Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Transcom WorldWide CMS Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Transcom WorldWide CMS Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaseta - 2013-05-24 10:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak też dostałam sms o takiej treści zadzwoniłam tam a oni mówia ze to dotyczy mojego męża a przesłali wiadomość na mojego e-meila i na mój nr telefonu nie wiem o co chodzi
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-05-24 16:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A może Pani coś napisać więcej? ja zarobki,umowa o pracę czy zlecenie?pozdrawiam gorąco
zdjecie uzytkownika
tc - 2013-05-29 01:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyczuwam nutke zalu w twojej wypowiedzi.. widocznie nie byłes/as a tak dobra/y żeby dostac premie, ja pracuje tam 3 miesiace po niecałym 1,5 miesiaca dostałam umowe o prace nowe szkolenia i co niespodzianka podwyzke z mozliwoscia dorobienia sobie nadgodzinami które szybko mijały ze wzgledu na zajebista atmosfere która tam panuje.. widocznie to nie praca dla ciebie skoro sie tak wypowiadasz... wszystko zalezy od tego jakie masz podejscie i to jaki masz kontakt z innymi pracownikami.. szczerze polecam..praca ciezka czasami lecz jak sie trafi na niektórych specyficznych klientów to kupa smiechu i tyle.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 19:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze ktoś cos więcej odnosnie tych szkoleń w Transcom WorldWide CMS? Sa pełnopłatne, zdarzają sie wyjazdowe?
zdjecie uzytkownika
sbendnd - 2013-07-24 22:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W T osobom, które tam awansowały wydaje się że są nie wiadomo kim..a awansują tam nie najbardziej kompetentne, doświadczone osoby tylko te, które mają pozytywne relacje z przełożonymi. Nie zatrudniajcie się w tej firmie, jeśli nie chcecie żeby żeby Wasz iloraz IQ stanowczo się obniżył (spadł do poziomu sv). Firma na pewno nie promuje kreatywności, samodzielności. Najlepiej jeśli ślepo wypełniasz polecenia bezrefleksyjnych, nie umiejących rozwiązywać problemów przełożonych. Szkoda nerwów. Najgorsza z wrocławskich firm windykacyjnych
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-12-19 10:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jakim cudem ta firma dalej ma w nazwie Transcom, przepaść pomiędzy dwoma pozostałymi oddziałami jest ogromna, no ale nie bez powodu na ich oficjalnej stronie na fb nie ma wzmianki o oddziale we Wroc .Tak jak wyżej jest napisane na awans lub podwyżkę możesz liczyć tylko jeśli się trzymasz z przełożonymi i donosisz na pozostałych współpracowników więc doświadczenie czy kompetencje nie są potrzebne.Pozostało tylko trzymać kciuki że wierzyciele się na nich wypną a konkurencja dobije, bo nie powinno być miejsca na polskim rynku dla takich firm.
zdjecie uzytkownika
cezary - 2014-02-04 18:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rzetelni nie dotrzymuj słowa podczas kontaktu teleficznego obiecują że od zadzwonią w ciągu paru nastu lub o omówionej godzinie. Niestety to się nie sprawdza. Mam samochód zajerestrowany na pół wpół właścicielkę i nie mogę podejmować żadnej decyzji rekomsaty jeśli nie ma przy telefonie nie ma dwonącym do biura dwóch właścicieli. Konsultancji przyjmując zgłoszenia reklamacyjne lub inne nie wiedzą kto może zgłaszać są nie wyszkoleni i nie raz podejmują decyzje błędne lub nie właściwe sprzeczne z prawem dla korzyści finansowej dla siebie i firmy w której są zatrudnieni( to jest tylko moja prywatna sugesja
zdjecie uzytkownika
cezary - 2014-02-04 19:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy się tłumaczą ,że nie ma kierownika, opiekuna i nie przyjmują skarji na siebie i nie chca przełańczać do innych konstatów (zielonego pojęcia) gdy ktoś usłszy o skarki reklamacyjnej to udaje a pożnie rozłącza się . Może wszyscy się obawiają o dobre imię, prace. Szanuje żetelność i ucziwość ani nie naciąganie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
cezar - 2014-02-04 19:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy się tłumaczą ,że nie ma kierownika, opiekuna i nie przyjmują skarji na siebie i nie chca przełańczać do innych konstatów (zielonego pojęcia) gdy ktoś usłszy o skarki reklamacyjnej to udaje a pożnie rozłącza się . Może wszyscy się obawiają o dobre imię, prace. Szanuje żetelność i ucziwość ani nie naciąganie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ile placa na start - 2014-03-17 21:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, ile firma płaci na starcie doświadczonemu negocjatorowi?? Doświadczenie ok 6 lat.Chce przyjśc od konkurencji bo sie bagno zrobiło.
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2014-04-01 11:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A orientujecie się może jakie są warunki na stanowisku "Młodszego Specjalisty ds weryfikowania danych"we Wrocławiu? Bo na razie wiem jedynie, że zarobki są żałosne... A jak wygląda atmosfera i warunku takiej pracy?
Z góry dzięki za opinie
zdjecie uzytkownika
vb - 2014-04-02 14:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś napisać, jakie są zarobki na stanowisku, specjalisty ds sprzedaży kart kredytowych? Ile netto na ręke? Dzięki za szybkie info
zdjecie uzytkownika
Bozi - 2014-04-17 09:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś w ogóle pracuje w Transcomie? Zero opinii, moi państwo proszę o rzetelną opinię, ponieważ mam super ofertę pracy, ale nie chcę wpakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oby moje przypuszczenia były niesłuszne.
zdjecie uzytkownika
niezadłużona - 2014-04-29 10:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdzajcie adresy pod które wysyłacie listy. za chwilę wrzucam do skrzynki jako zwrot list przez was wysłany do : Czesław Zehmer- Poznań. Nie znam człowieka. Nigdy tu nie mieszkał. Listonosz twierdzi, że musi wrzucać listy pod adres napisany na kopercie. A ja mam co jakiś czas kłopot, bo poprzednio na nazwisko tego faceta przychodziły listy z banków.
na kopercie widnieje wasza firma z Wrocławia- ul Grabiszyńska.
zdjecie uzytkownika
Zadra - 2014-05-22 07:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Banda działająca w układzie poza prawnym nękająca ludzi za rzekome długi wyłudzone przez PKT lub inne podłe firmeczki typu Plej ,które naciągając ludzi sprzedają fikcyjny dług pochodzący w wyniku przestępstwa firmie ,która z prawem ma tyle wspólnego co dziwka z cnotą amen kropka tylko w tym porąbanym kraju jest możliwe tak bezkarne nękanie .
zdjecie uzytkownika
Polac - 2014-06-03 08:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie potrafią tak ładnie ominąć wszystkie kruczki prawne, że wygląda to na normalną i zdrową działalność. Nie wiem czy udałoby się udowodnić, że jest to poza prawem.
zdjecie uzytkownika
oscar - 2014-07-31 16:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadra - 2014-05-22 07:39:32]:
niniejszy post użytkownika 'Zadra' tj. "Banda działająca w układzie poza prawnym nękająca ludzi za rzekome długi .....itd" zasługuje na wszczęcie postępowania sądowego wobec osoby, która napisała niniejszą treść z konkretnego adresu IP. Są to zarzuty a wręcz oskarżenia kierowane pod adresem przedsiębiorcy. Wyjątek jeżeli faktycznie ta firma tak funkcjonuje. Nie mniej jednak wymaga to wyjaśnienia. Postaram się zgłosić tą sprawę dalej.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-08-20 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak. Jeśli jesteś naprawdę zdolny i mądry nie dostaniesz tam pracy bo : Po pierwsze szukają naiwniaków za sześć złotych na godzinę, po drugie za roznoszenie ulotek płacą więcej, po trzecie może komputery działają ale sprzęd słuchawkowy wykracza poza jakikolwiek poziom, po czwarte zapomnij o jakiś obiecanych premiach, po piąte czytaj umowę bo będziesz chciał się zwolnić to Ci powiedzą że coś zapłacić musisz, po szóste chusteczki, wulgaryzmy, śniadanie leżące wszędzie to nie miła sprawa, po siódme jak się nie podoba to wypad, po ósme przełożony ma zawsze racje
zdjecie uzytkownika
Kas - 2014-08-21 19:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy opinie z 20 sierpnia 2014 dotycza firmy CreditExpress, Grabiszynska Wrocław?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-08-22 01:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Polac - 2014-08-22 01:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marcin Zabawne, ale obawiam się, że Twoja nieco głupkowata wypowiedź ma w sobie sporo racji ! Niby firma funkcjonuje od 2003 roku i tak naprawdę przez te ponad 10 lat powinni zdobyć nieco doświadczenia, ogłady i umiejętności sprzedażowych, prowadzenia działalności itp. A tutaj wiele wskazuje na to, że tak nie jest.
zdjecie uzytkownika
Turlas - 2014-12-16 09:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli firma dalej ma takie niebanalne podejście do pracowników jak napisał Marcin to już współczuję tym, którzy jednak podejmą z nimi pracę. Chyba, że coś od tamtego czasu się zmieniło na lepsze, bo trzeba przyznać, że możliwości firma ma naprawdę niezłe, szkoda tylko, że pieniądze takie śmieszne jak na taki zakres obowiązków.
zdjecie uzytkownika
pieniazki - 2015-01-15 13:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra to jakies sa te pieniadze oferowane za prace w transcom bo przyznam ze najwazniejszym i najbardziej istotnym fakttem w pracy sa pieniadze ktore sa oferowane. prosilbym o biezaca informacje na ten temat bo wtedy moze mi to bardzo pomoc w wybraniu najlepszego pracodawcy. pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-18 19:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda, że ta forma zajmuje się konkretnie pozycjonowaniem? Bo mam nadzieje, ze mozna u nich na prace programisty się załapać, no nie? czekam na wszelkie informacje od was odnośnie zaorbków, bo tak zr 2 tys na ręke to to jest moje minimum jeśli chodzi o pozycjonowanie treści na stronach, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-12 21:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Kolasz - 2015-04-12 21:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skąd biorą oni w ogóle pracowników. Ja wyszedłem w połowie rozmowy kwalifikacyjnej. Odrazu po tym jak dowiedziałem się jakie są warunki finansowe.
zdjecie uzytkownika
próbniak - 2015-04-27 04:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kolasz - 2015-04-12 21:22:54]:
widocznie nie wszystkim te warunki finansowe aż w takim stopniu ludziom przeszkadzają. Transcom nie płaci wiele , ale spokojnie samemu można się utrzymać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transcom WorldWide CMS Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Transcom WorldWide CMS Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert