logo Supra Brokers Sp. z o.o.

Supra Brokers Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Supra Brokers Sp. z o.o.

Inez 2015-10-05 20:44:29
Jak można tak nazwiskami szastać i mówić o honorze, kiedy samemu nie ma się na tyle honoru, żeby otwarcie spojrzeć komuś w twarz i mu to powiedzieć.
A co do opinii, to wszystko to prawda.
Bardzo chciałbym, żeby to poczytał ktoś z zarządu. Może by mu się jakaś lampka zaświeciła, choć wątpię.
A mogło być tak pięknie... Mała firma, bez narzutów korporacyjnych, wystarczyłoby być miłym dla ludzi i wykorzystać ich naturalny potencjał. Nie każdego trzeba strofować, pilnować i zarzucać robotą ponad miarę.
Nie radzę się teraz zatrudniać w firmie, będzie dużo pracy na koniec roku i mega stres.
W ogóle lepiej poszukać innej pracy...
Jakby ktoś słyszał o fajnym stanowisku, to dajcie znać.
A co do rodzinnej firmy, to niestety jest największy minus. Nie zawsze najlepiej się na tym wychodzi, jak się zatrudnia rodzinę.
xxx 2015-10-06 20:49:20
anonim tekst sulecia, zajebista prawda:)
Vardera 2015-10-07 11:29:05
@inez: czy Ty czytasz co ludzie tu piszą? Jak masz stanąć i spojrzeć komuś w twarz, skoro wylatujesz w piątek o 15:50 i nie ma Cię zanim herbata zdąży na biurku wystygnąć?
Zocha 2015-10-11 22:08:30
W ciągu ostatniego półrocza zwolnili bodaj z 6 osób, a samo odeszły co najmniej 3. Kierownictwo najwyższego szczebla charakteryzuje brak kultury osobistej - wulgarny język jest na porządku dziennym. Jak w wielu polskich firmach tak i tu decyzyjność skupiona jest na najwyższym szczeblu władzy i oszczędza się tu szczególnie na ludziach. Nie polecam tej pracy osobom źle znoszącym stres i huśtawki nastrojów oraz takim, co chciałyby choć czasem usłyszeć: Good job! Działu rozliczeń nie polecam nikomu, sama nie wiem, jak wytrzymują i wytrzymywały to dziewczyny, które tam pracują...
3
krejzol 2015-10-14 20:02:23
Dział rozliczeń to ten dział gdzie najważniejsza jest siostrunia?? matko to dopiero jest porażka...na dłuższą metę nikt z tą babą nie daje rady!
3
ARV 2015-10-26 17:00:07
@majka Wiolka, to ty? Kiedy mi oddasz te z 100 zł?!

Aha i nie pitol o tym, że ludzie na zasługują na pochwałę. W porównaniu z Supra Brokers, zesłanie do Gułagu na Syberii to All Inclusive! Wiec pomnik powinni postawić.
5
hihi 2015-10-29 13:06:09
co za firma...pomyje pomyjami...ciekawe czy tak samo wygląda obsługa klienta?
były pracownik 2015-10-31 20:17:04
Widzę że nie tylko mi nie podobało się w tym kołchozie! Niestety nie potrafię niczego dobrego powiedzieć ani o atmosferze pracy, ani o zasadach na jakich się tam pracuje. Nikt normalny tam nie wytrzyma, a co mam na myśli normalny? Koleżeński, sympatyczny, z ambicjami, pracowity. Miłego i sympatycznego zgnoją, a pracowitego zajadą jak łysą kobyłę, ewentualnie eliminacja z powodu poczucia zagrożenia ze strony "koleżanek":) Po kilku miesiącach tam, myślałam że skoczę z okna. Co ciekawe, po przeniesieniu się do konkurencji we Wrocławiu, jestem zachwycona pracą w "brokerce" , mamy zajefajną ekipę i wymiatamy na rynku. Co ciekawe, szef uważa że mam potencjał i głowę do ubezpieczeń, a w Suprze "elita" nie cierpiała mojej osoby. Supry nie polecę nigdy i nikomu. Może kierownictwo przemyśli wreszcie temat?
2
blleee 2015-11-10 14:49:33
Lepiej nie idź...nie warto..rotacja w tym dziale jest imponująca...ludzie z którymi masz współpracować to totalna masakra...normy z kosmosu...a atmosfera do dupy..brak możliwości rozwoju..szkolenia...achh...o szkoleniach możesz zapomnieć..kasa marna..mam dalej wymieniać??
1
linka 2015-11-12 20:06:14
Azetka nieee,nie rób sobie tego!Szukaj inne normalnej pracy,to ogloszenie to ściema,nie ma dobrych zarobków,szkoleń wogóle a o atmosferze szkoda gadać.Tam tylko kadra zarządzająca dba o swój GRUBY tyłek!!
2
Ja 2015-11-16 20:35:08
Wynagrodzenie na pewno nie jest atrakcyjne. Premia jest zależna od tak wielu czynników, że ciężko ją dostać. Awansować nie ma gdzie. Szkolenia? Jakie szkolenia? Zespół naprawdę jest młody i dynamiczny. I na szeregowych stanowiskach pracują bardzo fajne osoby, naprawdę super. I to jest jeden, jedyny pozytywny aspekt tej roboty.
pipi 2015-12-10 10:14:04
chyba nie wiesz co piszesz..tutaj każdy uczy się na błędach...które później odbijają się na klientach....co się odkręci to się odkręci..albo się zamiata pod dywan...brak profesjonalnych szkoleń prowadzi do sytuacji gdzie w przypadku wpadki u klienta...po głowie dostaje pracownik a zarząd dalej każe szkolić po swojemu...osoba odpowiedzialna za szkolenia w firmie jest tak profesjonalna...jak zarząd który nie wie jak rzeczywiście wygląda praca...trzymanie się sztywnych reguł z kosmosu i beznadziejnie rozbudowanych procedur prowadzi do wielu pomyłek...opóźnień....siedzenia w pracy po 12 godzin...ze free oczywiście...bo nie ważne jak..jakim kosztem..ale to musi dzisiaj wyjść...musi być załatwione...oczywiście żadania są poprzedzone..ładnymi epitetami...typu..ku(...)wa!! Więc atmosfera jest iście przyjazna...każdy krzywo patrzy na każdego...nie daj Boże wyjść o 16...to skandal ;-) - oznacza to że ma za mało pracy...więc zasypiemy go nową robotę...i tak w kółko macieja...I te sztuczne i jakże obcesowe życzenia zarządu odnośnie świąt..wyklepana formułka..po której zbiera się na wymioty..i tak co roku...biedni ci co tam zostali....wielkie współczucie.
3
Wiecie Kto ;-) 2015-12-18 21:26:42
Pozdrawiam wszystkie Koleżanki i Kolegów z SB. To wspaniałe, że zawsze mogę liczyć na Wasze wsparcie, współczucie, rozmowę, uśmiech, żart. Dziękuję Wam za to!
ja 2015-12-28 13:44:28
Wszędzie dobrze - gdzie nas nie ma. I tyle w temacie.
Kto pracuje wie jak jest i jeśli jeszcze pracuje to musi z jakiegoś powodu być zadowolony.
A kto nie pracuje - to mógł swoje powiedzieć podczas zwalniania w cztery oczy osobom z Zarządu.
A tu powinny być tylko obiektywne opinie.
gapcio 2016-01-11 09:45:02
podobno najbardziej leniwi są pracownicy działu rozliczeń, windykacji i jedzenia słodyczy. Są tak leniwi, że ledwo ich "namówiono" na zbiorowe zwolnienie się z pracy. Tak się migali, że dopiero razem, wspólnymi siłami zwolnili się wszyscy, jednocześnie. To się nazywa praca zbiorowa i duch zespołowy. Dzięki Bogu na pokładzie została Pani Dyrektor. Oby sił (i prowiantu) jej starczyło do pracy. Z Panem Bogiem!
1
aktal 2016-01-13 09:04:15
To pewnie dlatego, że ostatnio zwolniła się też osoba odpowiedzialna za "obsługę" portalu pracuj.pl. Doszło do pewnego paradoksu, gdyż nie ma komu zamieszczać ogłoszeń o wakatach! :)
Rei 2016-01-15 11:14:49
Hehehe niech wszyscy pracownicy tej firmy "potworek" najlepiej wstaną i wyjdą to będzie dopiero śmiesznie. Uwierzcie mi we Wrocławiu jest mnóstwo pracy dla taniej wykształconej siły roboczej i to w zdecydowanie lepszych warunkach.

