logo T G Security Sp. z o.o.

T G Security Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o T G Security Sp. z o.o.

anonim 2011-06-14 02:01:45
TG Tanie (usunięte przez administratora)nie polecam firmy:P
anonim 2011-06-26 01:29:16
TG SECURITY to profesionalna firma,pracuje tam 3 lata i jest super.
Marek 2012-01-05 08:28:03
Jest ok.na tle innych firm ochrony ta jest naprawdę O.K.Polecam
anonim 2012-03-13 13:59:08
firma tg security ujdzie fajni ludzie i spokojna atmosfera
kulo zęby 2012-03-13 14:11:39
firma jak każda inna raz pod wozem raz na wozie, ale naji warzniejsze ze nie jest to firma krzak ;przyjdzie zima wyrwij krzak przyjdzie lato firmy brak.
krzywo-łap 2012-05-31 13:07:02
brak motywacji do pracy , według firmy motywacją do lepszej pracy jest kara tylko że karą nikt absolutnie nikt nic nie uzyskał ,
50
60
100
150
500
1500
tak to wygląda w realu ,ja tutaj nic nikomu nie będę sugerował ,jak przyjdzie pracować to sam się przekona czy mu ta firma pasuje czy nie.każdy musi sam sobie wyrobić reputacje na temat pracodawcy
zdziwiony 2012-08-03 21:30:57
Powiem tak,,,jeżeli ktoś ma trochę pojęcia o firmach ochroniarskich to wie że zarzuty typu kary finansowe,starsi panowie są nie na miejscu bo wszystkie firmy tak funkcjonują!!!a takie mamy prawo pefronu w naszym kraju . TG SECURITY z tego co widziałem działa w dużej części Polski na moim osiedlu też i od tego czasu skończyły się problemy z wandalami i pijaczkami a SOLID nie potrafił rozwiązać tego problemu przez 3 lata.Ja należę do zadowolonych.
koro 2012-10-12 14:07:52
są ok pracowałem już w Solid i Juventus a i Impel też.TG kara ludzi a właściwie nie ludzi a pijaków ,wywalają od razu a oni tu brednie wypisują.Panowie czy się stoi czy się leży dawno się skończyło!!!
malutki 2012-10-30 08:32:20
firma nie solidna jak ktoś lubi dostawać wypłatę ras na 2 miesiące to bardzo polecam a na święta wypłacają zawsze w 2 święto to są Siechnice
Wdzięczny pracownik. 2013-01-14 16:40:13
Gdybym był fanatykiem to poszedłbym dać na tacę.Ale ja tylko upajam się szczęściem,że udało mi się od tego (usunięte przez administratora)oderwać. Siechnice.MASAKRA!!!!!!!!!!!
PREZES 2013-04-19 13:50:59
SMIALO MOGE POLECIC TA FIRME DLA OSOB KTORE CHCA PRACOWAC A NIE TYLKO ZAMKNAC SIE W KONTENERZE I CZEKAC ZEBY KONTROLA OBIEKTU NIE ZLAPALA GO NA ALKOH.LUB SPANIU.LUDZIE TA FIRMA WPROWADZA NOWE STANDARDY W OCHRONIE POZYSKUJE CORAZ WIECEJ OBIEKTOW.WIDAC ICH NA KAZDEJ BUDOWIE I CORAZ WIECEJ NA OBIEKTACH STACIONARNYCH TO CHYBA JEST POWOD ZEBY PRZEMYSLEC OFERTE PRACY W W/W FIRMIE.OWSZEM SA KARY ALE JEZELI KTOS RAZACO LAMIE REG.FIRMOWY KTORY JEST DOSTEPNY ZARAZ PRZY NABORZE DO PRACY.WIEC JESLI KTOS ZGADZA SIE NA NIEGO I POTWIEDZA ZE NP.NIE BEDZIE SPAL A GRUPA ZA KILKA DNI LAPIE GO NA SPANIU LUB POD WPLYWEM TO CO SIE DZIWIC.W TEJ FIRMIE DOSTALEM 3 RAZY NAGRODE ZA SUMIENNOSC I DODATKOWE SLUZBY.PRZYZNAJE TAKZE ZE ZDARZAJA SIE OBSOWKI Z WYPLATAMI ALE ZAWSZE KAZDY OTRZYMA SWOJE CIEZKO ZAROBIONE PIENIADZE.ZNAM ROWNIEZ PRZYPADKI AWANSU W TEJ FIRMIE I ODRAZU Z WYZSZA STAWKA.JA JUZ NIE PRACUJE PONIEWAZ JESTEM OBECNIE ZA GRANICA KRAJU .ALE JAK NOGA MI SIE TU POWINNIE WRUCE CHETNIE DO TEJ FIRMY BO WIEM ZE WARTO.WSZYSTKIM CHCACYM MIEC STALE ZATRUDNIENIE I PRACE NA DLUGI OKRES POLECAM A ALKOH.NYGUSOM SCIEMNIACZOM ITD NIE POLECAM.
