brak logo

Morison Finansista

Warszawa

Opinie o Morison Finansista

Bleble 2011-03-07 12:23:41
zamiast się tak rozpływać w zachwytach powidz ile ci płaca, bo mi znajoma mówiła, że bardzo mało
Mniam 2012-03-13 14:43:26
Firma niezła ściema
Lol 2012-04-17 20:50:28
Ta firma to wielka ściema. Panie z biura to pływają w obłokach, dużo sciemniają i na tym ściemnianiu się kończy.
Miki 2012-04-17 20:55:51
I w tym zachwycie się przebudziłeś,a żeczywistość w tej firmie jes nieróżowa.
Nieżle pracownicy biura wystawiają sobie opinię na temat tej firmy, jedno wielkie "G-o"
Niko 2012-06-07 11:57:33
Brak profesionalizmu Panie z bjura totalne lekceważenie klijenta arogancja.
Myślą że tylko firma morrison istnieje na tym rynku grubo się mylą inne firmy są zdecydowanie lepsze.
Nie polecam.
Sajonara 2012-06-21 16:37:23
Wielka ściema, która jest na rynku ponad 20 lat geniuszu...
Powiedz mi jakim cudem im się udało ?
attyla 2012-06-21 16:44:16
Miki i Niko, te \"Wasze-Twoje\" kompromitujące błędy ortograficzne sprawiają, że mój ekran wpada w migotanie...
Mam jedno w pełni uzasadnione pytanie:
Co analfabeta może wiedzieć o Morison Finansista ?
bar 2013-05-13 02:31:23
Firma ma biuro na jednej z najbardziej niebezpiecznych ulic Poznania, nic tylko pogratulować. Nie chciałbym być praktykantem wracającym na przystanek późnym wieczorem...
adv 2013-05-21 20:47:21
A w jakich to firmach o podobnym profilu praktykanci wracają wieczorem ?

Dam ci radę mizerotko - pierwsze dwie darmowe :)
primo / nawet do takiej pracy trzeba się przygotować
secundo / za pisanie bzdur Klient nie płaci
bella75qe 2013-05-21 20:59:21
bar - 2013-05-13 02:31:23

Firma ma biuro na jednej z najbardziej niebezpiecznych ulic Poznania, nic tylko pogratulować. Nie chciałbym być praktykantem wracającym na przystanek późnym wieczorem...
praktykantem wieczorem ? późnym ???
dziecko... pomyśl zanim napiszesz
magnat89 2013-05-21 21:09:24
(usunięte przez moderatora) Morison Finansista ma siedzibę na ul. Głównej 6, a co do bezpieczeństwa to mieści się tam również centrala Solid Security czynna 24 h więc trudno znaleźć bezpieczniejsze miejsce.
ewel 2014-04-27 13:21:44
jak dla mnie firma sprawia wrażenie porządnej. To, że zajmuje się finansami nie znaczy, że od razu muszą być tu jakieś machlojki
radek 2014-12-16 17:15:32
sprawia wrażenie porządnej? a to taka nie jest jednak? mam nadzieje, ze to nie są tylko jakieś bardziej złudne pozory tak naprawde, tylko po prostu można im zaufać, dla mnie to bardzi wazne, jako dla przyszłego pracownika (być może o ile mnie przyjmą do pracy), teraz czeka mnie rekrutacja, jest trudno?
legolas 2015-02-16 01:07:04
cześć. Trochę dziwią mnie Wasze opinie na temat Morisona - pomimo że widać iż większość z Was nigdy z firmą nie współpracowała i nie ma pojęcia jak ona sama działa i co ma własciwie do zaoferowania swoim pracownikom. Także może zacznijmy od tego skoro poruszamy już temat tej firmy. Co Wy na to , he?
baniak 2015-03-04 02:22:49
dla tych którzy rzeczywiście nie orientują się czym jest Morison to po pierwsze są oni Polską rodzinną firmą chociaż nazwa na to nie wskazuje. Po za tym od 1989 działali jako biuro rachunkowe, jednak później przekstszałcili się w poważną firmę audytorską badającą największe firmy z sektora publicznego i prywatnego.
student 2015-03-25 01:53:44
no opis całkiem fajny mają i historię, ja jednak jestem tutaj w zdecydowanie innym celu. Może powiecie coś na temat prkatyk albo staży orgnaizowanych dla osób zainteresowanych pracą w tym zaowdzie. Tak na prawdę to nie wiem jakie studia najlepiej robić żeby pracować w audycie, ale mam nadzieje, że znajdę tutaj wykształcone osoby które cokolwiek mi pomogą.
Lco12 2016-05-15 20:10:15
No taki staż u nich to bardzo fajna rzecz. Nie dość, że jest płatny to jeszcze wiele się można nauczyć i jak ktoś się sprawdzi to ma szansę na pozostanie w firmie już na dłużej z umową o pracę. Dobrze to wygląda.
Zostaw swoją opinię o Morison Finansista - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Morison Finansista