G Data Software Sp. z o. o.

Szczecinek

Opinie o G Data Software Sp. z o. o.

Genek 2012-03-03 14:10:08
Ta firma to prawdziwa szkoła życia ( usunięte przez administratora )Na szczęście to już przeszłość!
W nowej jeśli już idę na rozmowę-[usunięte przez moderatora] do szefa to czuje jakbym był na roboczym spotkaniu przy kawie :D nawet jeszcze jest na wesoło.
Są normalni szefowie z którymi idzie porozmawiać i szanują swoich pracowników.
Wszystkim życzę podobnie!
2
g datawieec 2012-03-15 14:45:33
Potwierdzam fatalne opinie co do pracy w tej firmie( usunięte przez administratora )
4
g daka :) 2012-03-31 10:31:08
Fałsz, obłuda, kłamstwo, zadufanie w sobie to kilka cech obecnie sprawujących władzę.
Szkoda czasu i zycia aby pracowac pod takimi rządami.
1
P. 2013-04-16 12:54:13
A co myślicie o stanowisku Regionalny Przedstawiciel Handlowy na 3 województwa (m.in. Wielkopolskie) - jest ogłoszenie i zastanawiam się czy warto może jakieś świeże opinie?
2
g datowiec 2013-05-27 08:42:22
Nie polecam pracy w tej firmie nawet wrogowi. Póki kiero sie nie zmieni dobrze tam nigdy nie będzie. To jest [usunięte przez moderatora], podsłuchują rozmowy, sprawdzaja maile, chcą mieć dostęp do skrzynek pracowników, zliczają wszystko (maile, rozmowy) nawet na siku musisz miec pozwolenie żeby wyjść z pokoju. I do tego atmosfera pełna napięcia.
wkurzony i obużony 2013-08-20 17:31:29
Witam,
Aplikowałem na stanowisko mobilny doradca handlowy, ogłoszenie ukazywało się kilkakrotnie.
Zostałem zaproszony na drugi etap, ogłoszenie było jasno sprecyzowane jednak podczas rozmowy okazało się że szukają dyrektora a nie przedstawiciela, a wymagania mieli z kosmosu.
Warunek jaki powinien spełnić dany kandydat w ogóle nie był zaznaczony w ogłoszeniu, porażka...
Z czystym sumieniem nie polecam tego pracodawcy, chaotyczni już w czasie rozmowy.
Robią z ludzi debili ! Jestem zdegustowany podejściem do potencjalnego pracownika...
2
Kuba K 2014-04-14 12:25:06
no cóż - pracuje się w 90 procentach (albo i więcej) właśnie dla pieniędzy :) swoją drogą - ciekawe czy rzeczywiście szukają dyrektora czy PH
kohh 2014-05-20 18:43:05
@Kuba K i inni: no niby pieniądze najważniejsze, ale pracujesz też dla innych rzeczy. BTW, jak wyglada atmosfera w firmie?
1
dd 2014-06-05 17:20:52
zgadzam się, że pracuje się przede wszystkim dla pieniędzy, czasem na drugim miejscu jest tez atmosfera pracy, ale jednak kasa mocno się liczy - stąd moje pytanie, ile handlowiec jest w tanie tam wyciągnąć?
tyran-o-zaur 2014-12-30 16:33:17
nie rozumiem jak można chodzić do pracy dla samej atmosfery pracy,liczy się tylko i wyłącznie kasa. dlatego skoro chcę się starać o zatrudnienie w G Data Software Sp. z o.o., mając nadzieję że są wolne miejsca jeszcze, zapytują ile się u was zarabia netto na początku i czy jest szansa na normalną umowę o pracę?
rph 2015-01-19 15:30:47
umowa, wypłaty na czas, imprezy firmowe, prezenty, dofinansowania itp itd. dają wszystko jak należy - Podstawy normalne zarobić można po parę tyś do parunastu z prowizjami. Pamiętaj warunki ustalone na początku będą już prawdopodobnie utrzymane do końca twojej pracy tam(najważniejszy honor wolą zwolnić niż się dogadać). Atmosfera raz na celujący raz na niedostateczny - straszne huśtawki, nastrojów, warunków, totalny chaos. Ciągle zmiany co do działań. W okresie 2013-14 mieli bardzo dobry dział sprzedażowy i przedsprzedażowy, zwarty zażyły i wyszkolony, z tego co słyszałem mają już całkowicie nowy - ludzie robili więcej niż założone plany a o podwyżki nikt nie dostał i ludzie odchodzą. Potem ciągła rotacja póki nie stworzą znów dobrego na 1-2lata, z tego tytułu też dużo osób się przewija przez firmę. Stały monitoring twojej pracy (nawet jak są wyniki) . W dziale handlowym praca w teamach Stacjonarny + Przedstawiciel handlowy - każdy team 4 województwa. Płacą podstawy normalne dla danego regionu a czasem i dobre, zależy gdzie się pracuję czy to Kraków Poznań Wrocław Warszawa, ponoć w centrali płacą mało. Pracując uzyskujesz Dobre rozpoznanie rynku w branży IT, mnóstwo nowych kontaktów w branży. Ludzie po tej firmie pracują w wielu znanych firmach takich jak EPSON AB SAGE ORACLE Euro UNIZETO InfonetProjekt - i pracodawcy są z nich bardzo zadowoleni. Polecam potraktowanie tej firmy myśląc o dalszej przyszłości - jak szkołę, jeśli szukasz stałej stabilnej spokojnej pracy - Odradzam. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach i z dystansem do ludzi i pracy. Osoby zarządzające pierw mówią potem myślą - często obraźliwe.
4
new 2015-03-24 14:42:48
Co możecie powiedzieć o pracy konsultanta telefonicznego?
RPH 2015-04-01 21:16:31
Info dla ludzi z branży zanim wdepniecie w wielkie G popytajcie kierowników na MSHP oraz klientów o tym jak wygląda współpraca z tą firmą oraz jak często zmieniają się handlowcy generalnie szkoda zdrowia i nerwów jest wiele firm w których można normalnie pracować
kość 2015-04-20 23:08:31
popytajcie też o wyniki sprzedaży :)
kryzys 2015-06-11 23:47:03
Skończyłem pracę w tej firmie około rok temu, jednak utrzymuje bardzo dobry kontakt z osobami tam pracującymi. Wieź którą tworzą tam ludzie jest rewelacyjna główną przyczyną jest to że maja wspólnego oprawcę - członka zarządu. Co do pracy w dziale technicznym jak najbardziej polecam, jednak dyrektor handlowy potrafi uprzykrzyć życie. Niestety ludzie pod tą osobą pracują tam bo muszą bo muszą pracować i muszą zarobić. I nic się nie zmieniło. Fakt jest jak @oferka napisała wyżej płacą na czas, ale płacić dobrze nie chcą, ciągle ucinają pensje i znajdzie Ci tysiąc argumentów na to by nie wypłacić premii. Słyszałem że kolejni ludzie się zwalniają bo ciężko być długo traktowanym jak przedmiot. Kiedyś musieliśmy pisać "w" na komunikatorze jak idziemy siku i "w" jak wracamy oraz "p" gdy przerwa, był nam w tedy liczony czas - a nie daj Bóg przeciągnij czas. Szkoda nerwów na wszystkie kłamstwa i obiecanki dyrektora. Pozdrowienia dla działu handlowego 2012-2013!
1
Marcin 2015-11-01 00:42:06
Jak czytam te komendy ostatnie to mam wrażenie ze napisał je DP na polecenie PiKeja aby ludzi nie straszyć ,ze tam jest syf. Jeśli niemasz innego wyjścia i nie chcesz niczego więcej osiągnąć w życiu, i łupież być dywany to ta firma jest dla ciebie.