robson 2013-05-19 22:40:37
niech alkomaty se naprawia (usunięte przez administratora)
adi1c 2013-06-12 21:56:04
Kilka dni temu poszedłem na romowe z przedstawicielem TG w sprawie pracy. Ten Pan nie mial pojecia o niczym. Nie powiedzial jaka bedzie umowa, jaka jest stawka godzinowa itp. Kazał czekac na telefon od dyzurnego ktory mi wyjasni wszystko.Tego samego dnia zawiozl mnie na obiekt którego mialem pilnować.Około 3 w nocy zadzwonil dyżurny i przestawił mi warunki pracy : praca od poniedziałku do piątku od godziny 19-do 7 rano. W sobote po przyjsciu z nocki o 14 mialem juz byc na terenie budowy a zejsc z niej w poniedzialek o 7 rano . I tak cały czas bo mialbyc tam 1 strzoż.(usunięte przez administratora)
diksi 2014-03-20 22:59:34
może ciężko jest znaleźć porządnego i znającego się na swojej robocie montażyste, który potrafi sprostać stanowisku
kimo 2014-04-17 22:07:29
prawda jest taka, że pracy to jest pod dostatkiem przy alarmach, bo są przecież praktycznie wszędzie obecnie
borat 2014-07-25 16:06:05
TG Security nie należy do najbardziej znanych firm zajmujących się ochroną osób i mienia w tym kraju. W tych najpopularniejszych mają miejsce dziwne akcje, więc nie ma co się dziwić, że i tu jest wiele...niedociągnięć. Niezbyt dobre opinie słyszałem właśnie o ochronie fizycznej w TG, ale za to jako jedna z nielicznych firm ochroniarskich w Polsce TG Security świadczy usługi monitoringu wizyjnego i to właśnie wyróżnia ich pośród konkurencji, która zrobiła się już w tej branży bardzo duża. Ogólnie wydaje mi się , że stawiają bardziej na ochronę automatyczną typu właśnie kamery czy alarmy, niż na te standardową związaną z dużym, czarno ubranym ochroniarzem. Chociaż jeżeli chodzi o oferty pracy to szukają ( przynajmniej jeszcze na te chwilę) zarówno pracowników do zabezpieczania obiektów jak i np. montażystów systemów alarmowych
nowicki.marian100@interia.pl 2014-07-29 21:31:54
dobre i złe opinie o tej firmie
1
maly 2014-08-28 04:25:22
firma jak kazda inna a najbardziej to jest super pani SYLWIA z BUDIMEXSU na ul rolnej pozdrawiam pania sylwie i caluje cichy amator
national 2014-09-06 15:21:56
tej prezes, czy Ty przerwałeś edukacje na drugiej klasie Szkoły Podstawowej?
maciej 2014-09-16 04:19:49
ty możesz polecić tą firmę co ci za to dali 20 złotych gratis a następnego dnia karę za krzywy krawat bałwanie!!!
wiktor 2014-12-22 22:19:34
To sie zgadza ze nie płacą ale też tracą ludzi z obiektów a w 2015 trzeba bedzie podatkowac umowy. To bedzie koniec
1
Bolo 2016-09-28 15:51:06
Masz rację płacą jak chcą a na pijanych pracownikach im najbardziej zależy bo jest z czego dofinansowywac firmę tg bez pijaka to jak ksiądz bez koscielnego
adam woźny 2016-10-07 17:59:53
Firma niby spoko w czarnkowie mają obiekt koło mostu z mojej obserwacji wszyscy 3 na zmianach piją alkochol kpina
1
Zostaw swoją opinię o T G Security Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T G Security Sp. z o.o.