Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Asper Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Asper Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-14 12:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi stuknelo dwa lata w asperze, co prawda cięzej tu o nowego klienta w porównaniu do( usunięte przez administratora )ale klimat pracy i zarobki lepsze niz w providencie i optimie. Tutaj w przeciwieństwie do konkurencji szanują pracownikow, są tez mozliwosci awansu, ja niestety odmowilam awansu na starszego przedstawiciela bo opiekuje się chora matka i nie mogę poświęcić wiecej czasu na prace. Gdy wcześniej pracowałam w ( usunięte przez administratora )Ale ogólnie polecam tylko pracowitym prace, teraz robi się tu powoli duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
Adaśko - 2011-05-23 22:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie spoko, nie ma przestojów w udzielaniu pożyczek, zobaczymy jak będzie później, co wyjdzie w praniu....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-20 10:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY ASPER POZYCZKI DZIALA JUZ WE WLOCLAWKU? BO WIDZIALAM OGLOSZENIA O PRACE DLA PRZEDSTAWICIELI..
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2012-06-03 11:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Nie, we Włocławku jeszcze nie.
zdjecie uzytkownika
tudor - 2014-03-12 18:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie, ale szukają teraz przedstawcieli handlowych na północno-wschodnią polskę, także może o to chodzi
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-03-12 23:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może napisze ktoś, czy warto aplikowac do Asper na tego przedstawiciela oraz jakie narzędzia do pracy oferują?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-23 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też bym prosił o informacje co takiego asper oferuje swoim przedstawicielom i czy wynagrodzenie to czysta prowizja, czy jest i podstawa?
zdjecie uzytkownika
Asper - 2014-03-31 14:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wynagrodzenie Przedstawiciela na dzień dzisiejszy:
- prowizja od 7% do 9% przy zbiórkach
- premia za nowe, wznowione umowy od 50 do 100zł
- premie do 20zł za pożyczki równoległe
- liczne premie w ramach konkursów i celów indywidualnych
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2014-05-16 13:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy na Przedstawiciela, niestety w Łodzi nie mają jeszcze Klientów i nie dostane pakietu klientów na start ale stawki mają dobre. Po okresie próbnym jest 7% ale są konkursy, poza tym tego jeszcze coś się zaczyna dziać lepszego w tej branży bo Asper zaczyna płacić nawet za odmowy, tylko czy to na stałe czy w konkursach? Zapomniałam dopytać...
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-20 15:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asper poszukuje obecnie do pracy przedstawicieli, polegac to ma na udzielaniu pożyczek w domu klienta. Ktos tak pracuje i jest zadowolony, auto dają?
zdjecie uzytkownika
ilva - 2014-07-20 12:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Auto dostaja kierownicy. Przedstawiciel nie dostaje auta!!!! Ma teren, ktory jest w stanie obejsc lub objechac autobusem.
Bardzo przyjemnie sie pracuje, warto aplikowac jak ktos ma ikre i nie jest leniwy.
Ja pracuje ponad cztery lata i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
nemak - 2014-09-30 21:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asper jest firmą z ponad dziesięcioletnim doświadczeniem w branży finansowej, udzielającą pod nazwą Domowe Pogotowie Pożyczkowe pożyczek konsumenckich. Zaufało im już kilka tysięcy Klientów z województwa pomorskiego, warmińsko-mazurskiego i kujawsko-pomorskiego, firma nieprzerwanie uczestniczy w programie Rzetelna Firma i udostępnia szereg informacji świadczących o ich wiarygodności.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asper Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x