logo JobSupply Polska Sp. z o.o.

JobSupply Polska Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o JobSupply Polska Sp. z o.o.

bartek 2016-04-22 17:06
byłem pare lat temu z tej firmy i lipa bo jak dotarliśmy na mejce w nocy miejscowość horbo to tam już czekali spakowani pracownicy 4 lub 5 i jak nam przedstawli warunki pracy to polechaliśmy rano do polski mieli szczęśće bo spotkaliśmy duńczyka ktury chciał wezwać skat i dać nam kwaterunek dopuki sprawa sie nie wyjaśni ale ja nie chciałem kłopotów i zjechałem ale jestem ciekaw czy coś sie zmieniło odp pozdro
byly pracownik 2016-05-17 16:27
wyjazd byl na gazety.o warunkach itp pisalem wyzej pare postow.teraz jeszcze opisze jak wyglada z wakacyjnymi pieniazkami.job supply umywa raczki zaslaniajac sie ze oni nas tylko wyslali do pracy a nie pracowlaismy dla nich,tylko ze umowa przedwstepna byla jednak podpisywana przed wyjazdem jeszcze z nimi w polsce.

i o te pieniazki mam sie sam zatroszczyc.tylko jak to zrobic skoro Pm distribution nie chce ich wyplacic a bedac w polsce jestem na przegranej pozycji.blue collar oczywiscie ta sama gadka.i tak oto agencja dba o co kolwiek
Mirexx 2016-05-28 13:58
Tomku czy mogę prosić o namiary do Ciebie.
Pitek 2016-06-10 11:46
Witam.
W takim obozie koncentracyjnym jeszcze nigdy nie pracowalem, a wiele juz widzialem..
Führer – Mike, stary siwy zagrzybialy majster, ktory lata po hali (doslownie lata) brakuje mu bata w dloni. WIECZNIE MALO, I TEKSTY typu "zeby firma zarabiala musimy przyspieszyc" a jak niw jestes wydajnym pracownikiem to podziekujemy Panu.
Rafal- kolejny przywódc , majster z czestochowy, nie ufac mu bo to szuja mówi jedno robi drugie.
W duecie mike/Rafał są nie do pobicia. Mobing czuje sie od pierwszych dni w pracy. O jakim kolwiek sprzęcie zapomnij. Duzo by gadać dla mnie ta firma to nie porozumienie. A za ten Mobing w pracy kiedys komuś sie oberwie.
stanowczo nie polecam,
pozdrawiam :)

6
Brak słów. 2016-08-12 18:55
Witam !
Wyjeżdżając do pracy od tej agencji , czytałem opinie.... ( i mówię zawsze były są i będą negatywne opinie)ale tym razem potwierdzam.
Firma jest częścią Duńskiej agencji blue collar głównie wysyła ludzi do pracy w firmie Ds stal Hobro .
rafałek brygadzista (z Częstochowy) który nie potrafi spojrzeć w oczy nikomu!! Zakłamany fagas który pewnie by swoją żonę sprzedał za 5 koron , mało tego jego przy...dupas wojtek który nic nie robi aby sieje ferment. ( po prostu ludzie bez zasad honoru zakłamani itp.... (całkiem niedawno na odchodne ktoś im napluł w twarz) i każdy im powtarza , abyśmy się spotkali poza firmą.
A i zapomniałem o wszech mistrzu - Majkel niemiec który , wita Cię słowami Arbeit macht frei (praca czyni Cię wolnym) Ale nie w tej firmie. O tym to szkoda gadać , bo przez myśli i klawiarurę nie przejdzie. ODRADZAM !!!!!!!!!!
POLACY nie dajcie się ( Możemy być potęgą świata - TYLKO TRZYMAJMY RAZEM )
9
Jack 2016-08-22 11:44
DS hobro
Firma duńska warunki ukraińskie, cały sztab [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, konfitur i temu podobnych szmaciarzy.
Zapier... aż pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie ciekł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci powie że jesteś mało wydajny.
Nie polecam chyba że lubisz jak Cie gonią jak psa.
Z tym napluciem rafalkowi w pysk to polecam zrobić tak następnym, ile ciśnienia przy tym schodzi :D
Do zobaczenia na robocie :)
10
Pati 2016-09-12 19:45
Agencja niewarta zaufania! Osoby pracujące w biurze (Szczecin) są niekompetentne, a koordynatorzy w Danii mają gdzieś przyjeżdżających na obcą ziemię Polaków. Za pośrednictwem Jobsupply wyjechałam na produkcje, po przyjeździe, gdy zobaczyłam warunki zakwaterowania od razu wróciłam do Polski. Zakwaterowania tragiczne, było by to do zniesienia gdyby nie koszty -około 700 DKK tygodniowo! Wysyłają typową siłę roboczą, do bardzo cieżkiej pracy za grosze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że umowy które się podpisuje są tak naprawdę g*wno warte, bo w każdej chwili mogą ci powiedzieć pakuj się i wracaj.

