brak logo

JobSupply Polska Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o JobSupply Polska Sp. z o.o.

Jobsupply Polska 2015-02-16 13:49:34
W Hobro w firmie DS pracuje duza grupa Polakow, nie mielismy informacji od nikogo z pracujacych o mobbingu na terenie zakladu. Mamy kandytatow, ktorzy dzwonia do nas informujac, ze kolega pracuje w Hobro, jest zadowolony z warunkow pracy i ze on tez chcialby podjac tam prace. Musielismy stworzyc liste oczekujacych na wolne miejsce.
Poruszony przez pana problem mobbingu zostanie przez firme zbadany w najblizszym czasie.
Jako profesjonalna firma tego problemy typu z traktujemy bardzo powaznie.
dok 2015-02-16 13:52:31
jimmy 2015-05-20 20:05:27
Do spawacz..
Człowieku Ty masz dziedzicznie syf zamiast mózgu..!!
Wiesz dlaczego przez pierwszy miesiąc masz zaliczki? Ano dlatego, że gdyby nie to Urząd podatkowy w Danii zabrałbym Ci 60% dochodu, bo nie masz CPR..
Zawsze możesz powiedzieć, że i tak chcesz te 40% i oni Ci je dadzą, Twoja strata to będzie tylko..
Żadnych kaucji nie ma.. Nie wiem skąd to wytrzasnąłeś..

