brak logo

CodeWise Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o CodeWise Sp. z o.o.

developer 2015-06-19 16:36
Ciekawy jestem opini na temat rekrutacji i samej pracy w Codewise.
Czy ktos mógłby sie podzielić ze mną swoimi doświadczeniami?

Dziekuję
32
dev 2016-08-12 18:06
Polecam.
4
dev2 2016-11-24 14:48
Nie polecam.
14
Raiden 2017-02-05 16:08
Co się stało? Firma zawsze miała dobrą opinię.
Salander 2017-04-09 21:08
Naprawdę bardzo konstruktywna opinia. Brzmi bardzo wiarygodnie ;)

Ja ze swojej strony przeszłam wszystkie etapy rekrutacji - rozmowa telefoniczna + 2 rozmowy w ich biurze - wszystko przebiegło bardzo sprawnie, w miłej atmosferze.
Zaczynam od maja - jestem bardzo ciekawa czy te wszystkie dobre rzeczy które piszą o nich są prawdą :)
anonim 2017-06-30 08:12
Co do rekrutacji - zadania trudne, nawet dla potencjalnych stażystów, ale atmosfera i podejście do kandydata na piątkę. Bez zadęcia, pełni szacunku i słowni. Ze wszystkich firm, z którymi miałam kontakt, ta jako jedyna dała mi feedback nawet gdy okazało się , że się nie udało, a jak wiadomo wielu obiecuje a tego nie robi.

Podsumowując - wrażenia 100% pozytywne nawet mimo tego że mnie nie zatrudnili. Na pewno spróbuję jeszcze raz, gdy nauczę się więcej.
Redin 2017-07-11 09:42
Może mi ktoś odpowiedzieć z już zatrudnionych, jakie umiejętności są konieczne i sprawdzane na rekrutacji?
XXX 2017-07-11 21:34
W JĘZYKU POLSKIM CZY ANGIELSKIM ODBYWA SIĘ REKRUTACJA?
Zostaw swoją opinię o CodeWise Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CodeWise Sp. z o.o.