brak logo

Asia-Foods Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Asia-Foods Sp. z o.o.

chcę się zatrudnić 2014-08-25 18:45
Ogłoszenia o naborze na kierowców-magazynier średnio co 2-3miesiące się ukazują
taka rotacja? Czy tak się rozwijają?
hendi 2014-10-01 12:53
Ci ludzie są nie słowni, chcą żeby kierowca był magazynierem i kierowcą w jednym za najniższą krajową po 6 dni w tygodniu a resztę do łapy aby oszukać państwo... co to ma znaczyć kto na to pozwala!!! Gdzie jest PIP ?/??
4
marcin 2015-01-23 14:08
porazka 6 dni w tyg praca za marne grosze co sie dzieje w tym panstwie ,stanowisko magazynier kierowca
1
Hannibal 2015-02-05 09:15
Powiem tak- zespół bardzo zgrany, fajni ludzie. Dyrekcja w porządku podobnie jak kierownictwo. Praca dobra i normalna jak wszędzie. Pieniądze na czas i uczciwe co do minuty praktycznie. Faktycznie nadgodziny w tygodniu i praca w soboty, ale za lepszą kasę, także dla kogoś nie ograniczonego to bardzo dobra praca. Dobre wyposażenie dla pracownika, dbają o człowieka i liczą się z innymi.
tomek 2016-05-30 11:56
witam czy ktos pracowal juz w norwegi w tej firmie jesli chodzi o zarobki i ogolnie system pracy ? moze ktos sie podzielic opinia jaka stawka powina byc jako magazynier i kierowca
były 2017-05-14 20:41
Oszukują pracowników i płacą pod stołem, 6 dni w tygodniu.
Kierownik magazynu łysy cwaniak, robi wszystko aby się nie napracować.
2
pit 2017-06-11 20:10
Miałem okazję być na rozmowie o pracę i kilka dni tam pracować.
1. pan z" chin "był mało rozeznany ( chyba nawet nie wiedział w jakiej firmie pracuje)
2. praca jak każda inna ( tylko tyle, że nie po dwanaście godzin i w sobotę)
3. wolna sobota jak kierownik wyrazi zgodę ( i to polak- czy tak postępuje polak??)
4. co do płacy to " kant" ( na umowie inaczej i do ręki inaczej).

Wróciłem na budowę, tam mam lepszą perspektywę i mogę się czegoś nauczyć i przy tych ilościach godzin dużo większa kasa.
konadydat 2017-07-19 18:21
Firma całkowicie nieprofesjonalna i niepoważna co do prowadzonego procesu rekrutacji. Co innego mówią co innego robią, szkoda opisywać. Brak poszanowania pracownika i przepisów prawa. Całkowicie odradzam, szkoda czasu i energii na rozmowę.
Zostaw swoją opinię o Asia-Foods Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asia-Foods Sp. z o.o.