Także podsumowując, zacznij srać zamiast sikać, bo skończysz marnie, mówiąc rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia !!
Daniel34 2015-06-07 14:09:08
na taka lyzke potrzeba gdzies 60 minut , wiem z doswiadczenia a i z doswiadczenia wiem ze dawaja 90 minut w innych zakladach. najepsze sa krokodyle w sumie im wieksza lyzka tym lepiej.
spawacz 2015-06-20 21:26:50
Widzę że potwierdza się moje zdanie dalej,też pojechałem na te łyżki do koparek do Danii spawać i za bardzo konkretnie napisałem im,i wykasowali moje wcześniejsze posty,ale to nic oliwa sprawiedliwa.Ja też nie polecam tej firmy i ostrzegam każdego kto pojedzie na te koparki spawać.
senah 2015-08-27 19:26:36
Witam czy pracuje/pracował ktoś jako pracownik budowlany-monter izolacji termicznej w okolicach Haderslev?
Monney 2015-09-01 10:03:04
Witam dołańczam się do pytania senah ,bo też mam tam zamiar jechać ,ale czytając opinię trochę się obawiam. Pozdrawiam
pawel 2015-09-19 19:36:57
Z rozmow z kolegami wynika ze firma oolnie nigdy nie zrobila nikogo w "konia".Ja pracuje drugi tydz bez CPRu,wiec zobaczymy jak bedzie z wyplata.podobno trzeba pilnowac godzian ale chyba tak jest wszedzie.
Jarek 2015-09-25 20:22:29
Witam mam zamiar jechac do DS do hobro skladanie i spawanie belek napiszcie jak tam teraz ds z robota stoi, nie chce zeby sciagneli mnie na tydzien i podziekowali wiem ze potrafia tak zrobic, wogole ile z tych 153 dkk zostaje na czysto do kieszeni po odliczeniu mieszkanie tego cateringu co woza do roboty it'd pozdrawiam spawaczy z hobro
4
ola 2015-09-29 21:20:22
Witam , czy byla jakas pani pakowac ryby w Esbjergu ? Prosze o opinie
10
aaa 2015-10-02 14:04:43
Praca w fabryce cegieł - sprzątanie terenu fabryki i maszyn produkcyjnych.Wie ktos cos o tej pracy?Miejsce pracy: Stenstrup, Dania
Aga 2015-10-04 05:35:02
Ja tez chciałabym coś wiedziec o tej pracy. dostała Pani juz jakąs odpowiedź? Aga
hanna rychter 2015-11-30 06:01:44
dzieki JobSupply pracowalam w firmie NORLAX i bylam bardzo zadowolona agencja we wszystkim pomaga pracownikom !!!!! bardzo chetnie bym wrocila do pracy
kris 2015-12-13 13:05:02
witam mam do nich oferte pracy do kopenhagi na wykonczeniowke do hoteli mial moze z was jeszcze od nich taka oferte ?
kazik 2015-12-13 23:50:01
witam ja mam oferta jako płytkarz
kris 2015-12-16 21:22:38
i jak płytkaarz wybierasz sie do kopenhagi? bo ja sie powaznie zastanawia w sumie o jobsupply nie ma negatywnych opinii ale o bluecollar czyli firmie dla której mamy pracować w Danii nie jest juz tak kolorowo.
willi 2015-12-17 19:48:06
mój mąż ma też tam od nich oferte pracy.
1
Andrew 2015-12-19 22:23:45
Nie polecam firmy :P
Z dwóch prostych przczyn polacy u władz i ich dupowłazy kretyni :D w firmie....
I nie stabilnosc pracy ... krótkie kontrakty z ktorych nie wywiazuje sie firma masz na 3 miechy a mozesz popracowac 2 tygodnie i wrocisz do domu ....
w pierwszy tydzien tyle oplat ci porobia ze nic nie zarobisz :D
Traktuja nas jak roboli .... jak sie przyczepia do kogos to na bogato :D
9
skuter 2016-01-05 18:32:17
Witam chciałbym wszystkich przestrzec przed praca w Dani dystrybucja prasy wyjazdy przez Jobsuply ze szczecina nie dostaniecie żadnych pieniedzy jakie oferuja w polsce 119koron papiery które podpiszecie w polsce to lipa na miejscu zakwateruja was na melinie bedziecie pracowac w nocy start o 2:30 nie bedziecie znac terenu istny koszmar huraganowe wiatry i deszcze oraz mróz dochodzi teraz bedziecie zyc na głodowych zaliczkach 1000 koron na tydzień a jek sie nie upomnicie o nastepna zaliczke kilka ktotnie to zapomnijcie ze dostaniecie zeby dostac kolej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duńczyka mósicie postawić pod ścianą że jak nie bedzie kasy to nie ma pracy po tygodniu jak jestescie inteligentni to skapniecie sie ze pracujecie na czarno i wydobedziecie informacje że oni nie płaca na godzine 119koron tylko jedna korone za gazeta dostaniecie 130 gazet do rozwózki to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 130 koron no i adresów bedziecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie ztymi gazetami na skuterku kilka godzin wiec sie gróbo zastanówcie my im zakładamy sprawe cywilno prawna
2
Lenny 2016-01-06 10:00:00
Ta Firma to porażka to smutne że takie wrzody działają na rynku pracy powinni się w końcu zabrać za te mafie gospodarcze
3
Pyra 2016-01-06 10:32:18
znowu mieli to ogłoszenie na gazety ciekawe ile popracują tam niech wezmą jeszcze jedną kwestie pod uwagę że do póki nie ma wyrobionej żółtej bądź zielonej karty teraz nie jestem pewien jakiego koloru to jeśli coś się stanie to płacą ze swoich pieniędzy za leczenie bo formalnie nie są ubezpieczeni
1
Hania 2016-01-11 10:11:07
Napisz cos wiecej!
Ontario 2016-01-16 10:14:11
Moja dobra rada dla wszystkich nie wyjeżdżajcie przez tą agencję to Danii lepiej szukajcie innych firm ta firma kusi stawką a tak na prawdę popracujecie 2 tygodnie i zjedziecie do polski bez niczego tam jest za duża rotacja w pracownikach możesz być specjalistą i też polecisz poczytajcie sobie opinie co się wyrabia po prostu w całej Europie jest za bardzo zawszawiony rynek pracy i mają w kim wybierać odradzam połowa tych mądrych opinii o tej agencji została usunięta przez administratora a tam ludzie pisali szczerą prawdę jak jest teraz mają ofertę w HOBRO pakowanie stali na nockę - to Obóz pracy czytaj KOŁCHOZ.
3
Ontario 2016-01-18 16:25:18
Pracowałem przez tą firmę to wiem jak jest to mafia gospodarcza
2
Ola 2016-01-21 00:30:17
Spawa ktoś w Habro ? Jak się tam pracuje ? Warto jechać ? Chłopak dostał stamtąd ofertę..Ile na ręke zostaje ? Z góry dziękuje za opinie !
Work in Denmark 2016-01-21 17:22:53
Przestrzegam przed podjęciem pracy przez JOB Supply w charakterze dystrybutor gazet w godzinach nocnych w NYKOBING wiem bo pracowałem tam nie polecam.
1
Work in Denmark 2016-01-21 17:23:26
Przestrzegam przed podjęciem pracy przez JOB Supply w charakterze dystrybutor gazet w godzinach nocnych w NYKOBING wiem bo pracowałem tam nie polecam.
byly pracownik 2016-01-22 03:39:45
gazety Dania.

