logo Wfirma.Pl Sp. z o.o.

Wfirma.Pl Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Wfirma.Pl Sp. z o.o.

nauka 2014-11-14 16:17:45
Ja poszukuje miejsca własnie w którym mógłym się czegoś wreszcie nauczyć, takiej konkretnej wiedzy a nie tylko suchych przepisów które omawiane są w szkole na zajęciach. Co prawda najlepiej jakby to była praca ,ale też mógłby być to jakiś staż./praktyki które chętnie odbędę. Ale wiadomo kasa za pracę to miła sprawa.... polecacie?
Ona 2014-11-20 17:57:43
(usunięte przez administratora)Owszem można się wiele nauczyć, ale nie warto się poświęcać. Szukaj gdzieś w biurze rachunkowym. Tam nie będzie suchej teorii a dużo praktyki i szybko się nauczysz ;)
2
Księgowa 2014-11-26 20:31:09
Firma ma wiele działów w tym i biuro rachunkowe. Pracowałam wcześniej w biurze rachunkowym, takim tradycyjnym przez ponad 2 lata. Po pewnym czasie tam jest monotonia. W wfirmie trzeba przyznać że na monotonię nie można narzekać. Księgowanie, praca z żywym klientem, setki spraw na supporcie, obowiązek czytania artykułów i wyszukiwania tych ciekawych z mediów połączone równolegle z pisaniem na wybrany temat. Nie ma szansy się nie rozwinąć. Wymagało to ode mnie bardzo dużego poświęcenia czasu w tym i prywatnego. Inaczej nie dała bym rady. Pensje w porównaniu z biurami rachunkowymi wyższe, z etatami w działach księgowcyh większych firm niższe.
2
mmm 2014-11-26 22:28:12
Nikt nie neguje, że w wfirmie nie ma szansy na rozwój. Są szanse i to bardzo duże, ale nie warto się temu poświęcać. Jest tam bardzo duża rotacja pracowników i jak już się wdrożysz we wszystko a mimo wszystko (usunięte przez administratora) wylatujesz. (usunięte przez administratora) a nie poświęcenie i wiedza.
1
rose 2014-11-27 20:29:34
A ja polecam pracę w wfirmie, ale tylko osobom które faktycznie chcą się czegoś nauczyć. Praca jest ciężka - a nawet bardzo ciężka jak ktoś zaczyna prawie od zera jak ja w branży księgowej - i na to się trzeba nastawić już na starcie. Ale daje mega kopa i start jakiego nie dostaniesz w zwykłej firmie jako klepacz faktur…
1
Konsekwentny 2014-11-27 21:22:07
Właśnie jestem po rozmowie kwalifikacyjnej, po stronie firmy brały w niej udział trzy osoby. Zwróciłem uwagę na to że czytałem tutaj powyższe opinie. Co ciekawe usłyszałem od osób rekrutujących że większość tutaj zamieszczonych informacji to prawda. Faktycznie kluczowy jest pierwszy okres próbny 3 miesięczny, firma wymaga pełnego poświęcenia swojego czasu w naukę prawa podatkowego. W tym prywatnego czasu na czytanie periodyków. Obiecano mi przydzielenie doświadczonej księgowej w celu wdrożenia w problematykę o której mam pisać. Warunki na starcie to 2000 netto podstawy, premia miesięczna i dodatek za to że będę się szkolił po godzinach z księgową. Mam zacząć od grudnia. Warunki potwierdziły mi wszystkie osoby biorące udział w rekrutacji. Wszystko mi się jak dotąd podoba. Na moje pytanie dotyczące rotacji wyjaśniono mi że zdecydowana większość dotyczy osób którzy z różnych przyczyn nie sprostali wymogom w okresie próbnym. Po tym co tutaj czytam mam mieszane uczucia, jedni chwalą inni narzekają. Mam zamiar pójść w poniedziałek i się przekonać. Z pewnością moimi spostrzeżeniami się w tym miejscu podzielę.
Writerka 2014-11-27 22:02:51
Mi właśnie nie odpowiadało to że musiałam w moim czasie prywatnym czytać jakieś broszurki podatkowe. Wyartykułowałam to kierowniczce a ona doniosła na mnie szefowi i po rozmowie mnie zwolnił.
2
marianna 2014-11-28 19:57:59
Uważam się za osobe ambitna, pracowita i taka ktora podnosi sobie poprzeczki co jakis czas. Pracowalam na podobnych zasadach i jakos przezylam wiec mam nadzieje ze aplikujac nie popelnilam blędu i nie będę żałowała. Bardzo ślicznie prosze o informacje na temat zarobków. Czy wklad ktory ewentualnie wniose w postaci swego zaangazowania bedzie warty kwoty ktora mi wyplaca? Moze jeszcze dodatkowo ktos doda cos od siebie?!
Obserwator obserwatora 2014-11-30 21:26:27
Panie obserwatorze, nie jest to jedyne miejsce w internecie gdzie można napisać opinie o pracodawcy. Są miejsca gdzie ludzie wypowiadają się w sposób rzetelny podpisując się imieniem i nazwiskiem. Takie opinie są jak najbardziej wiarygodne a osoby które je napisali nie są aktualnie pracownikami pracodawcy. W tym miejscu nie ma nikt ograniczeń w ilości wpisywanych tekstów, więc i jedna osoba może stworzyć zły obraz firmy. Może to robić również konkurencja. Tak dla wiadomości. Gowork również jest zainteresowane w publikowanie jak największej ilości złych opinii gdyż sprzedaje usługę dla pracodawców która pozwala moderować wpisy.
1
asdx 2014-12-12 23:57:55
czy istnieje możliwość wdrażania własnych pomysłów i rozwiązań w tej firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? z góry dziekuje za odpowedz i pozdrawiam.
Aktualny pracownik 2014-12-13 13:14:48
Wszystko zależy od tego z jakim doświadczeniem przychodzi pracownik do firmy i do jakiego działu. Inne wymagania firma stawia przed pracownikami bez doświadczenia a inne specjalistom zatrudnionym na stanowiska samodzielne.