1
Marcin 2015-11-12 21:15:52
No zapewne Ty wiesz najlepiej skoro to robisz "idź dalej ta droga napewno zajdziesz daleko" dobrze firma jest ekstra wcale nie dymają na kasie PiKej i DP są najlepszymi MENAGERAMII, pełni zrozumienia znajomosci rynku IT, i przedewszystkim wymagają realnych rzeczy od ludzi w oparciu o ich własne wieloletnie doświadczenie praktyczne w sprzedaży B2B i B2C jest wręcz bezcenne i wiele można sie tam nauczyć. Teraz jest OK? A to, ze odeszło z tamtąd tyle osób i trafiło do o wiele lepszych firm i są tam jednymi z najlepszych i najbardziej cenionych ludzi to poprostu nic takiego. Weź sie zastanów i niemal takiej chamskiej ściemy, pracujesz tam to to albo jesteś jednymi tych 3 albo niemąż wyjścia albo podlegasz pod 2 członka ale przynajmniej niekłamana. Pozdrowienia dla dobrych ludzi. Porostu musiałem odpowiedzieć na te bzdury.
1
Zorientowany 2015-12-01 06:44:39
Haha żałuje że nie widziałem miny "MONDRYCH" głów jak otrzymali wypowiedzenie ostatnio od jednego z handlowców Jeśli chodzi o branże to firma o zerowej "kulturze pracy" brak prywatności siedzisz w domu godzina 20 pijesz piwko a tutaj dzwoni jakiś "mondry" i zawraca gitarę jak nie odbierzesz to lipa masz być dostpęny 24h chory kontroling
Nie polecam pracodawcy chyba że chcesz zobaczyć jak nie powinno się zarządzać pracownikami ciekawe studium przypadku :)
Pozdrawiam Uciapanego Grubasa i Herr Otto Flicka :D
2
Zorientowany 2015-12-03 14:14:53
Janek raczej ludzie się zwalniają na potęgę dlatego zatrudniają :)
bo nikt kogo sytuacja nie zmusza nie jest w stanie tam pracować
1
psikutabezs 2015-12-05 16:22:26
w tej firmie liczy sie pelny bak paliwa na podroze do firmy w nowych passatach, a kadra zmienia sie jak rekawiczki bo zyduja dac normalne wynagrodzenie - nie liczy sie to ze sie starasz - liczy sie to ze siedzisz cicho za marna podstawe...odradzam wszystkim madrym ludziom z branzy it ta firme bo zmarnuja sobie czas i pieniadze...
2
były 2016-01-16 10:31:59
Nie polecam, miałem okazję pracować w tej "firmie". Szukają pracowników, ponieważ rotacja w dziale handlowym jest większa niż w mięsnym u Pani Jadzi. Kontrolowanie, szykanowanie oraz nie dotrzymywanie umów to standard w tej firmie. Praca tylko dla desperatów lub ludzi, którzy chcą nawiązać kontakty i uciec do normalnej firmy.
1
były 2016-01-17 21:07:18
@versus, poczytaj opinie innych byłych pracowników. Wynagrodzenie do bani, znajdą sto powodów by ci obciąć premię. Jak masz doświadczenie w handlu to omijaj tą firmę szerokim łukiem. Nie żartuję.
szczecinek 2016-01-18 13:56:56
ogolnie swojego czasu wyzywanie kłótnie były na porządku dziennym. Ludzie mają nagrane rozmowy jak prezes PK ich wyzywa przez tel., kiera DP również ponosiły emocje. Prezes ŁN przykład człowieka pt. "co kasa robi z ludźmi..." Zero pomysłów na prowdzenie firmy, wewnętrzne konflikty komunikacji, jeden wielki chaos. Płacą? Podstawy marne, warunki prowizyjne (ujdą) jednak gdy zaczniesz zarabiać za dużo, pożegnaj się z premiami - znajdą 100 powodów by uciąć jakiś %. Były osoby co miały premie powyżej 10k+ i zaraz się żegnały z firmą bo dyr handlowy na nich siadał:) Pracowałem tam kilka lat nigdy nie usłyszłem że jest OK, samoocena była bardzo niska. Nowa firma jest ze mnie bardzo zadowolona, nikt mi nie siedzi nad głową. Jedno jest pewne: firma uczy pracy i Ci co przetrwają odnajdą się później wszedzie w branży IT - dział handlowy. Oczywiście są grosi pracodawcy np. jakiś OPAK itp itd., jednak jak na tą branżę i te stanowisko jest G Data jednym z najgorszych pracodawców w Polsce. Jednak można się bardzo dużo nauczyć i nałapać kontaktów co potem zaprocentuje.
