brak logo

Intymna.Pl Sp. z o.o.

Koszalin

Opinie o Intymna.Pl Sp. z o.o.

ziuta 2011-10-11 05:15:41
jazdy to tu są niezłe,zgadzam sie. mala firemka, a ekipa totalnie niezgrana, warunki pracy w wysokim stresie, bez systemu motywującego
9
estela 2011-10-25 08:44:39
nie taka znów mała ta firemka - 30 zatrudnionych osób raczej zalicza ją do średnich. a ekipa w porządku. nie wiem skąd ty sie ziuta urwałaś, pewnie rady sobie nie dawałaś i się z firmą pożegnałaś ;-P
1
Alfred 2012-03-21 07:37:10
[usunięte przez moderatora] a jak przyszedł czas na normalną umowę o pracę to tylko smród poszedł. nie dajcie się nabrać pic na wodę i tyle.
1
Zniesmaczona 2012-11-29 13:25:42
Firma beznadziejnie zarządzana, utrzymuje się tylko Zarząd, rodzina i pupile zarządu. Nie smarujesz - nie jedziesz.
2
ROZBAWIONA 2013-11-20 18:49:25
(usunięte przez administratora) Jednak spróbujemy. Firma byle jak zarządzana ze względu na nieprzewidywalność zarządu, impulsywnie, często bez kreatywnego pomysłu. Przez to praca w ogromnym stresie, chaosie i pełnej (usunięte przez administratora) Zarobki niskie dla wszystkich nowych pracowników, starzy z wysokim uposażeniem pomalutku zwalniani. Nie polecam, bo szkoda zdrowia i czasu. Szybko się wypalisz i zwątpisz w swoje umiejętności, bo w (usunięte przez administratora)udowodnią Ci jaki jesteś(usunięte przez administratora). Co najgorsze można w to uwierzyć ,a wtedy klapa:-)
7
wiecej niz zniesmaczona 2014-06-12 13:26:57
Polecam. Praca dla osob potrzebujacych nie pieniedzy ale pracy.
mała 2014-08-03 17:00:18
Potrzebują tylko taniej siły roboczej, jak w Chinach za miske ryźu
3
mister konkret 2015-01-27 12:43:20
widzę że sporo piszecie o złym traktowaniu pracowników przez osoby decyzyjne/kierowników w Intymna.Pl Sp. z o.o., ale smuteczek bo używacie zatrważającej ilości ogólników. a są to dość powazne oskarżenia mimo tego. możecie w takim razie na tem temat napisać jakieś podparte dowodami i sytuacjami przykłady takiego złego traktowania?
1
nikt ważny 2015-02-15 19:39:46
Może np.to, że Pani z wiecznie osraną miną (każdy kto tam pacuje wie o kogo chodzi) traktuje ludzi jak śmieci rzucając komendy jak do psa.. W tej firmie jak chcesz wziąć urlop to musisz się tłumaczyć jakbyś chciał popełnić zbrodnię, jak zachoruje Ci dziecko to masz zaangażować do opieki wszystkich tylko nie siebie, a już samemu chorować..zapomnij! Osoby na najwyższych stanowiskach są tam najgorszymi pracownikami, najmniej kompetentni, wysługujący się innymi, za to ci co zapieprzają nie usłyszyszą nawet dobrego słowa, porażka. Tam do pracy nadają się tylko osoby samotne, bez dzieci, z mocnymi nerwami bez wysokich wymagań finansowych.
2
ala 2015-03-02 20:23:57
Czarna lista pracodawców Koszalin i okolice
dumna 2015-04-17 12:28:54
Nie mów bzdur. Postaw się to wylecisz zgnojony
podwójnie. nie ma dobrych ofert pracy w Koszalinie,
więc taki pracodawca żeruje na ludziach, którzy
potrzebują pracy bo mają dzieci do wyżywienia.
4
kytr 2015-04-22 14:05:01
Marysia zgłoś się koniecznie, a jak cię przyjmą to nam napiszesz jak powalczyłaś haha i za ile?


1
Anka 2015-07-18 20:30:02
A to jakaś tajemnica ile sie tam zarabia ? Nikt nie umie napisać ?
Firma dość spora i długo działa na rynku e-commerce wiec watpie ze mało płaca no chyba ze to kolejny wyzysk w Koszalinku.....Więc jakie zarobki mniej wiecej ?
@pracująca 2015-10-01 15:57:57
jeśli kogoś interesują zarobki na poziomie 1500 zł oraz umowa-zlecenie to niech się zgłasza. a ofert pracy brak bo już nikt nie chce tam pracować, a jak już ktoś się zgłosi za te marne pieniądze to i tak musi przejść wielo-etapowe rozmowy kwalifikacyjne, z których nic nie wynika.
@pracująca 2015-10-02 11:48:49
Majka, mówimy tutaj o ludziach wykształconych, ze tak powiem "nie w ciemię bitych", zajmujących stanowiska umysłowe, pracujących po 8 godzin przed komputerem. W koszalińskim Atrium sklepowe więcej zarabiają a tutaj jest firma jednak bardziej znana niż pierwszy lepszy sklep. ludzie z kilkuletnim doświadczeniem jednak oczekują już jakiejś innej kwoty na start niż proponuje się początkującemu stażyście w innej firmie. Nawet jak masz umowę na czas określony to i tak modlisz się co piątek aby pani prezes miała dobry humor i Cię nie zwolniła. Do tego brak premii, podwyżek. Za Twoją pracę laury i premię zgarnia siostra pani prezes, pani magazynier ( która siedzi i tylko dłubie w nosie ). Praca po 8h bez przerwy a jak skończysz wcześniej to zaraz coś wymyślą, nawet bez sensu ale "na już" bo ważne abyś nie siedziała bezczynnie i żebyś wiedziała, że nie jesteś taka dobra, szybka i lotna. Na rozmowie kwalifikacyjnej pytania z kosmosu, zbieranina wszystkiego z różnych stron internetowych i masz odpowiadać jak robot, zero normalnej rozmowy. Nie możesz iść na zwolnienie na dziecko, nie możesz się rozchorować. Dni urlopu sama nie wybierasz- wskaże Ci pani prezes. Za nadgodziny nic nie dostaniesz ale możesz je odebrać w innym terminie ... wskazanym przez panią prezes. Kodeks pracy naginany do woli pani prezes. Nie ma ogłoszeń o pracę bo chętnych coraz mniej aby tam harować. Nie bez kozery firma jest na czarnej liście pracodawców.
3
Kinga 2015-12-10 14:00:14
Będzie ,będzie zabawa ,będzie się działo i nocy będzie mało....!! Teraz to zatrudnili "orła" na kierownika!
2
Kinga 2015-12-14 12:24:37
Noooo ty z ofert a ja tam pracuję. Wyciągnąć to teraz będzie można nogi.
2
gowork 2015-12-15 11:32:15
Pani "Kingo". Zapraszam na rozmowę, najpierw z kierownikiem, a następnie (bądź równolegle) z pracodawcą.
Wszelkie problemy, jeśli istnieją, można rozwiązać bez anonimowego ukrywania się i negatywnego komentowania pracodawcy.

Pracodawca
1
wolna 2015-12-17 19:38:39
Zgadzam się z opiniami na temat pracy w Intymna.Pani prezes płaci swojej siostrze za nie robienie NIC.Na szczęście już tam nie pracuję
Kinga 2015-12-23 14:28:57
Nooo zadzieram kiece i lece
3
wolna jak wolna 2015-12-25 19:48:25
Siostra Pani Prezes jest jak Pan Kaczyński dla Pani premier Szydło hihihihi
1
wieśka 2016-02-09 21:40:26
I pamiętaj nie możesz być za mądra bo cie zwolnią :)
1
Wtorek 2016-05-14 20:39:02
Mi się wydaje, a dużo słyszałem, od swojej dziewczyny, że Intymna.Pl Sp. z o.o. rozwija się i dominuje konkurencję, warto rzucić okiem na nich już dziś
Zostaw swoją opinię o Intymna.Pl Sp. z o.o. - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intymna.Pl Sp. z o.o.