Asper Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Asper Sp. z o.o.

anonim 2011-05-14 12:39:36
A mi stuknelo dwa lata w asperze, co prawda cięzej tu o nowego klienta w porównaniu do( usunięte przez administratora )ale klimat pracy i zarobki lepsze niz w providencie i optimie. Tutaj w przeciwieństwie do konkurencji szanują pracownikow, są tez mozliwosci awansu, ja niestety odmowilam awansu na starszego przedstawiciela bo opiekuje się chora matka i nie mogę poświęcić wiecej czasu na prace. Gdy wcześniej pracowałam w ( usunięte przez administratora )Ale ogólnie polecam tylko pracowitym prace, teraz robi się tu powoli duża rotacja.
Adaśko 2011-05-23 22:33:52
Dla mnie spoko, nie ma przestojów w udzielaniu pożyczek, zobaczymy jak będzie później, co wyjdzie w praniu....
anonim 2011-10-20 10:07:25
CZY ASPER POZYCZKI DZIALA JUZ WE WLOCLAWKU? BO WIDZIALAM OGLOSZENIA O PRACE DLA PRZEDSTAWICIELI..
Przedstawiciel 2012-06-03 11:26:49
(usunięte przez moderatora) Nie, we Włocławku jeszcze nie.
Paweł 2014-03-23 18:00:10
Też bym prosił o informacje co takiego asper oferuje swoim przedstawicielom i czy wynagrodzenie to czysta prowizja, czy jest i podstawa?
Asper 2014-03-31 14:45:45
Wynagrodzenie Przedstawiciela na dzień dzisiejszy:
- prowizja od 7% do 9% przy zbiórkach
- premia za nowe, wznowione umowy od 50 do 100zł
- premie do 20zł za pożyczki równoległe
- liczne premie w ramach konkursów i celów indywidualnych
kandydatka 2014-05-16 13:02:50
Witam,
Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy na Przedstawiciela, niestety w Łodzi nie mają jeszcze Klientów i nie dostane pakietu klientów na start ale stawki mają dobre. Po okresie próbnym jest 7% ale są konkursy, poza tym tego jeszcze coś się zaczyna dziać lepszego w tej branży bo Asper zaczyna płacić nawet za odmowy, tylko czy to na stałe czy w konkursach? Zapomniałam dopytać...
ilva 2014-07-20 12:40:04
Auto dostaja kierownicy. Przedstawiciel nie dostaje auta!!!! Ma teren, ktory jest w stanie obejsc lub objechac autobusem.
Bardzo przyjemnie sie pracuje, warto aplikowac jak ktos ma ikre i nie jest leniwy.
Ja pracuje ponad cztery lata i jestem bardzo zadowolona.
3
owijek 2014-11-28 22:13:52
Dobrze słyszeć, że firma Asper radzi sobie w branży całkiem dobrze. Ja myslałem, czy nie znaleźc tam u nich pracy, może jest na forum ktoś, kto poleca prace w tej firmie? Czy firma stawia na rozwój swoich pracowników i organizuje szkolenia, czy też podobne rzeczy? Jest szansa sie rozwinąć, awansować z czasem?
ola 2015-01-27 12:02:16
niemiła obsługa nie polecam
2
Asper 2015-01-27 13:30:40
Szanowna Pani Olu,
Prosimy o informację dotyczącą obsługi Pani osoby na adres mailowy: biuro@asper.com.pl

Niniejsza informacja jest dla nas niezbędna dla poprawy jakości obsługi Klienta.

Z poważaniem,
Asper
stary dk 2015-02-26 07:57:28
Pracuje w dwóch firmach jednocześnie, więc mam porównanie. W Asperze niestety też zaczyna być widoczny pressing na sprzedaż, kierownicy coraz bardziej cisną ale z tego co widzę to jest zachowana kultura pracy. Mówi się, że Przedstawiciel jest najważniejszy w Asperze ale kontrola jego pracy bardzo intensywna. Ja sobie cenię to, że nie muszę co tydzień meldować się w biurze, to jest wygodne. Wynagrodzenie też na dobrym poziomie - 7% za zbiórki to nadal więcej niż oferuje kilka innych firm, moja znajoma pracuje w icredit to tam jest porażka 3%!!!
1
kate 2015-03-17 20:29:21
Slabo. Nie polecam. Co chwile telefony do klientow, czy placili, ile placili itp. Robia z nas Przedstawicieli wariatow.
3
pracownik 2015-03-18 14:35:53
Premia za rownolegle........ buahahaaaaha
3
Asper 2015-03-27 13:48:33
Szanowny Panie Tomaszu,
Potwierdzamy, że zgodnie z umową o współpracy premia / bonus za pożyczki równoległe oraz refinansujące nie występuje.

Chcemy również poinformować, że funkcjonują tak zwane cele indywidualne oraz promocje w ramach których Asper wypłaca bonusy za udzielanie ww pożyczek.

Ewentualne pytania proszę kierować na adres: biuro@asper.com.pl


Z poważaniem,
Asper
pracownik 2015-03-28 16:12:58
Bym zapomiał o najważniejszym, każdego Przedstawiciela od początku traktują jak złodzieja!
2
ola 2015-04-22 11:11:14
infolinia jest opryskliwa i nie nadaje sie na pierwszy kontakt z klientem. babka za kare pracuje. moze czas na zmiany.
1
klient 2015-05-08 12:17:21
Asper to fatalna firma dla przedstawicieli, duza mowia ze doradcy sa najwazniejsi a to g----no prawda,prowizja to tez obiecanki i te wszystkie konkursy to o d---e rozbic nie polecam tej firmy, klientow tez w banie robia naliczaja jakies koszta z powietrza jak spoznia sie ze splata.Polecam prace w firmie Finan lub Provident. sa wyplacalni i dobrze placa
1
ciekawska 2015-05-08 13:52:45
Czy firma działa już w Częstochowie?
Asper 2015-05-11 07:29:44

Na obecną chwilę firma Asper nie udziela pożyczek na terenie miasta Częstochowa.
Nie mniej jednak w niedługim czasie przewidujemy rozpoczęcie sprzedaży również w tym mieście.

Z poważaniem,
Asper

ja 2015-05-14 21:54:21
Byłam pracownikiem Aspera. Nie polecam (usunięte przez administratora) . Byłam na rozmowie z Finanie i Nobilonie- tam jest jeszcze gorzej. (usunięte przez administratora)
katrinka 2015-08-19 22:44:17
hmmm ja pracuje w Asperze od roku na terenie Gdyni i jestem zadowolona,czesto sa konkursy i premie nie mogę zlego słowa powiedzieć kierownictwo nas szanuje i pomaga gdy pojawia się problem z klientem,czy kazda inna sprawa zwiazana z praca,nikt nam nie kaze chodzic calymi dniami,w niedziele i swieta,Panie w biurze zawsze usmiechniete i zawsze pomocne az się chce pracować.To generalnie od ciebie zależy jak sobie klienta ustawisz,trzeba być stanowczym i nie pozwolić sobie wejść na glowe ale jednocześnie być ludzkim wobec klientów.Ja osobiście polecam bardzooo prace w tej firmie i mam nadzieje ze popracuje tu wiele lat.
kiki 2015-08-21 09:24:07
Pozytywna atmosfera?! Bez zartow. Chyba sam dyrektor pisze te durne opinie.
Kiedys napisalam bardzo wnikliwa opinie na temat firmy, zeby kazdy wiedzial... niestety po kilku godzinach zostala usunieta. Dla mnie jasne, nie chca prawdziwych opini.
2
Gość 2016-06-24 10:07:54
UWAGA Wszystko jest dobrze bywaja jednak losowe sytuacje a wtedy koszmar ARMADA firma która zatruje zycie poprzez telfony nieznane wizwiskami sraszeniem żadne tłumaczenia nie pomoga nawet nie przyslą zawiadomienia mozna poczyrtać co ludzie prezezywają pozdrawiam
Krisla71 2016-08-30 14:46:02
Pracuje w firmie ponad dwa lata atmosfera rodzinna nie ma wyscigu szczurow,doradca traktowany jest jak czlowiek nie tylko przez Kierownika ale i przez Dyrektora.Zarobki to zalezy w duzej mierze od doradcy jego zaangazowania w prace.Sa konkursy premie uznaniowe bynajmniej doradcy sa zadowoleni.wspracie kierownikow pracownikow biura jak i samego Dyrektora bardzo duze.Firma sie rozwija co chwila otwiera nowe miasta i zatrudnia nowych pracownikow z mozliwoscia rozwoju.Teraz szuka doradcow .Skierniewice.Łódz.Zgierz.Pabianice.gdzie juz dziala oraz nowe tereny Łowicz.Zyrardow.Płońsk gdzie ma niebawem zaczac dzialac.
ert 2016-08-30 14:48:44
@kamień teraz to sa tylko oferty akurat dla doradcy kleinta
Zostaw swoją opinię o Asper Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asper Sp. z o.o.