Supra Brokers S.A.

Wrocław

Opinie o Supra Brokers S.A.

Ex 2013-03-15 17:58
Nie polecam w zadnym wypadku
3
gość 2013-05-30 20:55
witam,
czy mogę prosić o więcej informacji na temat pracy w tej firmie?


dzx
obecna 2013-05-31 12:27
Pracować trzeba dużo, ale jest to doceniane przez szefostwo. W firmie docenia się ludzi którzy angażują się w pracę, chcą się rozwijać i są lojalni. Nadgodziny się zdarzają ale są one opłacane dodatkowo. Firma dużo inwestuje w rozwój i szkolenie pracowników, docenia również finansowo zaangażowanie i efekty. Co do atmosfery to nikt z pracujących nie ma do niej zastrzeżeń. To właśnie osoby które wypisują te wszystkie głupoty na temat Supry psuły atmosferę i musiały odejść z fimy. Jak widać próbują to robić dalej. Pracowałam poprzednio w innych firmach tego typu i mam porównanie. Nigdzie nie pracowało mi się lepiej niż w Suprze.
aga 2013-05-31 15:11
Pracowałam kiedyś w tej firmie. Odeszłam do konkurencji bo wydawało mi się będzie lepiej. NIE JEST. W tej chwili doceniam jak było w Suprze. Były oczywiście jakieś mankamenty, ale z perspektywy okazują się nic nie znaczące. Płacili na czas, było dużo szkoleń. Za wykonaną pracę byłam doceniana. Żałuję że wtedy tego nie doceniałam. Jak czytam opinie wypisywane przez jednego i tego samego człowieka szkalujące Suprę to jest mi go żal. Z tego co wiem, to dzwoni on to byłych pracowników Supry i namawia do szkalowania firmy. Do mnie też dzwonił i namawiał na negatywny wpis
mom 2013-05-31 22:50
Jest ok. Fajni ludzie, fajna atmosfera, płacą też nieźle. I na czas. Nie ma co narzekać.
kulka 2013-06-01 11:35
Pracownikom stawiane są duże wymagania. W zamian dużo szkoleń, możliwość rozwoju, zdrowe zasady, niezła pensja. Jak ktoś przychodzi do pracy pracować to jest zadowolony. Niezadowoleni byli zawsze Ci, którzy chcieli robić wszystko oprócz pracy. Prezes ma fajne podejście do tego wszystkiego. Polecam.
nowy 2013-06-01 16:15
Firma ok – fajnie się pracuje.
ja 2013-06-06 20:19
zgadzam się w 100%, w grudniu to tylko czas na sen
pan 2013-06-11 14:04
czy oprócz tych uwag jeszcze jest coś godnego polecenia na temat firmy lub negatywnego do podzielenia się z innymi?
Romka 2013-11-09 12:27
A jaka jest sytuacja w dziale zajmującym się przetargami do szpitali ? Jaka atmosfera, jakie wymagania, jakie profity za dobre wyniki ? Złożyłam aplikację, liczęna spotkanie, bo wg. Kryteriów w ogłoszeniu rekrutacyjny mam bardzo "dopasowane" kwalifikacje. Jaki jest system wynagrodzenia przedstawiciela/ doradcy ? Jaka mniej więcej pensja zasadnicza 3...5...a może 7 tys brutto ? Na jakie premie można liczyć ? Jakie narzędzia pracy ? (Lubię dobre autka :-) :-) Bardzo proszę o informacje, tylko w miarę obiektywne
7
ona 2014-01-26 20:36
Firma godna polecenia dla osób które angażują się w pracę i chcą pracować. Nadgodziny są oczywiście płatne, atmosfera w pracy bardzo pozytywna.
Rotacja? jak w każdej normalnej firmie występuje, ale ze względu na dzisiejsze podejście pracowników do pracy.
1
nkin 2014-10-09 12:38
wiadomo cos o pracy na stanowisku: Specjalista ds. Weryfikacji i Administracji Wniosków (Bydgoszcz)?
Mam tam isc na rozmowe, nie wiem czy warto
2
olka 2015-01-15 19:41
Jak wyglądała ta rozmowa kwalifikacyjna?
1
nowa 2015-05-28 20:30
jakieś nowe opinie można przeczytać o pracy w supra we Wro? chcialam aplikować na stanowisko Asystentki Brokera na jakim poziomie kształtuje się wynagrodzenie? jest może karta multisport? prywatna opieka medyczna?
arkasa 2015-07-01 22:06
Co to znaczy biedna karta multisport?? A czy dbają o pracowników?Są Wyjazdy ,spotkania integracyjne? Słyszałam, że praca ciężka ale wynagrodzenie adekwatne.
była 2015-07-07 10:25
wynagrodzenie niewspółmierne do wykonywanej pracy...karta multisport - ubogi pakiet...wyjazdy to kiedyś były..i się skończyły...a spotkania...to spotkania towarzystwa wzajemnej adoracji i uwielbienia..i to w wąskim gronie...brak jakiejkolwiek integracji w firmie...(usunięte przez administratora)...taka to Supra...w skrócie
Irmina 2015-09-09 19:00
A to dlatego mnie na rozmowie tak wypytywali, czy mam męża, chłopaka, no a ja myślałam, że to taka miła rozmowa, no i się nie dostałam, bo mam chłopaka i bierzemy ślub... Czy to w ogóle można tak pytać?
1
ex SB 2015-09-23 11:30
Potwierdzam,

praca z Ulą była świetna!
Ja 2015-11-16 20:35
Wynagrodzenie na pewno nie jest atrakcyjne. Premia jest zależna od tak wielu czynników, że ciężko ją dostać. Awansować nie ma gdzie. Szkolenia? Jakie szkolenia? Zespół naprawdę jest młody i dynamiczny. I na szeregowych stanowiskach pracują bardzo fajne osoby, naprawdę super. I to jest jeden, jedyny pozytywny aspekt tej roboty.
Wiecie Kto ;-) 2015-12-18 21:26
Pozdrawiam wszystkie Koleżanki i Kolegów z SB. To wspaniałe, że zawsze mogę liczyć na Wasze wsparcie, współczucie, rozmowę, uśmiech, żart. Dziękuję Wam za to!
ja 2015-12-28 13:44
Wszędzie dobrze - gdzie nas nie ma. I tyle w temacie.
Kto pracuje wie jak jest i jeśli jeszcze pracuje to musi z jakiegoś powodu być zadowolony.
A kto nie pracuje - to mógł swoje powiedzieć podczas zwalniania w cztery oczy osobom z Zarządu.
A tu powinny być tylko obiektywne opinie.
AS 2016-01-23 14:33
To jest Supra.
Supra jest nie dla wszystkich.
Supra jest dla odważnych.
(usunięte przez administratora) Nie bądź w Supra.
Bądź gdzie indziej.
2
Kalisz 2016-01-31 15:54
Jak zostać prawdziwym Supramenem? Podkablpwać własna zonę do zarządu i wnioskować o jej zwolnienie! Brzmi znajomo ? ;)
jdjd 2016-03-26 14:29
@Azz:(usunięte przez administratora)+ prowizja od sprzedaży. % prowizji korygowany jest o % wykonania planu - czyli jak masz 10% prowizji a zrobisz tylko połowę planu to masz 5% :)
anulka 2016-05-11 23:36
jeśli ktoś rozważa ofertę dla specjalisty ds. rozliczeń i księgowości, to nawet wrogowi nie polecam. przeczytajcie poprzednie wpisy. sama prawda, zero ściemy, ani przesady.
Łukasz 2016-05-31 23:17
Ja pracowałem w Supra Brokers przez 3 lata. Zawsze miałem możliwość rozwoju, a co za tym idzie awansu. Otrzymałem gruntowne wyszkolenie i przygotowanie do wykonywania zawodu Brokera. Złego słowa o firmie powiedzieć nie mogę.
Łukasz Zając.
4
xxx 2016-06-05 19:14
Łukasz - lubię to;)
2
Majaaaa 2016-06-29 12:53
Dostałam zaproszę na stanowisko kierownik działu wsparcia sprzedaży. Czy ktoś mi moze powiedzieć jak to stanowisko wyglada w firmie? Jakie wynagrodzenie mniej wiecej ? Warto ?
k 2016-06-29 15:15
czy wiadomo jak wyglada praca na stanowisku Kierownika dzialu wsparcia sprzedazy?
Mmm 2016-06-29 16:58
A o zarobkach cos wiesz ?
Karolina 2016-09-20 10:16
Sugerując się wpisem byłego pracownika chyba można stwierdzić, że ni do końca jest tak jak piszecie, ale zapewne co człowiek to inna historia...
Czy Pan Zając był z jak wyto nazywacie "rodzinki" że tak dobrze opisuje te współpracę???
Na stronie poszukują kandydatów na płatny staż, czy ktoś może ma informacje jak to wygląda finansowo???
gumbas 2016-09-20 12:19
pieniądze nie są złociutka w życiu przecież najważniejsze, tym bardziej na stażu gdzie pewnie zgodnie z polską tradycją nie płaci się wiele, najważniejsza moim zdaniem kwestioa zatrudnienia w formie stażu to czy jesteśmy w stanie się realnie czegoś na nim nauczyć
Julita 2017-03-13 10:06
Co słychać w firmie nowego? Dawno nie było żadnego wpisu na temat Supra Brokers S.A.
Zostaw swoją opinię o Supra Brokers S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Supra Brokers S.A.