brak logo

Brugi Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Brugi Polska Sp. z o.o.

Ola 2014-11-16 12:22:14
Zarobki kierownika to 1920 zł na rękę + premia, która jest uzależniona od targetów i inwentaryzacji, wpłacana raz na 3 miesiące. Jeśli inwentaryzacja pójdzie źle, to nie ma premii :(
6
Sylwia 2014-11-17 11:11:55
A jak wygląda praca kasjer sprzedawca zarobki itp?
była 2014-12-02 10:11:59
zarobki kasjera to 1400 na rękę , jeżeli jestes starszym sprzedawca lub z-ca kierownika to masz chyba 1550 na ręke co kierownik ma na rękę 1700, duża różnica co? czy polecam prace? jezeli trafisz na fajny, zgrany zespól to tak, bo nie napracujesz się zbytnio, mało tam ludzi przychodzi w porównaniu do konkurencji w tej dyscyplinie sportowej jak narciarstwo. ale jeżeli trafisz na zespól gdzie nie daj bóg kierownikiem jest lesbijka, z która jeszcze pracuje jej życiowa partnerka, to odradzam ( a takie przypadki też się zdarzają). wtedy lądujesz w istnym gnieździe żmij.
3
flaming 2015-09-08 20:13:05
... podwyżek od lat nie widać, Stawka - niska..., premia uznaniowa - porażka
E. 2015-09-20 13:39:11
Pracę w Brugi w Factory Outlet we Wrocławiu odradzam. No chyba, że ktoś jest wkręcony w temat kokardek, pudelków,tipsów i wiejskich dyskotek. Personel włącznie z kierowniczką (która pełni tę funkcję tylko za wysługę lat) ocieka fałszem. Nie ma nic mądrego do powiedzenia (na temat sportu szczególnie), a zachowuje się jakby to był zaszczyt, że tam pracujesz. Wyższa premia za plecami koleżanek jest przyznawana oczywiście tylko pupilkowi kierowniczki ;) Strasznie chore miejsce.
1
A 2015-10-16 00:17:24
praca nie zła ale zarobki masakra ... dowalą ci roboty za psie pieniądze. NIE POLECAM!!!!!!
1
Zorientowany 2015-11-06 22:55:47
Brugi to nie marka która polecam. Jest to chińszczyzna za pieniądze które warto zainwestować w inna markę sportową. Poza tym z tego co się orientuję to praca w tej firmie to jak w Chinach... dużo pracy na jedna osobę a wypłata niewielka tak że jej nie widać. Co do kierownictwa to lepiej żebyś w ich ręce nie wpadł, bo jak nie należysz do kółka wzajemnej adoracji to krucho będzie... :-(
3
AK 2015-11-07 11:00:40
Totalny wyzysk pracownika, roboty więcej niż na produkcji i to za psie pieniądze,
jeżeli szanujecie siebie i swój wysiłek to lepiej się tam nie pchajcie. Szkoda waszego czasu i zdrowia.
helga 2015-11-22 17:12:28
chętnych do pracy w tej firmie skwituję tymi słowami Gratuluje odwagi, współczuje głupoty i tyle w tym temacie
1
Ona 2015-11-23 19:16:57
Najpierw niech zrobią porządek na górze a dopiero zaczną zarządzać sklepami.Wielki bałagan!!!!Zero organizacji,porażka!!!
2
bystra 2015-12-08 21:07:23
osób tam wiecznie poszukują bo za 1300 złotych za taką robotę to jest gruba przesada, brak premii na okresie próbnym, potem może dostaniesz jakiś ochłap jak sklep wyrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na magazynach, prostej dostawy nie potrafią wprowadzić do systemu a jak są nie zgodności to komu się obrywa no zgadnijcie......Kierownictwo pozostawia wiele do życzenia same alfy i omegi błędy popełniają na każdym kroku i nie mają nawet odwagi, aby się do tego przyznać i na kogo zwalają no zgadnijcie.......! Odpowiedz na sprzedawców-powodzenia
1
big 2016-01-13 19:54:30
Niestety nie polecam tej firmy, jako przyszłego pracodawcę nikomu.No chyba że lubicie jak się wami pomiata. Zmiana kolekcji porażka zwłaszcza w bielsku sklep dwu-poziomowy i dawaj góra dół z kurtkami, oczywiście w między czasie masz dostawę, zmianę cen, klientów a kierownictwo stoi nad tobą z ,,batem" mówię o tej ,,świętej trójcy" tam panującej. I nie ma że boli masz jeden dzień na to a sklep trochę metrów ma !!!! Zero organizacji jakiejkolwiek niestety -DNO
2
Ona 2016-01-15 21:45:19
A jak patrzą w firmie na kobiety w ciąży,czy po macierzyńskim jest do czego wracać?
pracus 2016-02-15 20:22:13
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Pensja marna, a oczekiwania nie wiadomo jakie. Nie polecam z całego serca.
1
Lili 2016-02-22 19:00:39
kto jest w świętej trójcy?
3
mała 2016-02-23 19:21:37
nie polecam pracy w tej firmie, zwłaszcza w Bielsku. Fałszystwo, zakłamanie, pomiatanie ludźmi. Dopóki pracują tam obecne osoby w kierownictwie, nic się tam nie zmieni.....Szkoda
2
Tofik 2016-02-23 22:38:08
a jak układa się współpraca z P. Bartkiem B? słyszałem że jest ciężki we współpracy i nie wiem czy aplikować do Bielska?
Ona 2016-04-10 22:39:03
Ha ha premia od sprzedaży ,porównywanie rok do roku miesiąca do miesiąca
aga 2016-04-11 22:20:12
istna tragedia !!!! pomiatanie ludzmi beznadziejne zarobki
1
Ona 2016-04-12 12:07:24
Zero premii,jeżeli nie wyrobisz większego obrotu niż w tamtym roku z danego miesiąca to niestety premii nie ma tylko goła pensja,na święta nic,żadnych rabatów dla pracowników!!!Porażka!!!Tylko pretensje do Nas a jak coś źle zrobi góra to cisza.Zero organizacji i logicznego myślenia..
5
rty7 2016-05-08 19:38:16
moze to zalezy od stanowiska..teraz widze ze szukaja magazyniera w Bielsko bialej oferuja możliwość zdobywania nowych doświadczeń możliwość rozwoju zawodowego umowę o pracę na pełny etat motywacyjny system wynagrodzeń
Zostaw swoją opinię o Brugi Polska Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brugi Polska Sp. z o.o.