1
nołbady 2016-01-18 14:23:04
Chaos komunikacyjny, szukanie na siłę powodów do cięcia lub niewypłacania premii. Podstawa marna, prowizja zależna od partnerów (terenu). Dziel i rządź to motto tej firmy, do tego dochodzi brak wizji i pomysłu na rozwój. Wyciskanie z ludzi siódmych potów. Brak uczciwego, partnerskiego podejścia. Umowy i warunki współpracy zmieniają się jak w kalejdoskopie, zależne od humoru głównodowodzących. Pracownika traktują jako koszt, nie potencjał. Zawsze jest mało, nawet jak wyrobisz plany. Zawsze będziesz kontrolowany i zawsze będziesz miał poczucie, że kolejny dzień (nawet dobrze wykonanej pracy) będzie dla nich bezwartościowy. Plusem jest to, że będziesz miał okazję (potencjalny pracowniku) poznać wartościowych partnerów handlowych... którzy przygarną Cię z otwartymi ramionami :)
nołbady 2016-01-20 17:52:49
Wykrzesać, a wyciskać siódme poty to znaczna różnica. Na szczęście nie muszę już słuchać zapewnień ani zachęt bez pokrycia. Nie polecam pracy w tej firmie. Z tego co słyszałem to zmianie uległ cały dział handlowy. Sami sobie odpowiedzcie jak tam jest dobrze na "handlówce". Idę na piwo :). Zdrowie dla tych co jak ja odeszli :)
Alicja 2016-01-22 12:16:33
Czytam te opinie i sama nie wiem co mam o tym myśleć. Są porażające. Czy to wszystko prawda? Miałam złożyć CV do tej firmy. Słyszałam, że w logistyce zwalnia się miejsce, ale czy tam też tak jeżdżą po pracownikach czy tylko po handlowcach? Potrzebuję tej pracy i nie wiem co robić. Nie chciałabym zwalniać się po miesiącu. Proszę napiszcie jak jest naprawdę. Będę wdzięczna.
nołbady 2016-01-23 11:54:38
Nie mam pojęcia czy inwestują w pracownika, we mnie nie inwestowali. Czytaj ze zrozumieniem :)co piszą inni byli pracownicy i nie pakuj się do tej firmy.
moze nowy 2016-01-24 10:49:24
Ja tam złozyłem CV zobaczymy czy będę miał rozmowę i co tam bedzie. Sprobuje czemu nie, ale z tego co pisza inni to od 2012 do 2016 bez zmian. Nie wiem zobacze.
handlowiec 2016-01-27 10:22:28
@lupsi @dokorok - prędzej uwierzę w to, że DELL nie oszukuje partnerów niż G Data(Piotr, Łukasz - Marionetka za 25k/msc w rękach poprzednika tzw. dobry i zły pies, Darek) zmienią podejście do pracowników. Ale każdy sam podejmuje decyzje, ta strona jest tylko po to by opisać daną firmę.

Jeśli przetrwasz tam dłużej niż 2 lata, to będą z Ciebie ludzie:) POWODZENIA
były 2016-01-28 15:14:37
Ten portal przedstawia opinie pracowników, byłych oraz aktualnych. Grom opinii przedstawiają ci, którzy pracowali w tej "firmie". Wszystkie negatywne komentarze nie są wyssane z palca, a wynikają z praktyki, także i mojej. Skoro wymienili cały skład handlowy to oznacza, że nie ma tam czego szukać. Każdy z nas, byłych, pracuje w innych, dobrych firmach. Mam porównanie traktowania mnie przez g datę, a przez nowego, zadowolonego pracodawcy. Nie pakujcie się tam, szukajcie partnerów, a nie panów i władców.
pracownik 2016-02-06 12:46:57
Nie pakujcie się tam, wszystkie negatywne opinie się zgadzają. Połowa ludzi z tej firmy szuka pracy, brak poszanowania pracownika to norma.
