brak logo

Funghi-Pol Sp. z o.o.

Piasek

Opinie o Funghi-Pol Sp. z o.o.

... 2012-10-28 20:37:43
żadnej pozytywnej atmoswery,w [usunięte przez moderatora] chyba było gorzej...
lolo 2012-11-17 18:33:30
tak to racja po 12 a czasem 16 godzin trzeba harować i nic z tego nie ma pracowałem tam kiedyś a [usunięte przez moderatora] to pryszcz co tam sie wyrabia tak powinny ten panie kiedyś nagrać szefostwo jak sie odzywają myślą że wszystko im wolno ale ktos musi harować nate bryki kturymi jeżdżą a autobus to nawet w zime ogrzewania nie ma tak się ostrzędza na paliwo dla szefostwa
Szczery 2012-11-22 13:24:20
Praca tam to najgorsze co mnie spotkało... robić tak, pięniedzy nie ma ... a jesli sie zapytasz czy bedzie zaliczka to odpowiadają : "a skad ci wezme?!" naprawde smieszne. Po drugie w tej firmie nic nie ma... nawet narzedzi... w lata Panowie zeby skosic trawe musieli ja recznie wyrywać bo kosiarka była zepsuta a szefostwo nie dało kasy na naprawe albo zakup nowej. Zero szacunku dla człowieka, tak jak w tej firmie to nawet zwierzęciem sie W TAKI SPOSÓB NIE POMIATA JAK pan wielki szef... NIE ZATRUDNIAJCIE SIE TAM BO POJDZIECIE NA DNO Z TĄ FIRMĄ..
!!!! 2012-11-26 13:48:33
Mam zebranych wiele dowodów na to jak łamane są przepisy Kodeksu Pracy (m.in. łamanie art. 85 KP co się kwalifikuje pod ciężkie naruszenie) jak i przepisy Prawa Podatkowego. Proszę nie myśleć, że pisze to osoba, która nie ma zielonego pojęcia o przepisach- wręcz przeciwnie, jestem osobą z zewnątrz i doskonale wiem co się tutaj dzieje. Jeżeli nic nie zacznie się zmieniać w kierunku zgodnym z prawem oddam z czystą przyjemnością sprawę w odpowiednie ręce i gwarantuję, że nie ukryjecie w żaden sposób swoich karygodnych błędów!!! Piszę to oczywiście w głównej mierze uderzając w stronę Zarządu jak i właściciela firmy!!!
..... 2013-01-08 20:07:37
ODRADZAM WSZYSTKIM TĄ FIRMĘ!!!!! NIKOMU NIE POLECAM A ZROBIĘ TAKĄ REKLAMĘ ŻE NIKT TU NIE PRZYJDZIE. PRZEKRĘTY, [usunięte przez moderatora] I NIELEGALNE INTERESY!!!! A WIELKI SZEF I TAK DOSTANIE ZA SWOJE I SAM UTOPI SIĘ W SWOIM BAGNIE CZEGO MU Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ!!!!!!!!
a t o 2013-01-12 07:37:57
Właściciel to jeden wielki [usunięte przez moderatora] niech nikt tu nie przychodzi do pracy, bo na pieniądze będziecie czekać wiecznie, jeszcze raz nie nie nie!!!!!!!!
Nie traktuje ludzi jak jak "człowieka"!!!! Ludzie nie mają z czego żyć a wypłata i tak się opóźnia, no bo pewnie ładuje sobie w swoje kieszonki i tak wiemy ze na "lewo" Przyjdzie i na niego pora i to szybko
Małą Mi 2013-01-18 17:20:50
Najgorszym wrogom nie poleciłabym tej firmy. Pracując tu musisz liczyć się niedość z chamstwem, wyzwiskami ze strony szefa, wolontariatem (bo nigdy nikt nie wie kiedy i czy w ogóle będzie wypłata), [usunięte przez moderatora] bagatela po 13h bez dnia przerwy, to jeszcze z dokładaniem do interesu. Musisz sam/a zadbać o to, żeby mieć niezbędne np. rękawiczki, czy wodę w upalne dni. Długo by wymieniać minusy pracy w tej firmie, za to plusów brak.
