brak logo

HRC Grupa

Warszawa

Opinie o HRC Grupa

Grupa HRC 2014-11-02 02:22
Nie polecam tej firmy!!!
Zaprzaszam na forum o Mobilis Team, tak kiedyś ta firma się nazywała.
Tam można się o nich więcej dowiedzieć... DRAMAT!!!
4
HRC sceptyk 2014-11-14 15:09
3
cz rek 2014-11-16 20:57
ciekawe czemu zmienili nazwę z mobilis team na hrc? Podejrzane...
2
torbomiła bąk 2014-11-19 19:50
Tu znajdziesz prawdopodobnie wszystkie odpowiedzi na swoje pytania:
(usunięte przez administratora) Dobrze, że nie wszystkie firmy są takie.
durnomiła bąk 2014-11-20 10:09
Tu znajdziesz prawdopodobnie wszystkie odpowiedzi na swoje pytania http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,181115 Dobrze, że nie wszystkie firmy są takie.
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,181115 2014-11-20 15:49
NIE POLECAM firmy HRC dawniej MOBILIS TEAM!!!
ipn 2016-03-01 10:56
Otóż każda opinia powyżej ma w sobie 100% prawdy, oczywiście ta opinia negatywna.
Firma działa jak niektóre instytucje państwowe. Masz znajomości - dodatkowe premie nie masz i jesteś Przedstawicielem na wyrost nazwanym Koordynatorem ds Dystrybucji pełniącym obowiązki Przedstawiciela ds Detalu, ds Sieci oraz audytora salonów i hal AGD/RTV masz odcinane premie dla tych, którzy po znajomościach więcej zarabiają niż inne osoby na tych samych stanowiskach.
Pan Ogr wie komu dać więcej komu uciąć przy pomocy wróżki na wyrost nazwanej Specjalistą ds Wsparcia Sprzedaży. Wspiera tylko kolesiów Ogra.
Wypłaty są zabierane w ten sposób iż zasady premii potrafią się zmienić 2 razy w miesiącu i do końca miesiąca pracujesz nie wiedząc czego od Ciebie oczekują.
Cele rosną chociaż już są 3 krotnie wyższe niż lata temu. Z trudem je wyrobisz ale wróżka za sprawą OGRA uzna, że trzeba zmienić coś w zasadach premii aby dać kolesiom.
Wg biura przedstawiciele nie nadają się do pracy i jest mowa o szkoleniach, które tak naprawde przydałyby niektórym w biurze. Oczywiście żadnych szkoleń nie ma.
Żal Grupy HRC, że przez Orange traci dobrą opinię ale to na własne życzenie.
Jeżeli firma, która zatrudnia pozwala na takie traktowanie pracowników przez firme dla której projekt prowadzi, tym samym jest temu winna.
Podsumowując;
--Chcesz zarabiać najniższą (minut 80 zł za auto) oraz nie wiedzieć czy dostaniesz premie czy nie polecam firmę.
--Jeżeli chcesz być traktowany jak głupek i aby Tobą pomiatali, również polecam firmę.
--Jeżeli ktoś się wykruszy z zespołu i chcesz wykonywać część pracy za wakat przy czym za darmo, nie raz w soboty także polecam.
--Jeżeli lubisz jak traktują Cię jak głupka, praca dla Ciebie !


++Jeżeli chcesz czuć się dobrze w pracy i wyjeżdżać do pracy z uśmiechem bo wiesz, że jesteś ważny dla firmy i Ci odpowiednio zapłacą za wykonaną pracę, UCIEKAJ.

Wszystkie opinie w tym wątku z jakimkolwiek pozytynym aspektem są wypisywane przez osoby, które nie pracowały w Grupie HRC dla Orange. Jak przy tym projekcie tak jest, przy innych musi być podobnie.
Pracownik = zero.
handlowiec 2016-03-01 11:06
System kar i nagród jest dość prosty: 1. Brak kary to jedyna nagroda.
