brak logo

Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Totalizator Sportowy Sp. z o.o.

zainteresowana 2012-10-25 11:24:47
prosze, opowiedz jakie dalsze warunki stawiali, aby przyjac Cie do kadry ts, jakie waruni placowe, czy jest stala pensja, jakie warunki godzinowe, jaki punkt, jaki socjal, wszystko czego sie dowiedziales :) pozdrawiam :)
5
marta 2012-10-25 16:14:15
zainteresowana - 2012-10-25 11:24:47

prosze, opowiedz jakie dalsze warunki stawiali, aby przyjac Cie do kadry ts, jakie waruni placowe, czy jest stala pensja, jakie warunki godzinowe, jaki punkt, jaki socjal, wszystko czego sie dowiedziales :) pozdrawiam :)
Warto się dowiedzieć!
2
basia 2012-10-25 21:32:48
praca w centrali na Targowej 25, godziny pracy 8-16, z wyglądu budynku śmiem przypuszczać, że może być słabo bo siedziba firmy to stara kamienica, a rozmowy przeprowadzane były tuż przy wejściu, więc nie było okazji na "zwiedzanie" budynku i zapoznanie się z jego standardami; pensja stała - pytali jakie są moje oczekiwania
niestety po drugiej rozmowie podobnie jak ktoś wyżej wypisuje czyli cisza
gwgw 2012-11-04 19:07:56
Szkoda, że Pani (usunięte przez administratora)na rozmowie kwalifikacyjnej wciska kit, że jak najbardziej poinformują wszystkich kandydatów o wynikach rekrutacji.
Myślałem, że osoba na jak to ona się fachowo określa "Główny Specjalista ds. Rekrutacji" wie takie rzeczy.
Z drugiej strony dobrze, że mnie nie zatrudnili w firmie która (usunięte przez administratora) kandydatów na już na rozmowie kwalifikacyjnej.

gowork widzę, że (usunięte przez administratora) usuwanie niewygodnych i niestety często prawdziwych wpisów...
dodaje 3 raz tą opinię, robię screena, jak zniknie uruchamiam mirror waszej strony na zagranicznym serwerze (usunięte przez administratora)
tylkonietotek 2013-05-09 15:31:15
Byłam dzisiaj na rozmowie i moja ocena jest taka aby omijać to miejsce, nieprzyjazna, natrętna atmosfera pytań rodem z komisariatu i pytania nie związane z docelowym stanowiskiem, również trafiłam na Panią (usunięte przez administratora)i nic dobrego nie da się o niej powiedzieć. Nawet nie zaproponowano mi wody (25st w cieniu). Zadano mi pytanie, gdzie i ile chodzę na rozmowy o pracę i co mogę nt. powiedzieć, bez sensu. Generalnie na rozmowach rozpoczyna się od tzw. rozluźniającego small talk, tu widocznie chce się na wstępie stresować nie potrzebnie wrogą atmosferą.
hehe 2013-06-17 19:07:45
Czyli widzę, że poszukiwania(usunięte przez administratora) trwają dalej :)
ciekawa 2014-05-15 12:16:52
A na jakie stanowisko rekrutowałaś?Pytali o znajomość angielskiego?
Gość 2014-05-22 08:51:03
Pytałam bo w ogłoszeniu w wymaganiach było "praktyczna znajomość angielskiego".

Napiszcie coś więcej o pracy w Centrali. ( najbardziej ciekawi mnie praca w Departamencie Sprzedaży).
Pracownik 2014-05-23 15:16:29
Potwierdzam, (usunięte przez administratora) zero empatii w stosunku do potencjalnego kandydata, jest opryskliwa i nie umie nawet coś miłego powiedzieć.
2
Pracownik 2014-06-15 16:07:16
Pani nie oddzwania z informacją zwrotną - zero kultury, ale chyba ludzie w rozmiarze XXXL tak mają
simon_harrison 2014-10-09 21:52:58
czytam te opinie i jestem przerażony.. czy WY, ludzie.. jesteście w stanie napisać coś konkretnego?
Same subiektywne opinie, poparte... niczym :/, może jak już napisaliście, że ktoś był "niefajny" to podajcie przykład. Obrażać, dyskredytować, wydawać złą opinie może każdy... ALE napisać jeden, dwa góra trzy przykłady CO BYŁO ŹLE, to już jest szczyt waszych możliwości, szczyt, którego nie jesteście w stanie przeskoczyć. Przykład, ktoś jest opryskliwy, pytam, dlaczego tak uważasz, co Ci powiedział i w jakich okolicznościach.... Czytanie waszych "opinii" mija się z celem dla którego tutaj przybyłem.... najlepiej iść samemu i się po prostu przekonać ...
1
Z centrali 2015-01-08 06:00:24
Płace w centrali są stosunkowo wysokie jesli zebrać średnią z oddziałów. Oficjalne dane mówią,ze średnia to 8000zl brutto. Oczywiście tobsrednia z zarządem hehe. Premie są uznaniowe ale jest ich sporo jak dobrze pracujesz:-) kwartalne, karpiówka no i oczywiście premia roczna liczona jako odpowiedni procent zarobków a uzależniona od zysków firmy za poprzedni rok. Nie narzekajcie ludzie bo jest całkiem dobrze a jak ktoś ma upierdliwego kierownika to niech nie pluje na firmę jako całość. Pozdrawiam
waldek 2015-01-11 12:15:48
8000 brutto średnia , ale to ze wszystkich oddziałów skąd takie informacje pochodzą i czy jest to razem z premiami czy tylko podstawowa pensja? jakie są wo gule premie tzn kwartalna, roczna , czy one są uznaniowe tzn mogą być lub nie czy zalezą od zysku firmy . I co to jest karpiówka.
1
waldek 2015-01-11 12:17:36
są jakieś dodatkowe ubezpieczenia medyczne lub np karty multi sport
jamla 2015-03-05 21:35:24
W ogłoszeniach totalizator sportowy na stanowisko sprzedawcy pisze jasno, że umowa jest zlecenie. Powiedzcie mi lepiej co oni mają na mysli piszac, że warunkiem współpracy jest złożenie zabezpieczenia finansowego? Co to tez znaczy, że wynagrodzenie jest prowizyjne z wieloma dodatkami? Ile tej prowizji?
Roman 2015-06-03 20:56:16
Na jakie zarobki może liczyć przedstawiciel rejonu sprzedaży ?
5
wiktor 2015-06-08 09:41:32
Przeraziła mnie ostatnio informacja, że na stanowisku Przedstawiciela Handlowego w oddziale kieleckim robia rekrutacje, rozmowy i caly ten cyrk, a i tak maja juz, czlowieka. Najlepsze, ze to synek jednego z pracownikow, juz jezdzi po rynku i sie szkoli z tatusiem. Po co pisza wiec na swojej stronie,ze proces rekrutacji odbywa sie z zachowaniem wszystkich zasad profesjonalizmu. Po co ludziom zabierac czas i energie skoro juz maja zaklepanego czlowieka.
3
baby 2015-06-08 10:04:31
To się nazywa nepotyzm. Ciekawe, co na to dyrekcja w Kielcach, bo podobno w oddziale aż huczy. Może warto o to zapytać w centrali, co sądzą o zatrudnianiu synków, córek, czy kogoś z rodzinki.
kandydat 2015-06-09 08:55:58
zaprosili mnie na rozmowę ale jak to czytam nie wiem czy jechać skoro i tak mają już swojego
sale 2015-06-09 12:24:49
poczekajcie do jesieni, po wyborach skończą się te rodzinne koneksje w państwowych spółkach, bo ktoś zacznie wyciągać wnioski - tak jak w Elewarze
kolektor 2015-06-09 14:21:06
Składałem tam papiery, ale nawet nie zadzwonili, a pan przedstawiciel jeździ i szkoli już swojego syna na to miejsce
Młody 2015-06-15 22:33:16
To są bezpodstawne oszczerstwa. Jestem synem pracownika Totalizatora. Złożyłem aplikację i brałem udział w rekrutacji. Niestety nie przyjęto mnie. Proszę zatem nie wypisywać głupot.
wiking 2015-06-16 18:51:24
chyba zrobiło się za głośno w temacie i zrezygnowali z kolegi - to się nazywa polityczne myślenie, a może był jakiś lepszy synek, kto ich tam wie
emka 2015-12-01 17:18:10
Pracowałam w tym miejscu przez kilka lat. Nie polecam nikomu!!! O ile z pensją nie jest najgorzej o tyle atmosfera i standardy pozostawiają wiele do życzenia. Rekrutacja jest faktycznie na tragicznym poziomie, ale moi kochani, po co ma być inaczej skoro jak sami widzicie w komentarzach wszyscy wiedzą że to pic na wodę - fotomontaż. Z tego też powodu atmosfera pomiędzy pracownikami tragiczna bo oparta na plotkach i złośliwościach oraz frustracji. Ponadto cierpią na tym standardy i poziom zarządzania zasobami ludzkimi który tam przyjął formę pańszczyżniano-folwarczną. W oddziałach jest jeszcze gorzej, hermetyczne nie wietrzone od dziesiecioleci kadry tak kierownicze jak i szeregowe zafundują wam wycieczkę w czasie do głębokiej komuny (zapnijcie pasy). Osobiście uważam czas który spędziłam w tym miejscu za stracony, za krok wstecz w karierze zawodowej oraz niestety negatywnie też się on odbił na moim zdrowiu. Wynika to głównie z wysokiego poziomu stresu organizacyjnego, zarządzania przez konflikt, nie reagowania na patologiczne zachowania w organizacji a przede wszystkim z powodu współpracy z ludzmi którzy czesto nie sa merytorycznie przygotowani do wykonywania swoich obowiazkow. Kochani, znajdzcie sobie inne miejsce do pracy bo szkoda życia...
8
fafe 2016-03-28 18:27:38
Co do specjalisty ds. komunikacji -oferta jest na zastępstwo i raczej bez szansy na późniejsze przedłużenie, chyba, ze zrezygnuje ktoś w międzyczasie. Co do przedstawicieli, potrzeba jest cały czas. Niestety nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach stanowią sporą przeszkodę w pracy, dużo stresu, konfliktowa atmosfera...Niby płaca dobra le jakim kosztem
go 2016-06-05 17:22:15
Generalnie praca w Totalizatorze psychicznie wykańcza, mam wrażenie, ze stoję w miejscu, codziennie robię to samo a atmosfera się pogarsza. Dla niektórych to spokojne miejsce do emerytury, dla innych miejsce w którym ze stresu boli brzuch. Kasa+dodki ok i tylko to mnie to trzyma...
6
JANUSZ 2016-06-20 10:03:55
GRAĆ CZY NIE GRAĆ W GRACH LOTTO ?
OBECNIE SZKODA FATYGI !

Od dłuższego już czasu zauważyłem niepokojącą prawidłowość, w grach Lotto. Wszystkie osoby na tyle dorosłe żeby, pamiętać czasy za tak zwanej komuny, pamiętają jak to się grało w totalizatorach w Lotto i nie tylko. Z całą pewnością w Polsce nie grało w tamtym okresie tylu obywateli co obecnie, dlatego że nie było takiego parcia na kasę, a ponadto świadomość i reklama była inna ? Do czego zmierzam – pomimo dużo mniejszej liczby graczy, co losowanie zawsze były trafne pierwszego stopnia, a wielokrotnie w każdym z losowań trafionych szóstek było kilka. Ponadto wygrane pocieszenia, czyli trójki i czwórki dla zwykłego obywatela były na porządku dziennym. No i teraz zastanówmy się co się stało ? Reklama goni reklamę żeby grać, co losowanie to brak trafionych pierwszego stopnia, kumulacja goni kumulację. No i gdy już się zbierze odpowiednia wielkość sumy pieniężnej, to ktoś wygrywa ?. Przypominam że, obecnie grających jest bardzo dużo więcej niż w tamtym okresie, można pokusić się o opinie że nawet kilka razy więcej. Czy cała ta sytuacja przy zastanowieniu się nie daje do myślenia ? Obecnie każdy aspekt gry, to rozmyślne urządzenia z zaawansowanym przemyślnym oprogramowaniem. Ponadto ważne jest też to że, z gier albo raczej z zebranych łatwo pieniędzy utrzymuje się, rzeszę darmozjadów. Buduje się obiekty sportowe za ludzką wiarę w wygraną. Najlepiej poszperać w Internecie i poczytać na co idzie kasa, zawrót głowy. Tak więc obecna sytuacja w grach w Lotto na rękę jest nie tylko zarządowi, ale i wielu instytucjom państwowym i sportowym. Dobrowolna darowizna obywateli, którzy nie tracą wiary w wygraną. Jest to obecnie większa zbiórka pieniędzy niż wszystkie akcje Owsiaka. Chciałbym doczekać się rzetelnej i skrupulatnej kontroli odpowiednich służb. Diabeł tkwi w szczegółach czyli, przydała by się kontrola: Wszystkich urządzeń, oprogramowania, nadzoru i kontroli (kto bierze w łapę). Na koniec prześwietlenie powiązań i kumoterstwa osób wygrywających zawrotne kumulację, co się dzieje z tak dużymi pieniędzmi (może przelewy wykażą z kim się dzielą swoimi wygranymi) ?. Wynik takiej kontroli, na pewno obaliłby cały ten system Totalizatora. Tak więc przypuszczam że, nikomu nie jest taka afera na rękę - no i po co zabijać dojną krowę ?

Polacy miejcie wiarę w większe wartości, niżli w wyimaginowaną wielką wygraną ? Sprawiedliwości zaś - ponoć niema nawet na tamtym świecie ? Chociaż w grupie siła, gdyby wielu chciało, kto wie co by się stało ?
s 2016-07-15 17:45:29
Jak tam przedstawiciele ? Dalej oddajecie po pracy samochody na parking oddziałów ? Kasa coś lepsza czy to samo co kiedyś ?
Basia 2016-07-16 12:44:32
Jaka jest aktualnie wysokość podstawy i jakie premie ?
tomasini 2016-08-07 22:49:58
A co powiecie o stanowisku INSPEKTOR DS. ZAOPATRZENIA KOLEKTUR. szukają w Bydgoszczy
MArek 2016-08-07 22:52:07
No ja tam nie wiem, ale to chyba dość dobra praca jest z tego co słyszałem
Grzegorz1983 2016-12-01 11:12:30
Gram od kilkunastu lat i nigdy większej kasy nie wygrałem. Z 5 razy 3 i raz 4 przy kumulacji 40 mln. Uważam ze jest to granie na ludzkich marzeniach. Nie o to chodzi ze nie trafiłem 6. Poprosty organizator utrzymuje wiele resortow i ludzi na stanowiskach. Nie może zatem rozdawać na prawo i lewo,bo z czego wybuduje stadiony. A tylko pisze się ze w kolekturze w Warszawie nr ........ padła 6. A kobitka, która tam siedzi wierzy w to ze to ona sprzedała ważny los.
Zostaw swoją opinię o Totalizator Sportowy Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totalizator Sportowy Sp. z o.o.