brak logo

Itelligence Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Itelligence Sp. z o.o.

admin 2015-08-10 19:55
Wiesz jakie pytania padają na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Itelligence Sp. z o.o. ? Pomóż innym znaleźć pracę, napisz swoją opinię!
Kolega 2015-12-05 21:55
Wyślij CV na admina VMware, nawet jeśli nie ma oficjalnej oferty to zostanie ono w bazie, myślę że również spotkają się z tobą na rozmowę. Musisz jednak mieć doświadczenie w vSphere ponieważ potrzebują kogoś kto nie wymaga dużego wdrażania. vSphere jest główną platformą na której świadczą hosting SAP i nie SAP.
pkw 2016-05-17 20:07
we, każdy pracodawca daje te same ogłoszenia, które już szczerze mnie trochę śmieszą. Podpowiedzcie mi lepiej ile u nich można zarobić.
Xxx 2016-11-02 23:37
Nie polecam absolutnie pracy w tej firmie.
8
Dar. 2016-12-21 15:39
Kariera konczy sie wraz z zatrudnieniem.
Po wyslaniu na szkolenia i certy dostaje sie lojalke. jak chcesz zmienic prace to bedzie trzeba oddac kase.
3
itepala 2016-12-21 19:13
To tańsza wyrobnica dla właścicieli - Niemców (korporacja) więc nie zarobisz.
1
Bylominelo 2017-02-02 07:36
Mozesz trafic do budynku w Tarnowie pod Poznaniem. Kierownicy to tragedia...az sie trzesa. Sam zobaczysz. Siedza pozamykani /wd, ms, niechetni, bezwladni / rb. Zastanawiasz czy czesc odpowiedza / rm. widac niechec i zmeczenie. Gala z wyscigiem sz to biuro poznan. Rozjechac pracownika to dobra jest pf. Nie raz ktos plakal. Albo main pm an. Ten to sie nadaje ... nawet jego dyr nie nadaje jak to mowi bo sie do ludzi nie nadaje. Tylko on. Hehe. "te ch**e" to dla niego okreslenie na kazdego klienta. Z lojalkami potwierdzam. Ewidencja czasu pracy, trzeba pisac co i o ktorych godzinach sie robi. Umowa jak idziesz na szkolenie. Heh ja wysiadlem i poszedlem gdzie indziej do przodu.
2
Kolega 2017-02-02 13:53
W jakim biurze miałeś okazję pracować ? W Poznaniu czy w Tarnowie Podgórnym ? Widać, że jesteś dobrze zorientowany w aktualnej sytuacji, inicjały oraz specyfikacja poszczególnych osób.
What's up 2017-02-02 21:58
Byłem i widziałem co tam sie dzieje . Nie polecam - odszedłem bo dostałem lepsza propozycje pracy . Zmieniłem prace ze wzgledu na szefa. Teraz mam normalnego ;-)
2
What's up 2017-02-02 22:10
@Bylominelo
Znam oba biura - Poznań da sie jeszcze znieść , choć potwierdzam opowieści o niejakich an i pf. Pf podobno kobieta z k...... w spódnicy.
Tarnowo nie jest lepsze - Wd nasłuchałem sie nie raz. Ludzie odchodzą z tej firmy - w miarę Ok w dziale sprzedaży w poznaniu choć tez odchodzą.
Są lepsze firmy. Jest rynek pracownika. Szkoda nerwów.
1
Kolega 2017-02-03 08:45
Ile czasu pracowałeś w tej firmie ? Z twojego opisu wynika, że nie jest tam wesoło jak mogłoby się wydawać w niemieckiej firmie. Jest szansa na rozwój zawodowy/awans w okresie np. 2-3 lat ?
Qaz123 2017-02-07 13:49
Ja pracuję od kilku lat i nie narzekam. Zaczynałem zaraz po studiach, potem kilka razy awans i podwyżki, auto firmowe. Jeżeli człowiek do czegoś się nadaje, to robi karierę z ponadprzeciętnymi zarobkami. Natomiast jeżeli udaje, że coś robi, nie jest ambitny i nie wychyla się, to wegetuje kilka lat na tej samej pozycji miesiąc w miesiąc narzekając, że zarobki takie same z roku na rok, nie ma perspektyw rozwoju etc. aż do momentu, w którym stwierdza, że trzeba coś zmienić i musi się zwolnić, bo tu już nic nie osiągnie. Zasady są proste, co roku rozmowa roczna, tam Ci mówią albo pytasz co masz zrobić żeby awansować np. zdanie egzaminu certyfikacyjnego z jakiegoś produktu. Za rok zapytają czy zrobiłeś to co miałeś zrobić, jeżeli tak to premia i masz szanse na lepsze warunki zatrudnienia. I jeszcze jedno, Tarnowo Podgórne to techniczna część, a Poznań to głównie konsultanci.