1
Zadowolony Pracownik 2016-02-08 10:16:59
Czytam te opinie i w głowie mi się nie mieści, że można na swojego Pracodawcę pisać takie paszkwile. Jak ktoś jest nieudacznikiem i leniem, to nie ma dla niego miejsca w tej firmie. Ci niby pracownicy nie odeszli sami a zostali zwolnieni bo nie mieli wyników. A co do tego, że połowa ludzi z firmy szuka pracy to kłamstwo. Ci co pracują są zadowoleni, że mogą w takiej międzynarodowej firmie pracować i uczyć się od najlepszych. Za swoją pracę są sowicie wynagradzani na poziomie europejskim dlatego nie odchodzą do innych firm.
2
były 2016-02-08 19:21:12
Rozumiem, że zmiana całego działu handlowego także jest paszkwilem. Rozumiem, że byli pracownicy są bezrobotni i tęsknią za GD? Jedyne co rozumiem to to, że jesteś nowym człowiekiem w firmie i nie znasz tych, którzy tam pracowali. Proponuję więcej ogłady i szacunku dla tych, którzy oddali swe serce, rozum i pracę w zamian otrzymując kopniaki. Widzę, że GD schodzi na psy skoro aktualni pracownicy potrafią się tak haniebny sposób wypowiadać o byłych. Życzę Ci sukcesów zadowolony pracowniku, szczerych sukcesów.
Zadowolony Pracownik 2016-02-09 06:41:43
Nie podoba Ci się wymiana całego działu handlowego. A niby dlaczego? Byli słabi, to należy wymienić na lepszych. Tak robią na całym świecie. Źle rozumiesz, bo nie jestem nowym pracownikiem. Pracuję tu już dłuższy czas. W G DATA pracuje wielu ludzi od kilku do kilkunastu lat i zapytaj ich to Ci powiedzą co ich trzyma w tej firmie. Dlaczego nie odchodzą, dlaczego pracodawca się ich nie pozbył. Bo obie strony są zadowolone. To chyba nie jest tak źle jak piszesz. A Ty i Tobie podobni może byli z was kiepscy pracownicy? A może poprzeczka była za wysoko? Tobie życzę pracodawcy, który postawi Cię do pionu. To wtedy wspominisz jak to w G DATA było luksusowo.
1
ogarnięty 2016-02-09 20:57:28
co to za brednie: jakie sowite wynagrodzenie,do europy to tej firmie daleko, są równi i równiejsi! Jedni dostają kasę nie wiadomo za co - średnie kwalifikacje, inteligencja aż poraża, jest kilku takich ściema i nic więcej! co do logistyki to może będzie wakat za ta laskę co twierdzi, że ogarnia - a poza niemieckim niewiele umie- jeden chaos ta baba.... kolesiostwo, donosicielstwo i tacy mają - dobrze ktoś napisał kasa robi z człowiekiem różne rzeczy i robi są przykłady a jakie możliwości rozwoju .....chyba tylko dla wybranych
1
nołbady 2016-02-10 09:09:13
Panie "zadowolony pracowniku", to nieprawda, że w dziale handlowym pracują ludzie po kilkanaście lat. Po co ta propaganda, czemu ma służyć? Przecież "na handlowce" nie pracuje nikt powyżej dwóch lat :). Kiepscy pracownicy?! Człowieku, każdy z nas ma lepsze wynagrodzenie, pracujemy w lepszych firmach i jesteśmy lepiej traktowani. Ustawienie do pionu, sami się ustawcie, polityka zarządzania rodem z PGR. Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam ten "dobry pijar".
1
Arkadiusz 2016-02-10 13:25:31
No nie wierzę ciekawi mnie tylko, którym z tej trójki jesteś, PK,ŁN,czy może DP, nie wiem ale sądząc po tych kłamstwach to na myśl przychodzi mi tylko jedna i oczywista osoba z tej "EKIPY" dam ci radę z której skorzystasz albo nie, pamiętaj firma to ludzie a nie twoja chora wizja, bo jak ludzi nie będzie i nie będzie się o nich dbało, to nadal będzie się mierną "instytucją" a miernoty giną w morzu życia Sharky, pamiętaj o tym. A teraz do wszystkich innych syf syf i jeszcze raz syf, ale jeśli chcesz się nauczyć i dostać po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i później bez problemu odnaleźć się w każdej innej firmie IT w Polsce i odnosić tam sukcesy i wiedzieć jak nie robić to polecam szczerze tylko wytrzymaj tam ponad 2 lata a zobaczysz jak to zaprocentuje.
