brak logo

Oracle Polska

Warszawa

Opinie o Oracle Polska

orcoracja 2014-11-05 19:35:16
Dobra firma, warunki w miarę rozsądne, ludzie przyzwoici, tylko schemat decyzyjny lekko słaby, ale nie ma się co dziwić w końcu duża korporacja. Mogliby w końcu ogarnąć tylko królewnę J. z szóstego piętra bo jej fakapy bywają męczące, a śliska jak cholera.
1
Paweł 2014-11-14 14:32:03
Ha Ha Ha. Ona dalej tam robi? Dalej się nabierają na to, że ona w ogóle pracuje? O w mordę :D
1
Gregor 2014-11-20 18:20:06
Ech Faktycznie. Niedawno odszedł Michał, bo chyba już nie radził sobie z tym leserem. Takiego dobrego i pracowitego chłopaka straciła ta firma, bo są lepsi w udawaniu, że pracują. Jest już nowa dziewczyna na miejsce Michała, ale ta pewnie też długo nie wytrzyma. Z resztą w cale się jej nie dziwie. Ja sam nie chciałbym za żadne pieniądze z kimś takim pracować.
1
kebab 2014-12-22 16:36:05
a tam przyjmują do oracle tylko super zawodowych kaskaderów od it czy taki początkujący wojownik jak ja też ma szansę się nauczyć rzemiosła i pokazać co potrafi w boju? jesteś świeżo po studiach, ciepły jak frytka wyjęta z oleju, i bardzo mi na pierwszej dobrej pracy zależy. warto im zaufać jako firmie?
romek 2015-02-20 16:41:30
haha, co to za prównania są " jesteś świeżo po studiach, ciepły jak frytka wyjęta z oleju", a co to uwazacie, że jak student to już doświadczenia nie ma? a moze pracuje 5 dni w tygodniu, a uczy sie weekendowo? i ma nieraz większe doswioadczenie od tych wszystkich "specjalistów" z branży.Ile u nich można zarobić?
olek 2015-03-06 20:26:24
Oracle to bardzo znana firma, ba znane amerykańskie przedsiębiorstwo, ale nie maja tutaj zbyt wielu komentarzy. Czy w ogóle zatrudniają czesto do polskiego oddziału? Gdzie można przejrzeć ich aktualne oferty pracy? Skoro to amerykańska korporacja, to na jakim poziomie jest tu system socjalny? Pozdrawiam.
pracownik 2015-03-13 00:30:49
To jest wyzynarka. Swietnie placa i ostro wymagaja. Tu nie ma czegos takiego jak staz. To jest firma nastawiona na wynik w kazdym kwartale dlatego szukaja z doswiadczeniem do konkretnej roboty. Musisz byc non stop na fali. Zmeczysz sie - out. Rekrutuja glownie w direckcie konkretne osoby lub ogolna ale po ludziach w firmie. Przyprowadzisz osobe, zatrudnia ja to masz "znalezne" 1k usd. Ale teraz jest totalny kryzys
Pracownik 2015-04-04 00:38:58
Pracuje się fajnie, do czasu. Ludzie są ok, nie ma co się jednak łudzić, że będą to głębsze relacje. Płacą dobrze. Co do "działu sprzedaży" - o który konkretnie pytasz? Jest ich sporo, warto wiedzieć o co pytać, skoro taka wielka wola aplikowania. O stażach mowy raczej nie ma-wysoce wykwalifikowani ludzie to target tej firmy.
jfk 2015-12-12 16:16:40
ta wyżynarka to każdym dziale występuje? mam na myśli te techniczne, niezwiazane z sales
aa 2016-03-18 21:46:35
A jakieś opinie o oddziale w Krakowie? Nie ma osobnego wątku, wydawało mi się, że Oracle to firma marzeń, a słyszałem ostatnio miażdżące opinie :/
lukasz657 2016-04-16 08:15:18
To niepoważni klienci
Opi 2016-05-08 15:57:43
Musi znać język angielski nawet po to, by przeczytać i zrozumieć ofertę pracy @direct. Myślę, że to dobry pomysł by tak robić.
Zostaw swoją opinię o Oracle Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oracle Polska