Jakie rozwiązania może wnosić młodsza księgowa której obowiązkiem na okresie próbnym jest nauka i poprawne księgowanie dokumentacji w systemie? Czy też dziennikarz nie znający całkowicie zagadnień księgowych, który w pierwszych miesiącach musi przede wszystkim przybliżyć sobie problematykę księgowo podatkową by bez błędnie korygować teksty eksperckie.

W przypadku osób nieznających tematu firma wymaga całkowitego zaangażowania w podnoszenie swoich kwalifikacji, ze swojej strony gwarantuje dostęp do odpłatnych serwisów z wiedzą prawną, przydziela opiekuna na okres próbny, udostępnia materiały w formie biuletynów i wydawnictw fachowych. Po okresie próbnym pracownicy wysyłani są na szkolenia zawodowe.

Pracownicy podlegają ocenie przez przynajmniej dwóch kierowników działów z którymi współpracują na codzień.
Ocena dotyczy:
Stosunku do pracy,
Wiedzy specjalistycznej,
Postawy,
Wzrostu ilości i jakości wykonywanych zadań,
Średnia z oceny ma wpływ na premię kwartalną.
Ivec 2014-12-27 10:39:11
Dobrze, że to wszystko kolego wyjaśniłeś. Z tego co widzę to sytuacja w wfirma.pl nie jest taka najgorsza. Mam tu na myśli warunki pracownicze, wysyłanie na szkolenia. Może to zabrzmi banalnie, ale nie wszystkie firmy oferują takie podejście do tematu - czyżby to był niezły pracodawca, któremu naprawdę zależy na pracownikach?
ATK 2015-01-04 11:25:07
Każda firma musi działać na rynku według zasad ekonomicznych. Wszystko jest zależne od tego czym się zajmuje i jakiej klasy musi pozyskać i utrzymać specjalistów. Z drugiej strony osoby ubiegające się o pracę mówią na rozmowach kwalifikacyjnych wszystko co chciałby usłyszeć pracodawca. Deklarują ponadprzeciętne zaangażowanie, chęć podnoszenia kwalifikacji, uczciwość i lojalność. Po czym niestety duża część z nich nie stara się nawet dotrzymać swoich zobowiązań.

