brak logo

Etisoft Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Etisoft Sp. z o.o.

a 2013-06-09 19:37:55
jak się zarabia 2-3 razy tyle co na produkcji to po co narzekać :)
1
Gal 2013-06-13 09:14:30
Czy ktoś może mi sensownie wytłumaczyć po co firma wydała kolejne pieniądze na jakieś telewizory, na których nic nie widać, jak przecież kierownicy i dyrektor mają wgląd na swoich komputerach co jest założone na każdej maszynie. Bezsensowne wydawanie kolejnych pieniędzy, a przeciez zatrudnili faceta od oszczędzania :/
1
f 2013-06-14 21:21:47
Niewszyscy w biurach zarabiaja tyle kasy. SA osoby ktore oczywiscie zarabiaja sporo ale i tacy co nawet 2tys na oczy nie widzieli a pracuja pare dobrych lat i nie jest to mala grupa.
a 2013-06-16 23:37:15
nie znam takich co by nie brali 2 a jest wielu co mają i 7, to że się nie chwalą to inna sprawa
1
P 2013-06-19 11:01:27
a ja znowu wiele osob znam co siedza przy monitorze i sporo pracy maja a 2jki z przodu jak nie mieli tak nie maja od paru dobrych lat. Moze niektorym sie wydaje ze w firmie z automatu jak siedzisz przy biurku to zarabiasz kokosy ale niestety tak nie jest i mozna sie bardzo zaskoczyc.
Tylko ze te osoby widocznie nie widza sensu chwalenia sie wszystkim wokol i wypisywania tego na stronach.
Szukający pracy 2013-06-27 16:15:41
Słyszałem że przyjmują na magazyn w Etisofcie ??
Czy to prawda ?
Jak z umową i jakie wynagrodzenie oferują ?? W
Wie może ktoś ?
olo 2013-07-07 22:53:36
Umowa tylko na umowę-zlecenie. Najniższa krajowa. Przyjmują na okrągło, bo za takie warunki i kasę, rotacja ogromna.
brak slow:/ 2013-08-19 14:18:17
GRATULACJE DLA NIE KTÓRYCH KIEROWNIKÓW ZMIANOWYCH KTÓRZY ZAMIST SPRAWIEDLIWIE OCENIAĆ WSZYSTKICH TO SWOICH KOLEGÓW OCENIALI LEPIEJ I PODCIĄGALI OCENY POD PODWYŻKI TAK TO JEST JAK NIE PRZYJMUJE SIE KIEROWNIKÓW Z POZA FIRMY POZDARWIAM
1
2013-09-05 09:18:30
A jak działa wasz kontroling??
1
a 2013-09-06 10:14:50
ekstremalnie profesjonalnie
b 2013-09-21 15:07:36
jak nowy system hehe nikt nic nie wie czeski film...
ktos 2013-11-12 17:10:23
a jak się pracuje w laborze/kontroli jakości?proszę o szczere opinie ile można zarobić, czy praca jest na zmiany, jaka jest atmosfera?dziękuję za wszystkie odpowiedzi
2
Przyjaciolka 2013-11-14 13:30:52
Kontrola jakosci ma prace na zmiany i zarobki nie za wysokie. Atmosfera cudowna bo pracuja tam same ksiezniczki, sporo plotkowania, obgadywania i komentowania wszystkich bo wkoncu to one sa najlepsze i najwazniejsze :) sporo osob ma je juz dosyc wiec i ty pewnie szybko tez bedziesz miala badz mial.
ja 2013-12-07 11:37:49
każdy pisze jak jest źle i strasznie ale trzyma się etisoftu rękami i nogami Każdemu kto chce podjąć prace w etisofcie polecam nie czytać bzdur które wypisują niezadowoleni ludzie bo jest to nieadekwatne do sytuacji tu panującej
Polecam etisoft wszystkim szukającym pracy
3
ona 2013-12-10 15:39:24
ci mądrzy już zmienili pracę, ci trochę odważniejsi piszą na tym forum a reszta po cichu narzeka ale niema odwagi zmienić swojego życia lub należy do "przyjaciół" prezesa i ma się całkiem dobrze
2
ja 2014-02-27 00:24:20
Wiecie co?! Ta firma dąży do bycia monopolistom na rynku ale nie tędy droga bo ludzie muszą żyć po ludzku i jeść po ludzku a jesli nikt nie bierze pod uwagę to jest nie człowiekiem tylko (usunięte przez administratora)lub (usunięte przez administratora).
1
szara 2014-05-28 23:41:24
teraz to tam jest cyrk na kółkach który prowadzi pani kadrowa ktora ma wiecej do powiedzenia niz sam prezes i dyrektor ,a co do tych którzy pisza ze mozna zmienic firme no niby mozna tylko ze wczesniej była normalna atmosfera zanim ta..sie nie pojawiła,a kierownicy -jeden wart drugiego kazdy z nich ma swoich kolegow którzy dostaja premie reszta ma sie patrzec na siebie
