brak logo

Pupil-Foods Sp. z o.o.

Nowe Skalmierzyce

Opinie o Pupil-Foods Sp. z o.o.

roki 2013-02-08 21:02:28
pieniądze beznadziejne nieadekwatne do pracy .... obiecuja umowe o prace a w rzeczywistosci masz umowe zlecenie niepolecam stala placa minimum krajowe jedyne pocieszenie ze na czas przelew jest / zwalnieja bez podania przyczyny od tak niepolecam
11
bylakandydatka 2014-12-07 17:41:12
firma nie chce zatrudniac mlodych kobiet ze wzgledu na ewentualne zalozenie rodziny,jest rowniez nieszczera wobec swoich obecnych pracownikow. Bylam tam na rozmowie kwalfikacyjnej,gdzie wyraznie dano mi do zrozumienia,ze nie chca zatrudniac kobiet w wieku rozrodczym,co jest niezgodne z przepisami.
Rekrutacja byla prowadzona na stanowisko pracownika ds handlu,po czym dowiedzialam sie ,ze tak naprawde jest to rekrutacja ukryta i tak naprawde potrzebuja kogos do logistyki,tylko nie chca o tym powiedziec obecnej ich pracownicy,ktora tez zamierzaja w najblizszym czasie zwolnic.
Graja nie fair...
Rowniez opinie osoby,ktora pracuje tam na produkcji do pochlebnych nie naleza....
byłypracownik 2015-03-05 22:57:23
Nie polecam tej firmy wypłaty są beznadziejne a robić to trzeba za dwóch cały czas najlepiej na akord za beznadziejne pieniądze więc jak się chcesz zatrudnić w tej firmę dobrze przemyśl zanim przyłączysz do grona wyzyskiwaczy. Jak chcesz coś zarobić w tej firmie to musisz robić na 3 zmiany po 12 godzin
2
Nick 2015-03-23 03:24:59
Dawno temu sami się do mnie odezwali gdy ogłaszałem się jako osoba szukająca pracy. Nie miałem doświadczenia na stanowisko jakie mi proponowano, byłem dość świeżo po szkole. I tłumaczyłem to osobie rekrutującej, jednak w końcu stanęło na tym że mnie przeszkolą i 3 miesiące próby.Po jakiś 2 tygodniach znaleźli kogoś doświadczonego w moje miejsce a ja wylądowałem na produkcji bez jakiegokolwiek wyjaśnienia- tym razem bez żadnego szkolenia. W pierwszy dzień na produkcji rozlało mi się trochę "brei" którą lali do puszek :) I mnie zwolnili. Taka to była moja krótka kariera w tej firmie. Co mogę dodać, na hali śmierdzi ...nasłuchałem się historii jak ludzie wymiotowali albo uciekali z tej pracy w 1 dzień. Kasa akurat na stanowisko na jakie się początkowo szkoliłem była jak na owe czasy niezła.
bobo 2015-07-20 17:05:30
prezes jest chamski - taka słoma z butów rasowy burak - zachowanie wobec pracowników rodem z SB
1
zdziwiony_290815 2015-08-29 00:27:55
Jestem zdziwiony Waszymi opiniami. Nie słyszałem o żadnych rzygajacych osobach. Strasznego smrodu również nie zauważyłem. Odbywałem w tej firmie praktyki.
Spotkałem się z miłą atmosferą. Ludzie też mili, warunki w porządku.
1
pawelek 2015-08-31 12:14:58
A kiedy ty człowieku spotkałeś prezesa? Przecież on nie wychodzi z tego swojego biurowca. Coś ściemniasz misiu puszysty.
1
pawełek 2015-08-31 12:17:34
To jest odpowiedź na bobo, parę postów wyżej, sorki za zamiszanie ;)
pawełek 2015-08-31 12:30:44
Praca OK. Ani lepsza, ani gorsza. Jak robisz swoje, to cię nie ruszą. Mają parcie na automaty. Znajoma przekładała puszki (durna robota), a teraz pilnuje maszyny która przekłada puszki. Pieniążki jak w okolicy, swoje trzeba zrobić, ale nie ma tak, że żyjesz tylko z akordu jak u innych.
2
byłypraacownik 2015-09-04 20:17:42
Byłem pracownikiem firmy na okres wakacyjny.Jestem zaskoczony niektórymi opiniami na temat warunków panujących w zakładzie. Według mnie panuje tam miła atmosfera i profesjonalne podejście do pracownika. Jak dla mnie płaca OK. Poznałem osoby,które pracują tam wiele lat i sobie chwalą. Nie wiem o co chodzi gościowi o nazwie "NICK" ale z niczym takim się nie spotkałem.
2
Młody 2015-09-07 13:10:33
czyżby ktoś spod ochronki ( czyli praca po znajomości na innych warunkach )pewnie pakownia saszetek ...
Kirk 2016-01-08 09:03:19
Zasady współpracy są bardzo jasne - wiesz co robisz i za ile a wypłata jest zawsze na czas. Miałem w życiu różne doświadczenia z pracodawcami, nie zawsze miłe. O pupilu złego słowa nie mogę powiedzieć, polecam każdemu!
kodo 2016-05-17 16:27:16
Nie tylko umowa o pracę jest w tej firmie @wiem, możesz bowiem liczyć również na to, że w przypadku zatrudnienia na stanowisko przedstawiciela handlowego dostaniesz niezbędne narzędzia pracy, takie jak samochód służbowy, czy też smartfon i laptopik jakiś
2
Zostaw swoją opinię o Pupil-Foods Sp. z o.o. - Nowe Skalmierzyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pupil-Foods Sp. z o.o.