WWW 2013-01-30 14:43:07
NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W TEJ FIRMIE BO TU TYLKO [usunięte przez moderatora] LUDZI A NIE PŁACĄ!!!!!!!! MOŻE SIĘ TO WYDAĆ ABSURDALNE ALE TAK JEST. DOSTANIECIE MARNĄ ZALICZKĘ A NA RESZTĘ BĘDZIECIE CZEKAĆ NIE WIADOMO JAK DŁUGO.OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA!!!! NIE DAJCIE SIĘ WYKORZYSTAĆ!!!!
Aga 2013-02-06 22:00:15
Pracowałam tam kilka miesięcy temu i powiem tak:
Godziny pracy owszem długie bo praca w trybie 9h lub 12, 13 max 14.
Przeciętnie działają tryby 9h i 12h. Zarobić idzie nieźle, ale to praca jednak oparta również na akordzie zatem zapierdalasz- zarabiasz. Obijasz sie nic nie masz.
Szef no cóż trafiają się gorsi wierzcie mi... A ten jeszcze jest w miarę znośny. teraz są problemy z płatnościami wiem o tym bo utrzymuje kontakt z pracującymi tam kobietami. I poślizgi są 2 miesięczne, ale przynajmniej jeszcze coś im wypłacają. Co tydzień po 200-300 zł i się uzbiera wypłata za grudzień. Opinie zakład sam na własne życzenie sobie wyrobił, ale babki też święte nie są co tam robią bo sporo poza zakładem dopowiadają. A na halach jest spoko ale na nockach :D

P.S Możecie mnie pojechać bo napisałam prawdę i w miarę pozytywną opinie. Gdzieś to mam. ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, a co wy z nim zrobicie? Wasza sprawa.
Micho 2013-02-07 11:31:05
Przedmówczyni to chyba szuka plusów tak wspaniale broniąc ten obóz pracy wraz z jego starym na czele. Nie dodała tylko jednego, że przekręt w tej firmie nakręca kolejny. A pieniądze wynoszone z firmy przez starego to normalka? Niech się wszyscy dowiedzą, że jest obłudnym kłamcą!!!! i krętaczem ale już niedługo pewnie tak pociągnie bo za nedługo nikt nie bedzie tu pracować ( bo ileż mozna pełnić funkcję wolontariatu) a po drugie to i tak go inni wyspowiadają z tych wszystkich oszustw i się nie wywinie i niech nie myśli że nie ma dowodów bo takowe są!!!!
cfuidsbfjkdsvbjk 2013-02-15 19:43:51
najgorsza praca jaka mialam!nieidzcie tam pracowac, [usunięte przez moderatora]!robic tak ale gdzie te pieniadze???ale niepopuszcze tym gnojom i bede walczyc o swoje ciezko zarobione pieniadze!!!!!!!!!!!!ja im pokaze dopiero......!!!!!!!!!mysla ze glupka z czlowieka beda robic i pierdoly wciskac ze kasy niemaja a takimi brykami sie woza!!!!!!!!!!!!dziwie sie ze kts im tego zdymem niepuscil ale zycze im tego zeby sie taki odwany znalazl!!!!!!!!!
grafik25 2013-03-11 10:54:52
jesli bys mogla to zgadajmy sie bo ja tez tam pracowalam a kast do dzis nie mam
MINI 2013-03-15 21:14:28
Hej To [usunięte przez moderatora] ja sie z tym zgadzam,w 100% pogadać sie nie da bo pieczarki cza zbierać, a jak Szef jest nie słowny, wobec ludzi, ja odradzam tą firme, każdemu,Tam sie prosi Inspekcja Pracy, i dosłownym sensie Sanepid, brud ,a łazienki to niewiem kiedy były myte,brak wszystkiego, trza nosic wszystko ze sobą, [usunięte przez moderatora], ludzi sie traktuje jak świnie bo choc to zwierze ma lepiej w korycie,
KAPRYS1 2013-03-17 18:40:45
TO WSZYSTKO PRAWDA CO TU JEST PISANE O TEJ FIRMIE NIE POLECAM NIKOMU.A JESLI KTOS CHCE PRACOWAĆ ZA FRIKO TO PROSZE BARDZO BO JA CIAGNE OD NIEDZKELI JUZ KTORĄŚ 12 I POWIEM SZCZERZE NIEWIEM JAK WYGLADA DZIEN A JAK NOC.A DOPROSIC SIE CZEGOS OD KOGOS TO GRANICZY Z CUDEM.BRYGADZISTKA [usunięte przez moderatora] TEŻ FAWORYZUJE TYLKO NAJLEPSZYCH A TEMU CO SE NIE RADZI TO ZEBY POMOGLA TO NIEMA CZASU .TYLKO PRACOWAĆ I NIC SIĘ NIEODZYWAĆ BABY Z BRZESZCZ I WOLI TEZ SA WREDNE CO TAM ROBIA OBGADAJA [usunięte przez moderatora] HEJ.
