brak logo

Calfrost Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o Calfrost Sp. z o.o.

JANUSZEK 2016-03-16 13:12:46
W CALFROSCIE PAN GRAFF SZEF PRODUKCJI OSTATNIO ZAUWAZYL PRACOWNICE ZE DWA RAZY W CZASIE ZMIANY KORZYSTALA Z TOALETY POSTRASZYL JA ZWOLNIENIEM ALE PANI TA PRZYNIOSLA ZASWIADCZENIE OD LEKARZA I POKAZALA MU FIGE TO PROSTAK NIE ZNA SIE NA NICZYM KIJ MA DWA KONCE HE HEEEEEEEEEEEEEE
2
Jan 2016-03-17 08:19:51
W firmie Calfrost obowiazki zwolnionego prezesa pana Tomczuka super prezesa za to ze nie zwalnial pracownikow wrecz przeciwnie przyjmowal jeszce jak przyjal sie pan Graaff to zaczal zwalniac pracownikow za byle co ten pan jest nie do zniesienia wyrzucili go z Kotlina keczupy i tu sieje zamet jestpieskiem pana prezesa Czajki a ten z koleji pieskiem pana Melera zalozyli kkamery smiechu warte te kamery to totalna sciema kiedys byly kamery ale nie placili za monitoring
3
pracownik Calfrostu 2016-03-18 09:16:23
Jak macie na tyle odwagi by drwić i szydzić, obrażać to również miejcie na tyle odwagi by podpisać się pod każdą opinią, która jest przez Was wypowiadana, bo każdy cwany kiedy anonimowy, chociaż nie do końca.
1
Cwaniak 2016-03-18 20:31:25
Może każdy i cwaniak ale Ty Pracowniku Calfrostu też się nie podpisałeś imieniem i nazwiskiem !!!
2
Andrzej 2016-03-20 10:42:40
Szanowni pansrwo znow woza posiłki bo do tej pory były przeterminowane pierogi itp. ten co nakazal jesc te obrzydliwe pierogi po terminie pare lat to nie zdaje sobie sprawy z zatrucia grupowego pracowników w w Warszawie jest PISMO Z FOTKAMI KLUSEK I NIE TYLKO SA TEZ FOTO RYB PO TERMINIE TONY NIEDLUGO WJADA NA KONTROL TRZEPAC TRZEPAC
3
ja 2016-03-23 14:40:16
A jak się pracuje w dziale kontroli jakości? Napiszcie, proszę!
Piotr 2016-03-30 04:33:27
Firma Calfrost od kilku lat straciaila plynnosc finnnsowa nie placi od kilku lat firmie Oćhroniarskiej Impel wisza pare ladnych tysiecy bedzie Komornik firma jak wytrzyma pare miesiecy to wszystko linie produkcyjne zabral bank i to on lisinguje ja ludzie przychodza odchodza jak przylatujace i odlatujace bociany ile ta firma ma dlugu u dostawcow tyle co ja wlosow na glowie sprawy sprawy i sprawy i komornicy ludzie z daleka od tego syfu podwyzki maja Kapusie ze ten prezes Czajka nie widzi tego ze szef produkcji zna sie jak pies na kwasnym mleku
5
ZAB 2016-03-30 15:17:23
TRZEBA KAPOWAC I DONOSIC
4
olaf 2016-04-04 17:04:56
FIRMA KAPUT
4
AAAAA 2016-04-05 06:55:12
A może olaf KAPUT
3
mirek 2016-04-08 19:23:15
fajna firma
2
JOHN 2016-04-09 08:39:05
Każda firma jest fajna, tylko czasami kierownictwo jest do niczego i sieje zamęt.
