logo Qualent Software Sp. z o.o.

Qualent Software Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Qualent Software Sp. z o.o.

nowy 2015-06-03 16:58:50
Firma udostępnia stare komputery, niewydajne przy złożonych projektach programistycznych. Ponadto w firmie brak jest wygodnych krzeseł. Projekty często polegają na rozwijaniu istniejących apliakcji (stary, nieoptymalny kod).
9
piotruś 2015-10-21 16:08:28
a ja mam pozytywne wrażenia. atmosfera pracy bardzo dobra,ludzie chętni do współpracy i koleżeńscy. firma dynamicznie się rozwija, jest sporo ciekawych projektów.szef firmy według mnie to przyzwoity człowiek. ugodowy i jeśli trzeba potrafi pójść na rękę w wielu kwestiach. wynagrodzenie ok. z tego co się orientuje to często wyższe niż na podobnych stanowiskach w korporacjach.trochę mnie dziwią te negatywne oceny, chyba że piszą je ci którzy zostali zwolnieni.
1
niko 2015-10-21 18:36:03
może nie wszyscy mają tak tragicznie jak ty, stąd ten "hart ducha" :)
w jakich okolicznościach odszedłeś z firmy? twoj wpis sugeruje, że nie było projektu, a jak wiadomo w IT nie brakuje projektow dla dobrych programistów.
1
K. 2015-10-26 11:08:11
@Tom przesadzasz trochę... Jestem w stanie się zgodzić z okresowym brakiem projektów. To był główny powód mojego odejścia z firmy ;-)

Pracowałem do niedawna w tej firmie przez 3 lata. Nie było źle. Fajni ludzie i ciekawe projekty. Pod koniec mojej pracy trochę zaczęło się psuć, ale może to była kwestia zmęczenia materiału. Potrzebowałem już zmian.
Dobra firma dla początkujących i jeszcze nieukierunkowanych na konkretny obszar, kandydatów. Szef jak to szef. Raz gorzej raz lepiej. Wszystko zależy od tego czy jest się rentownym pracownikiem ale taka ta branża. Trzeba mieć twardą skórę. Nie oszukujmy się pracy nie brakuje w Warszawie. Jak komuś nie pasuje może zmienić a nie marudzić.
2
Marek 2015-10-29 10:42:36
Rozpocząłem prace w Qualent współpracując z tą firmą przy innych projektach. Firma daje szanse na rozwój oraz możliwość realnego wpływu na realizowane projekty. To, że zdarzają się starsze technologicznie projekty nie jest wadą firmy, ponieważ tak jest wszędzie. Przy nowych projektach pracownicy mają duży wpływ na sposób realizowania projektu oraz wybór technologii. Tak było u Klienta z branży telekomunikacyjnej gdzie aplikacja zrobiona była w WebForms, a nowe funkcjonalności tworzone już w MVC zgodnie z sugestią programistów. Po pracy w dużych korporacjach jestem zadowolony ze współpracy z Qualent.
1
błażej 2015-12-29 23:00:27
w kwestii zarobków myślę, że nie można narzekać. płacą nieźle. porównywałem z kilkoma innymi firmami (także z dużymi) i wygląda to nieźle.jeśli ktoś jest dobry to ma szansę na dobrą kasę, ale jeśli chce tylko dobrze zarabiać bo jest programistą to raczej odpada.
jynx 2015-12-31 12:55:16
Miałem iść na rozmowę ale sądząc po opiniach raczej już nie skorzystam. W większości przypadków negatywne opinie są prawdziwe a pozytywne pisane przez firmy. Pozytywna opinia @franki k. wraz z linkiem do oferty pracy potwierdzałaby mój tok rozumowania. Wolę jednak pracę w jakiejś poważnej firmie a nie w NONAMEowej należącej do jakiegoś "Janusza IT".
6
miłosz 2016-01-04 19:21:21
Mój brat pracuje w qualencie od kilku miesiecy (programista. NET). jak wygląda praca i atmosfera znam z opowiadań. wydaje mi się, że obraz strasznej firmy jest chyba mocno na wyrost. oczywiscie każdy ma prawo mieć swoje zdanie i rozne oczekiwania. z tego co ja słysze atmosfera pracy jest dobra, zeby nie powiedziec rodzinna co pewnie wynika z tego ze firma nie jest bardzo duża i łatwiej o integracje. szefostwo zapewne dba o integracje pracownikow bo slysze o ilosci spotkań integracyjnych w różnych miejscach i to zaliczam na plus bo sam pracuje w miejscu gdzie nigdy nie myslalo sie nawet o tradycyjnym spotkaniu opłatkowym a co dopiero spotkaniach organizowanych i finansowanych przez firmę. na plus moge tez zaliczyc podejscie do pracownika w zwykłych sprawach bo o takich najczesciej słysze. normalne, ludzkie podejscie do człowieka.
2
marcin765 2016-02-07 18:11:56
Potwierdzam tę opinię bo sam miałem podobną sytuację.
Umawiają spotkania a potem okazuje się już na miejscu w firmie że pan prezes/dyrektor/kierownik nie przyjechał. Potem nikt nawet nie pofatygował się aby się ze mną skontaktować/przeprosić czy chociaż umówić inny termin.

