brak logo

Vobacom Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Vobacom Sp. z o.o.

niedoszły pracownik 2012-02-16 02:09:50
Chyba kiepsko płacą bo ludzi z dużą wiedzą, doświadczeniem i wykształceniem bardzo się boją !!! ;))) Poza tym oferty na stronie dla studentów jak wszędzie z tego co widzę...
1
były pracownik 2012-02-20 19:25:29
@niedoszły pracownik - AMEN :) Po nicku domniemam, że nie zatrudnili cię ... i do był najlepszy prezent dla Ciebie :) W firmie mało płacą, technologiczne zacofanie, brak innowacji, kiepskie zarządzanie firmą. Nie polecam!
1
ja 2012-09-25 19:10:12
a teraz to ludzi zwalniają, na taśmie zostały 2 osoby. Chyba to już koniec!
1
Tomek 2014-10-28 16:16:57
Nie polecam, nie terminowi, oszukują i zwlekają. Dostarczony system marnej jakości. Brak testów tworzonej strony przed oddaniem projektu, wiele niedomówień, brak odczuwalnej inicjatywy w trakcie całego projektu.
1
hero 2014-11-30 11:26:56
ale nie wszystko co dobrze brzmi @gregory faktycznie musi taki być, nie? ile razy coś ktoś nam obiecuje a jest zupełnie inaczeje, ja bym tu bardziej polegał na opiniach obecnych/byłych pracodawców niż na suchym opisie pracy, ale to tylko moje zdanie, każdy robi co mu serce podpowiada, trzmajcie sie pozdro
1
pgn 2014-12-15 09:39:44
Grzesiu co ty tak reklamujesz ten szajs? Jeszcze tam pracujesz? Haha zapytaj byłych pracownikow i pracowniczkę - wszyscy trafili po Vobacomie do innych firm na dużo lepszych warunkach płacowych. Jak widać ta firemka to nie cud miód, mniejszy członek zarzadu skutecznie skąpi na pracownikow i hamuje rozwoj.
1
tamerek 2015-02-26 18:31:57
Hej, a może jest ktoś w stanie mi napisac jak tutaj jest z zapleczem socjalnym dla pracowników? Czy macie jakieś zaplecze z kuchenką mikrofalową, jest jakis ekspres do kawy i takie rzeczy jak kawa, czy herbata sa ogólnodostępne? Jak jest tez z przerwa obiadowa, standardowo 15 minut na 8 godzin pracy?
były pracownik 2015-03-06 21:28:33
Ekspres do kawy? Kawa? Herbata? Tam był problem żeby żarówkę w WC wymienić a ty o takich luksusach. Chyba że zarząd w domu sobie AGD wymienia, to wtedy może coś starego do firmy trafi.
1
zadowolony pracownik 2015-03-17 19:04:49
Widzę, były pracowniku, że strasznie zabolało Cie odejście, skoro od trzech lat negatywie wypowiadasz się na temat firmy.
Ja natomiast mogę szczerze polecić pracę w tym miejscu!!!
były pracownik 2015-03-19 18:24:19
Odejście było najlepsze co mogło mnie spotkać (jeżeli chodzi o życie zawodowe). A ja natomiast mogę szczerze odradzić tą firmę. Chyba że "żażąd" firmy zmienił się o 720 stopni. A z tego co wiem to nie. Więc "zadowolony pracowniku" albo to Twoja pierwsza praca albo jesteś jednym z członków zarządu.

Zresztą wejdźcie na stronę, albo na FB na profil firmy. Przecież tam się nic nie dzieje. Świetna reklama dla takiej firmy co wdraża rozwiązania internetowe, nie? Przejrzyjcie portfolio firmy. Są linki do stron które wdrażali. Niestety (albo stety) większość tych firm zmieniło wykonawców swoich stron ... i nie jest już Vobacom. Dlaczego? Przecież jest tak świetnie? :P
1
giyghdj 2016-10-15 21:20:38
Bardzo niestety słabe możliwości rozwoju... A w sumie to żadne...
3
zzz 2016-10-16 14:30:10
dlaczego? a na jakim stanwosiku pracujesz? z tego co wiem, to zatrudnieni tam programisci czy inne osoby na podobnych stanowiskach mają dobre pensje, też mnie trochę to dziwi bo zatrudniając sie w firmie znales warunki pracy?
ja 2016-10-26 22:20:47
Przecież on nie pisał o kasie. Ehh, widzę że ta firma nic się nie zmieniła. Dalej nie słucha i nie rozumie pracowników.
2
Zostaw swoją opinię o Vobacom Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vobacom Sp. z o.o.