Pracę w supra mogę polecić tym co narzekają na swoją obecną firmę. Szybko okaże się jaka obecna praca była piękna :D Jak to byli pracownicy tego kołchozu mówią "wszędzie dobrze byle nie w supra".
1
czarna 2016-01-17 20:59:18
Pani DEREKTOR na pokładzie zostanie do końca życia i jeden dzień dłużej,po kolei wykańcza każdego kto z nią pracuje! A jak już wykończy to bierze kolejną naiwą...i koło się zamyka! Pani DEREKTOR góra! bez prowiantu czy z:)
wał 2016-01-18 18:19:35
Ludzie omijajcie tą zacną firmę z daleka.
Dno i 10 metrów mułu.
Praca jak w kolonii karnej dwa lekarze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oczywiście lejdi siostra beton.
Omijać a daleka.
ogar 2016-01-19 14:17:32
Największym problemem SB to to, że 99% jej klientów to "państwówka" albo inne zaprzyjaźnione podmioty... więc tak czy siak trzeba to ubezpieczyć a jakość obsługi??? kogo to obchodzi... w normalnej konkurencji rynkowej dawno by zniknęli… no i niestety żeby upaść to musieli by chyba nie mieć już pracowników a zawsze się znajdzie jakiś jeleń... chociaż teraz pewnie coraz trudniej mają bo "renoma" SB jest już coraz większa :D więc jak macie kogoś kogo baaaaardzo nie lubicie polećcie im pracę w SB :D
roasters 2016-01-19 16:00:15
@ogion Firma nie może sobie pozwolić na zwolnienia grupowe tylko dlatego, że boi si PIP. SB prowadzi co piątkową derekrutację pracowników, więc nie są to zwolnienia grupowe, a zwolnienia piątkowe :)
Byla i szczesliwa SB 2016-01-20 10:28:44
Nie wszyscy leca w piatek. Zdarzaja sie zwolnienia jeszcze w inne dni. Niestety albo stety wszystko co tu jest napisane o SB to prawda. Pewnie jakis jeleni do pracy i tak znajda, ale dla osob ktore maja mozliwosc robienia cokolwiek innego zawodowo zamiast isc do SB - moja rada: nie idzcie tam. Zajada Was jak nie fizycznie to psychicznie na pewno. Chyba ze masz charakter ostatniego, najgorszego skurw....na to w tej firmie sie odnajdziesz.
Byla i szczesliwa SB 2016-01-22 11:47:24
Do @mekka: z jakiego obrotu spraw jestes zadowolony? Ja na przyklad ciesze sie ze tam nie pracuje. Wedlug mnie raz do roku powinni obligatoryjnie wysylac na 2 tygodniowe intensywne terapie z dobrymi specjalistami. Moze wtedy jakos ta praca byla by znosna. Ale co tu mowic o dbaniu o pracownika skoro o nalezacy sie urlop trzeba sie wyklocac. Z tego co sie orientuje kilkoro pracownikow SB przeplacilo swoja "kariere" w tej firmie leczeniem psychologicznym.
godi 2016-01-22 13:50:06
Nie ma co się wdawać w polemikę z "pozytywnymi" postami bo to ewidentnie ktoś ze znudzonego szeroko pojętego kierownictwa SB... prawda została już wielokrotnie powtórzona... podsumowując jest to mocno rodzinna firemka gdzie dobrze mają tylko rodzina i bliscy... cała reszta to tania siła robocza, która metodami rodem z PRL jest przymuszana do pracy ponad siły, często zastraszana, szykanowana, obrażana. Nikt nie liczy się z pracownikami, co bardziej problemowi są zwalniani za 5 16, że się ludzie mogą nawet zastanawiać gdzie zniknęli (czy czasem nie leżą gdzieś zakopani w lesie). Do tego dochodzi wszechobecny stres i presja czy się zdąży czy czegoś się nie pominęło itp. bo jak będzie coś źle to nie dlatego, że masz za dużo i ogólnie jest za duży bałagan i chaos tylko to twoja wina… Mnóstwo nadgodzin oczywiście niepłatnych ani nawet nie do odebrania… a kasa jak w biedronce po roku stażu… Niech każdy dobrze się zastanowi pięć razy zanim zaaplikuje czy nie daj Bóg się zatrudni. Silne nerwy nic nie pomogą i tak cię zajadą a jak będziesz miał roszczenia to cię wymienią… mniejsza o to że ucierpi na tym jakość obsługi a następca będzie miał jeszcze większy bałagan i chaos do ogarnięcia.

