brak logo

Kegel-Błażusiak Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Kegel-Błażusiak Sp. z o.o.

anonim 2011-07-04 00:01:52
pracowałes tutaj tyllko 1 miesiąc więc lepiej się nie wypowiadaj
hosta 2012-01-20 22:01:42
rotacja większa niż w MC Donald's...!!!!!
2
były pracownik 2012-01-21 10:03:33
Atmosfera w biurze okropna, ludzie na potęgę odchodzą, a właściciele chyba \\\"udają\\\" że nic nie widzą.
NIE POLECAM TEJ FIRMY
1
Andrzej 2012-08-27 17:06:05
Robert przestań pierdzielić co ci mieli zadzwonić i powiedzieć że cię nie zatrudniają.
1
aga 2012-08-28 20:05:07
Robert, możesz odezwać się na gg? 26414751
darek 2013-01-18 19:15:44
Pracowałem dla tej firmy prawie 3 lata powiem krótko tragedia nie polecam,cwaniaczki
4
Były 2013-04-17 17:10:55
Cwaniaczki do mało powiedziane. CWANIAKI !!!!!!!
2
taki jeden 2014-02-18 21:06:15
Tez czekam na opinie bo dostałem propozycje pracy i nie wiem co robic bo nie chce w jakies bagno sie wkopac.
3
były 2014-03-12 01:21:36
A na jakie stanowisko?, bo chyba jesteś podstawiony :)
1
taki jeden 2014-03-19 19:21:03
Tzn jaki podstawiony ???? :D
pack man 2014-03-22 22:31:21
Trudno powiedziec wiem, że buty sa z krajow wschodnich, ktore sa w EU a odzież sami szyja. A co ciężko się tam dostać ? jak z zarobkami ?
nie ma to jak tradycja :) 2014-04-29 15:56:59
Ja tam dla nich DAWNO TEMU pracowałem ale widać po wpisach Młodszych Kolegów że absolutnie NIC się nie zmieniło od tamtych lat sprzed dekady...he,he,he...
smiech na sali 2014-05-16 18:32:23
Po okresie probnym, na którym miałem minimalną krajową (chociaż na rozmowie kwalifikacyjnej inaczej się umawiałem) chcieli mi przedłużyć umowe na tych samych warunkach :D.......... duża firma wyzyskiwaczy, o atmosferze w biurze nie wspomne, szkoda tam kilku osób, które się muszą męczyć z jednym oszołomem :)
franek 2014-06-05 22:02:31
Ale chodzi o pracę w Nowym Targu czy Krakowie? Bo też widziałem to ogłoszenie w Nowy Targu i nie wiem czy składać w ogóle CV!
zenada 2014-06-30 19:11:46
W Nowym Targu i tak wszędzie jest tak samo bo w NT jest główna siedziba i to oni tak pajacują wszędzie i w każdych oddziałach
Darek 2014-09-15 11:06:00
Wkopiesz się Wkopiesz w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze se nie wyobrażasz.Jak masz coś innego to trzymaj się z daleka od tej firmy.Jak nie potraktuj to jako czasowa prace i szukaj dalej.
1
marasek 2014-12-07 18:04:40
dps chodzi o to, że coś innego obiecują a w rzeczywistości jest coś innego. A nie chodzi o to żeby w pracy czas tylko leciał bo wole rzetelnie pracować za konkretne pieniądze i z normalnymi ludźmi niż tylko przesiedzieć te 8 godzin. W biurze siedzi 6 osób z czego tylko 2 całą robotę odwalają bo reszta ściemę wali a ma większa kasę a wogole ta firma to śmiech na sali. Powiem jedno żałuje tych 3 miesiecy i tyle bo mogłem załapać się wcześniej do pracy gdzie obecnie pracują i jest 90 razy lepiej odnośnie zarobków jak i atmosfery.
kololo 2015-02-23 17:54:53
@marasek - rozumiem, że Ty byłeś w tej grupie osobą, która waliła ściemę? Czym zajmują się Ci co walą ściemę? A czym te 2 osoby, które robią za 6?
Składałem CV na asystenta i nie wiem czy iść na rozmowę jak mnie zaproszą?
Nie mam roboty. Na kogo tam uważać?
1
Bożena 2015-07-24 11:49:23
A ja właśnie chcę się zatrudnić i jest ok,każdy z nas znajdzie u pracodawcy jakies ujemne punkty ,najlepiej założyć własną działalność i wtedy przekonać się jakim będę szefem pozdrawiam
1
andrzej 2015-09-30 21:26:00
Widze co chwile te same ogłoszenia czyli ludzie tam długo nie wytrzymują....
do fg 2015-11-18 17:51:19
Te ogłoszenia są co kilka miesięcy bo tam ludzie długo nie siedzą, bo po umowie próbnej oferują takie same stawki i wyzysk....
hehe 2016-01-27 20:09:15
I znowu widzę ta sama ofertę pracy czyżby kolejna osoba po 3 miesiącach odpadła ? :D
1
racjonalny 2016-01-28 10:21:35
a czy w tej firmie pracuje tylko jedna osoba, że musi to być konkretnie ogłoszenie za nią?????
do racjonalny 2016-02-05 18:40:53
Człowieku stanowisko jest to samo nie szukają magazyniera, tylko co chwile doradce klienta hurtowego.... 3 miesiące ludzie tam siedzą czytają katalogi przez ten czas, nauka kodów, a szkoda gadać... ja bym to omijał z daleko bo tylko wrzodów ludzie się nabawicie.
racjonalny 2016-02-08 13:46:51
czyli według Twojej teorii nazwa stanowiska jest równoznaczna z wymianą tych samych ludzi...pozostaje mi tylko Ci pogratulować bo z tego co widzę to każde z tych ogłoszeń tyczy się obsługi zupełnie innych terenów niż w przypadku poprzednich ogłoszeń jakiś czas temu, a że regularnie przeglądam oferty pracy bo próbuję zmienić swoją aktualną to chyba wiem co widzę poza nagłówkami... Jak dla mnie może to być jedynie znak, że firma się rozwija i stwarza kolejne miejsca pracy...
