brak logo

Itelligence Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Itelligence Sp. z o.o.

admin 2015-08-10 19:55
Wiesz jakie pytania padają na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Itelligence Sp. z o.o. ? Pomóż innym znaleźć pracę, napisz swoją opinię!
Kolega 2015-12-05 21:55
Wyślij CV na admina VMware, nawet jeśli nie ma oficjalnej oferty to zostanie ono w bazie, myślę że również spotkają się z tobą na rozmowę. Musisz jednak mieć doświadczenie w vSphere ponieważ potrzebują kogoś kto nie wymaga dużego wdrażania. vSphere jest główną platformą na której świadczą hosting SAP i nie SAP.
pkw 2016-05-17 20:07
we, każdy pracodawca daje te same ogłoszenia, które już szczerze mnie trochę śmieszą. Podpowiedzcie mi lepiej ile u nich można zarobić.
Xxx 2016-11-02 23:37
Nie polecam absolutnie pracy w tej firmie.
9
Dar. 2016-12-21 15:39
Kariera konczy sie wraz z zatrudnieniem.
Po wyslaniu na szkolenia i certy dostaje sie lojalke. jak chcesz zmienic prace to bedzie trzeba oddac kase.
4
itepala 2016-12-21 19:13
To tańsza wyrobnica dla właścicieli - Niemców (korporacja) więc nie zarobisz.
1
Kolega 2017-02-02 13:53
W jakim biurze miałeś okazję pracować ? W Poznaniu czy w Tarnowie Podgórnym ? Widać, że jesteś dobrze zorientowany w aktualnej sytuacji, inicjały oraz specyfikacja poszczególnych osób.
What's up 2017-02-02 21:58
Byłem i widziałem co tam sie dzieje . Nie polecam - odszedłem bo dostałem lepsza propozycje pracy . Zmieniłem prace ze wzgledu na szefa. Teraz mam normalnego ;-)
2
Kolega 2017-02-03 08:45
Ile czasu pracowałeś w tej firmie ? Z twojego opisu wynika, że nie jest tam wesoło jak mogłoby się wydawać w niemieckiej firmie. Jest szansa na rozwój zawodowy/awans w okresie np. 2-3 lat ?
Qaz123 2017-02-07 13:49
Ja pracuję od kilku lat i nie narzekam. Zaczynałem zaraz po studiach, potem kilka razy awans i podwyżki, auto firmowe. Jeżeli człowiek do czegoś się nadaje, to robi karierę z ponadprzeciętnymi zarobkami. Natomiast jeżeli udaje, że coś robi, nie jest ambitny i nie wychyla się, to wegetuje kilka lat na tej samej pozycji miesiąc w miesiąc narzekając, że zarobki takie same z roku na rok, nie ma perspektyw rozwoju etc. aż do momentu, w którym stwierdza, że trzeba coś zmienić i musi się zwolnić, bo tu już nic nie osiągnie. Zasady są proste, co roku rozmowa roczna, tam Ci mówią albo pytasz co masz zrobić żeby awansować np. zdanie egzaminu certyfikacyjnego z jakiegoś produktu. Za rok zapytają czy zrobiłeś to co miałeś zrobić, jeżeli tak to premia i masz szanse na lepsze warunki zatrudnienia. I jeszcze jedno, Tarnowo Podgórne to techniczna część, a Poznań to głównie konsultanci.
7
Polecam 2017-02-07 15:45
Ja również pracuję w itelligence kilka lat I potwierdzam, że dla osób ambitnych, chcących się czegoś nauczyć oraz awansować I pracować za bardzo dobre pieniądze i z super ludzmi jest to świetne miejsce pracy. Trzeba się starać, dużo uczyć, brać udział w szkoleniach i zdawać certyfikaty, ale za to wszystko płaci pracodawca, a Ty masz szanse rozwoju, dostępu do najnowszych technologii i zadowolenie z siebie. Multisport i kartę medyczną Medicover otrzymujesz za darmo. Darmowe są wszystkie szkolenia, także językowe. Mamy świetne paczki świąteczne i paczki dla dzieci z okazji dnia dziecka. Bardzo ciekawe imprezy integracyjne - całej firmy i mniejsze wyjścia zespołów. Szefowie - rozsądni ludzie, pracujący w itelligence kilka i kilkanaście lat, znający firmę od podszewki i umiejący rozwiązywać problemy, patrzący na ludzi, a nie tylko na zysk firmy. Polecam!
5
Jest OK 2017-02-08 09:30
Mnie się tu bardzo podoba. Pracuję od kilku lat, wcześniej miałem okazję poznać inne miejsca i szefów; muszę powiedzieć, że ludzie i atmosfera pracy jest tu super. Może nie zarabia się kokosów, ale płacą uczciwie i nie skubią pracownika na nadgodzinach czy dyżurach. Praca jest ciekawa, szkoleń i certów ile chcesz, więc nic dziwnego, że każą podpisać lojalkę... wiele osób szybko awansowało, więc w sumie można iść w górę jak ktoś to lubi. Ogólnie, polecam.
4
Kmicic 2017-02-08 15:37
Cóż, mogę tylko potwierdzić poprzednie opinie,bardzo fajny pracodawca,miła atmosfera pracy i fajni ludzie. Oczywiście mogę potwierdzić że jak najbardziej można się rozwijać w tej firmie, szkolenia i certyfikaty za które płaci firma. Bogaty socjal, i fajne imprezy integracyjne. Dla ludzi ambitnych i chcących się cały czas rozwijać i poznawać nowe technologie to naprawdę dobry wybór, dla osób które chcą się slizgac i którzy wyznają jedyną słuszną maksymę "czy się stoi czy się leży....." zawsze i wszędzie będzie źle, i będą wszędzie wylewać żółć bo nie dają sobie sami rady w życiu.

Pozdro
4
Pracownik 2017-02-10 13:02
Polecam pracę w firmie itelligence. Praca jest bardzo ciekawa, dużo się dzieje. Ludzie różni, jak wszędzie, natomiast ogólna atmosfera jest pozytywna. Pracuję w tej firmie od roku i osobiście najbardziej lubię współpracować z zespołem w Tarnowie Podgórnym, gdzie ludzie są maksymalnie zaangażowani w projekty, poświęcają często swój prywatny czas, aby tylko pomóc klientom, gdy jest nagła potrzeba. Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami wysłanymi tu anonimowo, zakładam, że napisał to ktoś, komu raczej nie zależało na tej pracy. Po prostu, trzeba pracować i dawać z siebie jak najwięcej, wtedy na pewno jest się docenionym.
8
Zuzanna 2017-03-02 11:55
@Pracownik dobrze, że w pracy panuje dobra atmosfera. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach pracy w firmie? Czy pracodawca zapewnia benefity, szkolenia?
Zostaw swoją opinię o Itelligence Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Itelligence Sp. z o.o.