Aaaa i jeszcze fobia ciążowa… masakra nawet ktoś na gowork napisał, że na rozmowie padają pytania o życie prywatne co jest niedopuszczalne! Jest to jawne łamanie kodeksu pracy! To już świadczy jak profesjonalna to firma. Tak jakby nie byli zainteresowani kompetencjami tylko czy zaraz nie ucieknie na macierzyński… otóż chciałabym poinformować szanowne kierownictwo, że przy obecnych warunkach pracy każda nawet 40 letnia będzie marzyć o ucieczce. W normalnej firmie to kobieta planuje sobie takie rzeczy i jak widzi, że czeka ją jakaś przyszłość i kariera to nie zachodzi od razu w ciążę, ale na to przecież w SB nie może liczyć.
1
AS 2016-01-23 14:33:48
To jest Supra.
Supra jest nie dla wszystkich.
Supra jest dla odważnych.
Supra jest dla tych, co mają wy..bane.
Nie bądź w Supra.
Bądź gdzie indziej.
2
Kalisz 2016-01-31 15:54:01
Jak zostać prawdziwym Supramenem? Podkablpwać własna zonę do zarządu i wnioskować o jej zwolnienie! Brzmi znajomo ? ;)
AN 2016-01-31 21:23:50
@Kalisz - O co chodzi z tą żoną? Co to za akcja?
Andrzej W. 2016-02-01 14:27:28
@AN: nie słyszałeś? To nowa akcja w Supra Brokers. Podkabluj kogoś lub coś do zarządu. Możesz podkablować np. komputer. On kabluje. Kabluj i ty.
afe 2016-02-04 14:27:08
@godi To nie prawda co mówisz. Tam nie jest jak w PRL. Tam jest jak w NRD! :) Z łysymi agentami Stasi włącznie. ;P
Jaśko 2016-02-12 10:27:30
Moja żona pracowała tam 1 (jeden) dzień. Wróciła w takim stanie, że nie pozwoliłem Jej wrócić. To jest Wrocław i pracę znalazła szybko.
1
Kalisz 2016-02-12 11:19:51
A czego się spodziewacie po firmie, gdze maz na żonę donosi? :) To nie są żarty. Pani Ohme... czy jakoś tak, druga żona Prezesa też zniknęła w piątek o 15:55. Nie wierzycie to poszukajcie po Doradcy. Jeszcze dziś widziałem jej pliki.
mala 2016-02-12 21:09:21
druga zginęła i trzecia zaginie, to mafia panie!
aka 2016-02-20 15:13:03
Naukowcy odkryli szokującą prawdę: "Istnieje życie poza Suprą!".
Nie traćcie więc nadziei!
mika 2016-02-20 20:06:43
Istnieje i to o wiele lepsze pod każdym względem!
Ludzie potrafią być przyjaźni,mili i szefowie są normalni. Jak jeszcze macie trochę szacunku do siebie to róbcie wszystko,zeby tam nie pracować.
AN 2016-02-22 23:11:31
"Jest inny świat... Nie za górami gdzieś.. Po prostu on jest tu..."
lula 2016-03-02 20:49:15
samochód?? a rozliczenia za samochód?? co do kilometra sprawdzają, komórka? teraz to chyba norma ,prowizja to musisz przestać żyć własnym życiem...a jak to potwierdzić? komentarze mówią same za siebie. NIE POLECAM!!!
ffee 2016-03-14 11:04:24
@boss: oczywiście że są premie, szczególnie te uznaniowe w piątek o godz. 15:45 - wypowiedzenie. To nie są chłopie żarty, ani jakieś podśmiechujki chłopie. To są ludzkie dramaty - nerwy, stres, brak przejrzystości dróg awansu, donoszenie na kolegów. Potem zostajesz potraktowany jak śmieć - w jednej chwili lądujesz na ulicy. To nie ma NIC wspólnego z wymaganiem od pracowników. Pół biedy jak jesteś singlem, ale gdy masz rodzinę dzieci to już nie jest zabawa. To jest dramat. Nie polecam nikomu.