2
ja 2016-04-11 22:52:19
Kierownictwo całkiem spoko i atmosfera okej
Alojz 2016-04-13 06:50:57
Prawda firme w oczy kole caly zamet sieje jak tylko się przyjal pan Graff to jest człowiek konfliktowy ile szkody na robil już pracownikom czas na niego nadchodzi bo pan szanowany prezes Czajka widzi ze na niczym ten PACHOLEK się nie zna a wszędzie się wtraca tak jak to było gdy pracowal pan GRAFF w KOTLINIE to samo tu wyrabia nawet z pania MAGDA szukal zaczepki ale poszla do prezesa i mu uszy przytarl koniec w firmie panu GRAFFOWI się zbliza kij ma dwa konce chodza sluchy ze pani MAGDA MA BYC SZEFEM PRODUKCJI I ZNA SIE NA WSZYSTKIM a pan GRAFF WIECEJ SZKODY jak pożytku zrobil w firmie czas na niego czas a będzie zdziwiony
5
ja 2016-04-13 09:41:57
TY Alojz co ty za brednie piszesz o naszym szefie pracuje już dość długo w tej firmie i tak dobrze nigdy nie było jak teraz a ty to kim jesteś pracownikiem a może byłym pracownikiem który został zwolniony za nygusowanie lub za alkochol i teraz się mścisz wypisując bzdury PRECZ Z NYGUSAMI I ALKOCHOLIKAMI NO wreszcie w Calfroscie ktoś porządek zrobił no ale ja widać nie wszystkim się to podoba
ZUL 2016-04-19 08:55:10
W firmie był znow pan z Inspekcji Pracy to już normalne bo wyplatki jak zwykle nie w czasie to STANDARD w tej firmie drodzy mieszkancy Kalisza ile się ludzi przewinelo przez ta firme to mala glowa najlepiej udac się do Biura Pracy tam sa dokładne dane ta firme kupia za grosze prawie już wszystko wlasnoscia banków jest ze ta firma jeszcze się wlecze to CUD dluznicy chodza za kasa której firma nie placi lata towar sprzedali a dostawcy bez kasiorki i dlatego sprawy, sprawy i komornicy maja utrzymanie w tej firmie pozadnych narzedzi nie maja nie ma co się dziwic ze pracownicy pija na okraglo bo w pozadnej firmie się nie pije tylko uczciwie placa i się zarabia firme kupia a pan w czerwonych portkach będzie taczka po placu jezdzil i sprzatal pozdrawia Zul
3
szczurek 2016-04-19 19:36:39
Widocznie za długo pracujesz bądź może tylek dobrze znasz ten syf od srodka bo sam opowiadales ze syf ale ludzie sie zmieniaja firma nie przewidziala zwalniajac dobrych pracownikow co bedzie sie dzialo po naszych odejsciach strach pomyslec sami sobie winni i nie dlugo zostaniesz czlowieku bez pracy bo to zamkna tego nikt nie przewidzial a mogl
1
szczurek 2016-04-19 19:37:40
Widocznie za długo pracujesz bądź może tylek dobrze znasz ten syf od srodka bo sam opowiadales ze syf ale ludzie sie zmieniaja firma nie przewidziala zwalniajac dobrych pracownikow co bedzie sie dzialo po naszych odejsciach strach pomyslec sami sobie winni i nie dlugo zostaniesz czlowieku bez pracy bo to zamkna tego nikt nie przewidzial a mogl
3
Gość 2 2016-05-10 00:25:24
Na portalu OLX jest oferta pracy na stanowisko Kierownika Kontroli Jakości. Co się dzieje zatem z panią, która dotychczas pracowała na tym stanowisku? Czyżby zachodziły zmiany kadrowe przed nowym sezonem, jak co roku to ma miejsce?
zocha 2016-05-15 17:44:41
Pani kierownik kontroli ojszczala calfrost bo to syf i szambo wielkie ta firma długo nie wytrzyma koniec nadchodzi długu to maja w brud nie wygrzebią się a towar wywieźli a dostawcy kasy nie maja cierpliwość traca dobrze ze sa sady i komornicy to duzy plus
3
11111 2016-05-15 22:24:52
analfabeto naucz się pisać i wypowiadać bo to nie zrozumiałe co na pisałeś
1
gość 2016-05-16 07:50:03
Wreszcie ktoś zwrócił temu osobnikowi uwagę. Niech wraca do szkoły.
ALOJZY 2016-05-18 17:20:58
PANI Z KONTROLI MADGA MIALA PROBLEMY Z GRAFFEM TYM CO WSZEDZIE WTYKA NOS I OLALA FIRME MA LEPSZA PRACE DOBRZE PLATNA A NAWE DUZO LEPSZA I SPOKOJ A TU CIAGLE DYM JEST OSTATNIO NAWET SZEFO AUTO ROZPIEPSZYL NIBY SARNA NA BANK BYL MANDAT PUNKCIKI I TERAZ TRZEBA ZAPLACIC ZA ZNISZCZENIE MIENIA AUTA FIRMY UBESPIECZENIOWE NIE SA CHETNE BY PLACIC ZA CZYJES BLEDY NIE TE CZASY JA TWIERDZE ZE SZYBKOSC BRAWURA DALA POPALIC NAUCZKA NA NASTEPNE LATA I PRZESTROGA DO INNYCH CO PEDALUJA OSTRO FIRMA DLUGO NIE WYTRZYMA KWESTIA PARU MIESIECY DLUGU OD TAK SIE NIE SPLACI
3
siesta 2016-05-18 22:48:08
o ile wiem w firmie pracuje jeszcze jeden graff-oman co sądzicie o nim ? można z nim pracować??
2
kapus 2016-05-23 19:22:01
Jeżeli chodzi o Graff-oman to niczym się nie rozni ostatnio kaskader auto rozbil na sarence niby od brata niby uprzejni kulturalni ale trzeba na nich uwazac ten niby od produkcji to kawal g...... jest wredny ludzi na zwalnial ludzie sami uciekają gdzie pieprz rosnie my wiemy za co od produkcji z Kotlina wyrzucili wiemy za co to samo tu robi ale pamiętajmy kij ma dwa konce i wiemy ze kapuja Jakubkowi ale wiemy nawet kto ten człowiek zielonego pojęcia nie ma o niczym i wiemy tez ze pan CZAJKA wie o tym bo dzwonimy do niego tak ze wesoło tak Jakubek nie ma a czas na niego przychodzi straszy wszystkich po kolei nawet skakal do kadrowej to trzeba być idiota ale czekamy na final Jakubek nie radzi sobie z tym bo za cieki jest bolek
4
ZENEK-BENEK 2016-05-23 21:51:40
analfabeta to jesteś ty bo odczytac nie umiesz Ile klas skonczyles
zgred 2016-05-23 21:56:44
ja byłem kierowca w tej firmie i jeżeli chodzi o jakubka to w promieniu kalisza 100km wszyscy o nim wiedza i każdy mowi ze jak ta firma padnie a padnie to roboty nie znajdzie jedynie co zrobi to zasili szeregi dla bezrobotnych na pol roku tyle mu przysługuje cuda tam się dzieja a co jeszcze tam się będzie dzialo to najstarsi gorale nie wiedza ale my wiemy co dalej pracujemy
3
zorro 2016-05-23 22:01:01
To pytanie to podpucha nawet wiemy kto pyta szuja
3
nikt 2016-05-23 22:46:46
Jakie wy ludzie durni jesteście co wy swojego życia nie macie tylko chłodniczym żyjecie no ale tak to już jest jak się ma swoje życie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się cudzym żyje a po prawdzie chłodniczym ci co to piszą to panu Jakubowi do pięt nie dorastają
2
agata 2016-05-25 16:08:33
PRACOWALEM W TEJ FIRMIE I SZANOWNI PANSTWO ZE TAM JEST ZLE TO SZCZERA PRAWDA BO TO PRAWDA WIELKI WOR GNOJU NIE WIERZCIE ZE CI CO TAK FAJNIE PISZA TO PISZA PSZYDUPASY GRAFAAAAAAAAAAAAAAA I ON SAM TO PROSTE OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM TO BAGNO TO JEST NAJGORSZA FIRMA W KRAJU JAK NIE W EUROPIE BEDA NASTEPNE KONTROLE BEDA BEDA U U SRANEJ SMIERCI FIRMY
4
Adam 2016-05-25 17:02:24
Szanowni państwo nie bojcie pisać się prawdy piszcie i ostrzegajcie innych przed ta praca w Calfroscie bo tam pracownik pozbawiony jest godności,wiary nie może się odezwac przeklnac a szef od szefow w spodniach klnie na czy swiat stoi teraz będzie nagrywany na dyktafon i pojdzie przed sad jak go w Kotlinie gdzie go wyrzucono z hukiem rozumu nie nauczyli to go tu naucza nagramy klniecia i będzie swiatkow tyle ze grafek będzie zdziwiony ilu ludzi pojdzie przeciwko niemu piszcie prawde ja pracuje w tym grajdole nascie lat kiedyś był porządek a tera wielkie bagno pracownik jest zerem ale kwestia czasu he he hi zrobimy z nim porzade z kapusiem
4
były pracownik 2016-05-28 18:36:40
Skoro jest tak źle, to dlaczego tam pracujesz? Pracownik jest zerem?? W takim razie duupa z ciebie nie facet. ''Jest źle, ale firmy nie zmienie i bede pisał o niej źle''.. Mnie nie pasowało to zmieniłem.
to ja 2016-05-28 23:53:03
No właśnie jak jest żle w firmie to trzeba zmienić sobie prace a nie wypisywać bzdury wyssane z palca
1
aldona 2016-05-29 07:50:22
Graff to ma tylko szkole Gastronomiczna co to za szkola zresztą w glowie to ma nie po kolei ludzie piszcie o tym co tam się dzieje bo dzieje się zle jak pan w czerwonych gatkach weszedl na szefa produkcji a te opinie kto wystawia niby dobre to pisza sami sobie zageszczac to słowa Jakubka i tych co dostali podwyżki to KAPUSIE sa nie wierzcie w to ze tak dobrze jest bo tam kapus na kapusiu jest kapus nie zdaje sobie sprawy ze na miescie mu w oczy na pluja Jakubek jak prezes Czajka przyjedzie to lata jak ze...... y
7
aaaa.a 2016-05-29 10:34:03
Weszedł??? tylko facet tak napisze ,podszywając się pod kobietę. Oj nudzi wam się na tej portierni. Panowie zwani dumnie ''ochroną''weźcie się w końcu ogarnijcie i zastanówcie się nad swoją pracą, bo najwięcej zamętu i plotek to wy wprowadzacie.Także aldona,Adam i reszta nie ściemniajcie!!
