brak logo

Inter Api Sp. z o.o.

Milanówek

Opinie o Inter Api Sp. z o.o.

Młody 2011-01-27 13:13:07
A ja nie polecam. Szefowa furiatka, wymienia pracowników jak rękawiczki. Praca bez przyszłości, zero szkoleń dla pracowników, zero możliwości rozwoju.
6
weisena 2011-12-13 14:22:04
podpisuję się pod tym, że szefowa furiatka, sam sklep fajny, obsługa miła i profesjonalna, ale praca tam to koszmar, a zarobki marne.
1
Zła inwestycja 2012-03-10 15:33:03
:) widzę, że forum sam właściciel chyba nakręcił. Na swoje nieszczęście!
Kto ma zamiar podjąć pracę w tej firmie i ma do wyboru pracę w Biedronce albo Inter Api niech wybierze to pierwsze!
Szefowa furiatka i podręcznikowy wzór ADHD. Chodzący cel w oskarżeniu o (usunięte przez administratora). Brak konsekwencji i nieprzemyślane decyzje.
Załoga w środku fajna ale zestresowana na maxa :(
Szef minął sie z powołaniem. Powinien wykładać :) Tylko uważajcie, bo obiecuje niestworzone rzeczy, któych nie realizuje.
Próbuję znaleźć jakąś zaletę tej pracy żeby nie było..... ale nie potrafie!
Miłego czytania :)
2
wiola 2012-12-22 13:44:38
Tak to prawda, okropne miejsce. Szefowa wariatka, nie da się z nią pracować. Mało się tam zarabia, dużo pracuje, a za nadgodziny nie maja zamiaru płacić. Przynajmniej kiedyś tak było. Wiem, bo pracowałam. A szefowa przy kliencie potrafi powiedzieć, że głupia/głupi jesteś. Zmieniają ciągle pracowników, bo wszyscy są do niczego, nikt dla nich nie jest wystarczająco dobry.
Obsługa ok ale znerwicowana.
Nie zatrudniajcie się tam. Omijajcie ich z daleka.
Pozdrawiam.
1
klarens 2012-12-22 13:53:01
Już nawet nie o jakiś rozwój chodzi, tylko o spokój i normalne warunki do pracy bo tam szału można dostać. Zwłaszcza z szefową. W ciągu roku wymieniła ok 20 pracowników. Poważnie. Pracując tam, można nabawić się nerwicy, wrzodów.
maja 2014-12-13 18:26:51
Atmosfera nie do wytrzymania, takiej nerwówki nigdzie nie widziałam!
1
misiek 2015-06-19 12:45:45
Firma dynamicznie się rozwija. Ale większość opinii powyższych to niestety prawda i mało kto wytrzymuję panujące tam napięcie. Co do wymiany pracowników wystarczy wpadać do sklepu co 3 miesiące zmiana załogi. Szkoda życia:)
szefostwo 2015-07-08 21:31:59
witam sfrustrowanych brakiem swojej kompetencji lub nieróbstwem, co w 90% było przyczyną rozstania z naszą firmą. Rzeczywiście rotacja w sklepie była duża, bo zbyt wielu hołdowało powiedzonku:"czy się stoi , czy się leży..." lub popełniało uparcie i ciągle te same błędy olewając uwagi. Ciekawe jak firma zatrudniająca ok 20 pracowników miałaby wymienić 20 pracowników w ciągu roku :-)) ? Ten ktoś chyba nie wie co pisze, ale takich w naszym sklepie nie brakowało . A na pozostałych stanowiskach, w róznych działach mamy staże od 1,5 (2osoby) do 15 lat pracy. Wszyscy są szanowani oraz nagradzani za sukcesy oraz krytykowani za błędy - jak wszędzie . Co do płac, to 100% pracowników otrzymywała takie wynagrodzenie jakie chciała przy zatrudnianiu się lub nawet wyższe niż oczekiwała. Rada dla malkontentów wypisujących te "sympatyczne" opinie : aby dostać, trzeba dać . Co do szkoleń , to nigdy się ich nie odmawia się, tylko trzeba sobie takowe wybrać , a wielu pracowników okazywało się było zbyt leniwych, aby nawet to zrobić . Łatwo się pisze bzdury, bo papier wszystko przyjmie . Zgadzamy się, że napewno są lepsze firmy, ale ...parę osób zgłosiło akces do powrotu do pracy w tej "tak złej" firmie , w tym jedna aktualnie wróciła też do sklepu . Powodzenia dla wszystkich na ich każdej, byle uczciwej drodze życia .
malkontentka 2015-07-22 23:26:59
Firma sfrustrowana, zatrudnia osoby bez kompetencji i nierobów. Pracownicy ciągle popełniają błędy, robią wszystko nie tak, olewają!!! I tylko Ci którzy potrafią ignorować upartą krytykę za za błędne działanie nie efektywnie i nie tak jak życzy sobie szefostwo, są nagradzani, co do szacunku to kwestia punktu widzenia. Krytyka jest codziennością a nagradzanie rzadkością. Szkolenia są bardzo często, Szefostwo zawzięcie szkoli. Podwyżek nie ma bo wszyscy zarabiają 100% i nawet więcej to chyba nie było by normalne gdyby były?

Tyle negatywnych emocji w jednym miejscu to za dużo, przecież to tylko praca, ale jak widać niektórzy w życiu mają tylko pracę i wydaje im się że wszyscy w koło będą myśleć tak samo. Malkontenci!!!

Więc jeśli szukacie mocnych wrażeń to wysyłajcie do szefostwa swoje CV, satysfakcja gwarantowana, dla mnie było to bardzo cenne doświadczenie, akcesu nie będzie.

Plusem są ludzie których tam poznałam (pracownicy), najcenniejsza część tej firmy. BayBay:)
misiek 2015-07-23 11:07:44
100% i więcej, hahaha:)
Pit 2015-09-29 20:29:33
Pewne rzeczy się zmieniają, a pewne nie:) Czyli bez zmian, zmieniają się tylko pracownicy. Osobiście odradzam,
hula hop 2015-11-24 00:04:15
hmm, wszystko co tu przedstawiacie interesująco się czyta, rokujące jest to, że są jakieś opinie, ale niestety mało konstruktywne i mało konkretne dla przyszłych pracowników, zwykle osobiste, albo z żalem, albo kolokwialne jak to na śmieciowym forum
- atmosfera jest często trudna - to fakt - nie znam miejsca gdzie jest milutko permanentnie
- pracy jest dużo - to fakt - mało pracy moim zdaniem jest na leżaku na Martynice
- wynagrodzenie - zależy jak kto się ceni, nisko się cenisz, nie narzekaj więc, jest zawsze wypłacane na czas - to fakt
- jest jasność zasad zatrudnienia i zgodne z prawem postępowanie w kwestiach pracowniczych - to fakt
- firma o strukturze poziomej - są zalety i wady tej struktury, ale jest to firma rodzinna z dużym, jak na polskie warunki stażem, a małym jeśli ktoś porównuje ją z korporacją, awansami, flotą samochodową, bonami podarunkowymi, itp. firma utrzymuje się sama, nie ma kłopotu z wypłacalnością - to fakt
- firma ze sporym potencjałem rozwoju, z dobrze prowadzoną i rozwijaną dystrybucją - to fakt
- pozostałe opinie moje są subiektywne i nie mogą mieć wpływu na mądrych ludzi, którzy wiedzą czego chcą a nie słuchają innych - to fakt
- każda firma jest drogą, a nie przystankiem w życiu - wbrew ww. opinią, które też przychodziły mi na gorąco na myśl, można się w niej dużo nauczyć, o sobie samym też
misiek 2016-01-12 22:05:42
Hula hop, a Ty jesteś pracownikiem w tej firmie? Myślę że każda opinie ma w sobie ziarno prawdy, a we wcześniejszym poście szefostwa widać kto również podchodzi
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.do tego osobiście.
Fakty przedstawione w Twoim poscie są jasnym obrazem tej firmy. Bardzo istotna jest atmosfera, jeśli jest trudna, to nawet gdy jest mało pracy ciężko się pracuję. A tu pracy dużo i wynagrodzenie zależy wyłącznie od tego jak kto się ceni? Nie ma ocen pracowników?
Ja przeglądałem ostatnio raporty płacowe z pracuj_pl i specjaliści trochę więcej zarabiają niż 2000 podstawy jak pisze romek. A wogóle nie ma w ogłoszeniach o pracę informacji że praca w dużym stresie i trzeba być pracownikiem wielofunkcyjnym, często poza zakresem obowiązków, bo trzeba.

