brak logo

Geminus Pro Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Geminus Pro Sp. z o.o.

wojtas 2013-07-16 02:15:43
1500 zł - to wszystkie pieniądze
1
Kamil 2013-08-20 13:44:22
1500????? Tragedia jakaś! Mam nadzieje, że szybko splajtują z takim [usunięte przez moderatora] podejściem.
1
endriu 2014-12-04 19:56:45
Niskie pieniądze, duży nakład pracy, z dyżurami nocnymi (tzw. telefonem alarmowym) umowa zlecenie, brak benefitów, jednym słowem wyzysk studentów!
2
mat 2015-03-05 21:00:11
niestety to wszystko prawda, przede wszystkim nie doceniaja pracownikow, ktorzy naprawde ciezko pracuja za marne grosze. jest jeden plus - zatrudniaja kazdego kogo zaprosza na rozmowe
1
john 2015-03-15 22:17:18
a coś więcej? oferty pracy mają ciekawe, jakieś doświadczenia nieprzyjemne? bo w sumie się zastanawiam czy wysłać do nich CV
2
slash 2015-03-17 21:42:29
Doświadczenie? Szef po pójściu po podwyżkę (nawet z długim stażem dostaje się max. 1800 zł podstwy) powiedział, ze nie ma ludzi nie zastąpionych. Praca na zasadach call center. Jak chcesz wyślij CV, atmosfera jest fajna, chociaż nie dla samej atmosfery sie pracuje - jeśli jesteś kontaktowy i przygotujesz sie po angielsku z tego jak ci minęły ostatnie wakacje, to napewno cie przyjmą. Wszystkich teraz przyjmują, im więcej ludzi tym więcej zysku...
:) 2016-03-02 14:55:56
Hej,
Nie zgadzam się tymi opiniami. To na pewno monolog jakiejś zawistnej osoby, która tutaj pracowała a kilka takich było.
Przyjście na rozmowę do niczego nie zobowiązuje a na pewno na niej się wszystko wyjaśni (stawka, obowiązki itp.)
PS. To nie jest call center :)
2
P 2016-05-10 12:11:12
A ja szczerze mówiąc uwielbiam tę firmę, chociaż już (niestety) w niej nie pracuję :) Atmosfera niesamowita, ogromne możliwości nabycia doświadczenia, fajne wyjazdy, świetny start, duuuużo wspomnień. Gdyby nie oni, pewnie pracowałabym teraz jako kelnerka ;) I nie sugerowałabym się opiniami osób, które na siłę próbują zniechęcić potencjalnych kandydatów. Lepiej samemu się przekonać, że warto :)
2
pracownik 2016-08-25 10:00:26
lena - firma jest jak najbardziej stabilna. Dawno temu była to spółka która na papierku miała kilku wlascicieli i likwidacja była tylko formalnością po to, żeby jeden z włascicieli, który prowadzi caly biznes, byl jedynym wlascicielem spolki. Firma nie przerwała nawet na chwilę swojej działalności i raczej nie przerwie w ogóle, bo ciągle się rozwija. W przeciągu roku/2 lat firma poszerzyła działalność praktycznie dwukrotnie.

henia - umowa o prace niestety odpada, pieniadze na poczatek 1800 na reke, potem zarabiasz tyle na ile sie rozwijasz. Są osoby, które naprawdę ładnie zarabiają i się wybily, ale nie ma ich niestety duzo. Rekompensują porządne premie roczne, wczasy pod grusza i kasa z nadgodzin ;)
koc 2016-09-04 22:57:05
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chętnie bym się załapał, bo i tak wiem, że każdy dba o to, żeby stosunki mędzy praconikami opierały się na dobrej relacji.
Zostaw swoją opinię o Geminus Pro Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geminus Pro Sp. z o.o.