Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Asper Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Asper Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ilva - 2014-07-20 12:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Auto dostaja kierownicy. Przedstawiciel nie dostaje auta!!!! Ma teren, ktory jest w stanie obejsc lub objechac autobusem.
Bardzo przyjemnie sie pracuje, warto aplikowac jak ktos ma ikre i nie jest leniwy.
Ja pracuje ponad cztery lata i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
nemak - 2014-09-30 21:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asper jest firmą z ponad dziesięcioletnim doświadczeniem w branży finansowej, udzielającą pod nazwą Domowe Pogotowie Pożyczkowe pożyczek konsumenckich. Zaufało im już kilka tysięcy Klientów z województwa pomorskiego, warmińsko-mazurskiego i kujawsko-pomorskiego, firma nieprzerwanie uczestniczy w programie Rzetelna Firma i udostępnia szereg informacji świadczących o ich wiarygodności.
zdjecie uzytkownika
buka - 2014-11-14 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nemak - 2014-09-30 21:00:24]:
moim zdaniem najlepsze w całym pomyśle na biznes firmy Asper był wybór lokalizacji , regionu na którym będą pracowali. Wiadomo , że jesli chodzi zamożność mieszkańców naszego kraju to najgorzej wiedzie się właśnie w województwach o których pisze @nemak. Także chyba dlatego Asper radzi sobie obecnie tak dobrze
zdjecie uzytkownika
owijek - 2014-11-28 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze słyszeć, że firma Asper radzi sobie w branży całkiem dobrze. Ja myslałem, czy nie znaleźc tam u nich pracy, może jest na forum ktoś, kto poleca prace w tej firmie? Czy firma stawia na rozwój swoich pracowników i organizuje szkolenia, czy też podobne rzeczy? Jest szansa sie rozwinąć, awansować z czasem?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-27 12:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niemiła obsługa nie polecam
zdjecie uzytkownika
Asper - 2015-01-27 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-01-27 12:02:16]:
Szanowna Pani Olu,
Prosimy o informację dotyczącą obsługi Pani osoby na adres mailowy: biuro@asper.com.pl

Niniejsza informacja jest dla nas niezbędna dla poprawy jakości obsługi Klienta.

Z poważaniem,
Asper
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-02-04 14:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo, ale super, że i sama firma się jakoś w to angażuje i odpowiada, widać, że chce poprawić jakość obsługi, dla mnie duży plus! niektóre firmy to naprawdę mają w nosi i pracowników i klientów nawet czasami, więc wiecie, a tutaj fajnie, ze można konkretne komentarze poczytać już i się wie na czym się stoi.
zdjecie uzytkownika
lokser - 2015-02-25 19:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez doceniam to, że firma dba o swoje dobre imię, nawet jesli to jakiś trudny i niezadowolony klient, a pewnie ich jest pełno, jak to w branży. Niemniej jednak to jest forum o tematyce pracy, to może napisałby ktoś, jak traktowani są tutaj pracownicy? Jak atmosfera, czy szefostwo jest przyjaźnie nastawione?
zdjecie uzytkownika
stary dk - 2015-02-26 07:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w dwóch firmach jednocześnie, więc mam porównanie. W Asperze niestety też zaczyna być widoczny pressing na sprzedaż, kierownicy coraz bardziej cisną ale z tego co widzę to jest zachowana kultura pracy. Mówi się, że Przedstawiciel jest najważniejszy w Asperze ale kontrola jego pracy bardzo intensywna. Ja sobie cenię to, że nie muszę co tydzień meldować się w biurze, to jest wygodne. Wynagrodzenie też na dobrym poziomie - 7% za zbiórki to nadal więcej niż oferuje kilka innych firm, moja znajoma pracuje w icredit to tam jest porażka 3%!!!
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-03-12 18:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@start dk czyli jaki jest ogólny poziom wynagordzenia własnie te 7% to jest już tak w miare dobrze, bo nie orientuje się jeszcze tak dobrze w temacie? Mam nadzieje, że też uda mi się kiedyś w podobnej firmie zatrudnić, ale jednak brakuje mi jeszcze trochę doświadczenia w tym temacie, wiec na razie nie będę aplikować.
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-17 20:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Slabo. Nie polecam. Co chwile telefony do klientow, czy placili, ile placili itp. Robia z nas Przedstawicieli wariatow.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-18 14:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kandydatka - 2014-05-16 13:02:50]:
Premia za rownolegle........ buahahaaaaha
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-03-27 12:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tymi premiami równoległymi @pracownik? to jakie w końcu tam są w takim razie premie, bo ja już chyba się w tym momencie naprawde gubię.. sam chce podjąć u nich pracę tylko nie wiem jak to wszystko wygląda, bo sam szukam pracy, a co do premii to róźnie to bywa z tego widzę, więc nie wiem
zdjecie uzytkownika
Asper - 2015-03-27 13:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie Tomaszu,
Potwierdzamy, że zgodnie z umową o współpracy premia / bonus za pożyczki równoległe oraz refinansujące nie występuje.

Chcemy również poinformować, że funkcjonują tak zwane cele indywidualne oraz promocje w ramach których Asper wypłaca bonusy za udzielanie ww pożyczek.

Ewentualne pytania proszę kierować na adres: biuro@asper.com.pl


Z poważaniem,
Asper
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-28 16:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bym zapomiał o najważniejszym, każdego Przedstawiciela od początku traktują jak złodzieja!
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-22 11:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2015-02-04 14:34:04]:
infolinia jest opryskliwa i nie nadaje sie na pierwszy kontakt z klientem. babka za kare pracuje. moze czas na zmiany.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-08 12:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asper to fatalna firma dla przedstawicieli, duza mowia ze doradcy sa najwazniejsi a to g----no prawda,prowizja to tez obiecanki i te wszystkie konkursy to o d---e rozbic nie polecam tej firmy, klientow tez w banie robia naliczaja jakies koszta z powietrza jak spoznia sie ze splata.Polecam prace w firmie Finan lub Provident. sa wyplacalni i dobrze placa
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2015-05-08 13:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma działa już w Częstochowie?
zdjecie uzytkownika
Asper - 2015-05-11 07:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Na obecną chwilę firma Asper nie udziela pożyczek na terenie miasta Częstochowa.
Nie mniej jednak w niedługim czasie przewidujemy rozpoczęcie sprzedaży również w tym mieście.

Z poważaniem,
Asper

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-14 21:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-14 21:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam pracownikiem Aspera. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Byłam na rozmowie z Finanie i Nobilonie- tam jest jeszcze gorzej. Proponuję spróbować z Acredito lub Szybką pożyczka. Reszta to śmietnik.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-07-21 17:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja, a możesz dodac jakąś argumentację dlaczego niby tak nie polecasz. Masz dziwnie duże rozeznanie wśród całej konkurencji, może wręcz jesteś z acredito lyb szybkiej pozyczki i dlatego piszesz tutaj takie posty na asper i inne firmy. Przynajmniej ja tak odbieram ten Twój post i pewnie nie tylko ja...
zdjecie uzytkownika
vran - 2015-07-21 19:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jeszcze gdzie się wyląduje, bo nie w każdej palcówce jest tak źle jak mówisz, słyszałem, że na tych wyższych stanowiskach to zarobki są podobne do tych w konkurencji, wiadomo, że nie na każdym stanowisku się zarobi, ale tutaj nie ma takiego dużego ciśnienia i panuje raczej luźna atmosfera w pracy.
zdjecie uzytkownika
katrinka - 2015-08-19 22:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm ja pracuje w Asperze od roku na terenie Gdyni i jestem zadowolona,czesto sa konkursy i premie nie mogę zlego słowa powiedzieć kierownictwo nas szanuje i pomaga gdy pojawia się problem z klientem,czy kazda inna sprawa zwiazana z praca,nikt nam nie kaze chodzic calymi dniami,w niedziele i swieta,Panie w biurze zawsze usmiechniete i zawsze pomocne az się chce pracować.To generalnie od ciebie zależy jak sobie klienta ustawisz,trzeba być stanowczym i nie pozwolić sobie wejść na glowe ale jednocześnie być ludzkim wobec klientów.Ja osobiście polecam bardzooo prace w tej firmie i mam nadzieje ze popracuje tu wiele lat.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 00:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
baltu - 2015-08-21 00:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli pracodawca szanuje pracownika to i pracownik szanuje pracodawcę, tak to zazwyczaj działa i nie ma co się dziwić. Pracownicy mówią dobre rzeczy na temat firmy bo i sami są w niej dobrze traktowani. Bo w tej firmie przede wszystkim można powiedzieć, że duży wpływ ma bardzo pozytywna atmosfera na zakładzie.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-08-21 09:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytywna atmosfera?! Bez zartow. Chyba sam dyrektor pisze te durne opinie.
Kiedys napisalam bardzo wnikliwa opinie na temat firmy, zeby kazdy wiedzial... niestety po kilku godzinach zostala usunieta. Dla mnie jasne, nie chca prawdziwych opini.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asper Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Asper Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert