brak logo

KIDDE Polska Spółka z o.o.

Ropczyce

Opinie o KIDDE Polska Spółka z o.o.

dramat 2010-09-06 19:35:01
dramat
3
lol 2012-09-13 21:42:51
witam.
czy ktoś wie jak pracuje się w firmie Kidde? jakieś opinie od pracowników?
1
rumuniak 2013-06-06 21:56:18
ten zakład to pomyłka kurz,smród,pył,hałas i [usunięte przez moderatora]
zarobki na produkcji 1400 z tym że teraz o umowie o prace
można zapomnieć, szczyt to staż, umowa zlecenie na max2 miesiące
i ściema o zwykłej umowie,
potem przyjeżdża nowy tir [usunięte przez moderatora] i w koło macieju,
więcej kierowników jak pracowników,praca w szkodliwych warunkach,
za to parę osób raz w miesiącu dostaje cukierki
od dyrektora tak że polecam.....jeśli masz 16 lat
i niema jeszcze borówek w lesie
1
czeska 2013-06-07 23:03:32
też tam pracowałam chwile, całe to "kierownictwo" to rodziny mistrzów i
pociotki towarzystwa z biura, zakład jedzie na łebkach z workserwisu
tania siła robocza do zadań specjalnych, taka polityka firmy
i nie dajcie się nabrać na teksty typu "będziecie oceniani, warto się starać" "najlepsi zostaną"itp.
paskudna firma jak się niema kompletnie nic na oku można
miesiąc przepracować za tego tysiaka tylko sobie nadziei
nie robić i ogólnie olewać to co mówią
elvis 2013-09-14 18:32:02
[usunięte przez moderatora],umowy śmieciowe kasa śmieszna syf na maksa
rotacja ludźmi jak w burdelu,w sumie to by się zgadzało..
niekompetentne chamskie kierownictwo -nie polecam
xd 2013-09-14 19:23:28
haha coś w tym jest - potwierdzam
ja 2014-04-29 22:35:43
kazdy to tylko umie narzekac... a mi sie podoba tam pracowac. jedz za granice to zobaczysz jak wyglada tam praca....jak wrocisz to bedziesz chwalil, ze pracujesz w Polsce i u takiego pracodawcy. Wszyscy tylko potrafia krytykowac, ale dla firmy cos zrobic to zawsze na nie.... jak nas wysla do Chin, to kazdy bedzie wspominal, ze w sumie to zle nie bylo. Proponuje, wziac sie do roboty z taka sila jak sie narzeka. czuwaj!
leliwa 2014-05-14 08:10:56
pracowałem 6 lat temu i widze że rodzinki i kolesie dalej u koryta czyli nic nowego pozdrowienia dla tych co wytrzymali od (usunięte przez administratora)
sitodrudrukarz 2015-01-15 15:58:32
pozdrawiam chlopakow z sitodruku i malarni. trzymajcie sie rowno bo na starosc przy wyproznieniu bedziecie musieli sie trawy trzymac hehehe MISZCZOWIE RZADZOM
4
xxx 2015-01-21 21:26:35
Mnie osobiście przeraża fakt ze ludźmi w tak Światowej firmie rządzą osoby w ogóle do tego nie przygotowane pod każdym względem zarówno merytorycznym jak
i praktycznym(pociotki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praktycznie bez wykształcenia,mowa tutaj o tych pseudo mistrzach, często nie wiedzących jak niektóre sprawy i problemy rozwiązać(tylko tzw.Spychologia tj."najlepiej zwalić na drugiego byle na mnie nie poszło").Niektórzy są po podstawówce,w najlepszym razie mają zawodówe,no może jeden ma maturę.To się nazywa wykwalifikowana Kadra zarządzająca??Śmieszne!!!Gdzie prestiż na tej firmie?Takich matołów to do łopaty trzeba by dać, a nie na takie stanowiska.Do tego jeszcze dodatek mistrzowski,pytam za co?za brak kompetencji i profesjonalizmu w działaniu?Ponadto proponuję również "wysłać" ich na kurs języka angielskiego, bo jak znowu będziemy mieli gości z zagranicy to zaś będzie bełkot i przewalanie oczami-to jest wstyd!!!.Ogólnie myślę ze Zarząd musi coś z tym zrobić i mam cicha nadzieje ze ktoś z osób Decydujących przeczyta ten mój apel o działanie dla dobra tej firmy,bo na chwilę obecną kierujemy się ku destrukcji,a nie sukcesowi.Pozdrawiam
9
greetings from UK 2015-01-23 20:21:40
sprawdzcie sobie rowniez utc ccs praca opinie bo teraz kidde zmienilo nazwe na utc zeby uniknac placenia podatkow tak to robia amerykanskie korparcyje w PL. MISTRZOWIE ZROBCIE MATURY!!! I nauczcie sie poprawnej wymowy chociazby zwrotu good morning bo wstyd i zenada
4
Fyou 2015-02-10 15:59:10