Mysliciel 2013-05-31 18:51:40
dlug firmy przekracza ponad 12 milionów zl... co wiecej tu pisać? a o ludziach ktorzy tam pracuja to sie nadają jako wolontariusze jesli lubia robić za darmo ...
do myśliciela 2013-06-06 15:19:31
Wyżej wymieniony Pan postanowił dać upust wodzom swej fantazji. Gratuluję i współczuję.
odp 2013-06-16 18:34:20
Teraz się za Was jeszcze weźmie Urząd Kontroli Skarbowej, życzę powodzenia!!!
... 2013-08-28 20:44:56
prosze o kontakt na GG [usunięte przez moderatora]
ramon 2014-03-23 11:18:10
no właśnie, dziwnie brzmią te oskarżenia o tak duży dług, zwłaszcza, że zgodnie z krs to ciągle Funghi-Pol prosperuje
jerry 2014-03-25 15:41:37
no to skoro nadal Funghi pol działa na rynku, to kiedy zaczyna się sezon i warto zatrudnić się tutaj ?
zainteresowana 2014-12-05 10:40:53
OO mialalam zamiar tam pracowac ale po przeczytaniu tych komentarzy bede ja omijac z daleka,
byla pracownica 2015-01-13 05:35:28
Nie polecam to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracujecie codziennie po 14 godzin niemile wagowe totalne chammstwo.co 2 tygodnie tylko dzien wolnego,
ela 2015-01-14 07:31:00
Jesli ktos chce zobaczyc jak wyglada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zapraszam zobaczymy jak dlugo wytrzymacie ?
1
Kaprys 2015-01-19 07:37:14
Nie przychodzcie do tej firmy bo i tak szybko zrezygnujecie,ZLA ORGANIZACJA PRACY NIEMILE NRYGADZISTKI ZERO SZACUNKU DO CZLOWIEKA
1
ola 2015-01-19 09:13:58
lepiej od razu szukac innej pracy, ja korzystałam ze strony Rekrutacyjnej Rewolucji i po rejestracji otrzymalam duzo ofert ;) szczerze wam polecam
Jrzy 2015-01-19 14:02:45
Przyjdz popracuj miesiac i sie przekonasz.
Wera 2015-01-20 09:44:45
Nie przychodzcie do tej firmy szkoda Waszego zdrowia i zszarpanych nerwow,
miecia 2015-02-05 09:45:35
Teraz niby cos tam placi po pare groszy ale nigdy calej sumy w calosci.Krotko mowiac nie polecam tej firmy .Ninormowany czas pracy po 12 godzin czlowiek traktowany jest gorzej jak zwierze,
1
xxxxxxxxxxx 2015-02-12 07:20:05
Tak to racja czlowiek sie nie liczy ma harowac 24h na dobe ,Jesli ktos nie wie jak wyglada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zapraszam do tej firmy,
1
uswiadomiona 2015-02-17 11:36:11
Moge napisac jedno ,Jesli chodzi o problemy finansowe firmy w przeszlosci lub obecnie to wina kierownictwa ,Gdyby rzeczywiscie zainteresowali sie co sie dzieje w firmie nie byloby z pewnoscia takich problemow, Za malo czasu poswiecaja na obserwacje .Trwa notoryczne naciaganie godzin pracy. ,Pozdrawiam
1
aska 2015-03-12 11:24:07
moja opinia wynosi mniej niż zero na temat tej firmy ktoś chce pracować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to niech sie tam zatrudni ukraincy maja na godzine 2.50zł,tygodniowo możesz zarobić 200zł o ile tą kase zobaczysz na oczy a robisz jak wół szef bezczelny i policz sobie że za transport ci z wyplaty odliczaja która wogule na oczy zobaczysz
1
ASKA 2015-03-12 11:31:44