ogolnie jak sie dobrze trafi to jest spoko,ale to raczej malo realne.zakwaterowanie nie zadna melina a normalne mieszkanie ale puste.na pralke czekalismy 1.5 miesiaca na internet 2 lub lepiej.ogolnie po dunskiej stronie ciezko liczyc na jakas pomoc bo nie istnieje ten tzw koordynator.blue collar czyli pani Mila czy jak tam ona sie zwie umywa raczki,nic nie wie i nic nie jest w stanie pomoc jak co.przestrzegam przed Larsem bo to zwykla palka i rasista ale jak cos potrzebuje to milutki.w porzadku za to bardzo jest Lis.praca w nykobing tragedia jak i vordinborg to samo.tragedia pod wzgledem trasy bo ilosci nie sa jakies masakryczne.zreszta polacy tam jadacy zawsze dostaja najgorsze trasy wiec nie liczcie na hajlajf.firma w sumie wyplacalna ale o jakies papiery kontrakt zaliczki trzeba sie prosic tygodniami.ogolnie harmider tam panuje niewiedza i mnostwo pomylek a polakow maja za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zdarza sie wstajesz jedziesz na miejsce przyjecia gazet a tam zonk dzis masz wolne ale nikt o tym cie nie poinformowal,a jechales 30 km.albo pojedziesz czekasz 2 h w koncu masz dosc wracasz do chaty a o 8 rano ci dzwonia ze masz jechac rozwiesc swoj dysktrykt.szkoda ze nikt nie mogl poinofmowac wczesniej o poslizgu pary godzin...taki cytuacji jest sporo.za chate sciagaja wiecej niz bylo w umowie przed wyjazdem i wiecej niz to co masz na kontrakcie.wszytskie papiery ktore sie wyplenia po stronie polskiej sa zbedne.na miejscu wszytsko i tak sam musisz pozalatwiac bez zadnej pomocy ze strony PM dostribution APS czy koordynatora bo tego zwyczajnie nie ma.do tego czasem poslizgi z wyplata sie zdarzaly.ogolnie nawet kontaktujac sie w jakiejs sprawie z kopenhaga bo tam jest siedziba to pelna olweka z och strony ,na maila w ogole nie odpowiadaja.podsumowujac job supply jest okej nie mam do nich zastrzezen lecz uciazliwy jest brak koordynatora po tamtej stronie,ale o kase nie ma co sie martwic.
1
maxio 2016-01-22 22:13:50
Praca w Hobro to jest dość specyficzna. Ogólnie nie mozna powiedzieć, że jest to typowa duńska firma.
Bowiem w duńskich firmach jest inaczej niż tam. Duńskie firmy nie sa nastawione tylko na zysk i tylko zysk. Duńskie firmy dbaja o pracownika , sprawy socjalne, nawet o jego sprawy prywatne. A w Hobro liczy się tylko wynik. Jesli nie da się z ciebie już więcej wycisnąc, to wypad.
I drogie panie z JS. Nie mówcie ludziom głupot, że ta firma ceni sobie nowych ludzi, swieżą krew etc. Rektutujecie dla nich bez przerwy od paru lat, bez względu na porę roku, nawet przed Bozym Narodzeniem.
Co to za firma, która przez tyle lat nie zbudowała stałego teamu.
Zdaje mi się, że JS rekrutuje już tylko dla takich firm, gdzie nie chcą pracować nie tylko Duńczycy, ale Bułgarzy , Rumuni, no ale Polak...potrafi. 300 procent normy i do przodu :-)
1
maxio 2016-01-23 08:30:00
Ta firma ma dłuższą historię, niż ktokolwiek z Was mysli
Juz raz zbankrutowała (wszystko było zaplanpowane) zwinęła żagle, a setki pracowników odzyskiwało pieniądze oraz tzw feriepenge (wakacyjne) poprzez ministerstwo w Kopenhadze. Wcześniej nazywali się Job Serwer. Potem Job Supply, a nie wiedzieć czemu firma- matka w Odense nazywa się Blue collar (niebieski kołnież) co w Danii oznacza konkretna grupę pracowniczą a konkretnie prostych roboli. W Polsce mówią , ze jesteś robol, w Danii- blue collar
A poniżej poczytajcie reszte co pisze się na duńskich portalach :

jobsupply prosze o opinie
« dnia: 18 Wrz 2007, 20:51:56 »
witam wszystkich mam propozycje pracy od firmy jobsupply czy ktos juz zetknał sie z ta firma? jakie sa na jej temat opinie?


Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Wrz 2007, 21:10:24 »
Z tego co sie orientuje to wczesniej ta sama firma dzialala pod nazwa Job Server i nie miala dobrej opinii. Glownie z powodu wysokich oplat administracyjnych i mieszkaniowych, nieuzasadnionych potracanych kosztow etc. Generalnie ludzie do dzis maja problemy z odzyskaniem nadplaconego podatku i kasy. Tu jest glowny watek o tej firmie:

http://forum.korba.pl/21729,2805,2798,ftemat.html

Osobiscie odradzam.


