brak logo

Eurozet Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Eurozet Sp. z o.o.

krytyk 2011-12-31 13:46
Ciekawe kto to pisał. Słowo \\\"kryzys\\\" jest nadużywane, płaca mizerna. Jedyne to atmosfera, no ale tym się dzieci nie wykarmi.
jolcia 2012-03-28 21:07
[usunięte przez moderatora] najgorzej to mają ci z oddziałów poza Warszawą, wywalają ludzi bez powodu a później maja sprawy w sadzie, placa??? to śmiech na sali!!! kasjerki w marketach mają 2 razy więcej
ale eurozet robi furorę w warszawce dużo łatwiej po nich znaleźć prace
kamil 2012-03-28 21:10
najlepiej jak zatrudniają na stanowiska \"derektorów\" nie mylić z dyrektorem np sprzedawczynie ze sklepu z ciuchami na programową
mówie wam śmiechu warte (tak jest w 1 z oddziałów)
nik 2014-09-27 12:39
to to nic, najgorzej ze zatrudniają tam psychopatów i potem boją się zwolnić zeby nie przywalił, bo facet wielki do nieba - taki właśnie jeden duży miał sprawę w prokuraturze za stalking na koleżance z pracy i poleciał za to. Ktoś kto tak robi i się cieszy patrząc z boku z pewnością nie jest normalny...
wszyscy odetchneli jak juz go nie było
1
Darek 2016-07-18 14:56
Brak określonej struktury firmy, jeden wielki bałagan, każdą ambitną osobę zgnoją - fajne miejsce do przesiedzenia i szukania czegoś z przyjemną atmosferą i dobrym wynagrodzeniem. Praca dla desperatów.
3
KSz 2016-11-17 14:29
Zwalnianie pracowników po 5/10 latach pracy z dnia na dzień to norma. Dzieje się tak ze zwykłymi pracownikami i dyrektorami. Brak kompetentnych ludzi w Eurozecie i ciągłe korytarzowe plotki są frustrujące.
2
D. 2016-11-30 07:33
PRaca tylko dla desperatów - obiecują cuda,wianki a później brak szacunku dla pracownika,wyzysk, gnębienie i bardzo zła atmosfera w pracy. Jak dobrze, że z stamtąd uciekłam :)
7
Ktoś 2016-12-06 18:52
Cześć,
czy możesz napisać jakiego działu dotyczy Twoja opinia.
Pojawiła sie oferta pracy dla księgowej, wiec dlatego pytam.
Asia 2017-01-03 12:01
Praca w dziale digital (internet) to jakiś żart - chaos goni chaos do tego użeranie się z "kolegami" powoduje, jest to raczej praca na krótką metę. Nie polecam! Obiecują góry a kończy się na pisaniu głupich tekstów. No i jeszcze ta atmosfera gdzie plotka goni plotkę. Odradzam!
6
były pracownik 2017-01-04 14:41
Kilka dni temu zostałem zwolniony właściwie bez podania jakichkolwiek powodów, traktowanie pracowników tej firmy jest nieludzkie. Jak ktoś ma nerwy ze stali może spróbować :/
3
Eurozet 2017-01-10 10:18
Zmiany w socjalu dla pracowników czyli zmiana ubezpieczyciela medycznego (pracownicy muszą dopłacać), likwidacja programu kafeteryjnego itd. źle świadczą o pracodawcy. Pracownik się nie liczy, zabierane mu są jego wypracowane latami przywileje. Eurozet to firma z której się odchodzi a nie do której chętnie się przychodzi :(
3
Przemek 2017-01-12 17:15
Po kilku latacha pracy na stanowisku Dyrektor Stacji Lokalnych zostałem zwolniony o czym dowiedziałem się z maila firmowego... moi pracownicy byli w szoku podobnie jak ja. Odradzam. Ta firma nie szanuje pracownika!
3
T. 2017-01-16 11:35
Szkoda czasu, zdrowia i nerwów na te firmę.
2
Dorota 2017-02-01 12:43
Nie sądziłam, że tak dużo osób jak ja ma podobne i niestety negatywne doświadczenia z tą firmą. Na szczęście już się uwolniłam. Uffff
J 2017-02-22 14:36
Mało przyjemne środowisko pracy. Dużo nerwów, słaba płaca, atmosfera fatalna.
Zostaw swoją opinię o Eurozet Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurozet Sp. z o.o.