Nie polecam, jeżeli pierwszy raz jedziesz za granice do pracy, to zdecydowanie nie przez tą agencje.
2
JobSupply Polska Sp. z o.o. 2016-09-13 14:23
Szanowna Pani,
chcielibysmy odniesc sie do stawianych przez Pania zarzutow:

1. Jesli zakwaterowanie nie spelnilo Pani oczekiwan, nalezalo nas o tym poinformowac. Przed wyjazdem otrzymala Pani szereg informacji dotyczacych warunkow mieszkania oraz niezbedne dane teleadresowe w przypadku jakichkolwiek problemow (numer alarmowy oraz kontakt do naszych koordynatorow). Otrzymala Pani rowniez informacje, ze zakwaterowanie jest tymczasowe i zostanie znalezione nowe, bardziej korzystne oraz zlokalizowane blizej zakladu pracy (po okresie okolo tygodnia), poniewaz obecnie trwa sezon w Danii, zwlaszcza w takich miejscowosciach jak Esbjerg czy Outrup i Pani na te warunki przystala.

2. Pisze Pani o ''ciezkiej pracy za grosze'', ale w zdaniu poprzedzajacym to stwierdzenie informuje Pani, ze wrocila do Polski jak tylko zobaczyla warunki zakwaterowania, co pozwala stwierdzic, ze w ogole nie rozpoczela Pani pracy - skad wiec wnioski, ze praca jest ciezka i za grosze? Mamy sporo pracownic/pracownikow, ktore/rzy chetnie wracaja w kolejnym sezonie do pracy.

Pragniemy rowniez nadmienic, ze jedyna osoba, ktora zjechala niemalze zaraz po dotarciu na zakwaterowanie byla Pani, ktora przyjechala do pracy sezonowej z maloletnim dzieckiem - przyzna Pani, ze zatajanie takich informacji czy tez zabieranie dziecka na zakwaterowanie udostepnione przez dunskiego pracodawce, gdzie przebywaja rowniez inni pracownicy fizyczni/sezonowi jest co najmniej niestosowne oraz nie w porzadku wobec wlasciciela mieszkania, ktory przekazuje klucze osobom wczesniej do tego upowaznionym. Regulamin mieszkaniowy rowniez jasno okresla warunki zamieszkania, czyli: na zakwaterowaniu moga jedynie przebywac pracownicy naszej firmy, w przypadku nie zastosowania sie do regulaminu mieszkaniowego, umowa najmu moze zostac wypowiedziana ze skutkiem natychmiastowym. Regulamin zostal przez Pania podpisany, a co za tym idzie jego warunki rowniez zaakceptowane.

W przypadku innych kwestii, ktore Pania nurtuja zapraszamy do kontaktu bezposredniego.

