brak logo

Dekor-Publidecor Sp. z o.o.

Dębe Wielkie

Opinie o Dekor-Publidecor Sp. z o.o.

pracowniczka 2016-12-18 00:37
Oj dużo, dużo....
gosia 2016-12-19 16:47
a jak w tej firmie mają się przedstawiciele ? na jaką pensję można liczyć ? jakie plany itp
pracowniczka 2016-12-20 01:10
Nic mi nie wiadomo o przedstawicielach. Chyba takich nie ma u nas w firmie.
technolog 2016-12-20 22:40
Nie ma i chyba nie będzie.
sąsiadka 2016-12-21 22:46
A u Was dali coś ekstra na święta?
maszynista 2016-12-22 23:46
Tak, dostałem pięćset złotych. Na prezenty wystarczyło. A u Was coś tym razem może dali sąsiadko?
sąsiadka 2016-12-24 14:15
No niestety nic nam nie dali. Jakoś u nas cienko ale dobrze, że Was tak fajnie potraktowali. To się liczy! Na święta to każdy grosz się przyda.
m-power 2016-12-25 08:04
Napisz maszynisto ile od maja jesteś w plecy przez zabraną premie, firma cię d....a a ty się cieszysz z byle ochlapow
maszynista 2016-12-26 00:09
Podpuszczasz mnie i innych. Skąd żeś tutaj się znalazł? Od konkurencji??? Tam to dopiero cię d...ją!!! To moja sprawa ile dostaję kasy a jedno tylko ci powiem - mało nie zarabiam i powiem więcej, mnie to wystarcza.
m-power 2016-12-26 03:41
Przecież piszą tu także niezadowoleni pracownicy Dekoru, piszesz o socjalu a zapominasz o zredukowanych premiach
maszynista 2016-12-28 01:08
Jak ktoś zasługuje to i teraz dostaje większą premię ale trzeba na to zapracować bo "na ładne oczy" to Sławek nie daje.
m-power 2016-12-28 01:32
Dobrze wiedzieć ze jest możliwość jakieś gratyfikacji,a nie wiesz co trzeba zrobić żeby takie dodatkowe pieniążki dostać???z tego co wiem to głownie maszyniści dostaja
maszynista 2016-12-28 23:54
Nie ja oceniam i nie ja dzielę premie. Zapytaj Sławka. Jedno wiem, na pewno trzeba na nią ciężko zapracować.
byly robol 2016-12-29 22:52
Witam po świątecznej przerwie, ale widzę ze temat premii wiecznie żywy...może całkiem zlikwidować ten durnowaty system motywacyjny???i wprowadzić coś co pozwoli się rozwijać firmie w dłuższej perspektywie oraz zatrzyma najbardziej wartościowych i lojalnych pracowników.... pozdrawiam
maszynista 2016-12-31 01:00
Może masz rację ale ja nie mam na to wpływu.
drukarz 2017-01-22 18:44
Ja tam dostaję całkiem niezłą premię. Jestem zadowolony.
maszynista 2017-01-23 22:29
Ja też.
drukarz 2017-01-23 22:48
Teraz jest ok.
kobretti 2017-01-25 10:01
Witam.Tu kobra brylowa.Jak tam premie dla przewijaków?Takie chłopiki duźo chyba mają po nadgodzinach?
rogoszczak 2017-01-25 10:06
A Wujcio miał się zwolnić i co?Zrezygnował jednak?Ja mogę za niego pracować nawet 12 godzin za 15 zł za godzinę.I za tego majszyka pracoholika chorowitka też mogę pracować.
byly robol 2017-01-25 11:18
Wujcio to kto???
maszynista 2017-01-25 23:47
A co zazdrościsz innym?
maszynista 2017-01-25 23:55
Jaki to problem, zgłoś się do Sławka z tą propozycją.
jacenty o. 2017-01-27 11:58
Co wy tu tak narzekanie? Jak się nie podoba to do malesiaka.
maszynista 2017-01-27 22:07
Niektórym to nie dogodzisz, wszędzie im żle.
byly robol 2017-01-29 09:06
Jednak w dekorze najlepiej-zabiorą kase,pozniej czesc oddadzą i powiedzą ze dostałeś podwyżkę, to fakt-umieją docenić pracownika, Ha, ha,ha....(((((-:
maszynista 2017-01-29 14:16
Ciekawe jak ciebie tam doceniają gdzie teraz jesteś bo ja to przynajmniej nie narzekam i dlatego dalej tutaj pracuję. A ty jak sobie poszedłeś to pilnuj swojego "chlebodawcy". U nas już część kolegów dostała spore podwyżki stawki godzinowej a także i premii. Dodatkowo dostajemy ekstra premię, oczywiście tylko ci co się wyróżniają dobrą pracą. Dziwne, że jesteś poza naszą firmą a ciągle się do niej przyp...rzasz. Mimo wszystko życzymy ci powodzenia w nowej pracy!
byly robol 2017-01-29 14:28
Dzięki, dzięki, zawsze twierdziłem ze te 15% zarobków w dol to tylko ściema-zabieramy-żylujemy produkcje-po czym jakąś część oddajemy i wszyscy są zadowoleni...także życzę owocnej w pieniążki pracę...
maszynista 2017-01-30 22:06
Dzięki, dzięki.......
majszak 2017-02-09 21:11
Małpa.Ty lepiej pracuj w tych swoich Siedlcach, a nie się wymądrzasz że więcej zarabiasz niż w Dekorze.
gemba 2017-02-09 22:38
Mam pytanie. Czy małego Gallusa będą w końcu sprzedawać?
drukującą małpa 2017-02-11 11:06
A ty majszak pamięta jak przejmowales po mnie typo i zaraz leciałaś do biura ze brudasa jestem?nieładnie tak niepełnosprawnych donosić
byly robol 2017-02-12 09:41
He,hehe,małpa nic się zmienił,tego Gallusa chętnie jak by co nabędę po dobrej cenie
maszynista 2017-02-18 22:59
Możesz sobie pomarzyć. Z twoją kasą to możesz sobie kupić drukareczkę do kompa.
maszynista 2017-02-19 16:24
A po co miał tam przechodzić? Dostał chyba podwyżkę a przecież liczyć pieniążki to każdy potrafi. Poszedł by tam po to żeby zaraz wrócić???
Były drukarz 2017-02-20 09:11
Dostał podwyżkę tak jak wy wszyscy dostaliście, chyba +15 % które wam wcześniej zabrali :-)
1
byly robol 2017-02-20 09:56
W same sedno....nic dodać,nic ująć..
maszynista 2017-02-22 22:50
To już chyba nie twoja sprawa. Martw się o siebie!!!
byly robol 2017-02-23 00:31
Jak nie jego sprawa???w dekorze pracują nasi koledzy ,po prostu nie można patrzeć jak zarząd roluje ich na gruby hajs...zreszta ciebie także,hehe,hehe i nie pisz proszę ze nie narzekasz skoro juz 3 razy obcięli ci pensyjkę...chyba ze lubisz być d......ny
1
byly robol 2017-02-24 18:58
Piszesz MY czyli ty(siwy) i angor???to faktycznie żadnych kolegów nie macie
11
maszynista 2017-02-24 23:47
To nie twoja sprawa kto jest naszym kolegą. Na pewno nie ty i na pewno nie ty nam będziesz dobierał kolegów.
2
maszynista 2017-02-25 20:01
Dziwne ale tutaj nikt się nie przyznaje, że jesteś jego kolegą. Zajmuj się więc sobą a nie nami.
2
Maja 2017-04-07 13:39
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń z pracy w firmie.
1
maszynista 2017-04-30 00:00
Dzięki Maja.
pracowniczka 2017-05-12 22:18
I ja bardzo dziękuję Maja za zwrócenie uwagi dyskutantom.
drukarz 2017-07-09 22:09
Chyba dużo im jeszcze brakuje, aby mu dorównali.
rychu peja 2017-07-10 22:21
Chyba nasze DIVY z biura piszą pochlebne opinie o Angorze-w końcu kto im będzie kawę parzył gdy jego zabraknie:(:(:(
pracowniczka 2017-07-13 01:30
To ja chętnie mu zaparzę i podam tę kawę bo w pełni na to zasługuje.
pracowniczka 2017-07-14 01:15
Oczywiście, nie ma problemu.
Andy 2017-08-19 22:37
Oby wszyscy byli tacy pracowici i oddani firmie jak Angor.
1
Zostaw swoją opinię o Dekor-Publidecor Sp. z o.o. - Dębe Wielkie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekor-Publidecor Sp. z o.o.