Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HAYS Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie HAYS Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
keraj1503 - 2014-04-27 13:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rekrutowalem się przez tę firme, nie wiem jakie są w niej standardy
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-05-07 21:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vito, a to dlaczego wielu mogłoby brac przykład z Hays, tylko dlatego, że są tacy znani, czy masz inna argumentację?
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-05-17 01:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nawet nie wysylajcie tam CV bo oni tylko na tym zarabiają.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-05-25 23:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Artur, to znaczy, że aplikowałeś jakoś do Hays i nie znaleźli Ci pracy, czy tylko tak wnioskujesz? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-06-23 11:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wysłałem 4 CV do Haysa na różne ogłoszenia z mojej branży. I cisza, chociaż odpowiadałem w 100% stawianym wymaganiom. Piąte CV wysłałem bezpośrednio na ogłoszenie od pracodawcy - odzew był w ciągu kilku dni i dostałem od ręki bardzo dobra robotę, jeszcze zebrałem pochwały za tak mocne CV, doświadczenie branżowe i bardzo dobrą znajomość j. ang. Piszę ten komentarz jako apel zarówno do pracodawców, jak i do kandydatów - nie korzystajcie z wątpliwej jakośći usług haysa. To jest kompetne nieporozumienie. Ja już nigdy nie będę rekrutował na ogłoszenia takich firm. Jak myślicie, czy jakaś panienka po socjologii czy psychologii fachowo rekrutuje do branży budowlanej czy medycznej? NIE!!! Taka panienka patrzy pewnie na układ CV, fotkę, czy kropka jest tu czy tam, czy wyjustowany akapit, czyli na pierd...ły, natomiast nie rozumie sensu CV. Szkoda czasu, szkoda prądu. Odradzam!
zdjecie uzytkownika
SmutnaPrawda - 2014-07-12 13:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hays szuka jeleni ;) zatrudniaja do firm w ktorych nagle potrzebne sa rece do pracy (urlopy, wakacje stalych pracownikow) wiec praca po prostu tymczasowa. no chyba ze inzynier/ mgr inzynier bedzie wyjatkowym jeleniem i bedzie chcial pracowac za miske to wtedy moze dluzej zagrzeje ;) tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-13 15:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze jeleni to za duzo powiedziane. Hays jest doradztwem personalnym, od nich dobrze jest zaczac kariere zawodowa, znaleźć pierwsza prace, potem człowiek radzi juz sobie sam.
zdjecie uzytkownika
ŁW - 2014-07-31 15:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jako konsultant z innej agencji (i krótkich praktykach w HAYS) chciałabym wyjaśnić kilka rzeczy:
1. niewielka ilość informacji odnośnie oferty/firmy wynika z tego, że Klienci agencji rekrtuacyjnych nie przekazują nam dostatecznej ilości informacji; na rozmowach z kandydatami przekazujemy wszystkie informacje, które nam wolno przekazać - jaki niby miałby być cel zatajania wielkości zespołu czy struktury?! z logicznego punktu widzenia - co miałby na tym zyskać konsultant?
2. na aplikacje odpowiadamy wybiórczo - logiczne jak dostaje się ich kilkadziesiąt/kilkaset tygodniowo... brak feedbacku po spotkaniu - zgadzam się, że jest to karygodne, ale informacje, że Klient sie nie odzywa albo jest na urlopie są w 99% prawdą; jeżeli firma po otrzymaniu aplikacji się do nas nie odzywa to też niewiele możemy zdziałać? uwierzcie, dla nas to też jest frustrujące. ponadto jeżeli nie ma odzewu z naszej strony w przypadku 100% zgodności z profilem (którą o dziwo każdy na tym forum deklaruje) to istnieje możliwość, że Państwo aplikowali do naszego Klienta bezpośrednio - w takim przypadku firma i tak nie przyjmie od nas Waszego CV (zalecam wysyłanie aplikacji w rozsądnych ilościach a nie na zasadach masówek)
3. co do komentarza, że rekrutaują "panienki po psychologii lub socjologii" to nie do końca rozumiem - czy oczekiwane jest, że do branży medycznej będzie Państwa rekrutował lekarz albo farmaceuta a do budowlanki kierownik projektu?? bądźmy rozsądni.
4. pieniędzy za otrzymane CV niestety nie dostajemy, a szkoda bo bylibyśmy najlepiej opłacanym zawodem w Polsce. nie do końca rozumiem zarzuty, że firma/konsultant zarabia na zatrudnionych kandydatach - przecież nikt nie pracuje za darmo - to jest nasza praca i, jak każdy, jesteśmy rozliczani z efektywności; absurdalne jak zarzut 'nie chodźcie do lekarza bo on na tym zarabia"
agencja jak agencja. pamiętajcie, że jest tylko pionkiem i małym ogniwem, które nie ma w tym całym procesie zbyt wielkiego wpływu na to, co się dzieje po wyjściu kandydata z naszego biura...
mój komentarz oczywiście nie dotyczy niekompetentnych konsultantów, którzy zdarzają się tak często, jak niekompetentni specjaliści w każdej innej branży
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-09-21 13:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ŁW - 2014-07-31 15:31:41]:
ad.4. Chodzi także o (a) sprzedaż CV bez zgody kandydatów i (b) wykorzystanie w innych rekrutacjach. Pierwsze przytrafiło mi się w dwóch agencjach (na szczęście nie Hays, bo bym to napisał wprost), drugie jest powszechne i jak się domyślam dotyczy także Hays.

Wszystkie agencje próbują to załatwić ogólnikową zgodą na przetwarzanie danych osobowych, w swoim domyśle rozciągając znaczenie tej zgody także na inne rekrutacje i inne podmioty, innych swoich klientów.
zdjecie uzytkownika
kadi - 2014-09-21 18:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAYS Poland jest firmą doradztwa personalnego, należącą do międzynarodowej grupy HAYS plc, notowanej na giełdzie w Londynie i największej firmy rekrutacyjnej w Wielkiej Brytanii. Grupa posiada ponad 390 biur w 27 krajach na całym świecie, w których łącznie pracuje 8 300 specjalistów. Posiadają sporo ofert pracy na różnych stanowiskach i branżach także nie można uogólniać warunków.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-12-02 22:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Miałem kontakt z oddzialem Poznanskim Hays, sposob pracy tam jest bardzo nieprofesjonalny, a pani Agniesza , jest szczególnie niekompetentna i co wiecej bezszczelna. Korzystałem tylko raz z usług tej agancji i naprawde nie polecam. Omijajcie łukiem tą agencje.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-12-15 18:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a czy to nie jest przypadkiem ta sama firma, króra ma pod soba jakieś marki kosmetyków? na przykład victoria secret czy body bath, jakoś tak to się pisze ztego co pamietam, bo kiedyś moja dziewczyna poszła do nich na rozmowe rekrutacyjną i okazało się, że oni to jedno i to samo, a nie dwie markie oddzielne.
zdjecie uzytkownika
Seek - 2015-01-06 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W necie ukazuje się oferta pracy Haysa. Obok jest podany nr telefonu osoby rekrutującej. Każdy szanujący się człowiek, zanim wyśle w tę otchłań swoje CV i swoje dane osobowe z niezbędnym przyzwoleniem na ich "przetwarzanie", woli zadzwonić i wypytać, co to za praca-cudo i czy warto aplikować. Więc dzwonię, raz, drugi, trzeci - pani rekruterka albo ma spotkanie, albo jest zajęta, albo własnie wyszła i juz jej nie będzie. Ja też dziekuję, CV tam nie złożę.
zdjecie uzytkownika
przypadek - 2015-01-07 13:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dylu,dylu ....w czarnobylu wszystko jasne "nie dla idiotów" albo "włączamy niskie ceny"-z czakiem norisem rzecz jasna.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-14 16:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca - 2014-12-02 22:02:16]:
Nie wiem jak jest w pozostałych oddziałach tej firmy, ale Poznański jest bardzo mało profesjonalny, osobiście nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Bingo - 2015-01-24 10:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Rozdęta firma , w jej ofercie 80 % strony zajmuje informacja kim są i gdzie się znajdują co mnie w ogóle nie interesuje , a 30 % jest oferta poszukiwawcza dla potencjalnego klienta , przerost formy nad formą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-26 06:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnosnie jednego wpisu powyżej dotyczącego oddziału w poznaniu, potwierdzam nie warto aplikowac przez ten oddział, Panie pracujace tam bez odpowiedniej kompetencji.
zdjecie uzytkownika
trov - 2015-02-10 18:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beznadzieja, zgadzam się z przedmówcą jak taka panienka po psychologii, socjologii czy jakiejs wyzszej szkole skrobania marchewki moze rekrutowć do pracy informatyka,lekarza budowlanca.Spotkało mnie to samo, brak odzewu, po moim telefonie i zapoznaniu się z moim cv uprzejmy Pan z Haysa odpisał,ze nie spełniam wymagan i brakuje mi doswiadczenia na inne oferty zero odzewu.Wysyłajac aplikację bezpośrednio do pracodawcy odpowiedź była praktycznie w przeciagu kilku dni.Odradzam bo faktycznie pracują tam półmózgi,które sprawdzają chyba tylko gdzie jest kropka i czy zdjęcie ok
zdjecie uzytkownika
po kilku procesach - 2015-02-24 11:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [praca - 2014-12-02 22:02:16]:
W Warszawie jest to samo! Bałagan i brak profesjonalizmu. konsultanci nie mają żadnej bazy danych bo dzwoni kilka osób w jednej sprawie.... nie ma informacji dalej co się z Tobą dzieje. Tragedia.