Offline yankiel
Początkujący
*
Podziękowania
-Dane: 0
-Otrzymane: 0
Wiadomości: 10
Reputacja: +1/-1

Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź dnia: 01 Mar 2008, 17:43:33 »
Słuchaj mój mąż włąsnie wyjechał za ich pośrednictwem-jest juz tydzień w Danii-i NADAL NIE PRACUJE-WOGÓLE PRACY NIE ZAŁATWILIJAK SIE OKAZAŁAO.............MĄŻ SZUKA NA WŁASNĄ RĘKE---TO DZIADOSTWO (..............).Obecnie nie ma po co tam jechać.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 01 Mar 2008, 18:38:11 wysłana przez Juta »
Zapisane
Offline Manior
Doświadczony
*
Podziękowania
-Dane: 1
-Otrzymane: 17
Wiadomości: 949
Reputacja: +16/-6
Płeć: Mężczyzna

Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Mar 2008, 21:46:13 »
Wpisz do wyszukiwarki nazwę Jobserver, pod którą Jobsupply działał zanim nie narobili długów i nie zwinęli żagli,
pozostawiając rozbitków na pełnym morzu bez szalupy i zapasów żywności.

Albo poczytaj tu:
http://poloniadenmark.info/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=1610.0

Pozdrawiam i moim skromnym zdaniem trzymaj się z daleka od tej firmy.

Zapisane
job
Gość

Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Mar 2008, 22:02:31 »
jezeli nie pracowaliscie przez jobsupply nie nie piscie .i porownanie jobserver do jobsupply male przegiecie poniewaz 1 firma zazadzal holender a teraz jest to firma 100%dunska i placa normalnie .

nie osadzaj po opiniach innych skoro sam tego nie doznales.


jezeli masz propozycje to smialo
Zapisane
Offline willy
Zasłużony
*
Podziękowania
-Dane: 18
-Otrzymane: 79

Wiadomości: 1536
Reputacja: +23/-20
Płeć: Mężczyzna
JMP $E477
Status GG


Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Mar 2008, 22:18:30 »
Szanowny Panie job.
Bardzo łatwo jest zepsuć sobie reputację. Niestety aby ją odbudować trzeba duuużo czasu. Smród jaki pozostawiła firma Jobserver i współpracująca z nią firma Todex na długo pozostanie i tylko opinie zadowolonych pracowników mogą to zmienić.
Tak długo jak się takie nie pojawią ...
Zapisane
"Broń jest narzędziem strachu.
Nie przystoi Mędrcowi."
Offline Manior
Doświadczony
*
Podziękowania
-Dane: 1
-Otrzymane: 17
Wiadomości: 949
Reputacja: +16/-6
Płeć: Mężczyzna

Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Mar 2008, 22:27:18 »
Najłatwiej robić krzyk pod anonimowym jobem !!!

Holender się wykruszył a reszta pozostała. Czyż nie ?
To tylko Holender był za te machlojki odpowiedzialny? Inni mają czyste sumienie?
Byli wykorzystywani, ale już są święci ? A gdzie się podziała forsa ? Kto ją dzielił ? Holender zabrał wszystko? W walizce ?

Jobie, przeczytaj sobie post powyżej od yankiel !!
Jeżeli ktoś tłumaczy - nie wsadzaj ręki do ogniska bo się poparzysz to Ty wsadzisz bo chcesz być pewny,
i mieć prawo napisać - No tak ja też się poparzyłem ?!?!

Jeżeli firma byłaby uczciwa, komu by zależało, żeby psuć opinie takiej firmy?

Zapisane
poloniainfo.dk

Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Mar
z lapanki 2016-01-26 09:05:10
No cóż, nawet biuro w Sz-nie dziala po pare godzin w tygodniu. Dwie pracownice zatrudnione, jak można mniemać, na ćwierć etatu. Poprzednie panie jak np Asia Moroń były za drogie, bo na całym etacie. A na dziś kolejnych chętnych jest na tyle dużo, ze wystarczy otworzyć biuro na perę godzin, by zrobić ,,łapankę''.
byly pracownnik 2016-02-07 16:37:07

gazety Dania.