Straciłem przez nich prawie 2 godziny także nie polecam. W ogóle nie szanują kandydatów. Tak postępuje firma-krzak bo na pewno nie poważna firma.
hyży 2016-02-08 15:46:37
Jak na sektor IT płacą bardzo słabo. Rekrutowałem do nich ale rozminęliśmy się i to dość mocno w oczekiwaniach finansowych.
pauli 2016-02-10 09:03:18
to bardzo ogólnikowe.na jakie stanowisko startowałeś? jakie masz doświadczenie i umiejętności? w IT dobrze płacą ale dobrym specjalistom, a nie wszystkim jak leci. nie każdy kto ma stanowisko programista z automatu dostaje dychę i więcej.są ludzie którzy wołają mnóstwo kasy a nie potrafią ogarnąć prostych rzeczy i liczą, że popłyną na fali zapotrzebowania na programistów.
paweł 2016-02-17 14:04:16
@dziadostwo szukasz dziury w całym, biurka, krzesła...trochę to wygląda tak jakbyś musiał się do czegoś przyczepić. idąc tym tropem można się przyczepić do 90% firm w Polsce.
1
pabloss 2016-02-18 22:53:53
Jakie warunki oferują? Możecie powiedzieć coś więcej podać widełki wynagrodzenia? Jak wygląda sprawa ze szkoleniami?

gruha fajnie że mają benefity ale dodam że takie pakiety oferuje już większość firm w Warszawie widziałem że kasjerom w biedronce też oferują UOP+ multisport+luxmed
adams 2016-02-29 13:14:12
O dobrych zarobkach w firmie wielkości QS można sobie pomarzyć.
Czegoś tu nie rozumiem.

Idziecie na rozmowe do małej firmy która wynajmuje kilka pokoi zatrudnia garstkę pracowników i liczycie na duże zarobki?
Mała firma nie zapłaci wam nigdy tyle co duża rozpoznawalna firma z oddziałami w całym kraju chociaż to nie jest do końca reguła bo i te większe firmy nie chcą płacić.
1
Marcin 2016-03-01 15:33:43
Adams zupełnie się z Tobą nie zgadzam. nie pisałbym tak gdyby nie 5 lat spędzone w takiej właśnie dużej i dobrze znanej korporacji. w korporacjach nie rzadko płacą jeszcze gorzej niż w małych firmach. w korporacji masz sztywno ustawione widełki płacowe i praktycznie żadnej elastyczności bo decyzje o wynagrodzeniach zapadają zupełnie gdzie indziej. nie negocjujesz z właścicielem firmy tylko trzymasz się sztywno ustawionych reguł dotyczących wynagrodzeń. już nawet sam fakt podwyżki czy awansu jest kwestią problematyczną bo zwykle decyzja ta zależy od kilku osób, które niekoniecznie muszą mieć podobny pogląd na Twoje wynagrodzenie, awans, umiejętności itd. mówię o tym, bo 5 lat pracowałem właśnie w takiej korporacji której nazwę znają wszyscy, ale niekoniecznie wszyscy chcieliby tak pracować. powiedzmy sobie szczerze każda firma ma swoje plusy i minusy a wszystko zależy od tego czego szukasz. jeśli interesuje cie ciekawa pozycja w cv idziesz do korporacji, jeśli szukasz większego spokoju, innej atmosfery i tempa pracy to szukasz czegoś mniejszego i wcale nie musi oznaczać to, że praca ta jest gorsza czy nie ciekawa. sam znam sporo osób po znanych dużych firmach które z dużą ulgą podeszły do zmiany swojej pracy. ciekawe projekty robią nie tylko wielkie korporacje. korporacje często czarują magią wyjątkowości, ale wielu nie wie, że za drzwiami nie wygląda to wcale tak różowo.
2
nie warto 2016-09-22 13:49:23
Pakiet sportowy i medyczny za dopłatą jest (całkiem sporą), a niewygodne krzesła, mało wydajne komputery i wolny internet dosyć mocno przeszkadza w codziennej pracy.
Kultura pracy jest raczej na niskim poziomie - coś jak z początku lat 90, łącznie z szefem który lubi sobie szefować ;)
Firma oszczędza gdzie się tylko da, nawet tam gdzie nie powinna oraz skupia się na juniorach.
Biurowiec sam w sobie też baaaaaardzo słaby i ciasny, no i stoi nielegalnie ;)

4
qwerty 2016-09-30 22:59:14
Plusy:
+ bardzo elastyczny czas pracy
+ w nowych projektach praca z nowszymi technologiami jak (AngularJS, TypeScript, Azure, MaterializeCss, .NET Core)
+ dobre środowisko do continuous integration

Minusy:
- bardzo słaby sprzęt - brak stacjonarek, laptopy z procesorem i3 ale niskonapięciowym, niektórzy pracownicy przynoszą swoje prywatne komputery do pracy
- subskrypcja msdn podobno jest, ale większość developerów używa wersji VS Community (dziwne...), Resharper w wersji trial (co miesiąc usuwany klucz triala z rejestru systemowego), zamiast Microsoft Office używany jest Libre Office
- brak możliwości pracy zdalnej (jedynie wyjątkowe sytuacje)
- słabe łącze internetowe - problemy przy konferencjach z klientami
- duża rotacja w zespołach, co skutkuje utrzymywaniem projektów, o których nie ma się pojęcia a dokumentacja jest (jak w większości firm) szczątkowa
- biurowiec bez klimatyzacji
- brak analityków - deweloperzy odpowiadają za analizę wymagań, co nie zawsze kończy się szczęśliwie

Inne:
@ wbrew temu co można znaleźć w ogłoszeniach projekty głównie dla klientów w Polsce.
@ jest stół do piłkarzykow, ale nie można go nadużywać, bo "hałas przeszkadza innym" ;)
10
Michał Świeboda 2016-10-03 14:31:49
jak czytam opinie które informatycy piszą w internecie na temat firm to współczuje firmom które muszą ich zatrudniać.
z postów wyłania się obraz najgorszej chyba obecnie grupy zawodowej, która nigdy w niczym nie potrafi dostrzec czegoś pozytywnego, a wiele drobiazgów urasta do rangi ogromnych niedogodności i problemów.
jak czytam o tym, że trzeba dopłacić do pakietu medycznego i w oczach informatyka to jest nie do pomyślenia to zastanawiam się kim są ludzie których muszą zatrudniać firmy. taką pazerność trudno dostrzec w innych zawodach. chyba trudno nazwać to inaczej.
prawda jest taka, że wiele firm staje na głowie aby przyciągnąć i zatrzymać programistów, a jak czyta się posty na tych stronach to aż widać jaki jad płynie od ludzi którzy w gruncie rzeczy dostają prawie wszystko o co proszą.
2
Qualent 2016-10-04 10:53:05
Drogi M. dziękujemy za wskazaną opinię. Przyjrzymy się przedstawionym przez Ciebie kwestiom.

Pracownicy nie przynoszą do pracy własnego sprzętu. Każdy pracownik przed rozpoczęciem pracy otrzymuje odpowiedni sprzęt, który w trakcie można wymienić lub doposażyć jeśli pojawia się taka konieczność. Pracownicy przed rozpoczęciem prac podpisują oświadczenie w którym zobowiązują się do korzystania ze sprzętu i oprogramowania zapewnionego przez firmę. Dlatego warto uważnie czytać dokumenty które podpisuje się przed rozpoczęciem pracy.

Praca zdalna możliwa jest w wyjątkowych sytuacjach. Tak, głównie z uwagi na to, że pracujemy zespołowo a trudno o dobrą współpracę gdy część osób pracuje z domu i nie zawsze w danym momencie może wziąć udział w omawianych kwestiach, problemach czy innych zagadnieniach. Dążymy do tego by zespół scalać, a nie rozpraszać. Także wymiana wiedzy i informacji jest utrudniona gdyby funkcjonowała tylko praca zdalna. Dostęp do niektórych narzędzi również byłby utrudniony. Wsparcie w zakresie trudniejszych zadań które można przedyskutować z zespołem. Praca zdalna nie zawsze jest możliwa i nie dla każdego tak samo atrakcyjna. Należy rozważać ją biorąc pod uwagę kilka aspektów. W ofertach pracy które publikujemy zaznaczamy informację, że poszukujemy osób do naszego biura w Warszawie. Jeśli pojawia się konieczność pracy zdalnej spowodowana wyjątkowymi okolicznościami to wtedy nie ma problemu by pracować zdalnie. Jednak nie dla każdego i nie przy każdym projekcie taka forma pracy jest możliwa.

