Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Asper Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Asper Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-14 12:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi stuknelo dwa lata w asperze, co prawda cięzej tu o nowego klienta w porównaniu do( usunięte przez administratora )ale klimat pracy i zarobki lepsze niz w providencie i optimie. Tutaj w przeciwieństwie do konkurencji szanują pracownikow, są tez mozliwosci awansu, ja niestety odmowilam awansu na starszego przedstawiciela bo opiekuje się chora matka i nie mogę poświęcić wiecej czasu na prace. Gdy wcześniej pracowałam w ( usunięte przez administratora )Ale ogólnie polecam tylko pracowitym prace, teraz robi się tu powoli duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
Adaśko - 2011-05-23 22:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie spoko, nie ma przestojów w udzielaniu pożyczek, zobaczymy jak będzie później, co wyjdzie w praniu....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-20 10:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY ASPER POZYCZKI DZIALA JUZ WE WLOCLAWKU? BO WIDZIALAM OGLOSZENIA O PRACE DLA PRZEDSTAWICIELI..
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2012-06-03 11:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Nie, we Włocławku jeszcze nie.
zdjecie uzytkownika
tudor - 2014-03-12 18:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie, ale szukają teraz przedstawcieli handlowych na północno-wschodnią polskę, także może o to chodzi
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-03-12 23:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może napisze ktoś, czy warto aplikowac do Asper na tego przedstawiciela oraz jakie narzędzia do pracy oferują?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-23 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też bym prosił o informacje co takiego asper oferuje swoim przedstawicielom i czy wynagrodzenie to czysta prowizja, czy jest i podstawa?
zdjecie uzytkownika
Asper - 2014-03-31 14:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wynagrodzenie Przedstawiciela na dzień dzisiejszy:
- prowizja od 7% do 9% przy zbiórkach
- premia za nowe, wznowione umowy od 50 do 100zł
- premie do 20zł za pożyczki równoległe
- liczne premie w ramach konkursów i celów indywidualnych
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2014-05-16 13:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy na Przedstawiciela, niestety w Łodzi nie mają jeszcze Klientów i nie dostane pakietu klientów na start ale stawki mają dobre. Po okresie próbnym jest 7% ale są konkursy, poza tym tego jeszcze coś się zaczyna dziać lepszego w tej branży bo Asper zaczyna płacić nawet za odmowy, tylko czy to na stałe czy w konkursach? Zapomniałam dopytać...
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-20 15:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asper poszukuje obecnie do pracy przedstawicieli, polegac to ma na udzielaniu pożyczek w domu klienta. Ktos tak pracuje i jest zadowolony, auto dają?
zdjecie uzytkownika
ilva - 2014-07-20 12:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Auto dostaja kierownicy. Przedstawiciel nie dostaje auta!!!! Ma teren, ktory jest w stanie obejsc lub objechac autobusem.
Bardzo przyjemnie sie pracuje, warto aplikowac jak ktos ma ikre i nie jest leniwy.
Ja pracuje ponad cztery lata i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
nemak - 2014-09-30 21:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asper jest firmą z ponad dziesięcioletnim doświadczeniem w branży finansowej, udzielającą pod nazwą Domowe Pogotowie Pożyczkowe pożyczek konsumenckich. Zaufało im już kilka tysięcy Klientów z województwa pomorskiego, warmińsko-mazurskiego i kujawsko-pomorskiego, firma nieprzerwanie uczestniczy w programie Rzetelna Firma i udostępnia szereg informacji świadczących o ich wiarygodności.
zdjecie uzytkownika
buka - 2014-11-14 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nemak - 2014-09-30 21:00:24]:
moim zdaniem najlepsze w całym pomyśle na biznes firmy Asper był wybór lokalizacji , regionu na którym będą pracowali. Wiadomo , że jesli chodzi zamożność mieszkańców naszego kraju to najgorzej wiedzie się właśnie w województwach o których pisze @nemak. Także chyba dlatego Asper radzi sobie obecnie tak dobrze
zdjecie uzytkownika
owijek - 2014-11-28 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze słyszeć, że firma Asper radzi sobie w branży całkiem dobrze. Ja myslałem, czy nie znaleźc tam u nich pracy, może jest na forum ktoś, kto poleca prace w tej firmie? Czy firma stawia na rozwój swoich pracowników i organizuje szkolenia, czy też podobne rzeczy? Jest szansa sie rozwinąć, awansować z czasem?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-27 12:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niemiła obsługa nie polecam
zdjecie uzytkownika
Asper - 2015-01-27 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-01-27 12:02:16]:
Szanowna Pani Olu,
Prosimy o informację dotyczącą obsługi Pani osoby na adres mailowy: biuro@asper.com.pl

Niniejsza informacja jest dla nas niezbędna dla poprawy jakości obsługi Klienta.

Z poważaniem,
Asper
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-02-04 14:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo, ale super, że i sama firma się jakoś w to angażuje i odpowiada, widać, że chce poprawić jakość obsługi, dla mnie duży plus! niektóre firmy to naprawdę mają w nosi i pracowników i klientów nawet czasami, więc wiecie, a tutaj fajnie, ze można konkretne komentarze poczytać już i się wie na czym się stoi.
zdjecie uzytkownika
lokser - 2015-02-25 19:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez doceniam to, że firma dba o swoje dobre imię, nawet jesli to jakiś trudny i niezadowolony klient, a pewnie ich jest pełno, jak to w branży. Niemniej jednak to jest forum o tematyce pracy, to może napisałby ktoś, jak traktowani są tutaj pracownicy? Jak atmosfera, czy szefostwo jest przyjaźnie nastawione?
zdjecie uzytkownika
stary dk - 2015-02-26 07:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w dwóch firmach jednocześnie, więc mam porównanie. W Asperze niestety też zaczyna być widoczny pressing na sprzedaż, kierownicy coraz bardziej cisną ale z tego co widzę to jest zachowana kultura pracy. Mówi się, że Przedstawiciel jest najważniejszy w Asperze ale kontrola jego pracy bardzo intensywna. Ja sobie cenię to, że nie muszę co tydzień meldować się w biurze, to jest wygodne. Wynagrodzenie też na dobrym poziomie - 7% za zbiórki to nadal więcej niż oferuje kilka innych firm, moja znajoma pracuje w icredit to tam jest porażka 3%!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asper Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Asper Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie