brak logo

BTC Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o BTC Sp. z o.o.

Olek 2013-03-15 14:25:05
Firma bardzo szybko się rozwija, widać duże zaangażowanie zarządu i kluczowych osób. Miła atmosfera, poprawne relacje. Wymagają jednak większego niż przeciętne zaangażowania w pracę, pomysły itp. Jeśli chodzi o zarobki to w większości działów bardzo dobre, w niektórych dobre.
3
dawo 2013-04-19 18:04:45
NIE POLECAM za podejście do umów!
2
Wojak 2013-11-26 21:31:00
Akurat umowy o pracę mają Ci co chcą. Nie zgadzam się z przedmówcą. Bardzo wysokie zarobki w niektórych działach, w innych średnie. Dobra firma, jednak wysokie wymagania wobec pracowników.
a 2014-02-19 13:27:41
Nie polecam za całokształt
3
onetor 2014-05-13 18:00:05
Ciekawa firma, mają dobre produkty i bardzo duzy udzial w rynku w Polsce. Dużo wymagają od pracownikow ale tez duzo oferuja. Mozna sie wiele nauczyc - wystarczy chciec.
tym 2014-07-29 00:25:04
Mamą super biura, dobry sprzęt i soft. Wykształcili wielu specjalistów. Niestety nie wszystkich przyjmują.
Waldek 2014-10-26 15:58:22
Preferują umowy o pracę, nie ma możliwości pracy na kontraktach.Rozmowy kwalifikacyjne polegają na testach, zadaniach, prezentacjach. Jak ktoś już przejdzie to ma możliwości rozwoju i zarabiania. Ja niestety nie przeszedlem rozmowy. Bylo ciezko ale ok.
waldi 2015-01-17 21:38:51
Ciężko się do nich dostać nawet na rozmowę kwalifikacyjną. Ciekawa firma, szkoda, że nie jest łatwo się do nich dostać.
Marecki 2015-02-16 20:57:01
Ja miałem umowę o pracę, dużo się nauczyłem, jestem zadowolony. Pomimo tego, że już tam nie pracuję bardzo dobrze wspominam ten okres. Dużo możliwości na rozwój, dużo różnorodnych i ciekawych projektów. Wynagrodzenie też było niezłe. Dużym problemem był standard biura ale przenieśli się do jakiegoś nowego biurowca.
Waldemar K. 2015-04-06 11:50:10
Mają dobrą kadrę kierowniczą, bardzo sformalizowana firma, dużo procedur i regulaminów. Struktura organizacyjna bardzo płaska - awans możliwy tylko w ramach działu.
Justi 2015-04-21 16:55:12
Byłam na rozmowie, pytają o różne rzeczy, jest też test zawierający pytania problemowe i zadania. Rozmowa trudna, na poziomie. To rzadkość, dawno nie byłam na takiej rekrutacji.
Caliban 2015-12-21 17:37:53
Zgodzę się z opinią Katysta: rekrutacja dosyć ciekawa, test, zdania, prezentacja - ale do "wykucia" i według schematu / klucza, po zaprezentowaniu swoich własnych pomysłów, które odbiegały od tego czego firma najwidoczniej oczekiwała pracy nie dostałem. Jak dla mnie niedorzeczność, odrzucanie pracowników, którzy mają własne zdanie i własne pomysły nie jest dobrą rzeczą.
1
kothu 2015-12-28 17:44:06
Byłam na dwóch etapach rekrutacji. Rekrutacja ciężka i wymagająca dużej wiedzy odnośnie produktów. Ciekawi mnie czy kontaktują się w momencie, gdy pracownik nie został wybrany,ponieważ nie mam żadnych informacji a fajnie wiedzieć co i jak :) Firma jak najbardziej godna polecenia i daje możliwości rozwojowe dla pracowników.
