brak logo

eLeader Sp. z o.o.

Kazimierówka

Opinie o eLeader Sp. z o.o.

admin 2015-08-11 07:03
Wiesz co aktualnie dzieje się w firmie eLeader Sp. z o.o., czy prowadzi jakieś rekrutacje? Twoja opinia ma znaczenie.
1
ghost 2015-11-02 18:34
Czy ktoś wie coś na temat pracy na stanowisku Konsultanta ds. Wdrożeń? Jakie zarobki netto? Czy zdarzają się obowiązkowe nadgodziny?
Niedoszły_pracownik_z_kompleksami 2016-10-19 17:11
Miałem nieodparte wrażenie, że rekrutacja nastawiona głównie na studentów albo osoby tuż po studiach. Poza tym nawet jak nie przyjmą, to przysyłają maila z morałami, a to trochę może wkurzać.

Do plusów zaliczyłbym tylko ładny widok z okien biura (12 piętro biurowca usytuowanego na wzgórzu).
3
Rapanui 2017-01-31 10:37
Arkornomierny fierdaki, arkonomierny fierdak. Librez inwizyboł, inwizyboł librez. Żentara wifi koko sawu żentara żent. Na na na na na na. Młodziutka Alize. Trziana kopita kopita, aj łoz born ju mejkmi happpi.
2
ByłyPracownik 2017-03-10 18:51
Na wstępie muszę zaznaczyć, że oceniam tylko w firmie w sferze IT. Nie wiem jak wygląda tutaj praca w marketingu, sprzedaży itp.

Z tą firmę jest tak dużo rzeczy nie tak, że nawet nie wiem od czego zacząć. W firmie jest pewna grupa ludzi - "trzon" - który pamięta początki firmy. Ci ludzie często nie mają ani wiedzy, ani umiejętności miękkich, ale mają za to dobre relacje z prezesami bo znają ich z czasów kiedy byli z nimi "na ty". Mimo, że w każdej normalnie firmie byliby dawno wyrzucenie (czasem nawet i dyscyplinarnie) tutaj są nietykalni i część z nich z premedytacją to wykorzystuje. Wszechobecne kolesiostwo, jeśli macie znajomych w urzędach to możecie mieć wyobrażanie jak wyglądają tutaj relacje. Kolejna sprawa to podejście do pracownika. Praca to jest praca, wiadomo, że nie chodzimy się do niej bawić, tylko pracować. Ale szefostwo w ogóle nie rozumie świata IT, dlatego dla większości osób które tu pracowały lub mają znajomych, którzy tutaj pracują/pracowali wydaje się to programistycznym obozem pracy w porównaniu do większość innych firm. Ludzie na siebie donoszą i jest to nawet mile widziane w niektórych kwestiach. Chcesz zjeść obiad? Masz ustawowe 15 min przerwy, zajmie ci to więcej czasu? Odpracowujesz! Idziesz na kawę/herbatę? Uważaj zbyt częste wyjścia są niemile widziane. Zarobki w porównaniu do innych firm w Lublinie też są niskie. Porównując konkurencje w sferze IT, nawet w samym Lublinie, nie ma nawet jednego powodu, żeby wybrać eLeadera. Mimo wszystko są tu też fajni ludzie, którzy starają się być w porządku i żyć spokojnie w tym betonie...
15
Dobromir 2017-03-28 09:20
Były Pracowniku,

bardzo dziękuję za powyższą opinię, mimo, że jest nacechowana dużą dozą negatywnych emocji.

Krótkie sprostowanie:
1. A ‘propos "pamiętania czasów mówienia do prezesów per Ty" - pracowałeś, więc wiesz, że w firmie jest cały czas luźna atmosfera i nikt nie tytułuje mnie "per prezes", a wszyscy mówią do mnie po imieniu.
2. Nie nazywałbym zasłużonych ludzi moimi "kolesiami" - szanuję wszystkich, którzy przyczynili się do sukcesu firmy. Te osoby z pewnością nie wykorzystują swojej pozycji do niecnych celów.
3. Jeśli jest zaś w firmie ktoś, kto powołuje się na relacje z założycielami i wykorzystuje to w sposób nieetyczny – to sam widzisz, że nie może być moim „kolesiem”, bo działa na niekorzyść spółki.
4. Masz rację, że taka osoba powinna być dyscyplinarnie zwolniona.
5. Nie jest donoszeniem poinformowanie o takich nieprawidłowościach. Wręcz przeciwnie – to jest postawa obywatelska i działanie na dobra społeczności, a zespół firmy jest społecznością. Eliminowanie „kolesiostwa” jest właśnie działaniem na korzyść całego zespołu. Nikt nie chce kolesiostwa w firmie (jeśli w ogóle istnieje). Jeśli chciałbyś jednak wykazać się postawą obywatelską, masz do mnie kontakt. Chętnie też porozmawiam z Tobą, także skąd Twoja gorycz i złe emocje.
6. Zarobki i inne niedogodności – skomentuję tak: mamy rotację zespołu poniżej 10%, a to jest o wiele mniej niż >15% w branży IT...

– Są więc jednak jakieś pozytywne powody, dla których te 200+ osób jest z nami i zmienia pracę rzadziej, niż innych firmach IT.

Owszem, są firmy, głównie outsourcingowe, w których core businessem jest wyłącznie na HR, zatrudniają 7x więcej osób w HR per osoba, niż my i one same siebie nazywają firmami raczej HR-owymi, niż informatycznymi. Ich celem jest wynajęcie za granicę wykształconej i mądrej polskiej głowy mimo wszystko - jako taniej siły roboczej (tak o tym mówi prezes Comarchu). Im więcej wynajętych głów, tym więcej zysku. Może i te firmy są lepsze w HR-ce, ale nie w informatyce – tam się liczy się ilość wynajętych głów, bo taki mają model biznesowy. Nie informatyka, nie światowej klasy produkt.

U nas akcenty są inaczej postawione. Produkt jest najważniejszy. Tworzymy polską technologię, która jest używana w ponad 90 krajach na całym świecie, przez największe globalne firmy. Tak, wygrywamy naszym softem z SAP-em, Oraclem, Salesforce, Accenture i innymi - bo pracują u nas tęgie głowy. Idziemy na jakość głów, a nie na ich ilość.

Tak więc mimo wszystko zapraszamy wszystkich zdolnych i ambitnych do naszego "obozu pracy" :) Przynajmniej można się czegoś nauczyć.

Więcej być może można się nauczyć już tylko w Krzemowej Dolinie. Ale dopiero tam jest obóz pracy. Są książki, które pokazują prawdziwą stronę pracy w Dolinie – a nie tę HR-owo – PR-ową. Kilkanaście godzin pracy na co dzień, urlopy max tydzień raz do roku. Ale w mediach trąbią jedynie o darmowych posiłkach (po co? – żeby nikomu nie chciało się wychodzić za wcześnie). Polecam. U nas jest normalnie. Tyle i aż tyle.

Dobromir
22
ByłyPracownik 2017-04-06 22:46
"2. Nie nazywałbym zasłużonych ludzi moimi "kolesiami" - szanuję wszystkich, którzy przyczynili się do sukcesu firmy. Te osoby z pewnością nie wykorzystują swojej pozycji do niecnych celów."
- to właśnie TE osoby nazywane "zasłużonymi", które niby " nie wykorzystują swojej pozycji do niecnych celów" robią najwięcej szkody firmie czego Wy jako góra nie widzicie, albo nie chcecie widzieć!.
Pozdrawiam
6
Dobromir 2017-04-28 08:35
@ByłyPracownik

- dziękuję za opinię, zapraszam na prv, chętnie porozmawiam.

Dobromir
Zostaw swoją opinię o eLeader Sp. z o.o. - Kazimierówka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eLeader Sp. z o.o.