Kary możesz dostać np za to, że jakiś niekompetentny kierownik postanowi źle podzielić pomiędzy członków grupu miesięczny target na swój region. Możesz też zostać ukaranym za zbyt wysokie cele i zbyt dużo zadań, wyznaczonych przez jakiegoś barana z orange. Karane też bywają urlopy i zwolnienia a nie jest żadkością przychodzenie w urlop albo weekend żeby nadgonić cele. Upominanie się o pieniądze za nadgodziny albo mówienie o nich jest karane. Posiadanie własnego zdania też czyni cię kandydatem do kary. Jak dajesz komuś w orange to możesz w nagrodę zostać kierownikiem:) Jak latasz do biura, donosisz i włazisz pracującym tam torbą w d... to w nagrodę będą cię mniej gnoić. O czymś zapomniałem?:)
pogromca troli 2016-03-01 17:24
Problem rozwiązał by się sam gdyby wszystkie takie bałagany same się rozwiązały i zostawiły miejsce dla lepszych firm na rynku... Ta firma to dramat! Zapraszam na forum mobilis team, tam trole z hrc są już mniej aktywne a mobilis team i grupa hrc to ta sama firma.
gość 2016-03-09 11:57
Niestety pogromco troli , ale jesteś w błędzie . Mobilis Team to nie HRC.
kiedyś firmy współpracowały ze sobą , ale nie była to jedna i ta sama firma :) proszę się trosze rozeznać , a nie pisać bzdury :)
W chwili obecnej wszyscy zatrudnieni do projektu Orange mają umowy z HRC i HRC ma podpisaną umowę z Orange i jest koordynatorem projektu.
misiek 2016-04-01 11:43
Grupa HRC czy Mobilisteam, jeden pies.
Jak projektodawca będzie kazał Wam walić na kase pracowników zrobicie to, z jednego miejsca jesteście. Swoich pracowników traktujecie jakby nimi nie byli.
A, że Wasi prezesi czy kto tam wie kto sie nie dogadał tym gorzej.
Odradzam prace i w Grupie Hrc i Mobilisteam.
michał 2016-04-10 17:18
grupa hrc i mobilis team mieszczą się w tym samym biurze wynika z mojego rozeznania :)
Mariola M.....a 2016-04-10 17:26
Business Development Manager brzmi dumnie ale koordynator do spraw dystrybucji tez tak brzmiało a praca polega na lataniu od kurnika do kurnika i sprzedawaniu starterów orange w kioskach i spożywczakach osiedlowych... A może odwalanie roboty za innych i zwiedzanie stacji benzynowych i żabek albo salonów orange ma być tym zajęcie dla koordynatora ds dystrybucji? Ciekawe jak nazywają u siebie sprzątaczki? dyrektor ds. sanitarno - higienicznych?
Karela 2016-04-27 16:10
To prawda, ze ostatni rok wszystko sie bardzo mocno pozmieniało na minus. Kiedys premie wyrabiał każdy. Teraz, żeby dostać pełną wypłate jest bardzo ciężko. Są dwie umowy: o pracę - najniższa krajowa ( netto okolo 1250zł) i zlecenie - czyli premia za zrealizowanie wszystkich parametrow ( 1600zł netto). I wlasnie za premia jest bardzo ciezko teraz. Cała premia jest podzielona na różne cele i tak np. za sprzedaż zrobioną masz np. 500zł, za pozyskanie nowych sklepów - 300 zł i tak dalej. Oczywiście co miesiąc wszystko sie zmienia. A najgorsze jest to ze jak sie nie zrobi celu na sprzedaż na min. 90& to nie dostajesz wogóle CAŁEJ PREMII!! zostaje Ci tylko podstawa. Dlatego mnóstwo ludzi odchodzi, bo cały czas ucinają pemie. Cele na sprzedaż są bardzo wysokie!!! 100% wieksze niż rok temu. Ciągłe problemy z dostawami towaru i nikogo to nie interesuje ze jak nie masz towaru nie zrobisz celu! Kiedys praca w Orange była bardzo fajna. Teraz to absurd goni absurd. Tak jak ktos wyzej napisał "wróżka" zwana Specjalistą ds Wsparcia Sprzedaży jest zimną S....ą Ucina non stop ludziom pieniadze i uważa się tam za najważniejszą osobę w firmie. Jak mozna wogóle być tak złośliwą i pełna nienawiści osobą.
antoni m. 2016-05-01 15:45
to spisek rządu i kosmitów a poza tym kto by pracował dla pieniedzy... grunt to umowa, nawet na 1250 miesiecznie, w końcu opłaty i jedzenie są zbędne :) A panu d. życzymy powodzenia na nowej drodze... mam nadzieję że trafi na ludzi podobnych do siebie w nowej pracy...
bardziej zorientowany 2016-06-15 14:47
Nie wprowadzaj proszę w błąd LUDZI to nie jest ta sama firma.
Mobilis Team prowadziało projekt do końca 2013 roku.
od 2014 r projekt prowadzi HRC , a od 2015 firmy nie mają ze sobą nic wspólnego :)
Pozdrawiam
1
Grotkowski 2016-06-29 17:24
Firma dramat, brakuje Ci nawet 0.25% do targetu i tak Ci utna 1500zl. Ludzie w biurze mało kompetentni. Beznadziejnie prowadzony projekt dla Orange, tylko się zastanawiać kiedy Orange weźmie inna firmę zamiast nich. Nie polecam zdecydowanie 3 lata stracone w moim życiu na takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
nikt 2016-07-02 12:31
Pozostaje tylko potwierdzić słowa przedmówcy.
Cieszę się, że ja zmarnowałem tylko pół roku w tej firmie.
1
prawda 2016-07-09 12:52
i podstawa 1200zł miesięcznie jest miarą sukcesu i dbałości o pracowników... Co do stabilnośći to bym na nią nie liczył bo projekt Orange traci rację bytu a z tym i hrc.
HRC 2016-07-10 21:39
to informacja o " beneficie " 1200 zł podstawy w 2016 roku już ci nie wystarcza?
qwerty 2016-08-10 18:05
Dziadowska i nieprofesjonalna firma. Wielu z pracowników narzeka tutaj na zarobki i atmosferę, ale tak naprawdę nie macie na co narzekać, bo nie jesteście po prostu warci większych pieniędzy.
Byłem u nich na rozmowie z niejaką ,( usunięte przez administratora )i jej szefem w sprawie rzekomej rekrutacji na stanowisko kontrolera do Danone.
Po pierwsze typowa korpogadka "co pana podnieca, co jest sexy etc etc etc".
Po drugie na propozycję (moją) porozmawiania po angielsku odskoczyli jak oparzeni (oboje), swoją drogą zamieniliśmy kilka słów przez telefon, ale gdy to ja zadałem nieoczekiwane pytanie dało się słyszeć szelest kartek zeszytu (taka to ich znajomość angielskiego). Zwykłemu pracownikowi jeszcze można wybaczyć, ale managerowi?
Po trzecie jest absolutnie niepoważne by przez telefon mówić o jednej stawce a na rozmowie tego nie pamiętać i mówić o innej (nawiasem mówiąc całkowicie oderwanej od realiów rynkowych - niemniej nie prostowałem tego zakładając, że być może wiedzą co robią i nóż, widelec coś się z tego wykluje)

I po czwarte, najważniejsze, co jest również powodem wystawienia tej opinii. Totalne olewanie ludzi. Podejście jak do bydła, towaru na sprzedaż. Jak się mówi pajace skończone, że się oddzwoni albo skontaktuje to się oddzwania albo pisze choćby krótkiego maila w postaci ( usunięte przez administratora )a nie olewa człowieka całkowicie.
Tylko nie tłumaczcie się, że w natłoku zadań, zdarza się nie odpisać. Tak się wszyscy tłumaczą. To jest bzdura i tłumaczenie niekompetentnych buraków, którzy zajmują się kontaktami z ludźmi, którzy biorą pieniądze za wyszukiwanie ludzi a tak naprawdę sieją tych ludzi sitem i przerzucają widłami. Jak się deklaruje, że się odezwie to się odzywa. To jest elementarna podstawa kultury (której zapewne nie uczą w chlewie czy co tam szanowne państwo ukończyło) Skoro zarówno ta paniusia jak i jej bananowy szef mają takie podejście to zapewne takie samo podejście obowiązuje w całej firmie a to z kolei oznacza, że wy jako pracownicy nie jesteście warci złamanego grosza.
