brak logo

Neologic Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Neologic Sp. z o.o.

gość 2012-09-11 14:28:44
po co dodawać opinie skoro i tak je kasujecie
Junior 2013-05-05 08:28:16
Ciekawe, widać każdy w gembie mocny przedtem wszyscy opinie dodamy szefów zjedziemy, a tu tak cicho i pięknie, że zaraz serce mi pęknie. Do przyszłych pracowników strzeżcie się ( usunięte przez administratora ) w tej firmie.
gostek 2013-05-09 09:48:52
Postów było spor ale większość pokasował nie wiedzieć czemu admin zgodzę się z tezą omijania ( usunięte przez administratora )
zdegustowany 2013-10-15 20:48:52
firmy nie polecam .omijać szerokim łukiem
Były pracownik 2014-12-08 11:13:58
Firemka krzak , prezes pięknie opowiada i pięknie Cię okrada, kierownik to samo z tym że zatrudnia na brygadzistę swojego synusia co to jak odbiory są ucieka na urlop,chorobowe itd cała odpowiedzialność spada na Ciebie , umowy śmieciowe, stawki śmieciowe a wymagania jak dla wyższej klasy specialistów . Prezes nie może zrozumieć jaka płaca taka praca . PS jak rozmowę kwalifykacyjną przeprowadza koleś bez pojęcia i zatrudnia 10 lamusów i jednego co się zna i wyniki przychodzą same .... lipa nie polecam złotoustego prezesa czarusia
1
byly_wspolpracownik 2015-08-24 18:19:37
Firme omijac z daleka...brak umow , wieczne opoznienia w platnosciach...do tego prezes Czarus zawsze ma jakas madra gadke na wytlumaczenie. W ogloszeniach pisza ze mozna sie rozwijac a praca polega na odbieraniu telefonow , instalacji Javy i odpisywaniu na maile... NIE POLECAM !!
1
heheszki 2015-09-29 12:19:04
A powyzsze dwie opinie musialy zostac napisane przez jednego z wlascicieli ( a moze zona ? - pozdrawiam Kasiu ;) Bo nikt z obecnych ani bylych pracowników nie wypowiadal sie pochlebnie - "oferują ciekawą, różnorodną i nie nużącą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie" - nudzic sie nie mozna - caly dzien telefony od poirytowanych klientow :)
Były 2015-11-07 18:53:56
No to Ci współczuję bo o ile nie jesteś jednym z właścicieli chcących złagodzić opinię to musisz być strasznym desperatem chcąc tam pracować. Nie będę obrażał bo nie ma to sensu ale pracowałem tam i serdecznie nie polecam...
1
ojojojoj 2015-11-07 18:58:01
A ktoś ty??? Czuje tu jednego z właścicieli. Boli was opinia byłych pracowników?? To zmieńcie coś a nie wpisujecie jakiś NIC a potem zachwalacie firmę jak byście ofertę pisali. 100% pracowników z Neologic ma zupełnie inne, odmienne zdanie.
1
Kierownik 2016-04-19 17:19:19
Witaj
Jeśli rzucasz kalumnie że Cię pięknie okradłem miej odwagę przestawić się i pokazać z czego Cię okradłem. W internecie wszystko można pisać, i myślisz że nikt cię za to nie weźmie za przysłowiowy "tyłek" mylisz się. Czekałem aż sprostujesz, swoje kłamstwa, ale widzę że nie masz odwagi. W związku z tym że rzucasz, oszczerstwa i myślisz że jesteś bezkarny, sprawę skieruje na Policję. A oni myślę że nie będą mieli kłopotu, ze znalezieniem Ciebie.
p.s. tak zrobiłem syna brygadzistą, bo jeśli ty byś się nadawał na to stanowisko, pewnie byś takowym został, ale lepiej chować się za plecami innych, i rzucać oszczerstwa.
TCHÓRZ !!!
ByłyKomandosNeo 2016-04-28 15:35:06
"Kierownik - 2016-04-19 17:19:19" na policję to możesz podać kogoś gdy ta osoba popełni przestępstwo. Gdy przestępstwo zostanie popełnione dopiero wtedy sąd może wydać zgodę na ujawnienie danych osoby piszącej poprzez skierowanie odpowiedniego wniosku z sądu do operatora danej sieci. Strona ta jest stroną z opiniami i można tu wyrażać opinie dotyczące byłego pracodawcy o ile nie podaje się nazwisk oraz nie używa wulgaryzmów mających na celu obrazę kogoś. Więc nie piszcie mi tu o policji. A co do większości negatywnych opinii na tej stronie odnośnie firmy Neologic to szczera prawda wiem bo większość z tych rzeczy przeżyłem pracując tam...
1
rowniez_na_szczescie_byly_pracownik 2016-07-07 14:55:21
@X ,

dokumentacja jest przewaznie po angielsku wiec bez tego jezyka to tak kiepsko ...

Co do firmy - po zatrudnieniu, po pierwszej pensji opoznionej o 12 dni zaczalem szukac nowej pracy - ogolnie niepolecam
zxcv 2016-07-07 15:06:35
@x wiesz co no nawet jezlei to chyba to nie ejst jakis mega duzy wymog w dzisiejszych czasach :D mnie bardziej zainteresowała oferta na stanowisko konultanta 1 linii wsparcia w Warszawie oferuja dobrą atmosferę w pracy,kontakt z najnowszymi technologiami IT
Zostaw swoją opinię o Neologic Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neologic Sp. z o.o.