brak logo

Constans Grupa Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Constans Grupa Sp. z o.o.

???? 2012-09-18 16:30
Wchodzę tu co jakiś czas i zastanawia mnie dlaczego negatywne opinie o tej firmie są usuwane? Wielka prośba do administratora by tego nie robił bo w ten sposób przyczynia się do tego, że wielu ludzi marnuje czas na wysyłanie cv, rozmowy kwalifikacyjne lub co jeszcze gorsze kilkumiesięczną pracę w tej firmie.
4
windows 2013-12-28 14:17
W trakcie pracy w tej firmie przeważnie było śmiesznie lub straszno. Rzadko natomiast było normalnie.
3
Kam 2014-07-30 17:37
W trakcie kilkumiesięcznej pracy w tej firmie odeszła lub planuje odejść ponad połowa personelu. Atmosfera jest kiepska. Zdecydowanie odradzam.
3
Smekti 2014-08-10 22:00
Mobbing Mobbing i jeszcze raz Mobbing + chamstwo i głupota. Zarobki jak na produkcji lub straganie na targowisku z którego wywodzi się właściciel.
1
Smekti 2014-08-11 16:46
@wolak zgadzam się całkowicie, że jedyna rzecz dla której jest sens zatrudniać się Constans Grupa to możliwość zdobycia doświadczenia - głównie przez osoby o niewielkim stażu lub dopiero co kończące studia. Z całą stanowczością odradzam nawiązywanie współpracy z tą firmą osobom, które mają już jakieś doświadczenie lub też pracują już w firmach o podobnym profilu działalności i skuszeni ładnym biurowcem uznają, że podjęcie pracy w CG to dla nich szansa na rozwój. Uczulam też osoby, które jednak zdecydują się na przygodę z tą firmą by od początku pilnowały ustaleń co do warunków pracy, wynagrodzenia oraz by uważały co podpisują, gdyż niestety jest to firma w której pozwolenie sobie na zbyt duże zaufanie kończy się źle. Moim zdaniem polityka kadrowa tego małego przedsiębiorstwa może się zmienić jeśli firma ta poniosłaby jakąś dotkliwą stratę w skutek utraty wartościowego członka zespołu, gdyż niestety pojęcie utraconych korzyści jest dla prezesa tej spółki, który zaczynał jak typowy biznesmen czasów transformacji, zbyt abstrakcyjne.
1
Nat 2016-02-04 10:18
Byłam tam na rozmowie w listopadzie 2015. Szczerze -firma bardzo mało sympatyczna, brak jakichkolwiek możliwości na rozwój, jak zapytałam czym firma się zajmuje nie dostałam żadnej odpowiedzi , radze unikac tego miejsca! ludzie tam pracujacy wygladali na przerazonych
Nat 2016-02-04 10:18
Byłam tam na rozmowie w listopadzie 2015. Szczerze -firma bardzo mało sympatyczna, brak jakichkolwiek możliwości na rozwój, jak zapytałam czym firma się zajmuje nie dostałam żadnej odpowiedzi , radze unikac tego miejsca! ludzie tam pracujacy wygladali na przerazonych
bośD 2016-03-17 10:47
Również odradzam ta firme, jeden wielki bałagan w papierach i niemili ludzi-brak szans na zdobycie doświadczenia
1
Joooa 2016-07-07 15:10
Tam nie da się zdobyć doświadczenia, można jedynie zwariować i mieć uraz do końca życia
1
Joooa 2016-07-07 15:10
Tam nie da się zdobyć doświadczenia, można jedynie zwariować i mieć uraz do końca życia
3
mjk 2016-07-08 22:56
Ostatnio pokazało się ogłoszenie @marek chociażby na przedstawicieli handlowych. Są elastyczne godziny pracy i można liczyć nie tylko na podstawy, ale i premie.
Patrycja 2017-08-05 13:32
Czy obecnie prowadzony jest proces rekrutacji w Constans Grupa Sp. z o.o.? Jak on wygląda? Dla osób zainteresowanych potencjalnymi ofertami pracy informacje o przeprowadzanym procesie rekrutacyjnym pozwolą na lepsze przygotowanie się do rozmowy.
Zostaw swoją opinię o Constans Grupa Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Constans Grupa Sp. z o.o.