Traktują was dokładnie tak jak wy traktujecie ludzi i płacą wam dokładnie tyle (a nawet za dużo) jak na to co reprezentujecie i jaką metkę firmie swoją nieudolną, nieprofesjonalną czy wręcz dziadowską postawą przypinacie.
bez wyjścia 2016-08-18 20:40
Jak można być takim chamem bez ogłady... A ty, ile jesteś wart skoro poszedłeś na rozmowę do HRC???? Idź sprzedawać perfumy z FM Group...
2
IZA z biura 2016-09-21 05:56
To już lepiej iść do roboty w mięsnym pod radomiem na kasę niż do HRC... kasą się nie chwalą bo przeważnie jest ona najniższa z możliwych a jeśli chodzi o atmosferę to jest chyba jeszcze gorzej niz w przypadku zarobków. Nie polecam pracy w HRC! Poczytajcie opinie o MOBILIS TEAM to również HRC i ten sam adres ma.
1
qwerty 2016-09-22 21:18
@ Bez wyjścia a ty co pajacujesz?
Prawda cię zabolała? Jesteś tą panienką AG (Talent Acuisition Specialist) czy jej szefem ML (Head of HR Projects) pfff jak to dumnie brzmi, z którymi rozmawiałem a może innym pracownikiem tej nędznej firmy? Weźcie się chamy za siebie i za to co sobą reprezentujecie zamiast się burzyć na krytykę, która wam się ewidentnie należy.

Powtórzę, brak profesjonalizmu i dziadostwo, słoma w butach, podchodzenie do człowieka jak do towaru i traktowanie go jak przedmiot, który choć przyjechał i się przed wami produkował to nawet 5minut na informację zwrotną mu według was nie przysługuje, bo pracują u was święte krowy, które jedyne co interesuje to robienie targetu. Jakim trzeba być nieprzymierzając bucem by udawać profesjonalistę i próbować nawiązywać stosunki z ludźmi i tak do nich podchodzić? Ogarnijcie się i uszy po sobie. Albo oswajajcie się z tego typu opiniami bo będzie ich więcej.
Powtórzę ponownie - dostajecie tyle na ile sami zasługujecie. Profesjonalnie, reprezentujecie poziom mułu i za poziom mułu dostajecie wynagrodzenie. Nie mniej, nie więcej. Zacznijcie od siebie a potem wymagajcie od firmy.
bez wyjścia 2016-10-06 22:04
Jestem zwykłym, szarym pracownikiem, pracuję od 2 miesiów... Nie podoba mi się tu nic, a najbardziej zarobki!!!!!
hikiop 2016-10-09 16:05
@Awa a gdzie mozna jakies oferty pracy od nich znalezc? bo tutaj na gowork od dawna nic sie nie pojawilo
Eo 2017-01-11 08:39
Niestety miałam tę nie przyjemność współpracować z tą firmą. Nie mam pojęcia jak utrzymuja sie na rynku. Zatrudniona jest tam banda niekompetentnych "ludzi" Nie mają pojecia o prawadzeniu tego typu działalności. Jak ktoś wam powie, że to tylko firma zatrudniająca to "nie słuchajcie" orżną was po calosci. Ludzie którzy odchodzą nie mają wypłaconej premii, nie pilnują wpłat utargów, a później mówią ze coś jestes im winnien, ale zeby udowodnić dokladnie za co i kiedy to zapomnij. Auta ....sprzet....policza cie za kazda ryse wiec z telefonui auta lepiej nie korzystaj. Nie moge powiedzieć ani jednego dobrego słowa na tą firme i niestety również na jej pracowników. Nie dość ze nie kompetentni to jszcze niegrzeczni wręcz hamscy.....tragedia!!!!!
KDD 2017-02-17 22:26
Witam! Pierwsze sprostowanie - HRC to nie Mobilis! Współpraca z Mobilisem była jak najbardziej OK, nie było żadnych problemów! Ale w momencie przejęcia projektu przez HRC wszystko się posypało.