1
to ja 2016-05-29 23:50:56
Ty aldona po co w tej firmie pracujesz jak jest tak żle, miej chonor i poszukaj sobie innej pracy, a pozostałym daj w spokoju pracować a nie piszesz głupoty z palca wyssane ogarni się
2
czapla 2016-06-10 12:14:22
Bardzo dobrze wykonał swoje obowiązki pan portier na Calfroscie bo zatrzymał kmiotka wypitego miał 0.7 promila a najciekawsze jest to ze z rana pił u Pana Graffa kawę i co nie czuł wódki aby było nasze weselej pan pracownik ochrony stwierdził kradzież złomu bo pan kmiotka nie chciał ważyć kaloryferow po co by okraść firmę i podzielić się z resztą fajnie że rozeszła się to wszystko po firmie to duży Plus do reszty pracowników żeby wiedzieli że za wydmuchane 0.7 promila dostaje się nagana co jest rażące za to kop z firmy i dyscyplinarka. A żeby było ciekawiej to dodatkowo oszukanie na zlomie przez kmiotka nie doprowadziło to do zwolnienia jego tyle że ma karę dostać finansową za te numery powinien zostać z hukiem wypieprzony z firmy to fatalne szambo a pracownikowi nawet nie podziękował za to ze zachował się p rzepisowo wręcz odwrotnie zamieniono to innym ale podobno z tego bardzo szczęśliwy to najważniejsze jednym słowem mafia rządzi jednym słowem ochrona pracuje i nie nudzi się jak to panu Graffowi się wydaje BRAWO OCHRONA BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ
4
czapla 2016-06-10 12:15:02
Bardzo dobrze wykonał swoje obowiązki pan portier na Calfroscie bo zatrzymał kmiotka wypitego miał 0.7 promila a najciekawsze jest to ze z rana pił u Pana Graffa kawę i co nie czuł wódki aby było nasze weselej pan pracownik ochrony stwierdził kradzież złomu bo pan kmiotka nie chciał ważyć kaloryferow po co by okraść firmę i podzielić się z resztą fajnie że rozeszła się to wszystko po firmie to duży Plus do reszty pracowników żeby wiedzieli że za wydmuchane 0.7 promila dostaje się nagana co jest rażące za to kop z firmy i dyscyplinarka. A żeby było ciekawiej to dodatkowo oszukanie na zlomie przez kmiotka nie doprowadziło to do zwolnienia jego tyle że ma karę dostać finansową za te numery powinien zostać z hukiem wypieprzony z firmy to fatalne szambo a pracownikowi nawet nie podziękował za to ze zachował się p rzepisowo wręcz odwrotnie zamieniono to innym ale podobno z tego bardzo szczęśliwy to najważniejsze jednym słowem mafia rządzi jednym słowem ochrona pracuje i nie nudzi się jak to panu Graffowi się wydaje BRAWO OCHRONA BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ
4
czapla 2016-06-10 12:16:46
Bardzo dobrze wykonał swoje obowiązki pan portier na Calfroscie bo zatrzymał kmiotka wypitego miał 0.7 promila a najciekawsze jest to ze z rana pił u Pana Graffa kawę i co nie czuł wódki aby było nasze weselej pan pracownik ochrony stwierdził kradzież złomu bo pan kmiotka nie chciał ważyć kaloryferow po co by okraść firmę i podzielić się z resztą fajnie że rozeszła się to wszystko po firmie to duży Plus do reszty pracowników żeby wiedzieli że za wydmuchane 0.7 promila dostaje się nagana co jest rażące za to kop z firmy i dyscyplinarka. A żeby było ciekawiej to dodatkowo oszukanie na zlomie przez kmiotka nie doprowadziło to do zwolnienia jego tyle że ma karę dostać finansową za te numery powinien zostać z hukiem wypieprzony z firmy to fatalne szambo a pracownikowi nawet nie podziękował za to ze zachował się p rzepisowo wręcz odwrotnie zamieniono to innym ale podobno z tego bardzo szczęśliwy to najważniejsze jednym słowem mafia rządzi jednym słowem ochrona pracuje i nie nudzi się jak to panu Graffowi się wydaje BRAWO OCHRONA BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ
5
ZIUTA 2016-06-11 13:09:33
Odpowiedź na: [aldona - 2016-05-29 07:50:22]:


Weszedł??? tylko facet tak napisze ,podszywając się pod kobietę. Oj nudzi wam się na tej portierni. Panowie zwani dumnie ''ochroną''weźcie się w końcu ogarnijcie i zastanówcie się nad swoją pracą, bo najwięcej zamętu i plotek to wy wprowadzacie.Także aldona,Adam i reszta nie ściemniajcie!!