ogolnie jak sie dobrze trafi to jest spoko,ale to raczej malo realne.zakwaterowanie nie zadna melina a normalne mieszkanie ale puste.na pralke czekalismy 1.5 miesiaca na internet 2 lub lepiej.ogolnie po dunskiej stronie ciezko liczyc na jakas pomoc bo nie istnieje ten tzw koordynator.blue collar czyli pani Mila czy jak tam ona sie zwie umywa raczki,nic nie wie i nic nie jest w stanie pomoc jak co.przestrzegam przed Larsem bo to zwykla palka i rasista ale jak cos potrzebuje to milutki.w porzadku za to bardzo jest Lis.praca w nykobing tragedia jak i vordinborg to samo.tragedia pod wzgledem trasy bo ilosci nie sa jakies masakryczne.zreszta polacy tam jadacy zawsze dostaja najgorsze trasy wiec nie liczcie na hajlajf.firma w sumie wyplacalna ale o jakies papiery,kontrakt,zaliczki trzeba sie prosic tygodniami.ogolnie harmider tam panuje niewiedza i mnostwo pomylek a polakow maja za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zdarza sie wstajesz jedziesz na miejsce przyjecia gazet a tam zonk dzis masz wolne ale nikt o tym cie nie poinformowal,a jechales 30 km.albo pojedziesz czekasz 2 h w koncu masz dosc wracasz do chaty a o 8 rano ci dzwonia ze masz jechac rozwiesc swoj dysktrykt.szkoda ze nikt nie mogl poinformowac wczesniej o poslizgu paru godzin...taki sytuacji jest sporo.za chate sciagaja wiecej niz bylo w umowie przed wyjazdem i wiecej niz to co masz na kontrakcie.wszystkie papiery ktore sie wyplenia po stronie polskiej sa zbedne.na miejscu wszystko i tak sam musisz pozalatwiac bez zadnej pomocy ze strony PM dostribution APS czy koordynatora bo tego zwyczajnie nie ma.do tego czasem poslizgi z wyplata sie zdarzaly.ogolnie nawet kontaktujac sie w jakiejs sprawie z kopenhaga bo tam jest siedziba to pelna olweka z ich strony ,na maila w ogole nie odpowiadaja.podsumowujac job supply jest okej nie mam do nich zastrzezen lecz uciazliwy jest brak koordynatora po tamtej stronie,ale o kase nie ma co sie martwic.na ten moment ma problem z feriepenge.oczywiscie piszac do Pm na maila zero odzewu.pozostanie mi kontak z job supply co jak znam zycie okaze sie niepomocne albo bezposrednio skat.mam nadzieje uda sie odzyskac swoja kase...
1
Tomek 2016-02-11 13:11:41
Dystrybucja gazet.

Jeżeli chodzi o warunki, to w sumie nie trafiłem tak źle. Były oczywiście problemy, o których wspominacie wyżej (zaliczki, przeprowadzki etc.) ALE jeżeli ktoś ma łeb na karku i trochę oleju w głowie, to jest w stanie zacząć działać samodzielnie, tyle powiem.

Jeżeli chodzi o Feriepenge za rok 2015 dostępne będzie od 01 maja do 30 września - jeżeli nadal pracujesz, zwracasz się bezpośrednio do pracodawcy o wypłatę świadczenia wakacyjnego. Jeżeli nie pracujesz, kierujesz swoją prośbę do FerieKonto, oni Ci przelewają kasę na wskazane konto.

Na pieniądze nikt nas nie wyrobił, zarabiamy tyle, ile było powiedziane.

Jeżeli chodzi o internet - można przecież kupić sobie np. kartę Lebary za 100 kr albo podobne pieniądze z pakietem 15 GB i za pomocą tetheringu korzystać sobie, żaden problem.

Pralkę można kupić za grosze, wystarczy tylko dobrze poszukać. My mieliśmy kilka okazji, by wziąć je za darmo, podobnie lodówki etc.

Jeżeli czekacie na gotowe i nie wykazujecie żadnej inicjatywy własnej, to jasne jest, że nie dacie sobie rady, nikt za was nic nie zrobi, a tym bardziej biuro, które do pracy was ściągnęło - oni swoją robotę zakończyli.

Musicie przede wszystkim czytać informacje dotyczące warunków pracy, realiów życia w Danii etc. Ja jestem tu pół roku i większość rzeczy od samego początku staram się robić samodzielnie.

W razie, gdyby ktoś miał jakieś pytania - odezwijcie się, dam namiary i w miarę wolnego czasu pomogę, wyjaśnię...
2
byly pracownik 2016-02-16 13:49:00
male sprostowanie do Twojego optymistycznego wpisu Tomku.

owszem pralke czy lodowke mozna trafic z wystawki jak wszedzie ale trzeba miec auto zeby przetransportowac a przede wszystkim wiedziec gdzie sa miejscowki.

lecz tak na prawde gdy Lars mowi ze zalatwi pralke po weekendzie a okazuje sie ze owszem po weekendzie ale poltora miesiaca pozniej to nie jest to w porzadku.gdyby powiedzial wprost ogarnijcie sobie sami wtedy inna sprawa.tak samo byly z netem...

i nie oszukujmy sie pralka,lodowka,lozko i net to minimum egzystencji i nie powinni robic laski ze o to zadbaja na poczatku.