Pozdrawiamy,
Zespol JobSupply Polska Sp. z o.o.
jogo 2016-10-14 08:25
Ja wyjechalam przez te firme 9 lat temu do Danii. Na produkcjie czekoladek na wyspe Fyn. Do dzis milo wspominam. Siedze juz w Danii 9 lat nauczylam sie jezyka i sobie radze. W wiekszosci przypadkow to chyba zalezy od czystego zarzadzenia losu gdzie traficie. Ja ogolnie nie narzekam. Przez 9 lat siedzenia w Danii spotkalam wielu Polakow roznego pokroju. Jedno powiem najwiecej narzekaja ci ktorzy nic nie robia, a strugaja tylko bohater.
1
abi\ 2016-10-14 09:07
ktoś już z tą firmą wyjeżdżał może do Outrup do Danii na pracownika w przetwórni rybnej? zastanawia mnie dlaczego jest to praca tylko dla kobiet, wie ktoś i powie? chciałabym uniknąć ewentualnych niespodzianek
2
dora 2016-11-08 13:44
witam wlasnie ja z kolezanka mamy wyjechac
roma 2016-11-09 13:36
bylam na rybach w zeszlym roku i bylo ok. wszystko zalatwione i nie trzeba sie martwic,ze sie jest nie ubezpieczonym-firma wszystko zalatwia. sama praca tez ok,chociasz to produkcja i trzeba utrzymac tempo,ale jak sie wejdzie w rytm to jest okej.mieszkanie rowniez zapewnione-bez luksosow, ale wnormie,kontakt z buiurem takze byl,wiec niema sie co martwic. na razie jestem w belgii,ale za rok napewno skorzystam z oferty raz jeszcze.
kinia 2016-11-16 19:07
Hej. Kiedy macie wyjazd ?
ciekawy 2016-12-22 12:23
CZY KTOŚ WYJEZDZA TERAZ DO DANII PRZEZ TĄ FIRMĘ DO PRACY DO KOPENHAGI
spawaczyna ze szczecina 2017-01-02 21:37
Obóz pracy tam jest tak jak napisałeś norma sie liczy nic więcej
pppp 2017-01-21 14:47
Witam mam pytanie o warunki pracy itd oferowane przez tą firmę na stanowisku murarz w Kopenhadze. może ktoś tam już pracuje na tym kontrakcie lub był w ostatnim czasie
Piotr1234 2017-01-22 09:54
Witam czy ktoś był z tej firmy jako pracownik ziemny kladzenie kabli i praca na mini koparce ? W Danii.
Baśka 2017-01-23 10:17
Czy Job organizuje ponownie wyjazd do pracy w Danii dla kobiet? Grosze o informacje jeśli ktoś wie o takiej pracy. Słyszałam, że ludzie byli zadowoleni.
krystian 43 2017-02-03 20:18
czy ktoś może był już z ta firma w Kopenhadze szukam opinii na temat Pracownik fizyczny (montaż koryt kablowych)-Dania Monter konstrukcji stalowych (budowlanych)
Malarz 2017-02-04 16:40
Widziałem ofertę pracy dla malarza i mam pytanie czy tam się da dobrze zarobić? Na jak długo są te kontrakty podpisywane? Czy są w trakcie zjazdy do domu to dla mnie istotne? Jak przedstawia się sprawa zakwaterowania tam na miejscu? Czy trudno jest o wyjazd?
jaca 2017-02-13 13:11
Chciałem zapytać czy ktos wybiera się do Dani jako laminiarz przy produkcji lopat do turbin wiatrowych w Rudkobing?czy może ktos tam juz jest?jaka praca i warunki pozdrawiam Jacek
Bronio 2017-02-15 18:00
Super firma , spokojnie można wyjeżdżać oni wszystkiego dopilnują. Już długo korzystam z ich pośrednictwa.
darek -1 2017-02-27 13:05
czy ktoś może był już z ta firma w Kopenhadze szukam opinii na temat Pracownik fizyczny (montaż koryt kablowych)-Dania Monter konstrukcji stalowych (budowlanych)???
edi 2017-02-28 15:06
byll ktos w habro jako spawacz????
Łysy 2017-03-02 00:31
hej. Rowniez dostalem oferte jako spawacz do habro. Masz jakies wiadomosci odnosnie tego kontraktu?jak tam jest?czy tylko tak ladnie pisza i mowia?
Spawacz 2017-03-03 09:19
Ja tez dostałem ofertę jako spawacz do Hobro i zastanawiam sie po tych wpisać czy jechać?
1
Julita 2017-03-14 12:13
@Łysy Myślę, że najlepiej jak napiszesz e-maila na adres: info@jobsupply.pl Informacja na piśmie jest dokumentem uwiarygadniającym uzgodnienia między stronami.
2
Mig-mag 2017-04-07 11:55
Uważajcie spawacze na oferty z Hobro zresztą nie tylko tam , kroja cię na każdym kroku jakieś kaucje pobieraja za mieszkanie kroja jak w dobrym hotelu
1
baartko 2017-04-10 19:34