panie janie pisze pan o nowoczesnych urzadzeniach, tak na prawde to gasnice ktore tam sa produkowane to niemieckie patenty bo wczesniej ten zaklad nazywal sie GLoria i byl w niemczech pozniej niemcy przeniesli to do polski i amerykanie to kupili i zmienili nazwe na kidde a teraz na utc. Nowoczesne urzadzenia to zwykle kpiny te same typy gasnic od 20 lat i to ma byc nowoczesnosc? ODRADZAM TAM PRACOWAC syf, kurz, brud itp
3
Niezły syf 2015-04-03 02:53:34
To widzę, że niezły syf. Jak z BHP w firmie? Mam na myśli pracę na hali, bo podobno straszny syf tam panuje? Dają jakieś maski? Jak z traktowaniem pracowników? Proszę o szczere opinie bez koloryzowania, typu nasza firma jest najlepsza :D. Z góry dzięki za info.
kidde fstręt 2015-07-13 00:31:44
dostałem zlecenie od tej ...firmy dla mnie to jest wszystkim co mozna osiągnąć
... w chamstwie absurdzie i niekompetencji... słowa Sokratesa "wiem, że nic nie wiem" nabierają mocy ci ludzie nawet tego nie wiedzą:) pada pytanie z ust "fachowca" z jaką częstotliwościa pracuje "różnicówka" bo my stosujemy 20mA !!! to nawet nie podstawówka p. Wojtek F.
1
PrezydentUTC 2015-07-16 21:25:13
Proszę brać pod uwagę, że UTC w Ropczycach ma dwie gałęzie produkcji - Elektronikę i Gaśnice. Na elektronice nie panuje "syf, kurz, brud itp" ani nikt nie pyta "z jaką częstotliwościa pracuje różnicówka". Proszę nie szerzyć takich bzdur na temat tej firmy.
12
gle 2015-09-25 22:11:52
Z kierownictwem faktycznie może być problem, bo będąc na rozmowie sami obiecali dać informację zwrotną obojętnie jaka to miałaby być informacja, a tu nic. Przykre że nie potrafią nawet napisać informacji z podziękowaniem za przybycie na rozmowę. Widocznie mają problem z szanowaniem innych osób. Jedyne to życzyć żeby ich tak szanowali jak oni szanują innych.
MojeCzarneBMW 2015-10-12 18:24:38
Tak, dlatego trenera gdzieś wcieło podobno ...
5
turbin 2015-12-07 18:41:53
zarobki 1500 na reke kiepska atmosfera tyrka na 3 zmiany za smieszne pieniadze lepiej isc gdziekolwiek indziej
Makusia 2015-12-13 20:09:56
Sokowierek na rękę. Najniższa krajowa na rekę to jakieś 1300.
gość 2015-12-28 21:31:58
nadgodziny na umowie zlecenie nie są płacone nic wiecej od innych godzin
hahaha 2016-01-18 19:28:48
umowy sa korzystne? na opiniach utc manufacturing czyli nowego kidde ktos wlasnie napisal ze ludzie wiecej daja Owsiakowi do puszek
1
fajkuj 2016-02-08 14:06:37
ty jestes tak glupi ze wierzysz w to co piszesz czy z ludzi chcesz sobie jaja porobic?
Bol glowy 2016-04-15 09:25:30
Jestes zalosny. Idz i proponuj 3 tys hahaha nawet brutto tyle nie dostaniesz, chyba ze bedziesz dymal po 16 h dziennie. Oczywiście mowie o pracy na produkcji bo w biurze jak znasz odpowiednie osoby to zarobisz i 5 tysi bez doswiadzcenia. Takze nie pajacuj. Jedyne na co mozna liczyc w tej firmie to na temperatury w granicach 40 stopni latem i ciagle slowa krytyki. A zarobki nie wiele wyzsze od najniżsZej krajowej. To sa realia a te 3 tys brutto netto nie wazne to możesz sobie dlugo pomarzyć
prr 2016-05-14 19:44:12
nawet wentylatory nam zabrali a pseduo mistrzowie siedza w sali klimatyzowanej a my na spawalni szkoda gadac
parowka 2016-07-09 18:11:12
to byl zwykly wentylator a nie klimatyzator, nie wiem czemu wzieli chyba nie byl zgodny z standardami 5S czy tam 6S czytaj (ASS albo SHTIT)
Biuro Handlove 2016-07-11 17:30:23
nie warto
ryś 2016-07-15 12:33:36
a możesz jakoś konkretniej i rzetelniej rozwinąć swoją wypowiedź? wiele osób uważa że w Ropczycach można jednak karierę zrobić, tylko trzeba trochę checi i zaangażowania, szczególnie jeśli jesteś inżynierem w doświadczeniem to rozwiniesz tu skrzydła
ZAKOSZMENNY 2016-11-25 13:51:55
tutaj nie warto robic kariery lepiej isc do makdonalda. w tej firmie cie wykoncza nerwowo to lepiej w EMCE hamburgery smazyc. REMEMBER: HAMBURGEREM SE POJESZ A GASNICOM NIE!
Zostaw swoją opinię o KIDDE Polska Spółka z o.o. - Ropczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KIDDE Polska Spółka z o.o.