Powodzenia

PS. A zwolnić stamtąd to powinno się 3 osoby i będzie Gitara :) bo są leniami i nie udacznikami których gnębiono w szkole. Jak między innymi określał tutaj jeden Pan wcześniej
1
eks wife 2016-02-10 14:32:24
Nie wierzę jak można tak oczerniać byłych pracowników mówiąc, że ich zwolniono. Wszyscy w dziale handlowym wymieniają się z częstotliwością ok. 1roku i to z własnej inicjatywny poprzez znalezienie lepszego i bardziej godnego zaufania pracodawcy który szanuje swoich pracowników płacąc przy tym normalne pieniądze. Pisanie o europejskich zarobkach jest daleko przesadzone bo nie można tak nazwać pensji zbliżonej do najniższej krajowej w PL!!!
Natomiast G Data o byłych pracownikach zawsze wypowiada się nagatywnie a jak pokazuje życie trafiają oni zawsze do znanych na rynku IT firm i korporacji i jakoś tam wciąż pracują.
1
były 2016-02-10 16:16:44
Szkoda słów, sądzę, jak i inni, że to jeden ze wspaniałej trójcy. Pracownicy zwalniają się sami, po co te kłamstwa o braku wyników. Każdy z nas zabierających głos zwolnił się sam i to jest prawda. Wiem, że nie ma żadnego i handlowca i rpha pracującego dłużej niż 1-1,5 roku. Prawdą jest, że nie tęsknimy za GD lecz przestrzegamy innych by tam nie pracowali. Wszyscy byli pracują w lepszych firmach, sam o tym wiesz, dlaczego się do tego nie odniesiesz? Europejskie wynagrodzenia to macie wy, wspaniała trójko, nikt inny. Od kiedy jesteśmy na Ty byś mi pisał, że ktoś ma mnie stawiać do pionu? Wspominam GD jako pasmo tragedii decyzyjnej, nędzy zarządzania oraz buty. Nie polecam.
1
Europejczyk 2016-02-11 08:08:06
Europejskie, to chyba są zarobki trójcy świętej. Zresztą DP dobrze o tym wiesz w końcu to twój post. Człowieku, który nie masz pojęcia o tym co robisz, udajesz, że coś robisz, pomysły bierzesz z książek, a bardziej z czapki. Zarząd, notorycznie uwala wynagrodzenia pracowników, notorycznie nie daje żadnych ustaleń na piśmie i ludzie sami odchodzą. Masz zaburzenia ze swoją osobowością, zatrudniasz nowych ludzi szkoląc ich z archaicznych materiałów, chodząc po sali prosisz o to by nie mówić jak jest w G DACIE. Człowieku jesteś żenujący, w końcu idź do zarządu powiedz jak to jest tu „europejsko” jak sam szukasz pracy, a może wysłać TWOJA CVkę do zarządu - G DATA miała dużą rotację, nawet nie wiesz kogo spotkasz dalej na swojej drodze i gdzie wysłałeś aplikację. Jesteś wiernym psem ogrodnika, ale tylko na pozór, pochwal się jak ryjesz tyłek by wejść w łaski pracowników, a może gdzie ostatnio CVke wysyłałeś. Ta firma nie ma porządnego zarządu, jak również kompetentnej osoby. Ta firma nikogo nie zwolni bo za te "europejskie" zarobki nikt tu nie będzie pracował – wyniki lecą na łeb na szyję, bo ludzi się nie motywuję. Stanowczo odradzam chyba, że chcesz jak wielu popracować 3 m-ce tak by mieć minimalną i szukać czegoś innego. P.s. tu chyba nikt nie dociągnął do 3 lat.