Znajomy który przeprowadza rekrutację w firmie czysto programistycznej już w fazie rekrutacji zakłada że jedna osoba na trzy przyjęte dotrwa do końca trzymiesięcznego okresu próbnego. Powodem takiej sytuacji jest kompletna niesolidność ludzka, brak poczucia odpowiedzialności za swoje słowa i deklaracje. Nawiasem mówiąc sytuacja taka stale się pogłębia od wielu lat. Następuje erozja charakteru.

Sam proces rekrutacyjny jest dla każdej z firm kosztowny, okres próbny w przypadku pracowników umysłowych najczęściej związany jest z nauką pracy w danym zespole, przejmowaniem obowiązków, poznawaniem nowych zagadnień z którymi osoba zatrudniona jeszcze się nie spotykała. W tym czasie pracodawca musi dokonać oceny na podstawie zaangażowania w naukę, postępów w pracy i solidności pracownika.

Przeczytałem wiele wcześniej zamieszczonych wpisów. Odsiewając z nich emocje można właśnie wysnuć wnioski że taka sytuacja jest i w tym przypadku.

Użyte najczęściej zarzuty:
- firma wymaga 24h zaangażowania w pracę,
- bezsensowne raportowanie każdej pracy,
- niezrozumiałe zasady oceny pracowniczej,
- presja
wskazują na profesjonalnie zarządzaną i rozwijającą się firmę,
- który pracodawca, szef nie chce by pracownicy byli maksymalnie zaangażowani w życie firmy?
- raportowanie służy przede wszystkim pracownikom, gdyż łatwo jest wykazać że ktoś jest nadmiernie obłożony pracą, jest wymogiem w każdej nowocześnie zarządzanej firmie.
- przypuszczam że tylko HR - owiec rozumie co mówią oceny, jest to przedmiotem jego studiów trwających minimum parę lat.
- wyobrażacie sobie firmę bez presji? Zawsze i wszędzie występuje presja, pośrednia i bezpośrednia. Bez niej nie ma możliwości by jakikolwiek zespół przetrwał.

Jeżeli mamy sytuację w firmie taką jak do której wcześniej się odniosłem mojego znajomego, należy sobie zadać pytanie czy to jest rotacja? Czy okres próbny po którym dwie strony zawierają umowę lub się rozchodzą należy określać tym mianem? Każdy pracownik który podejmuje pracę na próbę jest w firmie informowany o oczekiwaniach względem jego i o tym że jeżeli się sprawdzi to zostanie a jeżeli nie to nie zostanie zawarta z nim umowa na stałe.

Tyle o wieszaniu psów na pracodawcy. Co można wywnioskować z tych wpisów?
- presja na rozwój - wszyscy którzy wpisywali jakiekolwiek opinie to podkreślali, jedni w tym widzieli zło inni dobro,
- wysokie wynagrodzenia - większość opinii od paru lat pisanych we wszystkich miejscach w internecie zawiera informację że pensje są i wysokie i stałe, jedna osoba tutaj tylko na to narzekała,
- szkolenia pracowników - to niezaprzeczalna wartość, z mojego doświadczenia tylko nieliczni pracodawcy szkolą odpłatnie pracowników,
- firma jest liderem w najnowszych rozwiązaniach informatycznych - czy mogła by to osiągnąć bez wysokiej klasy pracowników związanych od wielu lat z firmą? Skąd ich zaangażowanie i uczciwa praca?

Firma z taką pozycją musi zatrudniać parędziesiąt osób a firma to przecież ludzie którzy w niej pracują.

Podsumowując chciałbym zwrócić uwagę że wpisy w internecie nie zawsze są prawdziwe, na ogół są subiektywne a mogą (jak w którymś ze wcześniejszych wpisów była mowa) być też dziełem konkurencji.

pozdrawiam
1
Sergutt 2015-02-02 22:45:59
jak na razie po miesiącu, atmosfera ok, kasa na czas, ciekawa praca.
Pracoholik 2015-02-07 08:46:40
Atmosfera dobra, duże wyzwania, tematy jakimi się zajmuję bardzo nowatorskie. Bardzo dobra organizacja pracy. Każdy wie co ma robić i za co jest odpowiedzialny. Pensje zawsze na czas w przyzwoitej wysokości.
Tekla 2015-02-17 22:15:30
Bardzo Polecam tą firmę, pracowałam na zastępstwie przez pół roku firma solidna wypłaty zawsze w terminie, warunki pracy dobre.Kierownictwo miłe, koleżanki pomocne.
Firma sprawdzona I godna Polecenia.
mieszko 2015-03-24 14:58:04
Tekla, skoro już zaczęłaś temat wynagrodzenia finansowego w firmie to proszę cię również bardzo opisz też ile to wynagrodzenie wynosi, najlepiej ile ty ile zarabiałaś na zastepstwie a ile się zarabia normalnie u nich. z góry dzięki jeśli podasz mi takie informacje bo nie wiem czy opłaca mi się przechodzić z mojej obecnej firmy do nich
Frosk 2015-04-10 02:13:49
Niby podwyżka o 25 procent no ale nadal to nie są kokosy. Spodziewałem się czegoś większego Wfirma.Pl Sp. z o.o. lecz no czasem nie ma co wybrzydzać. Gdzieś to cenne doświadczenie trzeba zebrać a później na pewno zaowocuje albo w tej albo innej pracy bo nie wydaje mi się , żeby ktoś za takie pieniądza chciał pracować całe życie.
1
Ebris 2015-07-13 12:19:58
Mogę ocenić jedynie dział publikacji, w którym rotacja to zjawisko bardzo powszechne. Polecam pracę dla tych, co potrafią robić dobrą minę do złej gry, nie przeszkadza im bardzo rzadkie publikowanie pod własnym nazwiskiem (usunięte przez administratora) , brak premii mimo dawania z siebie 150%, (usunięte przez administratora)
11
HR-ówa 2015-07-22 16:22:18
Naucz się czytać i jak czegoś nie przeczytasz to zadawaj pytania. Wszystko o co pytasz jest w ogłoszeniu. Z tego co wiem jest to nowe stanowisko związane z prowadzeniem sekretariatu.
mareczek 2015-08-25 13:00:11
zdecydowanie nie polecam tej firmy komukolwiek z zacięciem marketingowym - jak sama nazwa wskazuje w branży kretywnej podstawą jest kreatywność, a zarządzający pomylili autorytarny sposób zarządzania z autokratycznym
8
hello_love 2015-10-14 20:06:39
Praca ok, jeżeli ktoś nie ma problemów z przestrzeganiem reguł. Punktualność, solidność - trzeba być odpowiedzialnym. Przy odrobinie logiki i dobrej organizacji pracy można spokojnie pracować, a w miarę wprawy rozwijać nowe projekty. Kwestia motywacji. Spoko kontakt z szefem, praktycznie zawsze dostępny i otwarty na nowe rozwiązania. Firma młoda, mimo to z niezłym doświadczeniem, także każdy "młody kreatywny, po studiach" musi się nauczyć pokory - ale z perspektywy czasu wiem, że to na dobre. Warto się od nich uczyć, ale też pytać, szukać rozwiązań, dawać z siebie. Kasa na tle podobnych firm - ok lub nawet lepsza. Zależy od wykształcenia, ale warto negocjować gdy wiąże się z nimi przyszłość. Tam ceni się pracę, zaangażowanie. Jak ktoś szuka stabilnej przechowalni - zły adres :)
1
flasz 2015-11-10 11:08:10
W takim wypadku proponuję poszukać innej firmy - w tej zostaniesz "niewolnikiem" widzimisię przełożonych oraz klepania do znudzenia powtarzających się czynności. Do tego dochodzi podejście do pracownika pozostawiające bardzo dużo do życzenia... A szkoda, bo sam obszar działalności firmy teoretycznie daje duży potencjał.
8
regis 2015-11-10 23:43:20
szefostwo tej firmy żyje chyba w złudnym przekonaniu, że jeśli usunie negatywne komentarze to sprawa zostanie uznana za niebyłą. niby taka nowoczesna firma, a takie naiwne myślenie. a może po prostu szefostwo powinno się zastanowić i wyciągnąć wnioski, że coś jest nie tak w firmie, skoro ludzie piszą takie a nie inne rzeczy? a piszą prawdę. dwa razy przemyślcie zatrudnienie się w tej firmie - ciągła rotacja pracowników (a nie, przepraszam, wywalanie na pysk) mówi sama za siebie.
trzeba mieć naprawdę tupet żeby robić sobie fałszywą reklamę świetnego pracodawcy.
13
antrykot 2015-11-17 11:20:49
Właśnie ja też nie rozumiem, każdy za swoją pracę oczekuje jakiegokolwiek docenienia, szacunku i traktowania pracownika jak pełnoprawnego członka społeczności firmowej, jednak w tej firmie tego nie doczekasz... Brak słowności, traktowanie jak kogoś, kim można bez żadnych konsekwencji pomiatać, bzdurne polecenia, a jeśli się spróbujesz postawić - jesteś do odstrzału. Tak wygląda szara rzeczywistość wFirmy, którą skrzętnie próbują tuszować poprzez manipulacje komentarzami, łapiąc coraz to nowych ludzi mających nadzieję na ciekawą pracę. Całe szczęście ten etap jest za mną i nie polecam przechodzenia przez niego komukolwiek...
10
Ela 2 2015-12-10 17:54:42
wpis Ela to jakiś całkowity już odjazd - zarzuciła kwasa lub co gorsza osiągnęła pełne schizo i tylko ona wie o co chodzi
1
Apsik 2015-12-17 22:26:57
Oj wydaje mi się że ktoś się tutaj zawziął i pisze by pisać, jako Ela to chyba w piątek po butelce wina albo i dwóch.
stopro 2016-01-04 20:41:48
To co napisała marketingowiec; nic dodać nic ująć - cała prawda o wfirma.pl.
wer12 2016-01-04 20:43:01
idealne podsumowanie!
1
Pierdy z konserwy 2016-02-03 08:32:44
Pogięło osoby na sposoby, by czerpać pierdy z konserwy.
Image sars 2016-02-04 15:28:32
Hohoho, Pracuj, pracuj a garb ci sam urośnie "Praca ok, jeżeli ktoś nie ma problemów z przestrzeganiem reguł. Punktualność, solidność - trzeba być odpowiedzialnym. Przy odrobinie logiki i dobrej organizacji pracy można spokojnie pracować, a w miarę wprawy rozwijać nowe projekty. Kwestia motywacji. Spoko kontakt z szefem, praktycznie zawsze dostępny i otwarty na nowe rozwiązania. Firma młoda, mimo to z niezłym doświadczeniem, także każdy "młody kreatywny, po studiach" musi się nauczyć pokory - ale z perspektywy czasu wiem, że to na dobre. Warto się od nich uczyć, ale też pytać, szukać rozwiązań, dawać z siebie. Kasa na tle podobnych firm - ok lub nawet lepsza. Zależy od wykształcenia, ale warto negocjować gdy wiąże się z nimi przyszłość. Tam ceni się pracę, zaangażowanie. Jak ktoś szuka stabilnej przechowalni - zły adres :) " + "Nikt nie neguje, że w wfirmie nie ma szansy na rozwój. Są szanse i to bardzo duże, ale nie warto się temu poświęcać. Jest tam bardzo duża rotacja pracowników i jak już się wdrożysz we wszystko a mimo wszystko (usunięte przez administratora) wylatujesz. (usunięte przez administratora) a nie poświęcenie i wiedza" Ludzie czyście powariowali, praca to tylko pozyskiwanie kasy, jaka tam samorealizacja. Samorealizuję się wieczorem z laskami :)
1
oho 2016-02-04 16:03:45
wFirma chyba szykuje nabór, bo pousuwali negatywne komentarze i dodali takie, które mają pokazać jacy są fajni :)
6
Looow 2016-02-05 18:38:59
:) czytając to, tylko mi mordka się śmieje :)
2
Zygzag 2016-02-05 23:34:19
Rozumiem że nie zostałasś damą dworu bo masz za krótkie nogi? I to cię boli?
1
Ooouch 2016-02-05 23:42:13
Z opinii wnioskuję, może mnie ktoś mnie poprawi. Firma daje wysokie zarobki ale wymaga absolutnego poświęcenia się pracy. W za mian możesz liczyć dodatkowo na publikacje w mediach własnych artykułów, wysoką premiè kwartalną oraz częste szkolenia, minus apodyktyczny system zarządzania.
żal 2016-02-06 19:50:23
Ciekawe z których opinii to wnioskujesz? AAA, czekaj, no tak, to kolejna próba podszycia się pod losowe osoby ze strony szefostwa wFirmy dla ocieplenia wizerunku na GoWorku :) ale przy robieniu takich wałków też trzeba mieć odrobinę głowy na karku, bo przecież to dość naturalne, że zaraz pojawia się odpowiedź potwierdzająca i jeszcze O CO ZA ZASKOCZENIE dodająca, że trwa rekrutacja! żałosne, naprawdę łatwiej robić takie rzeczy zamiast zadbać o ludzi pracujących tam, żeby mieli dobrą opinię o tej firmie po odejściu? Po prostu wstyd, zagrywki są perfekcyjnym obrazem funkcjonowania firmy, jaki pamiętam. Odradzam.
7
Ooouch 2016-02-07 20:11:23
Dla ścisłości wysiliłam się i przed wejściem na tą stronę odwiedziłam http://www.goldenline.pl/firma/wfirma-pl/ gorąco polecam. Różnica w rzetelności polega na tym że tam opinie wpisuje prawdziwy były pracownik, anonimowo ale po weryfikacji przez administratora. Zajmuję się zawodowo headhunterką. To miejsce na gowork przypomina kloakę gdzie każdy może oddać coś ciepłego od siebie. Może też jedna osoba jak w tym przypadki trolować wpisy w nieskończoność. piszesz o klasie :) dlaczego już nie będąc pracownikiem tej firmy nie podpiszesz żadnej wypowiedzi. Czy człowiek z klasą smaruje na lewo i prawo ukrywając się bez przyczyny pod anonimowością? Współczuję Ci kondycji psychicznej. powodzenia w hejterce.
2
usunięte 2016-02-18 15:17:54
Niestety przypadkiem gdzieś się zawieruszył komentarz z 4.02.2016 godz. 15.00. Zgodnie z obietnicą śpieszę z uzupełnieniem zagubionej opinii:

Panie prezesie i osoby zarządzające tą firmą, to co się tu dzieje (a i zapewne także wciąż bez zmian w samej firmie) woła o pomstę do nieba. Gratuluję pomysłu i rozkręcenia biznesu i rozumiem, że można prowadzić swoje przedsiębiorstwo na różne sposoby, lecz wypadałoby też trochę klasy zachować. A tego brakuje, zwłaszcza świadczy o tym ostatni komentarz - poziom dna i metr mułu. Usuwanie komentarzy? Może wypadałoby pomyśleć nad ich sensownością i jak zmienić sposób postrzegania firmy, zamiast
prowadzić grę pozorów? Traktować ludzi jak partnerów, zamiast jak własność i bezwolne narzędzia, okazać im trochę szacunku, żeby zasłużyć na własny? Pozdrawiam serdecznie i życzę pójścia po rozum do głowy i zmiany postępowania, bo pamiętam jeszcze jak to wygląda od środka.
PS pozwolę sobie zachować kopię, gdyby "niechcąco" opinia została usunięta, oczywiście przez nieszczęśliwy zbieg okoliczności i w razie takowego - uzupełnić. Niechże promowana przez GoWork wolność słowa i opinii będzie prawdziwą :)
7
:D 2016-02-19 20:51:35
Znowu kasowanie opinii, brawo!!! :D
1
andrew 2016-02-21 09:56:48
pozwolę sobie zaapelować do wszystkich osób które chcą aplikować do tej firmy - zastanówcie się nad tym poważnie. negatywne komentarze na temat firmy są notorycznie usuwane ponieważ nie są na rękę panu prezesowi. komentarze mels, leki, lobos czy Oouch (to tylko jedne z ostatnich) są na mój gust pisane przez pracowników tej firmy bądź jej szefa. powoływanie się tutaj goldenline - jakoby bardziej wiarygodne niż gowork, ponieważ piszą tam "prawdziwi" pracownicy... litości. Oouch jeśli jesteś pracownikiem wfirmy dobrze wiesz, że to kłamstwo, bo na goldenline można stworzyć fałszywe konto, zeby sobie nabijać komentarzy, tak jak na innych portalach, na których pracownicy wfirmy tworzyli fałszywe konta, prowadzili niby spontaniczyne, a jednak ustawiane dyskusje tylko po to, żeby wychwalać firmę. niedobrze mi się robi od tej obłudy, którą tutaj wfirma prezentuje.
osoby zastanawiające się nad aplikowaniem do wfirmy - jeśli nadal się wahacie, niech przestrogą będzie dla was rotacja w tej firmie - w ciągu ostatniego pół roku prezes wywalił chyba z 5 osób (o ile nie więcej). no jasne - prezes jest nieomylny, wszyscy pracownicy to patałachy, więc trzeba sie ich pozbyć.

panie prezesie, pozwolę sobie skopiować ten komentarz, na wypadek gdyby - jak wiele poprzednich - magicznie zniknął z gowork. nie omieszkam wtedy wstawić go z powrotem.
10
Popieram 2016-02-21 19:56:21
Nic dodać tylko współczuć kondycji psychicznej osobie która w niedzielę rano wytrwale tryska jadem.
1
jad 2016-02-22 08:39:36
A propo współczucia, również ze strony Oouch - dzięki za troskę, empatia jest w cenie :) Lecz fakt pisania o wFirmie niepochlebnie w żaden sposób nie świadczy o złej kondycji, możecie być spokojni! Wasze zachowania sugerują w prosty sposób, że traktujecie ludzi (przede wszystkim przyszłych pracowników) jak idiotów już teraz, bo nawet nie pozwolicie im samodzielnie rozsądzić rzetelnie, czy chcą wierzyć opiniom. Nie mówiąc juz o dodawaniu opinii typu:
Owszem szukają takich osób, rekrutacja trwa już ponad tydzień. Dziennikarz musi mieć wykształcenie co najmniej średnie. No i wspomnieli @damian także o "lekkim piórze" - trzeba by być naprawdę osobą o zaburzonej zdolności kojarzenia, żeby myśleć, że to dodaje ktokolwiek nie związany w jakiś sposób z firmą. A odnośnie plucia jadem i innych "dziwnych" zachowań, pozwolę sobie przytoczyć wyciąg z FAQ dla pracodawców na tym serwisie:

5. Na forum pojawiła się negatywna opinia o mojej firmie. Co powinienem zrobić?

Przede wszystkim – zastanowić się.

Wielu pracodawcom wydaje się, że najlepszym wyjściem jest natychmiastowe usunięcie negatywnej opinii, niezależnie od jej zawartości. Zwracamy jednak uwagę, że takie działanie najczęściej prowadzi do tzw. walki z hydrą. Użytkownik mający negatywne zdanie na jakiś temat na pewno nie umilknie tylko dlatego, że jego opinia została usunięta. Zazwyczaj efekt jest wręcz odwrotny: zdenerwowany użytkownik zauważy ten fakt i zdwoi swoje wysiłki, posiłkując się przy tym – słusznie zresztą – konstytucyjną zasadą wolności słowa. Notoryczne usuwanie wypowiedzi niezadowolonych (byłych) pracowników może więc poskutkować efektem odwrotnym od zamierzonego, przez co nawet drobne zarzuty spotęgują siłę negatywnego oddziaływania.

Polecam poczytać! :)
4
pierdyliard 2016-02-22 22:01:17
Podziwiam wynurzenia wolnomyślicieli, VIVA LA FRANCE - VIVA LA REPUBLICA i gówno z tego zostało gdy nowy Francuz bije po brzuchu starą Francuzkę. Tak się dzieje z wolnością słowa, tak się dzieje z wszystkim co nie jest platformą współpracy i porozumienia a tylko narzędziem ucisku, hejterstwem jak w tym przypadku - niedouczony ignorancie - Wolność wypowiedzi kończy się tam gdy narusza ona dobro drugiego człowieka. Rzucasz na lewo i prawo sloganami a sam nie wiesz co one znaczą. Pamiętaj że za wolnością zawsze stoi odpowiedzialność.
PiaRówka 2016-02-23 12:48:54
Czytając dyskusję Państwa w wątku o wFirmie jestem nieco skonsternowana, wprawdzie nie mam pojęcia co się dzieje wewnątrz firmy, nie wiem również jakie komentarze i z jakich powodów zostały pokasowane, jednak @pierdyliard nie do końca rozumiem, gdzie tu jest naruszane dobro drugiego człowieka? Wszystko wydaje się być w zgodzie z regulaminem tego serwisu (przynajmniej te opinie, które są widoczne). Domyślam się, że nie są one wygodne dla właścicieli, lecz ten serwis pozawala wyrazić swoje własne odczucia. Dopóki nikt nie jest obrażany osobiście, nie są ujawniane tajemnice firmy, to w jaki sposób ma być to niedozwolone? Pozdrawiam
2
Obsługa prawna 2016-02-24 12:22:05
W związku z polityką firmy gowork a dokładnie kwestiami dotyczącymi popierania a w pewnych sytuacjach inspirowania “hejtingu” na prowadzonych stronach, a co za tym idzie nakłaniania pracodawców do wykupienia „pakietów moderatorskich” umożliwiających stały monitoring jak i wpływanie na kształt wypowiedzi ludzi, którzy są lub byli niezadowoleni ze współpracy z byłym pracodawcą, firma postanowiła nie korzystać z owych usług i nie wypowiadać się w tej dyskusji, przez co nie przyczyniać się do wspierania własnymi pieniędzmi tego typu zjawisk.

Swoje działania firma ogranicza tylko do zgłaszania takich wpisów, które noszą znamiona przestępstw. W tych przypadkach firma występuje do administratora strony o usunięcie wypowiedzi lub jej części, która narusza prawo.

Nikt z naszej firmy w tym roku nie wypowiadał się na tej stronie. Dobrze patrząc można domniemywać, że wpisy są prowokowane, a za jednym idzie kilkanaście oczerniających naszą firmę.
4
tele 2016-03-17 08:44:19
@Obsługa prawna - naprawdę? Mam screeny komentarzy, które (uwierzcie) nie naruszają przytoczonych zasad.
4
Lejla 2016-03-31 15:26:40
Proszę cię o opinię. Własnie staram się o pracę w tej firmie
pola 2016-04-06 13:50:53
Tak, rozwija się.. rotacja
1
marketing 2016-08-29 21:42:20
Jako była pracownica działu marketingu - zdecydowanie odradzam tę firmę zarówno osobom poszukującym pierwszej pracy, jak i tym z doświadczeniem. Żadne pieniądze nie są warte tego, jak traktuje się tam pracowników. Zresztą możecie iść na rozmowę kwalifikacyjną i zobaczycie, że zapali się Wam czerwona lampka. Wszystkie negatywne komentarze, które się tutaj pojawiły mogę potwierdzić z osobistych doświadczeń. Przynajmniej w dziale marketingu kreatywności i ludzkiego traktowania nie uświadczysz, być może w innych działach jest lepiej, ale wątpię, bo ryba psuje się od głowy...
2
manik 2016-08-30 09:44:11
Czy ktoś może mi podpowiedzieć - są aktualnie jakieś rekrutacje?
Zostaw swoją opinię o Wfirma.Pl Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wfirma.Pl Sp. z o.o.