brak logo

Polpatron Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Polpatron Sp. z o.o.

CIECIO NR 1 2011-05-18 10:26
Chyba żartujesz pracuje tu śmiech na sali , że chcą naszą ochronę wszyscy to z orzeczeniami o niepełnosprawności to podstawa ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ firma tak naprawdę dopiero rusza pod nową nazwą POLPATRON ,wcześniej chyba ALARMKOMPLEX i PATRON i coś tam jeszcze z POL ,a że chcą naszą ochronę gdyby nie solid podsyłał obiekty to dawno by nas nie było brawo dla solidu
5
anonim 2011-05-25 12:47
POLPATRON Warszawa Melomanów 8 to ich adres
1
sumienie 2013-06-26 13:57
(usunięte przez administratora) inspektorzy nie potrafio kompletnie nic a uważajo się za bogów to dom starców a nie agencja ochrony i oczywiście nieliczcie na wypłaty
aaa 2013-06-26 17:17
jak jest płaca kierowcy zaopatrzeniowca w tej firmie??Płaca terminowa?jak traktują pracownika??
Waldi 2013-09-16 18:04
Potrafio i uważajo. No , ładny analfabetyzm.
Nie zatrudniajcie się w Vision Group AK ( siedziby Szczecin , Warszawa i nie wiadomo gdzie jeszcze ). Te (usunięte przez administratora) też nie płacą
1
prezes 2014-02-18 10:32
zawsze jak czytam te wszystkie opinie na temat jakiegokolwiek pracodawcy to się tylko uśmiecham :) Ci wszyscy narzekający jedna rada, zabierzcie się do pracy to może wtedy przestaniecie wypisywać głupoty. Pozdrawiam
2
ja 2014-10-08 11:18
Opużnienia z wypłatą praca kiepsko płatna
2
Viola 2015-02-06 18:13
Jak do tej pory , a pracuję w tej firmie prawie 2 rok , pobory mam zawsze na czas . Fakt , że nie nawalą :) ale świadoma jestem ile zarabiam
Ja 2015-03-31 19:22
Pracuję w tej firmie, i. Naprawdę nie narzekam, obiekt ok, i. Ludzie jak narazie ok, oby tak dalej
roman 2015-11-22 09:11
omijać jak największym łukiem no chyba że ktoś lubi być traktowany jak przedmiot
jurek 2015-12-29 11:23
Polpatron to jedno z dzieci Solidu -kontrole , manipulacja ,łączenie umów o pracę ze zleceniem -stawka ze zlecenia . Stawki od lat takie same, tam gdzie powinno być np 5-6 osób są 3 -240 godz. po 6 zł ot .......nieźle .
stanley 2016-05-14 16:29
u nich tylko kiedyś prowadzili rekrutacje jako pracowników ochrony, ale teraz to nie ma niestety już zadnych ofert, wiecie czemu są takie przestoje teraz?
Max 2016-12-14 13:26
Fitma płaci nędzne wynagrodzenie opóźnienia wypłat i trzeba pilnować godziny pracy nienaliczaje dokładnie godziny a ciężko potem wywalczyć swoje czekalem 3 miesiące ale nie ma co darować ogólnie nie polecam
2
Piotruśpan 2017-02-22 15:23
Panie Prezesie niech pan za dupę weźmie tych pseudo kierowniczków którzy tolerują pijaństwo i nie stawianie się w pracy
Pracowałem długo na wielu obiektach i tylko na jednym był porządek reszta to izby wytrzeźwień
Kierownicy niekompetentni wulgarni
Nie polecam ani pracy w tej firmie chyba że ktoś lubi chlać to tam znajdzie doborowe towarzystwo
Odradzam również tą firmę wszelkim kontrahentom
Brak profesjonalizmu pijani pracownicy
pawel 2017-02-23 15:01
Ja jestem zadowolony z firmy polpatron i swojego obiektu mam kierownika dobrego pracuje toyota Bielany pozdrawiam cale biuro polpatronu i pana macka moe nie narzekam na tom firmę pozdrawiam zp.Pawel.Przytula.
Zostaw swoją opinię o Polpatron Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polpatron Sp. z o.o.