jdjd 2016-03-26 14:29:30
@Azz: najniższa krajowa + prowizja od sprzedaży. % prowizji korygowany jest o % wykonania planu - czyli jak masz 10% prowizji a zrobisz tylko połowę planu to masz 5% :)
anulka 2016-05-11 23:36:54
jeśli ktoś rozważa ofertę dla specjalisty ds. rozliczeń i księgowości, to nawet wrogowi nie polecam. przeczytajcie poprzednie wpisy. sama prawda, zero ściemy, ani przesady.
Łukasz 2016-05-31 23:17:43
Ja pracowałem w Supra Brokers przez 3 lata. Zawsze miałem możliwość rozwoju, a co za tym idzie awansu. Otrzymałem gruntowne wyszkolenie i przygotowanie do wykonywania zawodu Brokera. Złego słowa o firmie powiedzieć nie mogę.
Łukasz Zając.
3
xxx 2016-06-05 19:14:34
Łukasz - lubię to;)
1
andrzej 2016-06-13 21:54:50
Zając to jest chyba jakaś ściema?? Kazali Ci tak napisać czy co? Gruntowne wyszkolenie hahahahahahah
1
Majaaaa 2016-06-29 12:53:53
Dostałam zaproszę na stanowisko kierownik działu wsparcia sprzedaży. Czy ktoś mi moze powiedzieć jak to stanowisko wyglada w firmie? Jakie wynagrodzenie mniej wiecej ? Warto ?
k 2016-06-29 15:15:50
czy wiadomo jak wyglada praca na stanowisku Kierownika dzialu wsparcia sprzedazy?
Mmm 2016-06-29 16:58:46
A o zarobkach cos wiesz ?
ovo 2016-08-05 16:46:12
Polecać pracę w Supra Brokers to jak wysyłać ludzi do Auschwitz. Pisanie że "nic nie ryzykujesz" to szczyt sk...syństwa. Nie życzę nikomu, bo ludzie sa tam zwyczajnie traktowani jak przedmioty, a w piątek o 15:45 utylizowani.
1
gim 2016-08-10 09:54:54
Szok!?!? Niedowierzanie!?!? No pewnie, że tego nie zrozumiesz jak jesteś z "rodzinki" SB. Zwykli pracownicy są tam traktowani jak ściek, a wyobraź sobie, że prowadzi to często do problemów psychicznych i to tak wielkich, że niektórzy myślą nawet o samobójstwie. Poczytaj sobie poprzednie wątki, jak to niektórzy o "słabszych nerwach" kończą przygodę z suprą u psychiatry.
5
gim 2016-08-10 09:55:26
Szok!?!? Niedowierzanie!?!? No pewnie, że tego nie zrozumiesz jak jesteś z "rodzinki" SB. Zwykli pracownicy są tam traktowani jak ściek, a wyobraź sobie, że prowadzi to często do problemów psychicznych i to tak wielkich, że niektórzy myślą nawet o samobójstwie. Poczytaj sobie poprzednie wątki, jak to niektórzy o "słabszych nerwach" kończą przygodę z suprą u psychiatry.
2
Karolina 2016-09-20 10:16:12
Sugerując się wpisem byłego pracownika chyba można stwierdzić, że ni do końca jest tak jak piszecie, ale zapewne co człowiek to inna historia...
Czy Pan Zając był z jak wyto nazywacie "rodzinki" że tak dobrze opisuje te współpracę???
Na stronie poszukują kandydatów na płatny staż, czy ktoś może ma informacje jak to wygląda finansowo???
gumbas 2016-09-20 12:19:39
pieniądze nie są złociutka w życiu przecież najważniejsze, tym bardziej na stażu gdzie pewnie zgodnie z polską tradycją nie płaci się wiele, najważniejsza moim zdaniem kwestioa zatrudnienia w formie stażu to czy jesteśmy w stanie się realnie czegoś na nim nauczyć
Zostaw swoją opinię o Supra Brokers Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Supra Brokers Sp. z o.o.