1
bronek 2016-01-14 22:26:10
Od dłuższego czasu szukają pracowników do działu sprzedaży. Ile tych osób przyjmują? Ponoć w sprzedaży pracuje u nich już ponad 10 osób. Wiem, że wprowadzili na rynek jakiś nowy produkt. Czy ktoś coś wie?
pytek 2016-06-02 22:47:54
pracowałem tam. brak wypłat na czas. plany sprzedażowe niemożliwe do zrealizowania. zgrany i fajny zespół pracowników. szefostwo gra do swojej bramki.
1
m.rozek 2016-06-16 16:40:28
Jeśli jest fajny i ciekawy zespół to dobrze rokuje, nie byłoby fajnego zespołu bez rozsądnych planów sprzedażowych, coś 'pytek' podpuszczasz, jeśli faktycznie tam pracowałeś to znaczy, że się po prostu nie sprawdziłeś. Teraz większość firm wyznacza ambitne plany - ja pracuje w banku i tu jest tak samo - raz się uda plan zrealizować a raz nie. Chetnie nie mial bym planow ale tak sie nie da.
xyz 2016-06-18 21:04:28
większość waszych wypowiedzi tyczy się Firmy z Poznania, może i u nich jest ok, ale Szczecin to inna historia i zupełnie inna firma, która ze Szczecińską nie jest niczym powiązana.
qdwa 2016-07-11 13:47:43
Nie polecam firmy BTC ze Szczecina. Wypłaty z opóźnieniem, mało profesjonalna firma.
3
Adam 2016-07-11 19:35:17
Szkoda gadąć
1
Wojt 2016-08-10 22:57:14
Zasady rekrutacji mają na stronie. Proponują umowę o pracę z różnymi premiami. Ja mam działalność - pozostałość po poprzedniej firmie i nie byli zainteresowani tą formą współpracy. Stosują raczej jasne zasady, wyglądają na wymagających.
chrystian 2016-08-11 13:27:40
@wojt no to w sumie uczciwie. Stosują te same zasady wobec wszystkich nowych i starszych pracowników. Ja to zawsze bardzo szanuje, bo najgorsze jest, jak każdy ma inne warunki zatrudnienia i robi się z tego temat tabu
mp 2016-10-26 13:20:18
BTC Sp. z o.o. Szczecin firma sprawiająca wrażenie bardzo profesjonalnej, może i tak jest, jednakże ja odniosłam inne wrażenie.
Złożyłam swoją aplikację na konkretne stanowisko, po czym zostałam zaproszona na I etap rekrutacji, który udało mi się przejść z powodzeniem. II etap była to prezentacja konkretnego tematu - nie otrzymałam żadnych wytycznych / sugestii, a więc postanowiłam stworzyć prezentację multimedialną, która była treściwa, konkretna i oczywiście na temat.
Po zaprezentowaniu swojej pracy zostałam odebrana negatywnie przez Kaczyńskiego Macieja Tomasza, zasugerował mi, że powinnam poszukać pracy na stanowisku recepcjonistki, bądź pójść do pracy niższego szczebla . Nie wiem z jakiego powodu została tak odebrana, nie zostało mi to wytłumaczone.
Mam wrażenie, że każda osoba pracująca w tej firmie musi się dostosowywać do nastroju Kaczyńskiego Macieja Tomasza.
Zoska 2016-11-05 00:39:53
Z tego co wiem, to wszystkie rozmowy kwalifikacyjne w tej firmie prowadzone są wg stałej zasady. Na każdym etapie firma zawsze uzasadnia swoje decyzje. Ja nie zostałam przyjęta ale miałam ustnie powiedziane dlaczego. Chciałam tam pracować, bo wiem że atmosfera jest dobra a ludzie mają dużo swobody i dużo można się nauczyć. Fajne produkty i branża, nie ma idealnych firm.
As 2016-11-22 11:01:58
Mam wrażenie, ze każdą negatywną wypowiedź na temat btc Szczecin ktoś stara się przykryć jakimś dziwnym wytłumaczeniem i pozytywną nie prawdziwą opinią.
Zostaw swoją opinię o BTC Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BTC Sp. z o.o.