brak logo

Korbut Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Korbut Sp. z o.o.

waldek 2011-05-26 05:16:16
a ja mam inne zdanie, chlopaki wykorzystuja ludzi po studiach za marna kaske, ale atmosfera w miare dobra (jak to zwykle do czasu heheh)
Pracuś 2012-03-31 11:36:50
Sympatyczna atmosfera ? Chyba pisał to jeden z kierowników

Wyzysk wyzysk wyzysk praca po 9-10 h za 1500 zl

A jeżeli chodzi o wykonanie robót to straszna fuszerka. Pracowałem w kilku firmach ale pierwszy raz na oczy widziałem coś takiego
PanP 2012-04-16 21:45:14
Potwierdzam opinie kolegi wyżej z tym że do 1500 to mi trochę brakowało ...
aDamo 2012-05-05 11:41:49
Zgadzam sie z powyższymi ocenami. Atmosfera psychozy, nieudolne kierownictwo, braki w wyposazeniu firmy,nedzne wynagrodzenie.
pracownik ze stażem 2012-08-30 12:55:29
Polecam prace w tej firmie. Nowy pan Prezes ma podejscie do ludzi i ich szanuje. Ci co pracuja, zarabiaja tutaj jak prawdziwe szychy. Teraz to tu mi sie podoba, kazdy moze sam sprwdzic bo co jakis czas sa przyjmowani nowi ludzie. Nie ma sciemy a zazdrosnicy i złosliwcy niech otwarcie mówią jak jest.
DOCIEKLIWY 2012-09-03 08:45:45
Jak piszesz ze często teraz zatrudniają nowych to znaczy że szybko sie pozbywaja ludzi z firmy czy sami ludziska uciekaja?
Chyba ze macie sporo roboty i bierzecie nowych...? Dobre są zarobki? Są nadgodziny? SZUKAM ROBOTY OD ZARAZ.
Robic mogę na fula ale żeby płacicli za to, pamietam jak mój stary z kolegą szukali roboty to zrobili wywiad i nie przyjeli się w tej firmie
jakiś czas temu, ale nie wiem jaka byla prawda bo delikatnie mowiac prezio, wszystkich mial w (usunięte przez administratora)(poszanowaniu głębokim),
potrzebowal robokopów a nie ludzi i tak ich traktował.
Nowy 2012-12-05 17:00:09
Musisz być blisko z Prezesem, albo nie byłes na budowie godziny płacą ale nie tyle ile sie pracuje, trza pracowac po 16 a kierownik zapisuje 12
Jak masz staż to napisz cos wiecej tylko szczerze
student 2013-01-09 14:03:26
Miałem praktykę studencką w FIRMIE Korbut- biuro geodezji... i potem jeszcze parę miesięcy extra pracowałem.
Chłopaki spoko, wyrozumiali dla 'leszcza', robota też O.k. jak w geodezji, płaca jak dla praktykantów ale dużo się nauczyłem
konkretów, myślę że z doświadczeniem łatwiej będzie teraz coś znaleźc. Szkoda ze nie potrzebowali na stałe do pracy ale może na wiosnę będzie więcej robót więc się załapię ponownie.
student geodeta
XxX 2013-03-02 02:04:29
póki kierownictwo jest jakie jest to zawsze będzie wykorzystywanie okradanie, pomiatanie i oszukiwanie pracowników. godziny pisane wedle humoru(jak ma dobry to utnie mniej). Nadgodziny po 7.77zł/h. Kto tam pracuje niech sie najlepiej pomaluje na czarno i bedzie wyglądał adekwatnie do stanowiska-NIEWOLNICTWO COME BACK
aaaa 2013-03-17 13:03:57
jeden wielki dramat i(usunięte przez administratora) nie płacą za nadgodziny
Sprawiedliwy 2013-03-18 17:25:24
Jeśli zgodziłeś się na takie warunki to co teraz narzekasz? Chyba na siebie?
yyy 2013-04-04 10:56:36
Całkowicie się zgadzam przerost formy nad treścią tylko treśc że rzygać sie chce. chłopcy się muszą dorobic... jeden wielki syf.
abc 2013-04-05 21:25:01
a pracujesz jeszcze w firmie? bo jak nie, to nie doczekałeś podwyżek :D ...
Nowy 2013-05-09 19:01:53
abc - 2013-04-05 21:25:01