A to jakim "człowiekiem" (powinno się użyć innego słowa) jest niejaki narcyz WP pokazało zakończenie "współpracy" (też powinno się użyć innego słowa) z tym obozem pracy . PRACOWNICY ZOSTALI BEZPODSTAWNIE OKRADZENI Z PREMII!!!
1
KDD/PH 2017-02-17 22:46
Małe sprostowanie Mobilis i Hrc to nie to samo. Wiem bo pracowałem u jednych i drugich przy projekcie Orange. Przez pewien czas firmy ze sobą współpracowały, ale na szczęście już tak nie jest.
Co do Mobilis - wszystko ok, traktowanie ludzi, rozliczanie kasy oraz zdawanie samochodów przy zakończonym kontrakcie.
Odnośnie Grupy Hrc można trylogie pisać. Traktowanie ludzi jak bydło, wiecznie problemy a rozliczanie się na koniec projektu to same problemy dla pracowników.
Obcinają kase dosłownie za wszystko, telefon, tablet a przy zdawaniu samochodów to można się spodziewać wszystkiego np: nie dostaniesz premii bo rzekomo klocki są do wymiany, tarcze itp.
Co lepsze samochód był dopiero po przeglądzie.
Jednym słowem nigdy nie poleciłbym tego pracodawcę grupe hrc
KDD OPL 2017-03-29 10:30
Od kilku lat jestem KDD na Orange (wcześniej w Mobilis potem HRC teraz Option1).
I chyba za bardzo czepiacie się HRC. Jak było w Moibilis to nie będę pisał - każdy kto pracował to wie i ma na ten temat swoje zdanie.
Natomiast jeżeli chodzi o Grupe HRC to nIe wiem o co Wam chodzi. Ja zawsze dostawałem wszystkie wynagrodzenia w terminie. Nigdy nie było żadnych opóźnień.... Chyba, że się nie orientowałem. Samochód oddałem bez najmniejszych problemów po zakończeniu projektu i za nic mi nie obcięto choćby grosza. To samo z telefonem i tabletem. Księgowość poinformowała mnie o nadpłacie w utargach po zakończeniu projektu i przelała pieniądze na konto.
Moim zdaniem Grupa HRC to był bardzo dobry wybór. Jednakże moim zdaniem problem leżał w zupełnie innym miejscu o czym wszyscy jakby zapominają. Czyzby nikt nie rozumiał, że Grupa HRC była tylko PRZYKRYWKĄ dla ORANGE tak jak wcześniej Mobilis a teraz Option1????
To co zarządzi ORANGE muszą wykonać:
- kto nas rekrutował???
- kto nas codziennie rozliczał???
- czyj był system??
- kto do nas kontrolnie wydzwaniał ??? (przypominam Wasia, Wojtusia - pamiętacie????)
- kto sprawdzał które punkty odwiedziliśmy i wyznaczał nam trasówkę????
- kto ustalał zasady wypłacania premii itd????
- kto wysłał nas na jedno szkolenie przez 3 lata????
A na koniec kto decydował o tym czy pracujemy i ewentualnie nas ZWALNIAŁ?
Jakbyście nie wiedzieli to piszę ORANGE ORANGE ORANGE.
Grupa HRC robiła dokładnie to co ORANGE jej kazał. Dlaczego tak było to nie mi rozsądzać.
ALE JA nie mam wątpliwości, że pracowałem dla ORANGE a nie dla Grupa HRC. To, że mi płacili to inna bajka... Swoją drogą to ciekawe jak popatrzeć na to od strony pranej??? Kto tak naprawdę był naszym pracodawcą????? A może warto się zastanowić??? Bo gdyby wziąć pod uwagę, że to już moja trzecia umowa z tym samym pracodawcą, to powinienem mieć umowę na czas nieokreślony i ponad 6 lat stażu pracy w ORANGE - a to brzmi nieźle.......
A może jeszcze przysługiwać nam powinny przywileje pracowników ORANGE????
Może warto się nad tym zastanowić...???????
1
Ex HRC 2017-03-29 12:15
W sumie to co napisano powyżej o zatrudnieniu w ORANGE to prawda.... wlasnie sie zatanawiam nad tym czy kiedykolwiek ktos z HRC sie ze mna kontaktowal w sprawie pracy, wykonywanych obowiązków itd.... i wiecie co ? Wychodzi mi ze nikt nigdy w sprawach zawodowych nie dzwonil ani nie pisal emaili.... tylko w sprawach samochodu, sprzętu itd. A to i tak ja czesciej dzwonilem.