4
pracownik 2014-06-05 23:35:15
Święta prawda z tymi kierownikami.Koledzy i koleżanki dostają premie, a reszta pracuje za drobne.Kierownikami powinni być ludzie z zewnątrz a nie znajomi.
2
porazka 2014-06-09 22:54:03
Kolejni pracownicy odchodzą ze stażem i wiedza. Dlaczego?na to pytanie każdy chyba zna odp.
Mniej niż zero 2014-06-14 22:39:32
Bo pracownik w Etisofcie już dawno przestał się liczyć. Dziś człowiek to tylko ID, zasób, który można zamienić innym. Nie ważny staż, wiedza, doświadczenie. Im mniej firma musi mu zapłacić tym lepiej. Lepiej już było. Pozdro dla wszystkich zwalniających się. Gorzej Wam nie będzie.
to juz koniec 2014-06-15 22:57:32
Wyjazd integracyjny - totalna porazka.
W imieniu pracownikow bardzo dziekujemy osobom odpowiedzialnym za organizacje i wybor osrodka !! zatrudniajac tak wielu zbednych ludzi na zbednych stanowiskach proponuje zatrudnic dodatkowo jedna osobe ktora na przyszlosc zajmie sie organizacja wyjazdow. Jak widac ci ktorzy ten organizowali nie podolali i proponujemy zabrac im premie, skrocic przerwe z 5h na 20min oraz wprowadzic zakaz wychodzenia na papierosa!
1
pracownik z szarej 2014-06-18 09:42:00
Ja też uważam, że kadrowa sie nie popisała. Na wyjeżdzie nie było nic ciekawego i sama zamiast sie integrować to pojechała do domu:( pewnie dlatego, że domek ją przestaszył. A może ona wogóle tam wcześniej nie była?
4
iwona 2014-09-15 18:49:43
gdzie skladac cv do pracy w tym zakladzie?moze ktos powiedziec jakie warunki tam sa?(umowa,zarobki)dzieki
t 2014-10-23 23:27:41
Abstrahując czy największy czy nie to wyjazdy organizowane są od początku istnienia firmy.
Druga sprawa jest taka że w firmie nie jest dobra atmosfera więc i atmosfera na wyjezdzie jest taka jaka jest a gdy dodac do tego warunki panujace w osrodku to wyszlo tragicznie to ogolonie.
1
byly pracownik 2014-11-15 15:35:40
pracowlaem tam kiedys i im firma sie bardziej rozwijala tym oraz to gorzej bylo atmosfera stawala sie nieznosnna duzo rzeczy niejasnych robionych dla potrzeby jednostki rozmawielm ost z pracownikiem i stwierdzil ze jest gorzej szkoda bo naprawde poczatki na szarej byly super
dawno temu 2014-11-17 21:39:37
super to było na Łużyckiej (imprezy na działce u Krzycha, wyjazdy integracyjne, popijawy na jadalni co piątek a potem balowanie na mieście) , na Szarej na początku też było OK.a teraz firma działa jak korporacja a wy jesteście lemingami którzy mają roić cyfry..........
3
były pracownik 2014-12-14 18:25:49
Na pewno dostaniesz umowę o pracę z najniższą stawką,praca na 3 zmiany (produkcja i magazyny),z urlopami bywa róznie. Atmosfera-brak czegoś takiego,masz wyrobić słupek.plan dnia. Wszystkie odejścia od maszyny musisz raportować w systemie.
2
SamiSwoi 2015-01-27 07:18:02
A czy oprócz najniższej krajowej dostaje się jakąś premię do wypłaty bo niewiem czy warto tam się starać w ogóle o pracę? czy trzeba robić przez parę lat za taką niską stawkę czy się dostaje podwyżki co jakiś czas?
Proszę o odpowiedź, dzięki :)
@wp 2015-02-07 10:06:03
Żadnych premii i zapomnijcie o podwyżkach. A nie, są podwyżki. Raz na 3 lata dostaje się około 100 PLN brutto.
1
były pracownik 2015-03-15 12:29:22
dział nadruku - atmosfera ok,kierownik wariat, praca żmudna, trzeba szybko pracować, drukowanie etykiet na czas i na jakość - a ciężko to pogodzić, zarobki nienajgorsze. Dział obsługi klienta - bardzo stresująca, kierowniczka ok, atmosfera w boksie - żenująca. Zarobki - b. niskie. Generalnie nie polecam.
1
lokaty wuj 2015-04-17 14:52:27
lepiejj robić w AAS-ie
1
marko 2015-07-18 13:42:00
witam wlasnie znalaazlem ogloszenie poszukuja magazyniera
Opis stanowiska pracy