TE SLOWA PISANE SA PRZEZ PANA GRAFFA
2
Andrzej 2016-06-12 17:30:36
Zageszczac to pan panie Craft zageszcza więcej pan szkody zrobił jak pożytku ludzi pan za wodeczke po zwalnia a teraz koledze pan musiał obowiązkowo podać alkomat co na to pracownicy czas oceni ochrona wykazała się czujnoscia a tego pan nie był w stanie przewidzieć oraz wywózki złomu bez ważenia a o tym pan wiedział ale ochrona pracuje i wstyd na cały zakład pracownicy wszyscy wiedzą i pan Meler wie he he he
3
Andrzej 2016-06-12 17:31:32
Zageszczac to pan panie Craft zageszcza więcej pan szkody zrobił jak pożytku ludzi pan za wodeczke po zwalnia a teraz koledze pan musiał obowiązkowo podać alkomat co na to pracownicy czas oceni ochrona wykazała się czujnoscia a tego pan nie był w stanie przewidzieć oraz wywózki złomu bez ważenia a o tym pan wiedział ale ochrona pracuje i wstyd na cały zakład pracownicy wszyscy wiedzą i pan Meler wie he he he
4
Zenobia 2016-06-12 20:40:38
Tylko głupi się podpisuje co pisze my się p odpiszemy i nas zwolnią najważniejsze jest ze sie prawde pisze o tym co się wyrabia w tej firmie bo w innej to takich cyrkow nie ma i za wodeczke dyscyplinarka a tu jeszcze się pracuje to świadczy o wielkim dziadowsrwie
5
Nordis 2016-06-13 20:51:21
W Nordisie złapali kierownika na manipulowaniu kasą firmową, w oczy kłamał Czajce że on jest niewinny..., na swoją obronę obsmarował wszystkich pracowników dookoła pomawiając o zaniedbania, których sam się dopuścił, najpierw go odsunęli ze stanowiska, a potem znowu zrobili kierownikiem oddziału... Teraz Nordis kontroluje wpisy na gowork i każe usuwać wszystko co im nie pasuje. Czajka nic wam nie pomoże ... wiadomo dlaczego... Ryba psuje się od głowy
5
gość 2016-08-02 08:28:03
Czytam tego wpisu nie mogę się niczego domyśleć. Proszę pisać poprawną polszczyzną.
Narkomano-pijak 2016-08-02 11:05:23
Co tu myśleć PISZE WYRAŹNIE ZE PANA PODWŁADNY ZWOLNIONY PANIE G.CZAS WAKACJI NADCHODZI WRESZCIE MAMY NADZIEJĘ ŻE PAN MELER
CZYTA wszystko jak można takiego trzymać i bronić pijaka narkomana chuchal dmuchał aż 0.7 promila ale jaja w piątek poszedł na szczaw kto Mateuszek
5
Procent 2016-08-04 12:08:42
Odpowiadając szczerze na to pytanko raczej będzie potrzebny Nowy Szef Produkcji tylko czekać na wiadomość bo koniec G.nadchodzi niebawem przysłowie mówi KIJ MA DWA KOŃCE.I SPRAWDZALNOSC W 100 PROCENTACH
9
ASIOR 2016-10-07 07:32:44
SA PRZYJECIA DO PORTOSA TAM JEST MILO I CIEPLO I 2.5 TYSIAKA JEST ZAPRASZAMY NA HALI CIEPLO PRACUJEMY W KROTKICH SPODENKACH NIE JAK W KUFAJKACH W CALFROSCIE I ZA NEDZNE PIENIADZE
3
Boczek 2016-10-08 19:35:43
No i fajnie, że są przyjęcia i fajnie, że tak jak mówi @ASIOR jest na hali ciepło, ja zawsze miałem z tym problem, znaczy z tym, że mi i mojej dziewczynie zimno
1
Bolek 2016-10-25 05:17:31
Firma zwana Calfrostem nie sięga do pięt Firmie Portos sami się przekonalisny bo z nedznej firmy Calfrost tu właśnie przeszliśmy ta firma się rozwija ciągle i pracuje masą pracowników jest ciepło mila atmosfera szkoda że my wcześniej nie daliśmy nogi z syfu Calfrostu Zapraszamy przyjęcia są
3
Zostaw swoją opinię o Calfrost Sp. z o.o. - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Calfrost Sp. z o.o.