Co do czytania warunkow pracy to w sumie zartownis z Ciebie na to wychodzi.bo dowiedziec sie co kolwiek od kogos z firmy graniczy z cudem.pelna olewka przez kazdego w kazdej sprawie.chyba ze jestes im po cos potrzebny to nagle sobie o tobie przypominaja.

Nie wspomiajac o kontrakcie ktory poza wynagrodzeniem sie w sumie nie zgadza.a otrzymac go mozna z wielka laska doslownie,po okresie nie krotszym jak 3 miechy i to stawiajac ich pod sciana...

jeszcze o czym nie bylo wspominanae a jest istotne samemu placi sie za paliwo,co w okresie poczatkowym na zaliczkach o ktore trzeba sie prosic i dostajesz zawsze z opoznieniem jest duzym problemem.

nie mysl Tomku ze sie zale czy cos.ja sobie bez problemu ogarnalem sam papiery itp. bo czekajac na to poprzez PM czy BC to chyba rok by nie starczyl.

zwyczajnie przedstawiam wszystko realistycznie zeby potencjalni wyjezdzajacy wiedzieli na co sie przyszykowac.
SpawaczMAG 2016-02-16 15:22:18
Spawacz MAG - Hobro. Zmiana 1-wsza. 132 dkk/h.
1.Praca - praca sama w sobie bardzo ciężka, duże konstrukcje, stare maszyny, lagi zwykle 4. Mnie denerwowały te żurawie, ciężko chodziły.
2. Warunki pracy - bardzo dobre, trzy przerwy o łącznej długości 55 min wliczane w czas pracy. Śniadania i obiady (ponoć za opłatą). Od pon do środy od 7-15.30, w czwartki do 15.15, natomiast w piątki koniec pracy o 13.
Moim subiektywnym zdaniem 50% załogi to Polacy.
3. Agencja - Kontakt dobry z koordynatorem. Wypłacają zaliczki oraz wypłacają wyrównanie po dostaniu nr karty podatkowej. Były drobne problemy z zakwaterowaniem następnym, ale dało się to jakoś rozwiązać. Zaskoczeniem jest załatwianie lokum za 500 dkk, ale widziały gały co brały.
4. Zakwaterowanie - w moim przypadku przez 2 tygodnie nie miałem co narzekać.
Własny pokój. Łazienka i kuchnia na korytarzu. Cena 700 dkk. Brak pralki.
Podsumowanie: gdyby nie taka ciężka robota, to dało by się zostać dłużej. Ja szanuje sobie zdrowie i nie chciałem w takich warunkach pracować, bo po robocie nie miałem na nic siły a pracuje już 8 lat jako spawacz. Firma ds stalkonstruktion w czasie większych zamówień potrzebuje większą ilość pracowników, ale tymczasowo. Takie są opinie starych pracowników tego zakładu. Tak więc co rok jakaś partia spawaczy, malarzy, itd musi zostać przyjęta i po kilku miesiącach zwolniona. Jeżeli ktoś ma pytania to proszę pytać.
Stefan 2016-02-22 13:05:16
Ja przez Jobsupply byłem na kilku wyjazdach i ogólnie mam dobra opinię. Od początku dają jasne warunki (kwatera, dojazd, jedzenie na swój koszt), stawka jest znana, cały czas jest kontakt z biurem do wyjazdu. Co do samej pracy to pieniądze były zawsze wypłacane na czas, wakacyjne też dostałem w takim czasie jak mówili w biurze. Mieszkania na miejscu różne, zależy od miejsca. Raz tańsze raz droższe ale wyposażone w to co niezbędne. Ogólnie warunki podobne do innych firm wysyłajacych ludzi do Danii/Szwecji.
1
bartek 2016-04-22 17:06:38
byłem pare lat temu z tej firmy i lipa bo jak dotarliśmy na mejce w nocy miejscowość horbo to tam już czekali spakowani pracownicy 4 lub 5 i jak nam przedstawli warunki pracy to polechaliśmy rano do polski mieli szczęśće bo spotkaliśmy duńczyka ktury chciał wezwać skat i dać nam kwaterunek dopuki sprawa sie nie wyjaśni ale ja nie chciałem kłopotów i zjechałem ale jestem ciekaw czy coś sie zmieniło odp pozdro
byly pracownik 2016-05-17 16:27:14
wyjazd byl na gazety.o warunkach itp pisalem wyzej pare postow.teraz jeszcze opisze jak wyglada z wakacyjnymi pieniazkami.job supply umywa raczki zaslaniajac sie ze oni nas tylko wyslali do pracy a nie pracowlaismy dla nich,tylko ze umowa przedwstepna byla jednak podpisywana przed wyjazdem jeszcze z nimi w polsce.

