brak logo

Mega-Lex Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Mega-Lex Sp. z o.o.

bubu 2012-07-15 13:43:48
Możesz się niemile zaskoczyć. Szefowa ma problemy z samą sobą i [usunięte przez admina]. Niby miła na pierwszy rzut oka ale wystarczy trochę popracować. Zarobki baardzo niskie.
4
owca 2015-01-15 10:02:11
Niskie zarobki, przynajmniej takie były w zeszłym roku, może coś się zmieniło. Szefowa na początku jest bardzo miła, ale potem widać, że ma problemy z sobą, Ponadto reprezentuje styl człowieka, potrzebującego kozła ofiarnego. Współpracownicy byli bardzo fajni, ale ciągle się zmieniali.
1
silna 2015-02-13 14:58:44
Dziwne te powyższe opinie. Ja tam pracowałam przez dłuższy czas i bardzo mi się podobało. Wiadomo że mało płacą ludziom z małym doświadczeniem ale za to dużo się nauczyłam. Na początku myślałam że spoko będzie, a potem zobaczyłam jak mało na studiach uczą, a tam to uczyłam się jak w pigułce, bardzo intensywnie z masą praktyki i dużo tłumaczenia przez główną księgową i inne dziewczyny. Szefowa jest specyficzna ale bardzo rodzinna i się przejmuje ludźmi. Gdyby nie powody osobiste to chciałabym tam dłużej pracować. No i inne dziewczyny są bardzo miłe.
3
malami 2015-02-27 18:06:30
a ja idę tam na rozmowę, mogę wiedzieć ile tam płacą orientacyjnie?
1
matty 2015-03-17 09:05:44
Co do szefowej to zdecydowanie uważam, że jest bardzo specyficzna, z czasem wychodzi jej charakter. Główna księgowa prawda początkowo pomaga. Strasznie duża rotacja pracowników, która mówi sama za siebie, że coś tam jest nie tak, płaca bardzo niska (pokrywa koszty dojazdu do pracy). Praca ok na 2-3 miesiące, gdy nie ma się żadnego doświadczenia, atmosfera między pracownikami zależy kto tam teraz jest, ale reszta to tragedia - zimno w biurze, brak podstawowych akcesoriów do pracy (ołówek itd.)
migotka 2015-05-08 13:46:54
Dziewczyny napiszcie coś o zarobkach, idę na rozmowę niedługo.
Betti 2015-05-20 21:04:53
Na początku zarobki są niskie, ale przychodząc na praktyki i nie ma się żadnego doświadczenia w księgowości trudno liczyć na kokosy.Ważna jest wiedza zdobyta w tym czasie, praktyka dała mi więcej niż teoria na studiach.Ja po praktyce pracowałam dalej z zarobków byłam zadowolona nie zauważyłam żeby brakowało materiałów biurowych,
1
Była pracownica 2015-06-24 11:14:22
Szefowa jest naprawde miła i rodzinna, dopóki wszystko jest po jej myśli. Zarobki niskie, studentki mają szanse tak długo pracować, dopóki nie zaczną oczekiwać zarobków ok. 1200 zł. Potem są już za drogie i trzeba się pożegnać.
1
Uczulona 2015-08-03 15:44:12
Po biurze chodzi wielki rudy kot!
fakturka 2015-08-05 21:40:48
Szefowa jest miła tylko do czasu, do kiedy np. nie pojawiają się problemy zdrowotne. Główna księgowa udaje miłą, a wszystko donosi szefowej. Oprócz tego nic nie tłumaczy, wszystko zgania na inne dziewczyny, zawsze obmywa się ze swojego błędu. Inne osoby (kiedy tam pracowałam) były bardzo sympatyczne i przyjaźnie nastawione do siebie.
1
lala 2016-02-04 08:50:42
Bardzo fajna atmosfera. Mega dużo się nauczyłam. Dostawałam nawet dodatkowe materiały szkoleniowe i miałam dostęp do gigantycznej bazy danych Wolters Kluwer. Szkoda, że nie mogłam tam zostać bo musiałam wyjechać. Zdecydowanie polecam :)
2
kropelka 2016-02-04 16:42:31
INFO DLA WSZYSTKICH: Nie przejmowałam się tymi przesadzonymi opiniami i poszłam na rozmowę kwalifikacyjną. Kompletnie nie żałuję bo pracę dostałam, ekspresowo mnie przeszkolili (bo okazało się że slabo było z moją wiedzą) i po trzech miesiącach dostałam super podwyżkę na moich warunkach i jestem bardzo zadowolona z wszystkiego. Bardzo fajny zespół. Mamy często mini szkolenia i dodatkowe kursy. Dobiło i rozśmieszyło mnie jak przeczytałam, że niby jest tam zimno czy brakuje materiałów biurowych, bo biuro jest fajne i milutkie i zawsze mam wszystko czego potrzebuje (nawet ciacha od czasu do czasu). Bardzo polecam.
1
była 2016-02-04 18:33:47
@ Zgadzam się! Bardzo fajne miejsce do pracy :) Kiedyś tam pracowałam i było super. Aż żal mi było, że musiałam się przeprowadzać do innego miasta :( Niedawno przy okazji odwiedziłam biuro żeby zobaczyć co u nich i odwiedzić Szefową bo jest bardzo fajną kobietą, która jak to szef, nie lubi gdy pracownik oszukuje lub się leni (co wydaje mi się że działo się w przypadku powyższych opinii). Za to jesli masz otwarty umysł i chcesz sie ciągle rozwijać w zawodzie to miejsce dla ciebie! Fajne biuro, miły zespół, masa najróżniejszych materiałów do nauki, a jak się wykażesz to i zarobki szybko urosną (jeśli zaczynała u nas dziewczyna która nic nie wiedziała to miała wiadomo trochę niższe zarobki ale po ze trzch miesiacach jesli robiła postępy to dostawała fajne podwyżki) i jeszcze szkolenia dostaniesz. Nie widziałam też nigdy niezadowolonego klienta czy ludzi z kontroli bo do wszystkiego zawsze podchodziliśmy bardzo rzetelnie. No i główna księgowa jest jak wielki Google księgowy :) Mam nadzieję ze będzie to wam pomocne. Polecam!
1
pysia 2016-02-04 22:18:00
z zainteresowaniem przeczytałam opinie tu zamieszczone. Dziwię się tym negatywnym, bo od razu wiadomo, że napisały to dziewczyny słabe lub sorry - leniwe. Mnie pracowało się tam bardzo dobrze. Nauczyłam się bardzo dużo w dobrej atmosferze. Wszyscy mobilizowali mnie do wysiłku abym się jak najwięcej uczyła i jeszcze lepiej pracowała. To był dobry czas, bo dzięki tej pracy mam dzisiaj dobrą pracę w moim rodzinnym mieście. Szkoda, że musiałam wrócić do domu bo chętnie bym tam została.
Pracownik 2016-05-17 15:53:18
Również wiele się nauczyłam i byłam bardzo zadowolona z pracy tam. Atmosfera jest miła, ludzie otwarci, główna księgowa bardzo pomocna. Polecam :)
1
e 2016-06-23 19:06:30
no właśnie z tego co wiem to nawet ostatnio, no z rok temu, była rekrutacja na księgową - o tej nowej już mówisz?
Zostaw swoją opinię o Mega-Lex Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega-Lex Sp. z o.o.