brak logo

Europejskie Centrum Jakości i Promocji Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Europejskie Centrum Jakości i Promocji Sp. z o.o.

paweł m. 2011-03-08 09:02:29
Dzień Dobry Pani . Nie powinna się Pani wypowiadać na temat tej firmy ponieważ jest Pani pracownikiem Europejskiego Centrum Jakości i Promocji Sp. z o.o. W związku z tym, nie jest Pani obiektywna :) Ja natomiast chciałbym przestrzec wszystkich którzy zostali zaproszeni na rozmowę. Byłem tam wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej i oferta jaka usłysz
15
EmG 2011-06-03 02:52:40
Drogi kolego, jeżeli szukasz pracy na etacie, to poszukaj w Tesco albo w Biedronce. Ja pracowałem w ECJiP i wiem, że to jest praca dla solidnych ludzi. Nie licz na to, że za siedzenie za biurkiem i wypijanie 20 kaw dziennie ktoś będzie Cię utrzymywał! Każdy teraz oczekuje od pracodawcy samochodu firmowego z pełnym bakiem, telefonu bez limitu
16
FUKS 2015-09-27 23:13:12
Nie mam nic do zarzucenia Firmie ECJIP.
Nie rozumiem tylko ludzi, którzy wypisują bzdury o ludziach dających możliwość rozwoju!!
Pracownicy dostają telefony służbowe, samochody i jeszcze im mało.
Nikt nie będzie przecież trzymał ludzi, którym się nie chce pracować, lub nie przynoszą zysku dla firmy.
Elop 2015-09-28 09:10:05
Witam wszystkich.
Pracuję tutaj już 5 miesięcy , nie zauważyłam żadnych z powyższych sytuacji.Jestem pracownikiem działu handlowego.Fakt trzeba dużo jeździć ale pensja i prowizja jest na dobrym poziomi.Samochód mam telefon i Laptop.Ja ktoś wcześniej się obijał i został zwolniony to potem mamy takie Opinie.
JA polecam ciekawa tematyka.
HedHAnter 2015-09-28 09:13:32
Byłem na rozmowie.
Firma poszukuje szkoleniowców do projektu Unijniego.
Co ciekawe wypłaca pieniądze przed szkoleniem więc uważam ,że obawy i inne można odłożyć na bok.
Ard Soft Grafika 2015-09-28 09:41:21
Pracuję z ECJIP ponad rok.
Cała praca układa się pomyślnie.
Fakt są wymagający , ale dzięki temu wiedzą co chcą.
Mi kasa na konto zawsze wpada w określonym czasie.
Jestem zadowolony fajny młody zespół !
Aneta Drozd 501343009 2015-09-28 12:22:33
Hej wszystkim.
Dziś zaczęłam szkolenia w ramach Projektu i powiem tak pieniądze dostałam zanim weszłam do Sali na konto i z Umową.
Szkole z za awansowanych technik pracy jako Audytor.
Firma wybiera ciekawe tematy.
Polecam !

(usunięte przez administratora)
Bartek Bd 2015-10-30 10:58:54
Witam,

Firma rzetelna dla ludzi pracujących a nie narzekających. Niestety rynek idzie do przodu i trzeba powiększać swoje kwalifikacje i się szkolić. Ktoś kto stoi w miejscu będzie w miejscu zawsze i jedyne co zostanie to narzekanie i hejt.
asystent 2016-02-14 21:53:37
asystent jest tylko w nazwie,
ogłoszenie na stanowisko asystenta w dziale certyfikacji wyrobów wygląda ładnie, wszystko obszernie opisane a praca po prostu polega na sprzedawaniu usług "( usunięte przez administratora ).
brak słów :)
asystent 2016-02-16 22:18:41
@kurmasn po prostu lubię prosty i jasny przekaz informacji oraz szanuje czas innych osób, dlatego też chciałbym żeby szanowano mój czas.
Dyrektor 2016-03-21 14:10:33
"asystent" - praktycznie każda praca polega na sprzedaży. W naszym wypadku jest to dobry wizerunek firmy, na który pracujemy codziennie poprzez sumienne ocenianie dokumentacji nadesłanej przez klienta i kontakty z nim w tej sprawie. "asystent" nie dostał Pan pracy, ponieważ kompetencje techniczne, jakie Pan posiadał były niższe od Pana rywali. Proszę o nie wypisywanie nieprawdziwych informacji.
dyrektorek 2016-04-18 22:07:39
@raba, nadzieja matką głupich :)
nikon 2016-05-09 11:48:21
dyrektor, może i tak, ale w mojej ocenie oferty do nich brzmią naprawdę ciekawie. Sprobuję teraz aplikować na przedstawiciela handlowego. JEżeli po miesiącu się sprawdzi co napisaliście to wszystko odszczekam i się zwolnię ;)
Zostaw swoją opinię o Europejskie Centrum Jakości i Promocji Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Centrum Jakości i Promocji Sp. z o.o.