brak logo

ADH-Soft Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ADH-Soft Sp. z o.o.

miko 2012-10-03 10:26:37
Firma niekompetentna, bez ambicji,
stęchła atmosfera, brak wykwalifikowanej kadry.
Rozwój firmy zatrzymał się na przestrzeni lat 90\\\\\\\'tych, od pewnego czasu tendencja spadkowa, kłopoty finansowe, niskie płace.
Nie polecam tam pracy, podejście do budowy systemów nie mieści się w żadnych kanonach, odradzam pracę zwłaszcza osobom nie doświadczonym - można wyrobić niewłaściwe praktyki, których ciężko się później pozbyć.
1
tara 2012-10-03 10:33:20
Firma nie stabilna, ciągłe roszady, praca po godzinach,
ciągłe konflikty z przełożonymi, spychologia,
lukas 2012-10-05 13:30:36
Czy ktoś pracował w tej firmie?
Interesuje mnie stanowisko testera ewentualnie programista Java.
Priam 2012-10-05 19:52:54
To omiń ich oferty. Ile na tym stracisz? 1-2 tygodnie okresu szukania pracy? Ofert o jakich piszesz jest mnóstwo, a tu spotkasz się z tak arogancką postawą (również współpracowników..) że szkoda gadać.
kan 2012-10-17 10:49:42
Interesuje mnie oferta pracy na stanowisku programista Delphi.
Czy ktoś wie jak wygląda proces rekrutacji, jakie jest wynagrodzenie na takim stanowisku i czy ta atmosfera o której piszecie dotyczy wszystkich działów?
mina 2012-12-01 17:46:41
Firma zakorzeniona w epoce kamienia łupanego, zacofany zarząd inwestuje w ludzi bez ambicji, koneksje, niskie płace, podupadające morale wśród pracowników, ciągłe roszady, brak stabilności, kłopoty finansowe.
do lukas 2012-12-01 18:07:27
firma nie zatrudnia testerów, firma od czasu powstania nie powołała działu testów, idzie na żywioł, wszelkie modyfikacje trafiają bezpośrednio do klienta. Skutkiem takiego zarządzania jest pogarszająca się opinia wśród odbiorców.
mirek 2012-12-23 00:59:00
Firma odpowiedzialność za jakoś kodu przerzuca na wdrożeniowców. Kiepska specyfikacja wymagań i słaby kod mają wpływ na tragiczny produkt oferowany klientowi. [usunięte przez admina]
P. 2013-01-03 22:49:50
Odradzam z całą stanowczością.
Jeśli jesteś ambitny, stać Cię na więcej.
Mir0 2013-01-14 14:58:27
Niepokojące.
To już nic tam pozytywnego się nie znajdzie?
A juz chciałem tam papiery składać... :-)
do Mir0 2013-02-04 09:47:22
Pozytywne jest to że już tam nie pracuję :)
magd 2013-02-07 15:49:59
Pracowałem przez kilka lat i było w porządku tylko mała kasa. Naprawdę można się było czegoś nauczyć ale o awans było trudno. Na menadżera nie ma szans. Są tacy co siedzą po nocach ale i tacy co o 15:30 do domu. Bardzo różny poziom ludzi. Są debeściaki ale też totalne beztalencia. Zawsze ktoś coś skopał. Sam odszedłem i w sumie nie żałuję. Cisza i spokój a zarobki lepsze.
ferfer 2013-03-14 20:15:09
Nie zgadzam się z przedmówcami.
Byłem i widziałem. Fajny budynek, ciekawa lokalizacja, bogate wnętrze. Pracownicy zadowoleni. Rekrutacja na wysokim poziomie precyzyjnie dopasowująca pracownika pod stanowisko. To szczególnie istotne, gdyż gwarantuje stabilną współpracę. Fajnie było. Ciekawie.
Wybitna współpraca.
1
A.Rysicz@adh.com.pl 2013-03-27 10:56:50
(...)
Najlepiej chyba samemu spróbować, czy sobie poradzimy, a nie patrzeć na opinie tych, co sobie nie poradzili.

Anna Rysicz
Starszy Wdrożeniowiec
1
mire 2013-03-28 18:47:12
Trzeba było czekać 20 lat aby dojść do wniosku że aplikację należy przetestować i utworzyć dział utrzymania jakości produktu? A klientowi wciskać nieprzetestowany produkt bo i tak jest na niego skazany.Tak szkoleń jest mnóstwo szczególnie z Oracle (po prostu 365 dni w roku), jak się nie dogadasz z firmą zewnętrzną lub z klientem to można zapomnieć o jakichkolwiek szkoleniach.
ferfer 2014-10-14 22:21:22
mój komentarz był ironią
mix 2015-01-25 00:44:06
Ciekawe czy ktoś na te warunki im przystał. Poza tym nie wiadomo na jakie warunki finansowe można liczyć i co zawiera ten atrakcyjny pakiet socjalny. Był ktoś może na tej rozmowie u nich i jest w stanie powiedzieć coś na temat rekrutacji i rzeczywistych warunków, czy warto się pokusić i podjąć u nich robotę?
heh 2015-02-01 22:01:18
proces wytwarzania oprogramowania w tej firmie jest doskonałym przykładem jak nie powinno się tego robić. i to tak do poziomu satyry. oprócz tego jest w miarę.
1
ex pracownik 2015-10-10 22:45:04
@witek - "po ogłoszeniu jednak mam wrażenie, że adh- soft nie napisało wszystkiego co ma do zaoferowania dla swoich pracowników". Konkluzja jest jedna - nie ma nic do zaoferowania, wiem to z autopsji.
Pozdrawiam
1
Analityk 2015-11-19 07:25:14
Widzę, że szukają analityków.
Odpowie mi ktoś, czy mają w tej firmie zrobiony model systemu(systemów) w narzędziu CASE? Czy całość dokumentacji jest generowana z tego narzędzia? Jak wygląda zarządzanie zmianą? Są to kolejne "wordy" czy jest to zarządzone poprzez narzędzie CASE?
Haxo 2016-05-11 14:58:45
No tym bardziej @jola i @effo że wynagrodzenie uzależnione jest od doświwadczenia i posiadanych kwalifikacji, to ciężko by było tak napisać w ogłoszeniu.
Zostaw swoją opinię o ADH-Soft Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADH-Soft Sp. z o.o.