AGA JAK KTOŚ MA ROMANS Z SZEFEM TO WIADOMO ZE KASE WYPŁACA JESTES JAKAS ZACOFANA ZE WYRAZASZ DOBRA OPINIE NA TEMAT TEJ FIRMY MASAKRA W CO TY LUDZI WKRECASZ LUBISZ NIEMCÓW TO OTWÓRZ AUSZWIC TAM CIE NAPEWNO POLUBIĄ I ZATRUDNIJ TAM TAKICH LUDZI JAKIM JEST SZEW W TEJ FIRMIE
1
obca 2015-04-15 19:14:12
Dziwie sie ze jeszcze tej firmy nie zamknieto ? Chamstwo chamstwem podparte
1
Genia 2015-04-20 06:35:09
Jesli juz ktos naprawde szuka pracy to niech szuka w innych zakladach pieczarkarniach ktorych nie brakuje w powiecie.Ale do tej firmy naprawde nie warto przychodzic lepiej jesc suchy chleb i woda popijac,
1
Ula 2015-05-02 05:50:14
To ta firma jeszcze istnieje myslalalam ze juz dawno ja zamknieto
2
Ola 2015-05-17 15:43:53
Ciekawe kto tam bedzie pracowal jak ukrainki zrezygnuja?
1
lola 2015-05-22 19:07:33
Pewnie ty
Magda 2015-07-02 07:38:17
Ciekawa jestem czy wagowe i brygadzistki nauczyly sie szacunku do pracownikow? Traktowano tam ludzi gorzej jak bydlo nieraz to by sie kwalifikowalona wokande sadowa!
1
Irka 2015-08-04 07:37:42
No coz jak ma sie zero inteligencji to czego mozna sie spodziewac?
1
Irena 2015-08-08 19:30:40
Wlasnie ze problemem jest brak inteligencji,i wspolpracy w duzej grupie,Wymiana brygadzistek i wagowych? No coz nie wiem czy jest tam odpowiednia kandydatka na te stanowiska,
1
Ewa 2015-08-24 05:40:06
Tylko dzieki ukrainkom ta firma jeszcze istnieje bo z Polakow to juz nikt by tam nie pracowal chyba jaki desperat,
1
Ewa 2015-09-09 06:26:55
Ukrainki nie maja wyboru, Bo jak juz przyjada do Polski to musza pracodawc dopoki trwa umowa inaczej wiele stracilyby.Niejednokrotnie nie mialyby funduszy zeby zaraz jechac spowrotem ,
1
byla pracownica 2015-09-20 08:12:39
Teraz ukrainki wspomoga syryjczycy irakijczycy afganczycy itd nie bedzie zle,
1
vv 2015-09-25 06:44:16
Chyba nawet ukrainki juz niechetnie podejmuja prace w fundhi pol poniewaz poszukuje pracownikow przez UP w Pszczynie
2
Ja 2015-09-29 08:25:03
Caly czas sa oferty w UP ale bezrobotni nie chca podejmowac tam pracy poniewaz znaja realia,
1
Jagna 2015-10-11 08:46:12
Klijenci moze sa zadowoleni ale pracownicy?????
Ela 2015-11-25 13:55:31
Przyjmij sie tam popracuj moze tydzien miesiac i wtedy dowiesz sie dlaczego tam pracuja tylko obcokrajowcy,
byla pracownica 2015-12-13 11:00:45
Ja powiem tyle,Jakis czas temu pracowalalam prawie miesiac, Wyplate otrzymalalam w wysokosci ok 700 zl w III ratach przy wielu nadgodzinach,Dziekuje
pracownica roku:) 2016-10-18 21:54:28
Nie obrażając nikogo, inteligentne osoby już dawno stąd odeszły, pozdrowienia od byłej pracownicy:)
1
ms9s 2016-10-18 21:55:49
ale niby konkretmie dlaczego twoim zdaniem miałyby odejść? jakoś mi się jie chce wierzyć w takie internetowe straszenie twoje... a może mi ktoś napisac jak to jest u was z ewentualną pracą w weekendy?
Zostaw swoją opinię o Funghi-Pol Sp. z o.o. - Piasek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Funghi-Pol Sp. z o.o.