7
Polecam 2017-02-07 15:45
Ja również pracuję w itelligence kilka lat I potwierdzam, że dla osób ambitnych, chcących się czegoś nauczyć oraz awansować I pracować za bardzo dobre pieniądze i z super ludzmi jest to świetne miejsce pracy. Trzeba się starać, dużo uczyć, brać udział w szkoleniach i zdawać certyfikaty, ale za to wszystko płaci pracodawca, a Ty masz szanse rozwoju, dostępu do najnowszych technologii i zadowolenie z siebie. Multisport i kartę medyczną Medicover otrzymujesz za darmo. Darmowe są wszystkie szkolenia, także językowe. Mamy świetne paczki świąteczne i paczki dla dzieci z okazji dnia dziecka. Bardzo ciekawe imprezy integracyjne - całej firmy i mniejsze wyjścia zespołów. Szefowie - rozsądni ludzie, pracujący w itelligence kilka i kilkanaście lat, znający firmę od podszewki i umiejący rozwiązywać problemy, patrzący na ludzi, a nie tylko na zysk firmy. Polecam!
5
Jest OK 2017-02-08 09:30
Mnie się tu bardzo podoba. Pracuję od kilku lat, wcześniej miałem okazję poznać inne miejsca i szefów; muszę powiedzieć, że ludzie i atmosfera pracy jest tu super. Może nie zarabia się kokosów, ale płacą uczciwie i nie skubią pracownika na nadgodzinach czy dyżurach. Praca jest ciekawa, szkoleń i certów ile chcesz, więc nic dziwnego, że każą podpisać lojalkę... wiele osób szybko awansowało, więc w sumie można iść w górę jak ktoś to lubi. Ogólnie, polecam.
4
Kmicic 2017-02-08 15:37
Cóż, mogę tylko potwierdzić poprzednie opinie,bardzo fajny pracodawca,miła atmosfera pracy i fajni ludzie. Oczywiście mogę potwierdzić że jak najbardziej można się rozwijać w tej firmie, szkolenia i certyfikaty za które płaci firma. Bogaty socjal, i fajne imprezy integracyjne. Dla ludzi ambitnych i chcących się cały czas rozwijać i poznawać nowe technologie to naprawdę dobry wybór, dla osób które chcą się slizgac i którzy wyznają jedyną słuszną maksymę "czy się stoi czy się leży....." zawsze i wszędzie będzie źle, i będą wszędzie wylewać żółć bo nie dają sobie sami rady w życiu.

Pozdro
4
Pracownik 2017-02-10 13:02
Polecam pracę w firmie itelligence. Praca jest bardzo ciekawa, dużo się dzieje. Ludzie różni, jak wszędzie, natomiast ogólna atmosfera jest pozytywna. Pracuję w tej firmie od roku i osobiście najbardziej lubię współpracować z zespołem w Tarnowie Podgórnym, gdzie ludzie są maksymalnie zaangażowani w projekty, poświęcają często swój prywatny czas, aby tylko pomóc klientom, gdy jest nagła potrzeba. Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami wysłanymi tu anonimowo, zakładam, że napisał to ktoś, komu raczej nie zależało na tej pracy. Po prostu, trzeba pracować i dawać z siebie jak najwięcej, wtedy na pewno jest się docenionym.
6
Zuzanna 2017-03-02 11:55
@Pracownik dobrze, że w pracy panuje dobra atmosfera. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach pracy w firmie? Czy pracodawca zapewnia benefity, szkolenia?
Zostaw swoją opinię o Itelligence Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Itelligence Sp. z o.o.