2
RR 2016-02-21 14:35:21
Byłem na rozmowie w NT. Co najmniej śmieszna... Ciekawe kto dostanie tą robote.
nick 2016-02-28 19:23:00
Do RR: Na jakie stanowisko aplikowałeś?
Do racjonalny: Jakoś dziwnie bronisz tej firmy. W dodatku piszesz bardzo długie zdania zakończone ...
nicki 2016-05-21 19:32:57
Witam forumowiczów.
Znów pojawiło się ogłoszenie na rynek Słowacki?
Wiadomo coś o tym stanowisku? Przewija się tak jak wcześniejsze?
nicki 2016-05-21 19:33:12
Witam forumowiczów.
Znów pojawiło się ogłoszenie na rynek Słowacki?
Wiadomo coś o tym stanowisku? Przewija się tak jak wcześniejsze?
warto do kegla? 2016-08-08 22:45:15
2000 zł to dobre warunki?? Przysięgam, przecież to nawet na ratę za mieszkanie nie wystarczy...
Podpowie ktoś czy faktycznie tak jest? Na trójmieście pojawiło się ogłoszenie o doradcy ds. dystrybucji.. Podrzućcie jakieś aktualne informacje.
Pozdrawiam
anonim 2016-09-30 11:31:37
ja pracowałam w Kegel-Błazusiak kilka miesięcy i byłam bardzo zadowlona. Atmosfera była bardzo dobra więc nie rozumiem skąd te komentarze ale wiadomo, że atmosfere tworza ludzie :) jak ja wyjeżdzałam za granicę do chłopaka to bardzo żałowałam, że musze rezygnowac z tej pracy .
Robot 2016-10-09 12:43:08
Nie polecam, szefowa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiesz za ile pracujesz jakie sa premie wymagania duze poprostu omijajcie z daleka Kegel-blazusiak
On 2016-10-18 11:52:16
masz rację @Marek, za każdym razem umowa i to co w niej jest, powinna rozwiewać wszelkie wątpliwości i niejasności. ja tego zawsze pilnuję. a z Kegel-B też wiem na czym stoję, inaczej bym nie podpisywał umowy. mam jasne warunki zatrudnienia, wypłatę na czas. zgadza mi się to, a dla mnie to już dużo. W poprzedniej firmie nawet tego nie miałem niestety.
tom 2016-10-19 12:35:00
Ja sobie tu daję radę jakieś pół roku i też się zastanawiam o co z tymi wymaganiami chodzi. U mnie idzie czasem lepiej, czasem gorzej ale to normalna sprawa. Wymagania w każdej pracy przecież są a jak się chce pracować i dobrze zarabiać to czasem trzeba trochę więcej z siebie dać. jak ktoś się obija to potem problemy zrozumiałe. mi kegel odpowiada akurat.
X 2016-10-20 09:49:33
ponad 3 lata tu jestem. umowa o pracę, jasne obowiązki. atmosfera w biurze całkiem spoko, jak to w pracy. bez ciśnień
ozzz 2016-10-21 13:02:24
Czyli da się trochę w kegel błażusiak posiedzieć na etacie? Pytam, bo sam szukam pracy, ale czegoś stałego a nie na chwilę.
barnej 2016-10-28 12:47:08
Jak najbardziej, jak masz dobre kwalifikacje to możesz się załapać na fajną stałą fuchę. ja tu jestem ponad 2 lata i całkiem spoko. Są chyba ze mnie zadowoleni. Ja też nie narzekam.
karoll 2016-11-07 15:50:07
Potwierdzam. Można się fajnie zahaczyć na dłużej. Warunki całkiem spoko. Trafiłem na dość zgrany zespół ludzi, bo miło się wraca do takiej pracy nawet przy wiadomo sporych obowiązkach.
PK 2016-11-14 10:28:51
Pracowałem pół roku w sklepie firmowym. Polecam bo jest konkretnie i uczciwie. Gdyby nie sprawy prywatne, na pewno bym nie zrezygnował. Trzeba tylko skupić się na pracy i chcieć. Szefostwo konkretne i gotowe do pomocy. Pani Lider ds. rozwoju potrafi czasami zdrowo zrugać, ale wpiszcie to w urok pracy, bo tak na prawdę ZAWSZE mogłem na Nią liczyć . Jeżeli ktoś lubi handel... POLECAM.
pyrol 2016-11-21 11:58:56
praca jak każda inna. wiadomo, że muszą być konkretne wymagania, ale i konkretne warunki na umowie mam, więc wiedziałem na co się piszę. a handel bardzo mi leży i u kegla dobrze sobie radzę, przynajmniej z mojej strony jestem na tak .
AJ 2016-11-24 12:29:42
Jak się ma smykałkę do handlu i zacięcie do takiej pracy, to u Kegla na pewno się dobrze odnajdzie. Jesli ktoś szuka takiej oferty to mogę polecić. Pracowałem tu parę lat.
domos 2016-12-02 15:14:43
potwierdzam, dla handlowca dobra fucha. Można fajnie zarobić.
S 2016-12-09 14:25:10
a wiecie czy teraz kogoś od nowego roku może nie szukają?? warto się do nich zgłosić?
Zostaw swoją opinię o Kegel-Błażusiak Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kegel-Błażusiak Sp. z o.o.