brak logo

Galena Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Galena Sp. z o.o.

anonim 2011-02-10 11:46:33
Dorka....to ty facet jesteś czy baba?
Bezstresowo....człowieku najwyraźniej nie masz pojęcia o czym piszesz.
Marta32 2013-03-19 12:30:17
Nie rozumiem skąd te złe opinie o firmie.

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej we Wrocławiu. Atmosfera bardzo miła, warunki pracy i wynagrodzenie bardzo dobre. Myślę,że warto samemu sprawdzić a nie kierować się złośliwymi komentarzami.
Monika 28 2013-03-19 12:34:38
Byłam w głównej siedzibie we Wrocławiu na Kruczej. Aplikowałam na stanowisko Przedstawiciela Farmaceutycznego. Spotkanie przebiegało w przyjaznej atmosferze. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, całkiem dobre jak na początek.Dość wysoka podstawa i premie od sprzedaży.
Alex 2013-03-20 10:26:41
Widzę świeży wpis, moze odkryjesz rąbka tajemnicy i podasz widełki wynagrodzenia jakie zaproponowali, skoro piszesz, że atrakcyjne. Dla każdego to może być inny poziom. Coś w przybliżeniu?
1
tamtadam 2013-03-27 19:13:08
firma Galena z Gliwic nie ma oddziału we Wrocku. jest trochę za mała nawet na Gliwice.
kiedyś tam pracowałam i co do kierowniczki[usunięte przez moderatora]. nie mam aż tak złego zdania ale pamiętam, że była to pani z mega fochem bardzo częstym a na stanowisku kierownika to baaaardzo nieprofesjonalne.
miałam porównanie z inną osobą, która zastępowała ja przez jakiś czas i jak dla mnie była lepszym przełożonym.
umowa była śmieciowa - zlecenie a stawka minimalnie niska.
praca w soboty, niedziele, każde święto (wg grafiku) na 2 zmiany (w Wigilię nawet 3 i w pracy na infolinii była cała obsada obowiązkowo).
bardzo średnie warunki ale ekipa telbokowa była bardzo fajna i to chyba jedyny mocny plus.
1
PM 2013-04-06 12:00:59
Nie polecam.. szkoda czasu na prace w takiej firmie. Nie szanuja pracownikow i obiecuja gory.. mam porownanie !
2
Darek 2013-04-23 12:09:06
Kupiłem żonie specjalny materac i poduszki bo mnie prosiła i nawet ja jestem z tego zakupu zadowolony bo inaczej śpię, lepiej.
MIckey 2013-05-10 20:45:47
Witam,

w pon mam rozmowę kwalfikacyjną w Warszawie na przedstawiciela farmaceutycznego. Opowiecie mi coś więcej o tej firmie? Jakieś rady na rozmowę kwalfikacyjną, z czego warto się przygotować??

Dzięki :)
Thomas 2013-05-22 14:25:20
PM:
Rozmowa prowadzona na wysokim poziomie przez dwóch kierowników. Pytania o branże, doświadczenie, zadania na kreatywnośc, scenki sprzedażowe, zadanie matematyczne
Jogi 2013-07-30 13:56:15
Te wcześniejsze opinie to chyba o innej firmie. Galena o której Ty piszesz to nie Sp. z o.o. tylko farmaceutyczna spółdzielnia pracy.
NIEMOJE 2014-01-23 12:27:52
(usunięte przez administratora)napisz jeszcze nazwisko, bo tez moge z imienia i nazwiska opisać, kto to pisze....
kochaś 2014-04-12 00:37:12
Obawiam się, że zarobić można ale na wyższych stanowiskach. Podrzędne stanowiska na najniższym szczeblu mogą wcale nie mieć wysokich zarobków. Tak bynajmniej jest w przeciętnej firmie farmaceutycznej, a jak w Galenie - nie mam pewności...
polak 2014-05-24 22:30:14
Wiadomo, że najniższe szczeble kokosów nie zarobią, ale pytanie, czy Galena daje możliwość awansu lub podwyżki?
kiełek 2015-01-28 21:38:47
czytałem o tym , że Galena po za samą sprzedażą i produkcją leków zajmuje się również ich pakowaniem. Dlatego w związku z tym szukam informacji na tym forum. Mianowicie interesuje mnie jak często do tego działu firmy prowadzona jest rekrutacja i jesli już tak, to na jakie mogę u nich liczyć wynagrodzenie
TM 2015-04-07 21:58:42
Kamila czytaj do ch...y ze zrozumieniem ty tępy brzeszczocie! Niejednemu psu na imię Burek. Niejedna Galena na świecie.
sru 2015-08-29 07:58:22
Galena płaci dodatki jak chce, czyli PH wykonał jakieś zadanie kwartalne ale staraja się udupić go za byle drobiazg. Potem po wielu bojach okazuje sie że kwartał ma 4 miesiace a płatnośc premii jest na swięta.
archiwum x 2015-09-16 10:16:57
uważaj, twoja .... jeszcze pracuje.....
akami 2016-04-16 08:29:06
czesc adam ....:)akami pare słów o sobie napiszesz..?
mahr 2016-05-09 20:02:44
abstrahując od powyższych hejtów, ja chcę zatrudnić się u was jako Asystentka do spraw obsługi klienta - ile płacicie?
Zostaw swoją opinię o Galena Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galena Sp. z o.o.