zdjecie uzytkownika
Klakier - 2015-03-24 08:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opinią, że współpraca z Hays jest mizerna. Nie przekonują mnie argumenty, że po złożeniu do pracodawcy oferty CV kandydata nie macie feedbacku. Ta część pracy należy do Was. Przychodzę, sprawdzacie mnie, bierzecie CV i je sprzedajecie. Jeżeli nie macie odpowiedzi od pracodawcy to niewykluczone, że nie sprzedaliście, bo robicie to w nieodpowiedni sposób. Proszę mnie dobrze zrozumieć. Nie mówię tu o odpowiedzialności za niesprzedanie kandydata tylko za brak odpowiedzi od pracodawcy. To są zupełnie dwie różne sprawy. Pracuję w branży energetycznej i miałem z Hays do czynienia. Niestety wrażenia są słabe, ponieważ młodym kolegom z Hays po 2 wycieczkach na elektrownie bardzo dużo się wydaje. Raczej nic z tym się nie da zrobić i zachęcam do bezpośredniego kontaktu z pracodawcą.
zdjecie uzytkownika
konsultant HAYS - 2015-03-24 22:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, poprostu ma pan błędne oczekiwania od firmy rekrutacyjnej. My nie zajmujemy się "sprzedawaniem CV" - choć często rekomendujemy pracodawcom kandydatów pomimo, że nie zgłosili nam konkretnego wakatu. Ale w większości wypadków pracujemy pod zlecenia zgłoszone od klientów. Na marginesie nasi "młodzi" konsultani z dziłau energy mają 30-40 lat ale młodość to rzecz względna.
zdjecie uzytkownika
hays energy - 2015-03-30 13:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie, konsultanci Hays Energy są przed 30tką z jednym wyjątkiem :) Średnia wieku około 25-27.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-30 17:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A...to pewnie przez te brody z talibanu:):)
zdjecie uzytkownika
WAM - 2015-04-03 22:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [konsultant HAYS - 2015-03-24 22:53:31]:
No to już wiemy, dlaczego wysyłanie CV do hUys-a to strata czasu! Piszę się "po prostu"....Twój wpis potwierdza wasz brak profesjonalizmu i wtórny analfabetyzm pracowników (a może po prostu analfabetyzm). Jak ktoś nieznający języka polskiego może profesjonalnie i przekonująco rekomendować swoich kandydatów u pracodawdcy? Gdyby do mnie ktoś napisał maila z błędami, nawet nie zajrzałabym do załączników. Szkoda na was uwagi. Żałuję, że wysłałam do was CV. P.S. Oczywiście nikt się do mnie nie odezwał. A jak wysłałam CV do pracodawcy sama, dostałam po 2-tygodniach pracę. To tylko dowodzi jednego - tylko bezpośredni kontakt z pracodawcą daje szansę na pracę.
zdjecie uzytkownika
konsultant HAYS - 2015-04-04 11:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluję znalezienia pracy. Szczerze! Faktycznie z naszych badań kontakt bezpośredni z pracodawcą jest najskuteczniejszym sposobem poszukiwania pracy. Do agencji trafia mniej niż 20% wszystkich ofert na rynku. Przykro mi również, że nie dostała Pani odpowiedzi od w nawiązaniu do aplikacji którą do nas Pani złożyła. Gdybym ironizował napisał bym że może Pani CV trafiło do Pani sobowtóra w HAYS i cytuję Panią "Gdyby do mnie ktoś napisał maila z błędami, nawet nie zajrzałabym do załączników." Ale na poważnie - dostajemy dziennie kilka tysięcy maili z CV. Każdy z kandydatów otrzymuje emailowe automatyczne potwierdzenie otrzymania przez nas aplikacji (proszę ewentualnie sprawdzić folder spam). Natomiast kontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami których zapraszamy na spotkanie. Co roku za naszym pośrednictwem pracę znajduje kilkanaście tysięcy kandydatów. Oczywiście dziesięciokrotnie więcej wysyła nam CV natomiast nie znajduje pracy przez HAYS - taka już natura naszej pracy. Czy aplikowanie to strata czasu - niech każdy szukający oceni sam. Ale gdybym ja szukał pracy wykorzystywał bym wszystkie źródła (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HAYS Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HAYS Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie