brak logo

new4mat.com Sp. z o.o.

Opole

Opinie o new4mat.com Sp. z o.o.

tom 2012-10-18 14:03
jako były klient tej firmy mogę tylko grzecznie ostrzec potencjalnych zainteresowanych...zero kontaktu, zero zrozumienia, zero dobrych chęci...i najbardziej genialny tekst właściciela: \\\\\\\"jesteśmy profesjonalistami i wszelkie sprawy załatwiamy poprzez wymianę e-maili z działem technicznym\\\\\\\" profesjonalizm pełną gębą.
8
Anna 2012-10-29 22:32
Jestem zadowolona z współpracy z tą firmą. Bardzo szybko zrobili mi stronę zgodnie z moimi wymaganiami. Poleciłam znajomym - też są zadowoleni.
2
gość 2012-11-15 12:27
Można prosić o kontakt?czuję się przez nich również oszukana...
7
Gość 2012-11-16 21:44
Co znów zrobili?
1
PP 2012-11-27 10:34
Chętnie się przyłączę też mnie oszukali
4
PP 2012-11-27 10:37
Jakiś aktualny kontakt?
Syndyk 2012-11-27 17:02
662 128 252
1
Max 2013-01-14 12:43
niezadowolony z usług w new4mat? mogę pomóc: max.damage@vp.pl
2
oszukany 2013-02-21 19:46
Zgadzam sie absolutnie z opiniami poprzednimi,z wyjatkiem tej pozytywnej ktora sobie sam [usunięte przez moderatora] pewno napisal.Proponuje stworzyc grupe ktora pociagnie te bande [usunięte przez moderatora]do odpowiedzialnosci.Co wy na to?
5
P 2013-03-04 13:38
[usunięte przez moderatora] PIENIĄDZE, A NIC NIE ROBIĄ
1
PP 2013-03-04 13:46
A może urząd ochrony konsumenta by nam pomógł , może podziałamy razem
2
Marcin 2013-03-04 23:30
Proszę o informację na temat tej firmy, mam z nimi problem i szukam rozwiązania - marc912@interia.pl
2
PP 2013-03-07 14:19
Mieli zrobić nową stronę a praktycznie nic nie zmienili tylko układ starej , wystawili fakturę jakieś karne opłaty za zerwanie umowy z której się nie wywiązali
2
niezadowolony 2013-03-08 16:05
Naciągacze i tyle, proszę o założenie bloga lub forum na temat ich [usunięte przez moderatora] praktyk które uprawiają ci pseudobiznesmeni-naciągacze..
new4mat.com [usunięte przez moderatora], jestem zdecydowany na sąd !
1
z Opola 2013-03-09 08:00
P - 2013-03-04 13:38:58

[usunięte przez moderatora] PIENIĄDZE, A NIC NIE ROBIĄ
Zgadzam się z przedmówcą, nie można im zaufać !! podobno arogancja "szefów" po podpisaniu umowy na stronę sięga zenitu, odsyłają do regulaminu , który jest niekorzystny dla zlecających !!! UWAGA na new4mat.com spółka z o. o. nie są godni polecenia.....
6
kp 2013-03-09 08:56
Jest nas więcej oszukanych?Złóżmy pozew zbiorowy
2
zp 2013-03-09 08:59
Pani Aniu chyba nie miała Pani żadnych wymagań
Klient 2013-11-04 23:56
Zdecydowanie odradzam. New4mat z Opola i jej prezes (usunięte przez administratora) to wielki ból głowy i gwarantowane problemy. Przed podpisaniem umowy prezes i przedstawiciel handlowy w jednej osobie (usunięte przez administratora) zapewnia o profesjonalnym działaniu, po czy zasłania się umową i stwarza chore wręcz problemy. Żałuję zapłaconych pieniędzy.
7
klienttejfirmy 2013-12-24 08:46
Niestety standardy prowadzenia biznesu prezesów to dno rynsztoka. Naciagają klienta, sam prezes przyjedzie i omamia . Potem dzwoni tylko w sprawie niezapłaconej faktury ( wystawianej z byle powodu). Po zapłaceniu ostatniej faktury sa w stanie wyłączyć bezprawnie stronę i nie odbierać telefonów. Liczą na to , ze spokojni ludzie do sadów nie pójdą.
Mam nadzieję, ze nowi klienci nie dadzą sie naciągnąć.
6
Kalemba 2013-12-24 10:01
Wesołych Świąt!
peterpan 2013-12-31 10:14
firma bezwzględnie i wręcz chamsko wykorzystała moją słabą znajomość rzeczy ( strona internetowa ) pozostawiając mnie na pastwę niezrozumiałej dla mnie materii. beznadziejny kontakt i przy każdej okazji naliczana opłata. zdecydowanie odradzam (usunięte przez administratora)
9
Kicker 2014-02-25 10:09
pozytywy sami sobie wystawili?
3
Zbyszek W. 2014-03-16 21:15
ostrzegam wszystkich przed tą "firmą"! strona, którą zrobili okazała się nie moja. kontakt z firmą żaden, ciężko się tam w ogóle dodzwonić. pewnie skończy się w sądzie. wygrał ktoś już swoje w sądzie z nimi ?
6
transport@grelich.pl 2014-04-01 02:53
(usunięte przez administratora). Po wysłaniu wypowiedzienia, twierdzą iż mam umowe na 3 lata i musze kolejny rok zapłacić. Ja natomiast umowy terminowej żadnej nie podpisywałem. Prosząc o umowe z moim podpisem. Przesłali umowę bez podpisu, a jak chcę z podpisem mam im zapłacić uwaga 50zł. Wtedy dostanę umowę z podpisem. (usunięte przez administratora)
2
ozzygirl 2014-04-17 19:57
Również ostrzegam przed tą firmą. Pan Prezes (który przedstawia się jako marketingowiec, nic nie wspominając, że jest prezesem) przed podpisaniem umowy obiecuje złote góry, nie wywiazują się z umowy, naliczają tylko kary i odsetki. czy ktoś złożył na nich pozew do sądu?
5
oszukana 2014-04-29 18:10
ta firma to same kłopoty, poziom korespondencji i rozmów poniżej krytyki. Jednym słowem CHAMSTWO i CWANIACTWO!!! Nie polecam a wręcz odradzam!!!
5
Klos 2014-05-09 12:16
tam nie ma pracownikow, same prezesy
1
k 2014-06-05 08:59
Potwierdzam zero profesjonalizmu tylko faktury , kary , wszystkie strony z tego samego szablonu od kilku lat niezmiennie robione ,dziwię sie , że ktoś tam jeszcze pracuje i zamawia
2
ziom 2014-06-07 11:41
Wystarczy obejrzeć te ich "strony", od razu widać że zrobienie nowej to dla nich tylko zmiana jednego wielkiego obrazka w tle.
3
klient 2014-06-13 12:14
dlaczego tak mało pozytywów? bo ludzie którzy są zadowoleni ze współpracy z Nimi (czytający co podpisują i rozumiejący co czytają) po prostu tu nie wchodzą i nie szukają forów w których się pisze pozytywy. ot, prosta psychologia. ja jestem zadowolony. poza tym to forum dotyczy chyba zatrudniania pracowników, a nie oceny jakości usług tej firmy.
ps. widziały gały co brały? przecież na swojej stronie mają portfolio i można zobaczyć jak ich strony wyglądają, tylko kto się pofatygował? najlepiej pomyje wylać i zrzucić wszystkie grzechy świata na innych. echhhhh, ludzieeee.....;-)
2
Kauf 2014-06-20 11:42
ciekawe, który z prezesów to pisał :)
7
klient 2014-06-25 17:26
echhh ...
klient 2011 2014-09-24 00:08
UWAGA NA TEGO CWANIAKA JEGO FIRMA TO PEŁNE OSZUSTWO ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ MOJA WIELKA PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
zopola 2014-09-26 11:11
Witam
Firma new4mat robiła mi strone 4 lata temu ale widze ze nadal sie nic nie zmieniło.Pan ze skody jezdzi i obiecuje niesamowite strony.Odradzam wam nie dajcie sie naciagnac tak jak ja (moje wytłumaczenie startowałem z firmą i byłem naiwny) teraz to bym tego Pana wykopal.P.S byłem u prawnika i powiedził ze bedzie ciezko wygrac na szczescie szybko zarobiłem na nowa strone a im płaciłem fv przez 4 lata.
2
Robert 2014-10-11 18:10
OSZUŚCI!
3
Robert 2014-10-11 18:12
Wyszło wam coś z tego? Dajcie namiary, chętnie się przyłączę.
MrX 2014-10-13 13:49
A co się tym razem stało? Znowu na kasę naciągnęli?
MrX 2014-10-14 11:53
Ha ha, NOWE technologie, a to dobre
1
frajer 2014-11-26 23:39
Ta firma to jeden wielki przekręt.Jak tylko powiadomiłem ,że rezygnuje z ich usług od razu zablokowali moją stronę mimo ,iż placiłem jeszcze kolejne 2 lata.
Mimo wypowiedzenia przez meila,pisemnie wysłane pocztą-potem kilka razy chciałem potwierdzenia ,że przyjęli pismo z wypowiedzeniem zero reakcji.
Oczywiści kolejne telefony faktura wezwanie przedsądowe wczoraj ostateczne przedsądowe...paranoja-mam znowu im płacic-za co?????
5
frajer-bis 2014-11-27 00:51
coś Ci się frajerze pogubiło... jak mogli Ci zablokować usługę, skoro płaciłes? jaką usługę zablokowali?

PS. to nie pisze żaden z prezesów.... :)
PS2. ludzie - czytajcie co podpisujecie....
1
Gość z branży 2015-04-07 22:38
Dwóch moich znajomych miało w n4 swoje strony, kiedy chcieli je "przenieść" do konkurencji zostały im naliczone kary, a same strony natychmiast usunięte bez możliwości odzyskania tekstów czy zdjęć.

Na dodatek wszystkie adresy mailowe konkurencji dodają do czarnej listy tak żeby ich klienci nie mogli odbierać wiadomości od nikogo z branży.

Odradzam tę firmę, tym bardziej że poziom tych ich "stron" jest na prawdę mizerny...
8
MrX 2015-04-13 14:11
Blokowanie maili z serwerów innych opolskich firm internetowych może mieć większe konsekwencje - np takie, że klienci n4 nie dostaną wiadomości od swoich kontrahentów, którzy mają strony i pocztę u konkurencji n4 (chociaż chyba n4 nie mają prawdziwej konkurencji, nikt inny bezczelnie nie wciska niezorientowanym klientom technologii z 1999, html 4.01 hehe)
6
bladzioch 2015-10-27 11:59
Ofertę na pozycjonowanie otrzymałem i jest cenowo b. korzystnie. Biorąc pod uwagę fakt, że są administratorem strony internetowej, za niedługi czas powinny być widoczne efekty pozycjonowania, w postaci nowych odsłon strony internetowej...
3
kasia 2016-06-06 13:49
Nie polecam nikomu współpracy z tą firmą, strona, którą Ci stworzą tak naprawdę nie jest twoja, tylko ich. Nawet zwykła zmiana numeru telefonu czy zdjęć na witrynie głównej wiąże się z chorymi opłatami, ktore sobie naliczają za tzw,, roboczogodzinę".!
Nigdy więcej nie zdecydowałabym się na umowę z nimi, odradzam
10
Jum 2016-10-18 22:34
No ja tam uwazam, że nie ma na co narzekać jeśli chodzi o współprace, generalnie ja bym polecał spróbować, bo przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by zawsze próbować się rozwijać
3
Joker 2017-02-02 22:57
Po rozmowie z "prezesem" tej firmy, odnoszę wrażenie... że ten człowiek nie ma pojęcia o świadczonych przez jego firmę usługach.
4
Zloty 2017-02-14 11:43
Jak wypowiedzieć umowę new4mat, proszę o pomoc.
1
Zloty 2017-02-14 12:15
Witam, potrzebuje pomocy w wypowiedzeniu umowy dla new4mat.
Możesz mi coś doradzić?
1
Zloty 2017-02-14 12:16
Witam, potrzebuje pomocy w wypowiedzeniu umowy dla new4mat.
Możesz mi coś doradzić?
3
madzia 2017-04-24 11:47
Jestem zadowolona ze współpracy z firmą new4mat. Trzeba przyznać , że na stronę trzeba trochę poczekać jednak efekt końcowy jest satysfakcjonujący. Konsultacje przy tworzeniu strony bardzo pomocne, mimo różnic w poglądach firma szanuje zdanie klienta i dopasowuje się pod nie.
Prośba o aktualizację na stronie zrobiona w trybie natychmiastowym za co dziękujemy:).
FIRMA GODNA POLECENIA!
3
Zostaw swoją opinię o new4mat.com Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie new4mat.com Sp. z o.o.