brak logo

Connecto Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Connecto Sp. z o.o.

sylwia 2011-02-07 02:09:02
a jakie sa zarobki i ile trwa okres probny
anonim 2011-03-21 06:11:02
Oj Kacper nie za szybko taka pozytywna opinia. Poczekaj kilka miesięcy, poznasz politykę zarządu to entuzjazm najprawdopodobniej Ci minie. Firma przyjmuje młodych i niedoświadczonych ludzi za marne grosze. Wyciąga z nich co się da, a jak po jakimś czasie przyjdzie do rozmowy o podwyżce to nie za bardzo jest z kim rozmawiać. Marne zarobki, system premiowy to fikcja. Sytuacje ratuje przesympatyczna, młoda załoga. Firma dobra na start aby nabyć trochę doświadczenia. Po około dwóch latach trzeba się zwijać.Okres próbny trwa z tego co wiem 3 miesiące.
2
anonim 2011-05-11 01:54:02
Witam wszystkich skalanych Connecto :) Pracuję w Connecto ponad rok i uważam, że trafiłem OK, kasa- jest w miarę, zawsze mogłaby być większa :) atmosfera- tu chyba wszyscy zgadzam się jest naprawdę fajna.
anonim 2011-07-14 12:16:43
Dzięki za pozdrowienia - mam "normalną pracę". Kiedy się zwalniasz?
anonim 2011-10-28 16:03:24
Praca jak każda inna. Dobrze wykonujesz swoje obowiązki to i dobrze zapłacą. Nie ma znowu jakiejś tragedii...
bitchface 2014-05-27 17:04:24
Czyli konkretnie jakei zarobki na miesiac brutto?
firma która korzystała 2014-07-09 08:44:09
Witam,
korzystaliśmy z obsługi firmy Connecto Sp. z o.o. i niestety nie możemy wystawić jej pozytywnej opinii :( zakup programu + pakiet na wdrożenie ) na który się nie doczekaliśmy mimo wielu telefonów i maili nie mieli czasu ani chęci, jednym słowem totalna olewka klienta, skasować i mieć go gdzieś; mało tego przez pół roku nie chcą oddać pieniędzy za nie wykonaną usługę, sprawę skierowaliśmy do kancelarii i mamy już przygotowany pozew do Sądu; nie polecam dla chcących skorzystać z usług - jest to nie uczciwy przedsiębiorca !!!
Rafał 2014-11-15 12:14:26
Pracowałem w Connecto ponad dwa lata jakieś pięć lat temu. Bardzo dobrze to wspominam. Praca w tej firmie pozwoliła mi wystartować i odnaleźć się na rynku. Właściciele podchodzą do ludzi życiowo. Jeżeli masz zapał i się starasz możesz tutaj sporo osiągnąć. Przyznaję, nie wiem jak jest dzisiaj ale wtedy nasza młoda ekipa robiła świetną robotę. Pozdrawiam wszystkich współpracowników :)
x 2015-01-23 17:41:12
@wszyscy

jak ktos juz przejdzie rekrutacje to zostaje na lata i jest zadowolony, tyle powiem. firma zatrudnia "dzieści" osób i ciągle szuka nowych. powodzenia
x 2015-02-12 09:34:58
Firma się rozrasta więc zatrudnia nowe, kolejne osoby.
Rekrutacja to 2-3 rozmowy z przyszłym przełożonym.
Makaer 2015-03-18 07:08:55
Firma connecto świadczy usługi consultingowe na terenie Sosnowca i okolic. W zasadzie podejrzewam, że obsłużą każdą firmę jaka się zgłosi i to w pracy informatyka jest właśnie najlepsze - różnorodność. Czy pracując dla zagranicznych klientów można liczyć na jakieś wyjazdy służbowe czy to zupełnie się nie zdarza?
1
Connectowicz 2015-03-19 19:51:19
Wyjazdy służbowe kilkudniowe i owszem się zdarzają ale wszystko jest na terenie Polski. Różnorodność jest: co klient to inne problemy i wymagania a co za tym idzie trzeba kombinować jak komu dogodzić. PRaca na stanowisku wdrożeniowca ciekawa, ale pewnie taki charakter tego stanowiska i pracodawca nie ma tu nic do rzeczy.
Rafał Ś. 2015-03-29 10:14:10
Zarobki adekwatne do umiejętności i doświadczenia... jak wszędzie. Dzisiaj jestem specjalistą, a praca w tej firmie pozwoliła mi wystartować. Nigdy nie narzekałem :-). Pozdro.
Zzz 2015-06-19 15:17:26
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania i wyciąganie wniosków: firma zatrudnia ciągle nowe osoby dlatego że się rozrasta,nie dlatego że jest w niej rotacja ;)
m 2015-07-08 20:49:47
Nie wiem jak duża rotacja może przyczynić się do dynamicznego rozwoju firmy ale każdy ma prawo do swojego zdania. Ładna reklama oferty pracy ;)
Pracownik 2016-05-14 18:26:29
Uła. Z tą średnią zarobków to pojechałeś ;) Kasa zależy od wielu czynników: doświadczenia, zaangażowania. Co niektórzy tyle może i zarobią ale na pewno nie jest to średnia zarobków pracowników zajmujących się tym co wymieniłeś
Pracownik 2016-05-14 18:36:37
Kasa zapewne zależy też od stanowiska, a stanowisko zależy od.....hmmmm... na to pytanie ciężko odpowiedzieć
Pracownik 2016-05-14 18:39:50
Kasa zapewne zależy też od stanowiska, a stanowisko zależy od.....hmmmm... ciężko stwierdzić
fvb 2016-06-16 18:41:32
teraz to jest od nich oferta dla konsultanta do spraw wdrożeń w Łodzi oferta dobra bo napisali ze oferuja umowe o prace na pełen etat, atrakcyjne wynagrodzenie, niezbende narzedzia do pracy, rozój zawodowy i podnoszenie kwalifikacji moze warto sprobowac :)
Zostaw swoją opinię o Connecto Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Connecto Sp. z o.o.