a pracujesz jeszcze w firmie? bo jak nie, to nie doczekałeś podwyżek :D ...
z tymi podwyżkami to ciekaw jestem czy ty dostałeś? bo ja nie
(usunięte przez administratora)
rozsądny 2013-06-26 20:04:44
Dostałem, nie tylko ja i było to dosyć sporo w porównaniu do poprzednich zarobków.
Po za tym trzeba być ślepym żeby nie zauważyć, że firma teraz sporo inwestuje w sprzęt, samochody i w ludzi też ...
abc 2013-07-26 19:54:33
8-10 zł/godz. tyle po podwyżce miałem, sprzęt owszem jest ale ludzi traktują jak Robokopów 12godz w tym przerwa 15-30min jak szefostwo ma dobry humor. Polecam !!!!
kuba 2014-06-06 23:08:57
Nie wiecie na czym polega praca projektanta z branży telekomunikacyjnej w Kortbudzie? Jakie przykładowo projekty się dostaje?
projektant 2014-06-11 13:30:35
Naucz się pisać, to może będziesz mógł zbierać zgody i uzsgadniać trasy w terenie...,
anonimowy 2014-11-16 16:26:46
Jestem pracownikiem od kilku miesięcy (etat). Firma w porządku - płaci na czas i tyle co się należy, ale za ciężką pracę. Lenie nadużywający L4 (kilka ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nych opinii powyżej) nie powinni tam szukać pracy - szybki wylot gwarantowany. Jeśli jednak naprawdę ciężko zachorujesz firma będzie robić wszystko byś wyzdrowiał i wrócił - dbają o nas.
aaa 2014-11-18 14:58:20
Ile można zarobić przy 200 godzinach w miesiącu na budowie?, nie kombinując jestem pracowity i sumienny.
silny 2015-01-19 19:13:10
O co chodzi z tymi L4, prawda ukraińcy są tańsi i za chorobowe im sie nie płaci dlatego tylu ich zatrudnili w korbucie. ciekawe czy znajdzie sie odważny i zgłosi temat do inspekcji pracy
bob budowniczy 2015-03-01 22:37:01
do Polaczek:
jak szukasz dobrej pracy to nie wiem po co tu wchodzisz. Połowa praconików jest o krok od złożenia wypowiedzeń. Zastraszają wszystkim czym popadnie i myślą że Ukraincy będą robić równie intensywnie. jeśli pracownicy są głównym źródłem zarobku to powinno się o nich dbać i robić wszystko by chciało się pracować, a nie podcinać im skrzydła mówiąc "nie ma metrów-nie ma kasy". Co z tego że metry są jak kasa i tak gówniana? Może prezes wkońcu przejrzy na oczy zanim będzie sam musiał sięza łopatę wziąć.
aldo 2015-03-08 15:38:59
Prezes ma to sam wiesz gdzie, ludzie się pozmieniali zapomnieli jak robili z nami, a teraz to wielkie szychy. Wiem jedno, że jak znajdziemy prace to odchodzimy całą brygadą nawet za mniejsza kase i niech sie za...a
killereee 2015-04-18 18:21:23
chodzie do telemaxu tam dopiero jest ciekawie
killereee 2015-04-18 18:24:45
nigdy nie wiesz o ktorej godzinie skonczysz prace i ciezko sobie cokolwiek zaplanowac
aldo 2015-08-02 14:03:41
Zmieniło się coś, czy nadal jak opisujecie ?
cooper 2015-12-07 20:22:06
co tam nowego w świecie korbuda słychać?
maxuk 2016-01-15 08:15:26
chodzcie do WDDM modln, tam to bylo jest i bedzie dopiero ciekawie :(((((((( strach pisac.
anx 2016-02-01 18:32:30
OJEJ
igi 2016-03-15 18:50:25
Czy to ta sama Firma?

"Firma korbut w krakowie jest największą porażką.
Ludzi traktują jak niewolników jesli nie zna się kwasniewskiego prezesa i nie lize sie mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak adrian fałszywy judasz to nie masz ani nadgodzin ani kasy. zmieniają umowy na smieciowe, robi sie po 10 do12 godzin nie płaca nadgodzin, nie ma urlopów chorych itd, istna szopka, nic tylko Inspekcja Pracy powiinna się za to wziąść może inni by mieli lepiej, masakra ZERO godnosci dla człowieka!!!!!"
wotek 2016-04-03 19:03:26
firma korbut gorsza od dawnej biedronki w biedronce wiecej dostaniesz na umowie niz w korbucie, poza tym prezes ma gdzies ludzi nawet zyczen czy cos na swieta dac przede wszystkim robic robic bo malo ciagle i firma na stratach coz zeby nikt nie mowil ze za malo lub duzo napisane to warto by inspekcja pracy skontrolowala czas pracy i wynagrodzenia
Powodzenia 2016-07-13 19:38:56
To strona o firmie KORBUT Sp. z o.o. z Krakowa a nie z Piły ale jak ktoś nie potrafi czytać ( i nie wie że to zupełnie nie powiązane firmy ) to nie dziwie się że szuka pracy.
pollock 2016-09-10 03:02:34
jakieś nowe wstrząsające historie z firmy korbut? poprawiło się coś czy dalej tak jak piszecie? opłaca się składać CV czy lepiej omijać tą firmę z daleka? jak z robotą? wypłaty są? idzie zarobić?
monter 2016-11-20 12:45:04
Jak teraz jest w korbut ? czy dalej taki wyzysk, może poprawa bo szukam pracy ale za normalne pieniądze
napisze ktoś jak jest?
LuckyLuke 2016-11-23 20:55:03
Co już wszyscy się z Korbuta zwolnili czy się boją komentarze pisać? Bo już dawno żadnej informacji na temat. Pozmieniało się coś czy dalej Sarajewo? Szukają kogoś czy pełny skład na pokładzie tego Titanica?
Zostaw swoją opinię o Korbut Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korbut Sp. z o.o.