brak logo

LTM Luxury Travel Management Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o LTM Luxury Travel Management Sp. z o.o.

Same Fakty 2011-06-24 14:15
Pracuję w tej firmie od jakiegoś czasu i jakoś wszystko jest OK. Ale skoro ktoś ma sam coś za uszami to wiadomo, że takie bzdury może wypisywać. A wiem choćby od samych klientów, że niestety ale poprzedni personel budził wiele zastrzeżeń. Nie mam 20 lat i nie jest to mój pierwszy pracodawca - ale mam nadzieję, że ten akurat zostanie na długi czas. A atmosfera w firmie jest bardzo fajna, wszyscy życzliwi i pomocni. Taka rodzinna atmosfera - a swoją pracę droga Pani należy wykonywać, to wszystko będzie OK. Ale cóż, niektórzy chcą tylko brać i ciągle im mało. Ja uważam LTM za dobre miejsce do pracy i polecam. A nabór jest cały czas gdyż firma się rozwija szybko i kolejny oddział się powiększa :-).
6
ex LTM employee 2011-09-15 01:59
\\\"Droga Pani\\\"??? A skąd przekonanie, że jestem kobietą? Przecież Luxury Travel nie zatrudnia samych pań... Cóż ja mogę na ten wywód (napisany swoją drogą przez jedną z ( usunięte przez administratora ). Pozostaje mi pogratulować tego, że w firmie w końcu zawitała pozytywna atmosfera, bo za mojej kadencji tak nie było.
1
brak 2012-02-08 23:18
a to kto pisał? jedna z ( usunięte przez administratora ) podszywająca się pod \\\"aplikującego pracownika\\\".......
1
na szczęście już Ex 2012-02-10 14:54
( usunięte przez administratora ) oni nie zatrudniają pracowników tylko jak kiedyś powiedziały ( usunięte przez administratora )
Także jeśli spełniacie te wymagania – to praca w sam raz! Gorąco polecam..

Marek 2012-09-12 16:44
Nie ma czegoś takiego jak fakty nieprawdziwe. Po drugie, żenadą jest jeśli ktoś wyrzuca swoje frustracje życiowe ukrywając się pod nic nie znaczącym nickiem. Ale cóż, nie każdemu w życiu wychodzi, zazdrość zaś to ślepy doradca. Proponuję więc, jeśli mogę, skupić się na swojej karierze zawodowej, a być może uda się coś w życiu osiągnąć poza narzekaniem i zrzucaniem na innych odpowiedzialności za własne nieudacznictwo. Reasumując - zdradzę pewną tajemnicę - administrator posiada ip komputera, z którego są wysyłane wpisy. Natomiast nieudowodnione oczernianie jest w tym kraju ścigane i karalne. Proponuję więc o merytoryczne wpisy oraz odwagę i ujawnienie swojej tożsamości (co i tak nie nastąpi, zresztą, łatwo się jej domyśleć) Życzę wiele zdrowie i powodzenia. Pozdrawiam serdecznie
3
Jacek 2012-09-18 07:44
witam, zastanawiam się na złożeniem aplikacji na stanowisko spcjalisty ds. sprzedaży, znacie orientacyjne zarobki na tym stanowisku???

Dzieki!!!
były pracownik 2012-11-16 02:33
... nie daj się wciągnąć w tę firmę, nie polecam.
Do sfrustrowanych właścicielek: To (powyższe) akurat nie jest ani oczernianiem ani pomówieniem. Tylko suchym faktem. Naprawdę muszą być panie mocno zdesperowane, aby aż tak interweniować u administratora serwisu i kazać usunąć niewygodne wypowiedzi. Wnioski wyciągnijcie sami.
2
ex 2013-05-24 16:46
Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w tej firmie.(usunięte przez administratora)Trzeba być dostępnym non stop 24 godzin na dobę przez 7 dni w tygodniu, bo przecież klienci są najważniejsi na świecie. Zero życia poza pracą...
2
Kandydat 2013-07-03 20:15
Wystarczy spojrzeć na tekst wytłuszczonym drukiem. Nawet mało inteligentni powinni mieć już wyrobione zdanie nt. firmy. Wizytówka sama w sobie i wszelkie komentarze są już zbędne!

(usunięte przez administratora)
2
goose 2014-03-07 16:21
Musze przyznac, że relacje z wyjazdów na stronie LTM Luxury Travel Management robia nie małe wrazenie, aż chce sie wyjechać. Ciekawe, czy tak samo dobrze traktują pracowników.
2
Ronn 2014-03-13 14:21
Słyszeliście w ogóle, żeby LTM Luxury Travel Management szukał kogokolwiek do pracy? Bo ja szukam w internecie nawet starych ogłoszeń i nic nie mogę znaleźć.
1
Waldek 2014-03-21 14:47
Najwyraźniej LTM Luxury Travel Management to nie takie wielkie biuro jak myślałeś i rotacji w nim chyba nie ma, bo tez nie mogę nic znaleźć.
2
bejbe 2014-04-08 17:30
co takiego właściwie ciągnie was akurat do tej firmy? przecież już od dawna ani widu ani słychu jakichś dobrych opinii
2
aleksy 2014-04-23 17:10
@bejbe, pewnie na zasadzie skojarzeń, bo w końcu to luksusowe biuro podróży, to i może luksusowe warunki w pracy?
eddie 2015-01-18 22:00
To może napiszecie jasno na jakie warunki można liczyć w LTM Luxury Travel Management? Nie rozumiem trochę tych ogólnych wpisów, które mówią, o warunkach jak dla wyrobnika, a że niby obiecują luksus. Co takiego Wam obiecali i co zastaliście w praktyce? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie informacje.
1
Jola 2015-02-10 11:58
Warunki swietne, znajomy pracuje, polecam
5
ex 2015-03-01 19:49
potwierdzam!
1
suzi 2015-05-05 20:03
oj jolka jolka ile tobie odpalily?
1
Z pierwszej ręki 2015-05-06 15:06
O Boże, złośliwa opinia frustratki ... a za 1500 to pracowało się 20 lat temu. Teraz takie kwoty zarabia się za tydzień a i to absolutne minimum. Zmień pracę dziewczyno na lepszą bo ktoś cie oszukuje.
2
Patrycja 2015-05-24 19:56
Jakim trzeba być bezmyślnym żeby wypisywać w internecie nazwy konkurencji. Konkurencja musi was po rękach całować za takie działania. A klienci muszą być wdzięczni za nowe namiary....
2
Tombstone 2015-07-09 13:27
Ja pracuję w Luxury Travel już dość długo. Obowiązków jest sporo bo dużo klientów ale praca jest urozmaicona. Mamy bardzo fajny zespół, jest wesoło. Kasa dobra, wszystko płatne na czas, extrasy też + dodatkowe bonusy np prywatne ubezpieczenia itd. Sporo podróży w fajne miejsca. No i biuro bardzo piękne i w prestiżowym miejscu. Najfajniejsza firma z którą miałem do czynienia do tej pory i nie zamierzam niczego zmieniać. Szefostwo bardzo wyluzowane i fajne. Poznałem historię tej firmy i wiem skąd te obelżywe wpisy nieuczciwych osób. Nie należy się nimi w ogóle przejmować, gdyż nie mają NIC ale to ZUPEŁNIE NIC wspólnego z rzeczywistością. Przy okazji, teraz trwa nabór :).
8
twoje sumienie 2015-07-10 17:55
Ty poszywająca się pod Karen, Patrycję, Olgę etc, może pochwal się na forum co zrobiłaś złodziejko i podpisz się swoim prawdziwym imieniem. Przecież i tak wszyscy wiedzą że to ty wypisujesz te bzdury. Nie możecie obie znieść tego że ktoś odniósł sukces i tego, że ktoś coś osiągnął swoją ciężką pracą a nie kradzieżą i cwaniakowaniem jak wy obie, więc piszecie obelżywe uwagi incognito. O tu incognito to jesteście odważne! I ile pracy wkładacie w to żeby obserwować przez te kilka lat czy Luxury Travel szuka kogoś do pracy. Macie zajęcie na pół etatu.Tylko ta kipiąca z was zawiść i arogancja do niczego dobrego was nie zaprowadzi. "Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy"
6
misia 2015-10-02 19:27
Witam,
proszę o byłego pracownika żeby się skontaktował ze mną chcę się dowiedzieć jak pracuje się tym biurze bo myślę o zatrudnieniu się w nim, ale tyle tu niepochlebnych opinii...piszcie do mnie proszę gonjagosia@gmail.com
Tra 2016-05-15 14:51
LTM Luxury Travel Management Sp. z o.o. no powiem Wam, że generalnie mam dość dobre odczucia z tego jak w ogóle jest to poprowadzone, bardzo fajna sprawa, bardzo dobre umowy, dobrze traktuje się tutaj człowieka, polecam
5
poszukiwacz 2016-10-26 15:00
widzę, że ktoś bardzo dokładnie czyści to co napisałem, ale prawda i tak wyjdzie - pracodawczynie fatalne, pracownik wykorzystywany do granic, płaca kiepska i czasami wrażenie, że coś się kryje pod przykrywką biura podróży
6
poszukiwacz 2016-10-26 15:01
widzę, że ktoś bardzo dokładnie czyści to co napisałem, ale prawda i tak wyjdzie - pracodawczynie fatalne, pracownik wykorzystywany do granic, płaca kiepska i czasami wrażenie, że coś się kryje pod przykrywką biura podróży
1
wspólczujący 'poszukiwaczowi' 2016-11-22 16:01
Hey,
'poszukiwaczu' - zwolniony za notoryczne nawalanie w swoich obowiązkach pracowniczych, widać że nadal nie znalazłeś pracy i swoją gorycz musisz gdzieś wylać, a najłatwiej anonimowo. Nie chcesz pochwalić się na forum za co zostałeś zwolniony?? Oj nie, nie, nie, to już by nie było takie fajne. I już by nie stawiało pracownika w roli ofiary.

Sfrustrowany 'poszukiwacz' któremu się nie udało to obsmaruje pod anonimowym Nickiem innych.
Chłopie, weź się do roboty!
8
Agata 2017-07-25 08:00
@wspólczujący 'poszukiwaczowi' a możesz w takim razie podzielić się z forumowiczami swoimi wrażeniami z pracy w LTM Luxury Travel Management Sp. z o.o.? To dla wielu z nich bardzo ważna opinia, jak każda, która pozwoli ocenić, czy warto odpowiadać na zamieszczone przez pracodawcę oferty pracy.
1
Bolesna prawda! 2017-08-05 09:57
Pani Agato,

Oczywiście, że warto odpowiadać! Tylko pytanie ile z siebie można dać, żeby te profity mogły do nas trafiać. W dzisiejszych czasach niestety jest tak, że chcemy leżeć i pachnieć i zarabiać miliony - niestety, pracodawca w nas inwestuje i obdarza nas zaufaniem - jeśli go zawiedziemy to nie wiem jak ktoś może mieć wyrzuty że został zwolniony albo nie jest obdarowywany przysłowiowym złotem. Firma jest porządna, ma wspaniały zarząd i profesjonalny team. Ja nie narzekam i cieszę się, że tu trafiłam bo spełniam się zawodowo a przy okazji spełniam swoje marzenia :) Jak w związku - trzeba się dotrzeć, ale ważne jest też to ile z siebie możemy dać żeby potem zyskać a nie wyciągać tylko łapę i najlepiej zbijać bąki. Osoby ambitne i zaangażowane są jak najbardziej mile widziane :)
5
Maja 2017-08-14 10:54
Ta odpowiedź do Agaty nic nie wnosi. Miała być opinia pracownika a nie kadzenie pracodawcy na swój własny temat. Ja mam zawsze duże obawy jak widzę tak często pojawiające się ogłoszenia o pracę. Słyszałam, ze jest tam ogromna rotacja co faktycznie widać w dużej ilości tych samych ogłoszeń. To tak jak w związku, trzeba się dotrzeć, a jak coś nie styka, to nie zadziała i potem są rozwody lub co gorsza- staropanieństwo!
2
Agata 2017-08-14 12:48
@Maja a o jakich powtarzających się rekrutacjach w LTM Luxury Travel Management mówisz? W tym momencie nie widać w sieci żadnej oferty pracy. Możesz napisać coś więcej? Te informacje o rotacji w firmie są sprawdzone, czy to twoje przypuszczenia?
znajomy 2017-08-14 15:04
Witam, tak to prawda, ogłoszenia powtarzają się często, bo firma stale i sukcesywnie się rozwija. W tym roku zostały przyjęte 3 następne osoby.
2
Bolesna prawda! 2017-08-20 09:34
Szanowna Pani Maju, bardzo mi przykro że Panią rozczaruje ale jestem pracownikiem z kilkuletnim stażem a nie pracodawcą. Nie rozumiem naprawdę tych spekulacji i oskarżeń, że opinie tu wystawia sobie tylko pracodawca.. Nam tu się naprawdę dobrze pracuje - aż tak ciężko w to uwierzyć? Prawdą jest to że firma się rozwija i zatrudnia nowych pracowników stąd kolejne ogłoszenia które się powtarzają... ale jak widać Pani uważa inaczej - sądzi że w firmie pracuje pewnie 5 osób z czego 3 są ciągle "na wymianie". Bardzo mi przykro ale Pani przypuszczenia są zupełnie nietrafione. Myślę, że lepiej się samemu przekonać i spróbować a nie szerzyć wątpliwości i siać ziarno niepewności u innych....
5
Agata 2017-08-24 07:55
@Znajomy i jakie rekrutacje w takim razie powtarzają się najczęściej? Jakich pracowników potrzebuje LTM Luxury Travel Management? Czy trzeba mieć doświadczenie zawodowe z tej branży?
Zostaw swoją opinię o LTM Luxury Travel Management Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LTM Luxury Travel Management Sp. z o.o.