Zadania
• Kompletacja surowca na magazynie,
• Dostarczanie surowców pod zlecenia produkcyjne zgodnie z harmonogramem produkcji,
• Kontrola i prawidłowe składowanie surowców i półproduktów w podległym obszarze,
• Odpowiedzialność za prawidłowy obieg wewnętrzny palet oraz wózków transportowych,
• Dbałość o ład i porządek na magazynie.

Wymagania

Oczekiwania wobec kandydatów
• Łatwość w przyswajaniu wiedzy,
• Precyzja i skrupulatność w działaniu,
• Systematyczność,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Odpowiedzialność,
• Uprawnienia na wózek widłowy mile widziane,
• Doświadczenie w pracy na magazynie będzie dodatkowym atutem.
jaka płaca jest na ich magazynie dla kogoś z uprawnieniami na widlaka? pozdrawiam
były mag 2015-10-11 10:34:21
Na magazyn ino przyjmują podpierdalaczy. ..dupowlazów z wielką beczką wazeliny. ...jak pewien brygadzista który za gelt nawet zatańczy z lokatym twista. ...prawda panie T.M?
uncję Ben 2015-12-01 14:04:13
Stawka większa niż życie. ...hi hi
D.A 2016-02-08 13:59:36
Chciałabym wiedzieć,czy przyjmują w tej firmie kobiety do pracy, i jaką pracą wykonują. W ogóle czy warto pracować w tej firmie. Jakie tam są warunki pracy, i o której zaczyna się pierwsza zmiana? O to, pytam się dlatego, ze nie mam samochodu a trzeba dojechać na czas do pracy
z.k 2016-02-08 14:18:58
A ja mam takie pytanie. W której firmie w Gliwicach przyjmują kobiety? Wiem ze w wielu firmach nie są najlepsze warunki pracy, ale moze ktos wie czy są takie firmy,w których lepiej się pracuje?
nie doszły pracownik 2016-02-18 09:23:32
pracowałem tam pare tygodni masakra P.brygadzistka nie potrafi zarządzać personelem zarobek najniższa krajowa +premia (oczywiście jak ja dostaniesz) ogólnie nie polecam, atmosfera fatalna ludzi traktują jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
stara gwardia 2016-02-26 20:18:33
Dejcie sie na luz.....
Trzeba mieć dużo wazeliny...
Mag. sur. wiedzie prym...tam potrzebują samych Tajnych Współpracowników..
Brygadziści coś o tym wiedzą...każdy z nich to T.W. "BOLEK"...A GURU ICH TO LOKATUS PUDELKUS
PiastNaZawszeGliwice 2016-03-06 21:22:55
Polecam kolegom drukarzom firme z Bojkowa, nowa drukarnia, stoi flexo kilka kolorów ale żadne tam etykiety tylko konkret robota bo widziałem na własne oczy, jak założysz zlecenie to nieraz 3dni jedno i to samo zasówają.
rekrutują przez agencję Grafton Recrutment ale kontrakt od razu na stałe i od razu pod firme i spokojnie można raz tyle co na Sowińskiego zawołać netto !
Mam tam ziomala i mnie nakręcił a miałem papiery uwas na hale składać i teraz z ciekawości czytam i niezabardzo mi to podchodzi po wizicie i komentach
peru 2016-03-22 19:14:32
Ja zostaje tu na Sowińskiego...kasa się zgadza... A i Bartek D. to fajny gość...szkoda mi paru kumpli ale najważniejsza moja żyć... Elita góra... 1948
vivaldi 2016-03-22 19:20:32
Brak słów kolego peru...ale to cały Ty...
Kasa jest fajna... ale Bartek i Twoja żyć mają coś wspólnego...to i to lubi wazeli...
TE panu
Dudi 2016-07-26 16:00:17
Witam,
Wybieram się w czwartek na rozmowę do etisoftu na stanowisko specjalista ds. zapasów. Pani z kadr nie bardzo chciała opowiadać o warunkach więc liczę na jakaś dobra duszę, ktora podpowie czy warto zmieniać nie najgorsza pracę na tą? I oczywiście jaka jest atmosfera aktualnie w firmie na jaka stawkę można liczyć i jak jest z premia i podwyzkami?
Dziękuję z góry z pomoc :)
dobrzeradze 2016-08-05 20:15:26
szukają cały czas pracowników na tych samych stanowiskach co świadczy tylko o tym ze to kolejna firma nie warta aplikowania bo popracuje się co najwyżej 3-6 miesięcy. Darujcie sobie bo zaśmiecicie sobie CV a przy kolejnej rozmowie ktoś będzie wypytywał "dlaczego tak krótko pracowała pani/pan w ostatniej firmie?" i tak czy owak obróci to przeciwko wam !!!.
1
Etisoftowiec 2016-08-25 11:25:24
@dobrzeradze
a nie przyszło Ci do głowy że jeżeli poszukują to się rozwijają?
kupują kolejne maszyny?
Pracuję tam już kilka lat i jakoś nie zauważyłem tych wszystkich "rewelacji" o których piszą wszyscy tutaj wyżej, po niecałym roku umowa na czas nieokreślony, żadnej ściemy z agencjami pracy tymczasowej.
Co do zwolnień to ludzie którzy pracują po 10-12 lat nie pamiętają żeby firma sama kogoś zwolniła, może jednostkowe przypadki tak naprawdę na własne życzenie.
Warunki jak na Polską firmę po przejściu Opla, NGK i innych tego typu oceniam na bardzo dobre, nie ma ciśnienia że musisz zrobić tyle i tyle, ile zrobisz będzie ok widocznie tyle musiało to trwać.
Rok w rok wyjazd integracyjny na weekend do Wisły, wigilia zakładowa oraz bonus na święta startujący od 500zł wzwyż.
Stawki na początku są średnie, ale jak się wykażesz to przy pierwszej ocenie rocznej możesz dostać nawet 300-400 w górę.

Także zanim coś zaczniecie oceniać warto się tym zainteresować, a nie powielać zasłyszane plotki.

pozdrawiam i zapraszam do aplikowania do pracy w Eisofcie.

7
mei 2016-08-25 12:38:23
Magazynier - Spedytor jest teraz im potrzebny na zatrudnienie go Gliwic jak ktoś jest zainteresowany
Stary pracownik 2016-10-26 13:56:47
Nie polecam, atmosfera pomiędzy pracownikami przyjemna ale wszystko psuje góra i kierownicy. Utrudniają pracę wprowadzając nowe standardy niby mające na celu przyspieszenie produkcji ale na hali bywają raz w tygodniu i nie mają pojęcia o co chodzi w pracy na maszynie. Coraz więcej dyrektorów, kierowników i liderów a coraz mniej fachowców którzy muszą utrzymywać tych darmozjadów. Pan A.J. i B.D. doprowadzają firmę na dno a konkurencja nie śpi.
3
Mat 2016-11-09 10:10:01
Na jakich stanowiskach
Mar 2016-11-09 10:13:30
Witam jaka stawka
Mar 2016-11-09 10:17:46
Witam pracujesz w etisoft ko
Mar 2016-11-09 10:26:44
Witam pracujesz w etisoft
Zostaw swoją opinię o Etisoft Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Etisoft Sp. z o.o.