Hula hop, napisałaś bardzo mądre zdanie, że mądrzy ludzie którzy wiedzą czego chcą nie słuchają innych i ocenią jak tam jest. I moze również podzielą się tym na takim śmieciowym forum, jak Ty.
misiek 2016-02-06 14:14:53
Czaruś, masz rację, atmosfera jest bardzo ważna i nie dla niej wybiera się konkretną firmę. Tylko trzeba rzetelnie informować osoby które podejmują pracę że będzie ciężka:) Czy dobrze świadczy to nie będę komentować, powiem tylko że często nie liczy się treść tylko forma, a tu jest słabiutko.
pita 2016-04-15 22:32:15
Ja osobiście nie polecam, dużo obiecują, a brak perspektyw. Firma rodzinna co za tym idzie zero profesjonalizmu, tylko jakieś rozgrywki. Ale jak ktoś chcę spróbować sam się przekona.
Gutek 2016-04-16 10:56:31
Czy ja wiem, specjalistów raczej brakuję na rynku. Umowa to jedno, a dodatki w postaci samochodu, telefonu, to dla specjalistów raczej standard.
Colin 2016-05-02 09:56:30
Znowu sie ogłaszają, dosyć szybka rotacja. To nie wygląda dobrze.
mietek 2016-05-15 09:08:39
Fakt, ciągle szukają, ale pewnie nie każdy spełnia wymagania. Chyba w zeszłym roku też była na to stanowisko rekrutacja. Ciekawe czemu jest taka rotacja, może ktoś podzieli się wiedza?
kazik 2016-05-16 12:10:47
Do Mietek - Przeczytaj wcześniejsze wpisy, tam jest jasno, choć delikatnie napisane skąd taka rotacja...
mietek 2016-05-17 22:53:48
Ok, tylko ja nie widzę za dużo na temat tego stanowiska, nic konkretnego nie jest napisane... W czym jest problem że jest takie rotujące?
mob 2016-06-10 10:06:52
jeden wielki mob
4
omijać 2016-07-30 07:52:14
Omijać z daleka...
3
gucio 2016-08-02 13:16:33
tragiczny wpis, ewidentny troll
1
sweet 2016-08-06 20:28:01
Żaden trolling, tylko mobbing i to na wysokim poziomie.
4
wtf 2016-08-10 06:56:53
A jakie?
wtf 2016-08-12 14:47:43
Myślałem że jak ktoś piszę o dobrych zarobkach to wie jakie są te zarobki. Dobre dla każdego znaczy coś innego.
1
3e4r 2016-08-13 10:47:42
no wlasnie ja tam jestem zdania ze w każdym ogłoszeniu jednak powinno być napisze na jakie zarobki mozan liczyc netto dzięki temu każdy by wiedział czego moe się spodziewać i mogloby to mu pomoc w podjęciu decyzji o ewentunym aplikowaniu na dane stanowisko
Zostaw swoją opinię o Inter Api Sp. z o.o. - Milanówek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Api Sp. z o.o.