brak logo

Control-Process Sp. z o.o. Systemy Informatyczne

Mikołajowice

Opinie o Control-Process Sp. z o.o. Systemy Informatyczne

admin 2015-08-10 21:08
Dlaczego nikt jeszcze nie napisał opinii o firmie Control-Process Sp. z o.o. Systemy Informatyczne? Jak wyglądają zarobki i czy opłaca się zatrudniać w firmie? Napisz swoją opinię!
inkasent 2017-05-29 11:17
nie wypłacją kasy sprawdz opinie na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,775254
2
głodny 2017-06-28 13:29
posty o braku wypłat za pracę od kwietnia zostały usunięte -MUSIMY PISAĆ NA NOWO - NA FACEEBOKU JEST GRUPA OSZUKANYCH OSÓB PRZEZ CP -podajcie link tym co jeszcze nie wiedzą o niej a nie dowiedzą się bo poprzedni wpis usunięto
2
oszukany pracownik 2017-06-29 08:02
opinii o ich oszustwach było dużo w ostatnim okresie , o nie wypłacaniu pensji za okres kwiecień, maj lecz posty zostały usunięte
4
inkasent 2017-06-30 09:28
ktoś pisał że firma inwigiluje swoich pracowników poza miejscem pracy: taka inwigilacja narusza prawa do prywatności. Zgodnie z prawem pracodawca musi szanować godność pracownika.
Inwigilacja jest naruszeniem art. 8 Europejskiej Konwencji Praw Człowieka.
Ze względu na konieczność poszanowania życia prywatnego i tajemnicy korespondencji podwładnych pracodawca nie może inwigilować pracownika.
Jeśli pracodawcy przeprowadzą taką kontrolę bez wiedzy pracownika, podwładni mogą w drodze postępowania sądowego dochodzić roszczeń z tytułu naruszenia dóbr osobistych (na podstawie art. 23 i 24 kodeksu cywilnego) lub zwrócić się ze skargą do generalnego inspektora ochrony danych osobowych (GIODO).
2
byłypracownik 2017-06-30 12:37
wymieniona firma zaczyna zastraszać byłych pracowników (chyba nie zdają sobie sprawy że popełniają przestępstwo)
1
wujekdobrarada 2017-06-30 15:13
dobra rada dla wszystkich pracowników-nagrywajcie rozmowy z groźbami żeby mieć dowód
inkasent 2017-07-03 13:03
Ja dzis dostalam cale pieniadze za prace
Ja 2017-07-04 00:58
No to gratulacje panie Wiatr!
kaz42 2017-07-04 19:41
ja też dzisiaj dostałem za kwiecień
lis 2017-07-05 22:42
ja czekam na kasę za IV i V 2017 -INKASENT pisałam już chyba 10 razy nikt nie odp.proszę o kont.osoby które dostały
lis 2017-07-05 22:43
ja czekam na kasę za IV i V 2017 -INKASENT pisałam już chyba 10 razy nikt nie odp.proszę o kont.osoby które dostały
lis 2017-07-05 22:44
ja czekam na kasę za IV i V 2017 -INKASENT pisałam już chyba 10 razy nikt nie odp.proszę o kont.osoby które dostały
@ inkasent 1 2017-07-05 22:59
dzisiaj dostałem kasę za kwiecień w całości
inkasent 2017-07-06 12:17
Ja kase za kwiecien w calosci dostalamm w poniedzialek.
lis 2017-07-06 16:28
wczoraj napisałam post o braku wynagrodzenia z IV i V 2017 DO KILKU OSÓB KTÓRE tu się wypowiadały
z prośbą o kontakt !!!!!!!!!!!!!!
KTOŚ TO USUNĄŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze raz więc piszę ,czy jest naprawdę ktoś kto dostał pieniądze za pracę inkasenta

PROSZĘ O KONT. lub tych co nie dostali co z tym zrobić ,czy złożyć zawiadomienie do prokuratury o wyłudzenie
kaz42 2017-07-06 17:14
Ja ok dwa tygodnie temu wysłałem e-skarge do PIPale nie wiem czy to pomogło czynormalnie wypłacili. teraz czekam na kase za maj
lis 2017-07-07 08:03
dzięki za odp. poczekam jeszcze parę dni i chyba zgłoszę na prokuraturę o wyłudzenie
myslę że przyjmą ,bo bo mają moje dane i na tej podstawie otrzymali pieniadze za wykonaną pracę od PSG
lis 2017-07-07 08:04
tzn. za IV CI wypłacili???? a za V nie ?
inkasent 2017-07-07 16:33
Ja dostalam
kaz42 2017-07-07 21:51
za maj nie wypłacili mi jeszcze Państwowa Inspekcja Pracy jest skuteczna pracodawcy się ich boją a skarge można wysłać przez internet
123 2017-07-09 23:54
Witam,w zeszłym tygodniu dostałem wypowiedzenie.Czy ktoś już dostał i odesłał?
Zostaw swoją opinię o Control-Process Sp. z o.o. Systemy Informatyczne - Mikołajowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Control-Process Sp. z o.o. Systemy Informatyczne