Rotacja w zespołach nie jest tak duża jak mógłby sugerować wpis. Jest kwestią normalną, że w branży IT rotacja jest większa niż w innych branżach. To problem z którym boryka się wiele firm o podobnym profilu i potrzebach kadrowych. Na rotację wpływ ma wiele czynników i trudno przedstawić tu wszystkie. Firma dba o warunki pracy i elastycznie podchodzi do potrzeb i oczekiwań pracowników.

Utrzymywanie projektów IT to zadanie z którym spotykają się programiści praktycznie w każdej firmie IT. Choć oczywiście nie każda przyznaje się do tego, że takie zadania będą wchodzić w zakres zadań przed podpisaniem umowy. Patrząc realnie - nie wystarczy tylko stworzyć system, ale o jego sukcesie decyduje także to czy i jak będzie utrzymywany, a co za tym idzie ile osób i w jaki sposób będą mogły wykorzystać go w codziennym życiu czy pracy. Utrzymywanie systemów IT to zadanie na które napotykają programiści w większości firm. I nie należy mieć złudzeń, że wszędzie jest inaczej. Inaczej czyli w domyśle lepiej.
Oferujemy kandydatom i naszym pracownikom udział w nowych projektach, gdzie mają możliwość tworzenia oprogramowania od początku z wykorzystaniem nowych technologii i narzędzi. Przy tworzeniu nowych rozwiązań programiści bardzo często mają kluczowy wpływ na wybór technologii i sposób organizacji projektu.

Projekty są zarówno dla klientów polskich i zagranicznych. Współpracujemy z firmami duńskimi , natomiast to czy dana osoba weźmie udział w projekcie dla klienta zagranicznego w dużej mierze zależy także od umiejętności językowych (angielski). W zależności od tego jakie jest zapotrzebowanie w danym momencie oferujemy pracę przy danym projekcie. Dużym atutem firmy jest to, że oferuje w ciągu roku możliwość udziału w 2 -3 projektach co zapobiega "zasiedzeniu" się przy jednym temacie.

W biurowcu nie ma klimatyzacji, ale nie jest to decyzja w żadnym stopniu zależna od pracodawcy. W biurze są zapewnione klimatyzatory w okresie wakacyjnym.

W biurze są piłkarzyki które stanowią przerywnik podczas codziennej pracy biurowej. Pracownicy korzystają z nich w miarę możliwości, ale nikt nie jest wyraźnie ograniczany w ich użytkowaniu. Trzeba pamiętać, że głównym celem jest realizacja prac i zadań projektowych. Należy umieć odróżnić krótką przerwę od zgody na kilkudziesięcio minutowe rozgrywki.
Qualent 2016-10-04 12:00:16
tyle to znaczy ile?

ogłoszenia standardowo zamieszczane są na najbardziej popularnych portalach pracy tj. pracuj.pl, praca.pl itd. stąd może przeświadczenie, że jest ich dużo, natomiast prawda jest taka, że firma ogłasza się w tych miejscach gdzie kandydaci najczęściej poszukują pracy. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Oferty można znaleźć na różnych portalach i jest to standardowe działanie praktycznie wszystkich firm które szukają pracowników.

Rekrutacje, zatrudnienia, zwolnienia są naturalną częścią każdej firmy i myślę, że nie ma potrzeby dopatrywania się, że dzieje się coś złego. Przeciwnie - poszukujemy nowych pracowników ponieważ pojawiają się nowe projekty i tematy przy których możemy zaproponować pracę.

1
xyz 2016-10-14 13:48:20
Żaden z pracowników nie bierze udziału w żadnym szkoleniu. To temat tabu. Przez pierwsze pół roku nie ma na co liczyć. (usunięte przez administratora) Wynagrodzenie zależy od ciebie, tyle ile wynegocjujesz to tyle dostaniesz, jednak szef jest bardzo skąpy i stara się maksymalnie zaniżyć stawkę.
Dopłacają 50% do benefitów ale to żadna rewelacja.
3
a. 2016-10-18 13:57:25
nie bardzo a nawet wcale
2
Zostaw swoją opinię o Qualent Software Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Qualent Software Sp. z o.o.