brak logo

Verte Corporation Sp. z o.o.

Łomianki

Opinie o Verte Corporation Sp. z o.o.

NN 2016-01-18 21:13:27
Troli i zawisnych nie brakuje zatem działam
lkl 2016-01-18 22:36:58
Rozumiem, że pisząc takie epitety to masz na uwadze siebie? Naucz się, że nie pisze się "zawisny", tylko zawistny. A jak to będzie powód, żeby do pracy Cię nie przyjąć.Trzeba dbać o swój dobry wizerunek.
1
!!!!!!!!!! 2016-01-19 09:47:38
USUWAJĄ NADAL KOMENTARZE, KTÓRE IM NIE PASUJA!!!!!!!!
1
polo 2016-01-19 11:35:18
sporo komentarzy usuneli ale niech usuwają i tak każdy wie co to za firma.
1
kika 2016-01-19 19:03:44
Prezesuńcio usuwa bo mu głupio jak ludzie czytają co się dzieje w firmie.
Z zewnątrz ma przecież wyglądać kolorowo. Zamiast usuwać powinien coś z tym zrobić bo tak długo firma nie pociągnie. Ludzie mają dosyc tego wszystkiego oraz takiego traktowania.
1
jaja 2016-01-20 07:32:52
Ta firma to największy przekręt w całej branży papierniczej. To co robią ze swoimi dostawcami i odbiorcami, to nadaje się do telewizji! nie płacą nikomu a po sieciach handlowych wysyłają uszkodzony lub stary towar.
1
hgitf 2016-01-20 13:52:26
Może i przekręt, może nie.
Prezes kręcił za placami poprzedniego dyrektora i za obecną tez kręci. W tej firmie nie ma uczciwości a koncepcja, strategia działania zmienia się co chwilę. Jedynie szkoda ludzi, których się wykorzystuje do głupkowatych gierek. Ludzie dopiero jak odejdą z Verte to widzą w jakim bagnie pracowali.
Powodzenie dla byłych, obecnych i przyszłych.
2
pracownik 2016-01-20 14:28:05
Nie rozumiem czemu ma służyć ten hejt na firmę. Verte to bardzo fajna i przyjazna firma. Przynosi wiele satysfakcji i naprawdę przychodzi się do pracy z przyjemnością. Wszelkie cele i założenia są jasno precyzowane. Obietnice Prezesa czy też bezpośrednich przełożonych dotrzymywane i realizowane. Jesteśmy jednym zgranym zespołem, wszystkie działy łącznie z magazynem współpracują ze sobą bez zarzutu i wzajemnym poszanowaniu. Nikt o nikim za plecami źle nie mówi. Nie mówi się źle o pracownikach byłych, obecnych ani nie knuje na poczet tych potencjalnych. Oczywiście rotacja jest, ludzie przychodzą i odchodzą ale odbywa się to wszystko w przyjaznej i kulturalnej atmosferze. Z takim samym poszanowanie odnosimy się do naszych klientów, kontrahentów oraz podmiotów współpracującyh. Wiemy, że nasz wspólny sukces tworzycie Wy wszyscy. Nie mamy problemu o tym mówić ani się tym dzielić. Jesteśmy z tego dumni. Pozdrawiam serdecznie wszystkich oraz pogody ducha życzę.
2
c;;jkqebce 2016-01-20 15:14:45
Przecież to wszystko to kłamstwo. Począwszy od niedotrzymanych obietnic po atmosferę w firmie
pracownik2 2016-01-20 16:07:30
Odnosząc się do Twoich słów, cyt. "Oczywiście rotacja jest, ludzie przychodzą i odchodzą ale odbywa się to wszystko w przyjaznej i kulturalnej atmosferze". Pytam w jakiej przyjaznej atmosferze odchodzą? A zawezwanie pięciu osób 7 stycznia 2016 roku do firmy pod pretekstem wymiany samochodów, to wg Ciebie przyjazna atmosfera?, Żenada. A pisanie,że Prezes spełnia wszystkie obietnice, pytam jakie wszystkie?. Mam się cieszyć, ze płaci mi pensje za wykonywaną pracę. A to, że organizuje wigilię, to taki sukces Prezesa, który ma obowiązek tworzyć fundusz socjalny i przeznaczać na dofinansowanie różnych imprez integracyjnych w firmie i potrzeby pracowników. Zejdźcie w tej firmie na ziemię, przyglądnijcie się kierownikowi regionalnemu, który nie ma żadnych kompetencji, żeby zarządzać ludźmi, którzy dla Was robią kasę.
1
hjasgywvdce 2016-01-20 19:44:44
Śmiech, znowu osunęli wpis. Najlepsze jest to, że w ogóle firma zniża się do takiego poziomu że odpisuje na te komentarze. A to że cenzoruje jest straszną kpiną i nie zmieni opinii firmy na rynku.
1
Merc 2016-01-20 20:07:53
Czytam to wszystko i się zastanawiam dlaczego piszecie na stronie firmy która nie istnieje już od kilku lat. A prezes tylko zaciera ręce bo Verte s.a. ma czystą kartę. Inwestorzy, nowi pracownicy i wszyscy zainteresowani nie szukają Verte corporation z Łomianek tylko Verte s.a. z Warszawy.
1
pracownik2 2016-01-20 21:17:53
Masz rację, ale jak ktoś przeczyta zamieszczone informacje, to skojarzy, że opinie dotyczą firmy VERTE S.A. Natomiast o firmie, która nie ma żadnej opinii, może świadczyć tylko źle, jeśli funkcjonuje jakiś czas na rynku (np. może usuwać wszystkie niechlubne o niej wpisy). Najważniejsze, że pracownicy i najwyższy zarząd wie o kogo chodzi.
1
ADM 2016-01-22 08:42:36
Cenzuruje GOWORK na wniosek prawny i prokuratury. Usuwa się wyłącznie wpisy mające skutki prawne co pomówienia i oszczerstwa osób fizycznych. Sprawy te są rozpatrywane na wniosek przez prokuraturę. Żadne wpisy dotyczące spółki nigdy nie były usunięte. Jakakolwiek firma/spółka nie ma możliwości samodzielnego usuwania wpisów.
Hahahahaaa 2016-01-22 22:45:26
Podający się za ADM to Rafał Fudali prezesik firmy verte s.a.
To do jakiego poziomu sie zniża to jakaś masakra.
adm 2016-01-23 13:42:02
Jak w czeskim filmie. On wychodzi na kawę albo lunch, za 5min ona wychodzi za nim. Osoby fizyczne bardziej od prokuratury winny obawiać się swoich żon bądź mężów, którym to dozgonnie obiecywały wierność.
ADM 2016-01-23 16:09:46
To akurat nie ja. Do jakiego poziomu?
Ja się pytam 2016-01-23 20:03:05
Skoro jesteś Adminem to powiedz co się stało z negatywnymi komentarzami które dokładnie opisywały to co się dzieje w Verte???? Czy mozesz to wytłumaczyć???? PS. Brawo Rafał Fudali, jesteś żałosny, ale to było do przewidzenia.
ufuf 2016-01-23 20:30:32
Spoko, mam print screeny ze wszystkich zakładek wiadomości włącznie z usuniętymi. Zawsze można gdzieś je zamieścić:)
knock 2016-01-24 08:10:53
Wiadomo że to Fudali usuwa i będzie usuwał komentarze, tak samo jak podszywa się pod inne osoby aby zamieszczać pozytywne komentarze na temat swojej firmy.
To dla niego jedyne rozwiązanie, aby się wybielić.
sassa 2016-01-24 22:55:11
Boli Cie to, ze ktoś kimś się interesuje bardziej niż Tobą. Są dorośli i swoim zachowaniem nikomu krzywdy nie robią. Jak mają się ku sobie to niech im wyjdzie to na zdrowie:) Oby jedynie dzieci z tego nie było.
DD 2016-01-27 15:09:12
Tak opluwać każdego można, jakieś dowody tego że oni cokolwiek zrobili? byli razem tak tylko bzdury slyszymy
ZZ 2016-01-28 20:23:41
Dowody? przecież nikt im do łóżka nie wchodził, ale wystarczyło być na tzw. wyjazdach firmowych, aby popatrzeć na to wszystko z boku i zrozumieć o co chodzi. Wszyscy o tym mówili. Nikt ich nie opluwa tylko stwierdza fakty. Tak w Verte robi się karierę.
Zz1 2016-01-28 21:14:58
A co on ma do jej kariery? To co jej dał ?
lll 2016-01-30 15:11:29
Może ta cala tzw "Warszawka" zajęłaby się pracą, a nie romansami. O tym co się dzieje pod okiem Prezesa nie piszą regionalni, tylko ludzie z firmy. Tacy są nielojalni w stosunku do Pana? A Pan pewnie taki dobry dla nich. A może tak wymianę samochodów im zrobić? Ludzie skupcie się na opiniach o pracodawcy, w tym przypadku Verte SA, a nie na romansach, bo do tego ten serwis służy.
Mirek 2016-02-03 11:42:44
2500 zl netto to ma byc dobra pensja??! Ludzie szanujcie sie!!! To jest kasa na przeżycie i ewentualne dalsze poszukiwania normalnej pracy. wyzysk i nic wiecej.
ano 2016-02-08 13:57:09
Faktycznie wynagrodzenie raczej niskie. Z wcześniejszych postów wynika że każdy dla siebie wrogiem.
ddddduuu 2016-02-08 22:33:17
Kiedyś w tej firmie się pracowało świetnie, faktycznie wypłata była w ratach z premiami różnie ale ludzie jacy tam pracowali sprawiali że się chciało pracować. Ekipa była taka, z którą można było góry przenosić. Integracja mimo minimalnego budżetu zawsze była najwyższych lotów. Grupowe ice bucket challenge i inne niezapomniane chwile. Te chwile tworzyli ludzie. Teraz jest w tej firmie strach w terenie i ogólna chęć ucieczki. Powodzenia dla wszystkich tych co są i co byli.
gur 2016-02-09 13:35:12
Szkoda tylko, że jedna osoba z tej wspomnianej super ekipy stała się(szkoda epitetów)
Wiedzyciel 2016-02-14 19:00:18
Wiecie może gdzie tego prezesika Verte można znaleść poza biurem na Prostej, w którym ukrywa się jak szczur ?
Winny jest mi kilkaset tysięcy.
Muszę go znaleść poza tą norą (biurem).
2
Prezes 2016-02-14 22:12:08
Witam, jeśli jestem coś winien jako osoba fizyczna lub jako spółka to bardzo proszę o postępowanie sądowe które by to wyjaśniło. Każdą inny "pseudo zarzut" odbieram jako oszczerstwo. I informuję że będę domagam się rekompensaty na cele społeczne. Jak wiemy z takich spraw te osoby są gołosłowne i nie mają żadnych argumentów. I nie są wstanie ponieś żadnych konsekwencji..... To przykre - są instytucje które pokazują i udowodniają fakty i nimi się kierujmy w ocenie. W dzisiejszych czasach ustalenie IP dla prokuratury nie stanowi problemu.
Wszytkim życzę sukcesów zawodowych.
1
agham 2016-02-15 21:39:47
W końcu i jemu cylinder zlicytują, wtedy i paprykarz szczeciński nie będzie smakował. Temu drugiemu się dziwimy bo jak widać z tego samego cylindra wypadł. Drobne chłopaki.
1
fda 2016-02-16 07:52:39
Drobne chłopaki to cieniasy , którym nie można zaufać. Zespół się rozpadł ale jak widać komuś jest to na rękę aby to wszystko rozwalić do końca. To że firma trać to jej sprawa bo to jej decyzje ,tylko dlaczego maja tracić na tym szarzy pracownicy. Także trzeba uciekać bo jak życie pokazało każdy kto "odszedł" to obie polepszył.
Prezes 2016-02-16 08:57:10
Witam,najszybciej można mnie znaleść w sądzie jeśli tego typu oszczerstwa i pomówienia w dalszym ciągu będą się pojawiały. W tej chwili współpraca z prokuraturą układa się doskonale. Jestem już w posiadaniu paru wyroków w tego typu sprawach. Jeśli ktoś jest na Tyle odważny zapraszam, chętnie się spotkam w każdym miejscu...Ten portal ma służyć wymianie informacji o firmie. W tej chwili jest wyznacznikiem frustracji i hejtu najgorszego sortu części osób które nie dorosły do wyrażania jakiejkolwiek opinii.
3
stary pracownik 2016-05-06 11:00:36
chodzą słuchy, że wrócił stary/nowy dyrektor...
jeśli to prawda to naprawdę źle świadczy o tej firmie i jej pomysłach....
rodos 2016-05-13 07:15:53
No ciekawe jak się tam pracuje. Widziałam ogłoszenia na koordynatora do Verte
ano 2016-05-18 08:43:35
Czy już była rekrutacja na nowe ogłoszenia?
Janusz 2016-06-04 21:18:11
Jestem nowym pracownikiem jest ok. Wszytko co było zagwarantowane jest przyznane i wypłacone.
Drr 2016-06-11 07:26:41
Janusz, napisz to samo za pół roku :)
jaro 2016-07-12 06:23:29
Jak tam sytuacja w verte? Po zeszłorocznych decyzjach chyba teraz ciężko jest
jaro 2016-07-12 06:24:16
Jak tam sytuacja w verte? Po zeszłorocznych decyzjach chyba teraz ciężko jest
pracownik 2016-07-13 19:15:33
jak wszędzie, normalna sytuacja. jak sie jest do dupy a wiekszość była - to bez zalu
lolo 2016-07-18 06:03:42
Ciekawa? Co miesiąc każdy się zastanawia czy wypłatę dostanie. Będzie coraz gorzej bo handlowców pozmieniali. Ciekawe że ciągle kogoś zwalniają a nie widzą winy w sobie. Rotacja większa niż w biedronce.
Nick 2016-07-26 08:18:40
Dalej kogoś szukają? sytuacja się polepszyla? Kasę płacą?
Przemysław 2016-08-18 19:37:10
Byłych przedstawicieli Verte zapraszam do kontaktu - poszukuje dobrego handlowca przemyslaw_kowalski_ph@wp.pl
1
MARCIN 2016-08-24 09:20:35
Nie polecam tej firmy! Kupiliśmy 7 par drzwi za ponad 5 tys. Cena mija się z jakością. Po pół roku pod okleiną zaczęły robić się pęcherze. Reklamacji nie uznano. Czekaliśmy na odp ponad miesiąc czasu gdzie maks czas to 2 tyg w prawach konsumenta. Zero rzetelności ze str firmy. W Castoramie podobne za 200-300zł wiec skoro nie widać różniący to po co przepłacać
Firma 2016-08-24 11:14:04
Ale to nie ta firma - tu drzwi nie sprzedają!
moje moje 2016-09-07 22:05:33
er no weź kolego nie p[rzysypiaj i spójrz dokładnie na datę jaka widnieje przy tym ogłoszeniu, przecież wyraźnie jest napisane że to jest rekrutacja z lipca... ale sprzed dwóch lat, nie wprowadzaj nikogo w błąd proszę
Nick 2016-11-16 09:04:04
Witam. Czy sytuacja w verte się zmieniła?
Szukają może jakiś przedstawicieli?
Jaro 2016-11-23 07:55:54
Poczekaj do lutego ;)
Zostaw swoją opinię o Verte Corporation Sp. z o.o. - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verte Corporation Sp. z o.o.