Chyba to co napisal przdemowca to prawda - pracowalismy w ORANGE..... tylko dlaczego Orange woli korzystac z takiego posrednika jak HRC to juz nie wiem. Pewnie zgolili frajera
1
Simply Mich 2017-03-29 14:21
Ciekawe spostrzeżenia..... Też się teraz zastanawiam jak do tego podejść... Niby formalnie HRC nas zatrudniało. Ale fakt, że mieli nas w d...... Nigdy nic w sprawie pracy, codziennych obowiązków itd.. Tylko sprawy związane z kosztami, wydatkami, samochodami.... Nawet w sprawie dostępności towaru nie było tam z kim rozmawiać. Czyli kto nas faktycznie zatrudniał???? Jak się zastanowić to ORANGE? Eeeee ale z grubasem to się kopać nie będę bo już mam ich w d..... Inna praca - wreszcie pracodawca, który zatrudnia to ten sam, na którego rzecz pracuję i który czerpie z tego korzyści ;-) Czyli zero problemów, zero pośredników i wszystko jasne. Anie powinno tak być u nas???
A co do HRC? To moim zdaniem - byli OK. Na kasie mnie nie zrobili. Kłopotów nie miałem z niczym. Ale w sumie to co mieli robić jak oni nawet nam premii nie wyliczali ;-) niezłe jaja....
Pozdrawiam tych co dalej na projekcie ORANGE... O ile pamiętam to HRC umowa skończyła się z końcem 2016. Czyli gdzie teraz? ORANGE czy znowu nie wiadomo co za firma?
Misiek
1
Agnieszka 2017-04-04 15:48
Czy HRC Grupa organizuje szkolenia dla swoich pracowników?
Obecnie w HRC 2017-04-06 10:31
Jestem pracownikiem HRC od kilku miesięcy. Ale e firmie nie ma już żadnego projektu Orange o którym tyl wyżej napisane. Teraz firma zajmuje sie - tak jak ma na stronie internetowej - tylko rekrutacją. I w tym zakresie pracownicy są naprawdę dokładnie szkoleni. Ale wewnętrznie...
Pytałem w firmie o projekt ORANGE i ze zdziwieniem okazuje się, że tylko Pani Maria - jeszcze pracuje -coś ma do powiedzenia bo zajmowała się flotą. Większośc osób pbecnie na pokładzie HRC w ogóle nie wie o co tam chodziło w szcegółach. A generalnie toe opinia w firmie jest taka, że robili za frajerów, którzy formalnie zatrudniali ludzi którzy pracowali dla ORANGE i brali na siebie samochody. W konsekwencji wszystkie brudy spływały na HRC a wszystkie korzyści dl ORANGE...
Ile w tym prawdy nie wiem, bo dzisiaj nikt już się w HRC tym nie interesuje..... Więc chyba coś jest na rzeczy....
W każdym razie cieszę si, że pracuję w HRC i patrząc jak fajnie jest w tej firmie - to aż nie mogę się nadziwić wpisom powyżej. Pozdr.
1
Tadeusz 2017-04-26 15:21
Też coś słyszałem o tym projekcie, ale to już chyba zaprzeszłość. Byłem tam ostatnio na drugiej rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko, które bardzo mnie interesowało. Nie zawiodłem się. W perspektywie mam kolejne spotkanie z przyszłym pracodawcą. Jestem i bardzo zobowiązany za wsparcie i pomoc. Ale nie chce zapeszyć więc na razie cicho sza
Piotr 2017-04-28 13:41
Powiem szczerze w ogóle mnie nie interesuje kto dla kogo pracował. To temat mi kompletnie nie znany. HRC zrekrutowało mnie i od miesiąca pracuję z tym zespołem jako researcher. Bardzo , bardzo fajny zespół . Dużo można się od nich nauczyć. Jak się uda zostanę z nimi na dłużej.
Zostaw swoją opinię o HRC Grupa - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HRC Grupa