3
Pracownik zadowolony:) 2016-06-30 10:13:07
To głupie co piszesz. Jaka "Trójca" ? Tu tak nie jest. Zarząd jest na równi z pracownikami. Można nawet powiedzieć, że ze wszystkimi są kolegami. Atmosfera jest ok. Ludzie tu pracują długo nie tak jak piszesz około 3 lat najdłużej. Są osoby, które pracują po kilkanaście lat (różne działy) i sobie chwalą. Proszę nie pisz bzdur.
2
CzlowiekWidmo 2016-07-20 09:23:13
Zależy pod kogo trafisz. W tej firmie brak osób, które są dla pracowników i które chcą coś zrobić. No może jest taka jedna istota, której ta firma nie docenia i która prędzej czy później też zawinie żagle tylko chyba ona nie była stąd raz go widziałem koleś przekazem wiedzy na temat konkurencji wymiata jak nie wie to sprawdza i wie. Praca parę miesięcy w tej firmie to spoko opcja później już zaczyna się jazda, nie ma chwili wytchnienia. Znam historie, że można w tej firmie pracować - tylko nie koniecznie w tej lokalizacji, jest jeszcze jedna o której nigdzie nikt odziwo nie pisze, ciekawe dla czego i ciekawe dla czego tam rotacja jest niewielka - czyżby za mały pusz na wynik czy w końcu ktoś kto pracuje również dla ludzi ? Ktoś coś więcej może sie wypowiedzieć ? Ciekawią mnie opinie tamtych pracowników czy jest to samo.
G DATA Team 2016-07-20 15:50:25 [pracodawca]
Dzień dobry,
w tej chwili rekrutujemy na wspomniane stanowisko do naszego oddziału w Poznaniu. Poniżej link do oferty.

http://www.gowork.pl/praca_podglad,6362280

W Szczecinku mamy takie same wymagania, jeżeli interesuje Cię własnie ta lokalizacja CV prześlij na adres praca@gdata.pl.
____________________
Pozdrawiamy
G DATA Team
noChybaNie 2016-08-16 20:59:04
HAHAHA...
Nick 2016-09-14 14:54:27
Jak coś ja nic nie wiem.
Alamon 2016-09-19 21:27:59
Ale koleś gadasz bzdury... góra tylko myśli jak rozwalić atmosferę w tej pracy i dobrze im idzie powinni książki doktoranckie o tym pisać.
Jak chcesz rozmawiać o podwyżce to napisz wypowiedzenie, inaczej udowodnią ci że jesteś nikim.
Bardziej mnie śmieszy fakt dochodzenia kto co pisze tutaj, zamiast fakt naprawiania tego skąd te opinie się biorą. Dodam by wam ulżyło, że jestem byłym pracownikiem firmy więc dochodzenia nie musicie robić.
Antyalamon 2016-09-20 09:15:48
Alamon, szacun za rozmowy z samym sobą. No chyba, że ktoś się pod Ciebie podszywa, ale dochodzenia nie będę robił. Raczej troll. Pozdrawiam :)
dd 2016-09-20 10:48:02
A wypłata dla operatora sekcji modelowania? tworzenie/ modyfikacja poszyć samochodowych na podstawie już istniejących oraz tworzenie nowych na podstawie produkcyjnych części/ prototypów/ innych danych to normalny obowiązek, a jak jest umowa o pracę to jeszcze lepiej.
Marian 2016-10-21 15:23:22
w Poznaniu na stanowisku handlowca proponują tysiąc osiemset złoty netto, czyli dwa i pół tysiąca złoty brutto. Z premią można dostać dwa tysiące , pięćset złotych netto. Czyli premia to siedemset złotych za wykonany plan maksymalnie . Jak na produkt z branży It to szału ta oferta nie robi a nacisk na wyniki olbrzymi. Pozyskiwanie klienta głównie przez telemarketing.
Mateusz Szabla 2016-11-08 11:29:38
Account Manager - czy ktoś w Państwa pracował lub pracuje na tym stanowisku poproszę o kilka Informacji gdyż zastanawiam się aby złożyć aplikacje na to stanowisko...dziękuję!
1
Zostaw swoją opinię o G Data Software Sp. z o. o. - Szczecinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G Data Software Sp. z o. o.