brak logo

Balviten Sp. z o.o. Sp.k.

Katowice

Opinie o Balviten Sp. z o.o. Sp.k.

anonim 2011-02-26 12:15
Balviten to bagno. Na rozmowie obiecują kokosy i starasz się pracowac z zaanagzowaniem a na koniec miesiaca obcinka kasy o 20% bo obrót nie taki.
3
anonim 2011-06-07 04:02
Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie. Opinie są różne i nie wiem czy warto poświęcić tam swój czas i energię.
anonim 2011-10-08 13:39
nie nie warto, jedyne co tam jest ok to ludzie pracujacy w produkcji i kierownictwo zakładu produkcyjnego.
1
anonim 2011-11-24 13:03
\"Robota jest na bardzo wysokim poziomie, ale także zarobki także dobre\". Owego \"wysokiego poziomu roboty\" w tym ( usunięte przez administratora )szkoda komentować, jeśli ktoś jest bardzo dociekliwy, zapraszam na miesiąc do pracy. A te \"także dobre zarobki\" to dla przeciętnego pracownika niewiele powyżej minimalnej płacy. Nie wspominając już o marnym akordzie i nadgodzinach. Po prostu żenada. P.S. Pozdrowienia dla agi0987, która \"chciałby dodać opinie\"
mgr 2013-01-17 18:33
Ja dodam tylko, że Balviten Sp. z o.o. nie płaci kontrahentom !!!!
1
anonim 2013-03-03 22:43
Upomnij się o nadgodziny w piątek popołudniu to w poniedziałek wylecisz z pracy tak jak jeden kolega z magazynu.
3
xy 2014-04-15 09:42
(usunięte przez administratora) wypłata nigdy nie w terminie, często 2,3 tygodnie później, mnóstwo godzin przepracowanych - marne wynagrodzenie. 5 dni temu powinna być wypłata na koncie i co? standardowo pieniędzy dalej nie ma, ciekawe czy będą choć do świąt.
1
. 2016-03-03 17:38
Balviten to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie płacą w terminie wynagrodzenia, najlepiej żebyś pracowała/pracował po 10godzin dziennie na 2-3 stanowiskach za najniższą krajową, jeżeli coś ci się nie uda od razu cię karają i zabierają jakąś część z wynagrodzenia, kierownictwo nie ma pojęcia o zarządzaniu zakładem
2
zibi 2016-06-01 20:27
@vito nie wciskaj ludziom kitu,bardzo długo tam byłam/byłem pracownikiem i wiem jak sprawa wygląda, w terminie to chyba wypłacane ma prezes jak sobie weźmie z konta, nigdy. ale to nigdy powtarzam wypłata nie była na czas, od ciebie wymagają Bóg wie czego, ale żeby wynagrodzenie było na czas, a nie po 2-3tyg to nikogo nie interesuje
2
Zostaw swoją opinię o Balviten Sp. z o.o. Sp.k. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Balviten Sp. z o.o. Sp.k.