i o te pieniazki mam sie sam zatroszczyc.tylko jak to zrobic skoro Pm distribution nie chce ich wyplacic a bedac w polsce jestem na przegranej pozycji.blue collar oczywiscie ta sama gadka.i tak oto agencja dba o co kolwiek
Mirexx 2016-05-28 13:58:48
Tomku czy mogę prosić o namiary do Ciebie.
Pitek 2016-06-10 11:46:36
Witam.
W takim obozie koncentracyjnym jeszcze nigdy nie pracowalem, a wiele juz widzialem..
Führer – Mike, stary siwy zagrzybialy majster, ktory lata po hali (doslownie lata) brakuje mu bata w dloni. WIECZNIE MALO, I TEKSTY typu "zeby firma zarabiala musimy przyspieszyc" a jak niw jestes wydajnym pracownikiem to podziekujemy Panu.
Rafal- kolejny przywódc , majster z czestochowy, nie ufac mu bo to szuja mówi jedno robi drugie.
W duecie mike/Rafał są nie do pobicia. Mobing czuje sie od pierwszych dni w pracy. O jakim kolwiek sprzęcie zapomnij. Duzo by gadać dla mnie ta firma to nie porozumienie. A za ten Mobing w pracy kiedys komuś sie oberwie.
stanowczo nie polecam,
pozdrawiam :)

4
Brak słów. 2016-08-12 18:55:48
Witam !
Wyjeżdżając do pracy od tej agencji , czytałem opinie.... ( i mówię zawsze były są i będą negatywne opinie)ale tym razem potwierdzam.
Firma jest częścią Duńskiej agencji blue collar głównie wysyła ludzi do pracy w firmie Ds stal Hobro .
rafałek brygadzista (z Częstochowy) który nie potrafi spojrzeć w oczy nikomu!! Zakłamany fagas który pewnie by swoją żonę sprzedał za 5 koron , mało tego jego przy...dupas wojtek który nic nie robi aby sieje ferment. ( po prostu ludzie bez zasad honoru zakłamani itp.... (całkiem niedawno na odchodne ktoś im napluł w twarz) i każdy im powtarza , abyśmy się spotkali poza firmą.
A i zapomniałem o wszech mistrzu - Majkel niemiec który , wita Cię słowami Arbeit macht frei (praca czyni Cię wolnym) Ale nie w tej firmie. O tym to szkoda gadać , bo przez myśli i klawiarurę nie przejdzie. ODRADZAM !!!!!!!!!!
POLACY nie dajcie się ( Możemy być potęgą świata - TYLKO TRZYMAJMY RAZEM )
4
Jack 2016-08-22 11:44:40
DS hobro
Firma duńska warunki ukraińskie, cały sztab [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, konfitur i temu podobnych szmaciarzy.
Zapier... aż pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie ciekł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci powie że jesteś mało wydajny.
Nie polecam chyba że lubisz jak Cie gonią jak psa.
Z tym napluciem rafalkowi w pysk to polecam zrobić tak następnym, ile ciśnienia przy tym schodzi :D
Do zobaczenia na robocie :)
6
Pati 2016-09-12 19:45:03
Agencja niewarta zaufania! Osoby pracujące w biurze (Szczecin) są niekompetentne, a koordynatorzy w Danii mają gdzieś przyjeżdżających na obcą ziemię Polaków. Za pośrednictwem Jobsupply wyjechałam na produkcje, po przyjeździe, gdy zobaczyłam warunki zakwaterowania od razu wróciłam do Polski. Zakwaterowania tragiczne, było by to do zniesienia gdyby nie koszty -około 700 DKK tygodniowo! Wysyłają typową siłę roboczą, do bardzo cieżkiej pracy za grosze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że umowy które się podpisuje są tak naprawdę g*wno warte, bo w każdej chwili mogą ci powiedzieć pakuj się i wracaj.

Nie polecam, jeżeli pierwszy raz jedziesz za granice do pracy, to zdecydowanie nie przez tą agencje.
JobSupply Polska Sp. z o.o. 2016-09-13 14:23:07
Szanowna Pani,
chcielibysmy odniesc sie do stawianych przez Pania zarzutow:

1. Jesli zakwaterowanie nie spelnilo Pani oczekiwan, nalezalo nas o tym poinformowac. Przed wyjazdem otrzymala Pani szereg informacji dotyczacych warunkow mieszkania oraz niezbedne dane teleadresowe w przypadku jakichkolwiek problemow (numer alarmowy oraz kontakt do naszych koordynatorow). Otrzymala Pani rowniez informacje, ze zakwaterowanie jest tymczasowe i zostanie znalezione nowe, bardziej korzystne oraz zlokalizowane blizej zakladu pracy (po okresie okolo tygodnia), poniewaz obecnie trwa sezon w Danii, zwlaszcza w takich miejscowosciach jak Esbjerg czy Outrup i Pani na te warunki przystala.

