pan właśnie od nas. Telefon kontaktowy: 6( usunięte przez administratora )
nick 2015-06-18 10:20:21
Wypowiem się z perspektywy klienta. Współpraca przy wdrażaniu systemu wzorowa. Wprowadzane rozwiązania odpowiadają naszym potrzebom. Ciągle jeszcze uczymy się obsługi, ale dobrze że wreszcie zdecydowaliśmy się na to rozwiązanie - bardzo ułatwia pracę
andrzej 2016-02-18 16:33:18
Nie polecam!!! tragedia... mydlą oczy dobrymi zarobkami.... obieg informacji zerowy nikt nic nie wie tragedia!!
andrzej 2016-02-19 13:03:10
Firma ta nic nie gwarantuje każdy ma swój komputer, swój telefon i do dyspozycji 2 zepsute samochody.. i gwarantuje 2 umowy. O multisport lub dodatkowa opieka zdrowotna można pomarzyć. Nie polecam
3
jolka 2016-02-23 14:34:45
omijać szerokim łukiem jako pracodawca nic nie gwarantuje
raki 2016-05-06 08:46:42
Czy ktoś może wie, kiedy można spodziewać się kolejnej rekrutacji? Szczególnie mam na myśli stanowiska w IT :)
anonim 2016-11-05 17:03:32
A czy Ty Andrzeju tam pracowałeś? Niczego dla Ciebie nie zrobili, niczego się nie nauczyłeś? Ja co nieco wiem o tej firmie, ale chyba trochę za surowy jesteś. Nikt nie jest idealny ale się starają dbać o ludzi.
Zostaw swoją opinię o Graphcom Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graphcom Sp. z o.o.