nie wiem dopiero mam jechać prawdopodobnie na koparke na kładzenie kabli , jak już ktoś był może mi coś powiedzieć???????????????
Baśka 2017-04-12 23:06
Widzę, że JobSupply Polska ma fajną pracę przy zieleni.
1
Trew 2017-04-16 09:50
Daj se spokój
3
Leszek 2017-04-18 11:19
Czy mógłby ktoś podzielić się informacjami jak pracuje się i mieszka w Danii? Mam chęć na pracę przy panelach słonecznych i chciałbym dowiedzieć się coś więcej od pracujących. Na jaki okres jest podpisywana umowa?
2
Kathana? 2017-05-15 13:08
Czy ktoś dostał ofertę pracy w Hobro?
Igor 2017-05-23 21:19
JobSupply Polska ma ofertę pracy dla malarza budowlanego w Danii. Może ktoś słyszał coś na ten temat? Jakie pieniądze się tam zarabia? Jak przedstawia się sytuacja z mieszkaniem, jak z opłata za jego wynajem? Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej zanim zgłoszę się.
1
Bibelot 2017-05-25 17:49
Naciągacze pięknie mówią przed podpisaniem umowy, później tylko same straty menagerowie beznadzieja Szefowa stara wyjadaczka wie jak wyciągnąć ostatnie ore - naprawdę nie polecam
4
Baśka 2017-06-04 12:22
@Bibelot Ja myślę, że nie czytasz dokumentów w trakcie podpisywania i masz problemy. Każdy musi pilnować swojego.
1
rowin 2017-06-20 13:36
agentura wojskowych z agentami jako pośrednikami, odradzam
Baśka 2017-06-20 14:02
JobSupply ma bogatą listę ofert pracy, to cieszy bo przynajmniej jest z czego wybierać i dostosować do siebie.
Malarz 82 2017-08-28 21:00
Nie polecam pracy jako malarz przemysłowy w hobro- obóz pracy!!! Zarobki obiecują rzędu 12-13tyś na miesiąc jak Ci wyjdzie 7-8tyś to max. Oczywiście musisz jeszcze opłacić mieszkanie i się wyzywic więc z tego trzeba odjąć jeszcze ok 2 tysiące więc tyle samo teraz już można zarobić w Polsce...Nie polecam
Baśka 2017-08-29 13:51
Czy JobSupply Polska ma tak mało aktualnych ofert pracy?
Marek 2017-09-06 12:46
Rodacy jesteśmy robolami europy a każdy pluje nam w twarz i nie szanuję.... za granicą
Tymon 2017-09-06 22:30
Nikt was nie wysyła na siłę do pracy za granicę. W Polsce jest bardzo dużo miejsc pracy. Poco robić takie wrażenie jakby tam się krzywda działa. Praca za granicą to nie zabawa w przedszkolu, tam trzeba ostro pracować. Szanują ludzi, którzy na to zasługują, czyżbyś miał problem?
Bartek 2017-09-13 17:55
Oszuści i krentacze , uwaźajcie na pracę w rybach bo ostro niepłacą ,nieodbierają telefonów ,ja się przejechałem i przestrzegam innych aby 1000 się zastanowiło czy dla nich pracować .ODRADZAM TO ZLODZIEJE , ta firma jusz ponad 5 razy zmieniała nazwę to starzy wyjadacze i wiedzą jak legalnie wysyłać Polaka .
Baśka 2017-09-14 09:49
@Bartek Uważam, że jeśli masz dowody na to co piszesz to powinieneś zgłosić to we właściwym miejscu a nie na forum?
Marcin 2017-09-20 09:03
Napiszesz coś więcej proszę.:) zastanawiam się czy pojechać.
Waldi 2017-09-21 12:39
Ja też mama zamiar jechać napiszcie dziś więcej.
Rdn 2017-09-24 11:52
Witam,
Czy może ktoś mi napisać czy warto jechac przez tą firmę na stanowisko Spawacz 135/138
Miejsce pracy: Skærbæk? Jakie są warunki pracy oraz warunki mieszkaniowe?
Stan. 2017-09-28 09:20
Witam czy ktoś pracuje jako spawacz w miejscowości Skaerbaek ??? Bo ja również dostałem propozycję pracy ale się waham.Czy to aby wiarygodną firma.
szczepan 2017-09-28 20:22
Byłęm jako spawacz w Hobro i szczerze z ręką na sercu piszę !!! Pracowałem w różnych krajach , ale Hobro to po prastu tragedia , obóz pracy w wykonaniu Rafałka oraz Wojtka , a tego ostatniego zapamiętam do końca życia !!!!! Oj spotkam Cię kiedyś , świat jest mały !!!
Maniek 2017-10-02 21:17
Widocznie dobrze ludzie zarabiają i nie chce im się pisać na tym wątku. Ja słyszałem o agencji sporo dobrego i też chciałbym wyjechać. Myślałem, że tu coś poczytam.
Zostaw swoją opinię o JobSupply Polska Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobSupply Polska Sp. z o.o.