2. Pisze Pani o ''ciezkiej pracy za grosze'', ale w zdaniu poprzedzajacym to stwierdzenie informuje Pani, ze wrocila do Polski jak tylko zobaczyla warunki zakwaterowania, co pozwala stwierdzic, ze w ogole nie rozpoczela Pani pracy - skad wiec wnioski, ze praca jest ciezka i za grosze? Mamy sporo pracownic/pracownikow, ktore/rzy chetnie wracaja w kolejnym sezonie do pracy.

Pragniemy rowniez nadmienic, ze jedyna osoba, ktora zjechala niemalze zaraz po dotarciu na zakwaterowanie byla Pani, ktora przyjechala do pracy sezonowej z maloletnim dzieckiem - przyzna Pani, ze zatajanie takich informacji czy tez zabieranie dziecka na zakwaterowanie udostepnione przez dunskiego pracodawce, gdzie przebywaja rowniez inni pracownicy fizyczni/sezonowi jest co najmniej niestosowne oraz nie w porzadku wobec wlasciciela mieszkania, ktory przekazuje klucze osobom wczesniej do tego upowaznionym. Regulamin mieszkaniowy rowniez jasno okresla warunki zamieszkania, czyli: na zakwaterowaniu moga jedynie przebywac pracownicy naszej firmy, w przypadku nie zastosowania sie do regulaminu mieszkaniowego, umowa najmu moze zostac wypowiedziana ze skutkiem natychmiastowym. Regulamin zostal przez Pania podpisany, a co za tym idzie jego warunki rowniez zaakceptowane.

W przypadku innych kwestii, ktore Pania nurtuja zapraszamy do kontaktu bezposredniego.

Pozdrawiamy,
Zespol JobSupply Polska Sp. z o.o.
jogo 2016-10-14 08:25:20
Ja wyjechalam przez te firme 9 lat temu do Danii. Na produkcjie czekoladek na wyspe Fyn. Do dzis milo wspominam. Siedze juz w Danii 9 lat nauczylam sie jezyka i sobie radze. W wiekszosci przypadkow to chyba zalezy od czystego zarzadzenia losu gdzie traficie. Ja ogolnie nie narzekam. Przez 9 lat siedzenia w Danii spotkalam wielu Polakow roznego pokroju. Jedno powiem najwiecej narzekaja ci ktorzy nic nie robia, a strugaja tylko bohater.
1
abi\ 2016-10-14 09:07:44
ktoś już z tą firmą wyjeżdżał może do Outrup do Danii na pracownika w przetwórni rybnej? zastanawia mnie dlaczego jest to praca tylko dla kobiet, wie ktoś i powie? chciałabym uniknąć ewentualnych niespodzianek
1
Pracownik były 2016-11-06 17:12:07
Agencja jak każda inna, byle wykorzystać Polaków ! Dlatego biorą ludzi , którzy jadą po raz pierwszy do Danii . Oczekujesz na cpr. 6 tyg. gdzie w rzeczywistości można to zrobić w dwa dni . :) Ps. widzę , że Jobsupply odpisuje na komentarze !! Silny mądry człowiek wybacza , słaby szuka zemsty . Ale , takiemu h .. ujowi Jak Wojtek , Rafał , Majkel , należ się zemsta , co jakiś czas mam was przed oczyma i spotkam kiedyś na pewno bo takich kur.... ew się nie zapomina !!!! ( mówię o firmie w Hobro )
1
dora 2016-11-08 13:44:30
witam wlasnie ja z kolezanka mamy wyjechac
roma 2016-11-09 13:36:44
bylam na rybach w zeszlym roku i bylo ok. wszystko zalatwione i nie trzeba sie martwic,ze sie jest nie ubezpieczonym-firma wszystko zalatwia. sama praca tez ok,chociasz to produkcja i trzeba utrzymac tempo,ale jak sie wejdzie w rytm to jest okej.mieszkanie rowniez zapewnione-bez luksosow, ale wnormie,kontakt z buiurem takze byl,wiec niema sie co martwic. na razie jestem w belgii,ale za rok napewno skorzystam z oferty raz jeszcze.
kinia 2016-11-16 19:07:37
Hej. Kiedy macie wyjazd ?
Zostaw swoją opinię o JobSupply Polska Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobSupply Polska Sp. z o.o.