brak logo

Af Projects Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Af Projects Sp. z o.o.

robert 2014-05-08 12:30
Firma nierzetelna. Niechlujnie i nieterminowe realizacje. Nie polecam tej firmy.
3
Eliza 2016-01-29 11:50
Nie wiem jak jest teraz ale byłam tam na praktykach a później pracowałam kilka lat, powiem tak praca jak wszędzie lekko nie ma, sporo pracy indywidualnie, ale przynajmniej człowiek wie za co pracuje, zespół bardziej niż ok, była tam jedna panna która strasznie że panowała mimo że była na tym samy poziomie, słyszałam że już jej nie ma. Obecnie pracuję w branży i czasem żałuję że się z nimi rozstalam ale ile osób tyle opini. Dla ambitnych świetne miejsce...
5
poli 2016-04-24 12:06
Jeszcze niedawno nie słyszałem zbyt wiele na temat tej firmy. Jednak ostatnio poznałem gościa który tu pracuje i polecał firmę. Mówił , że jak będzie opcja to , żeby śmiało aplikować do nich . Szukali ostatnimi czasy technologów w Af Projects Sp. z o.o.
1
Ucisk 2017-04-20 22:49
Nie słyszałem nigdy by ktoś polecał tą firmę.
Prezes nie zna sie na rzeczy, dostał sie za kablowanie pracowników a teraz udaje wielce wielomożnego.
Nastrój to czysty rygor bliźniaczej firmy MH, starszy Pan, szef wszytskich szefów który karci poniża i obcina za co tylko może na każdym kroku, wypłaty z wielkimi opoźnieniami a jak Ci sie podwienie noga to i coś z wypłaty poleci. Firma powstała z bata i braku szacunku dla ludzi.
Jeśli lubisz być poniżany, kąsany psychicznie, nie lubisz dostawać wypłat to zapraszam.
Ogólnie wielkie NIE dla tej firmy, chciałbym wymazać to z pamięci ale niestety nie da się.
1
AF 2017-06-12 23:07
Firma AF jest córką firmy MH.
Prezesem firmy AF jest frajer który nic nie potrafi zrobić, a tym bardziej zarządzać. Umie najlepiej kłamać, oszukiwać i w ten o to sposób siedzi na stołku prezesa. Co w tej firmie znaczy tyle co papier w toalecie. Po spotkaniach zawsze wychodzisz bardziej głupi niż wszedłeś. Tym bardziej jak każdy z kierowników umie machać tylko głową, przytakując na wszystko. I do tego dochodzą głupie żarty szefa szefów MH, których nikt nie rozumie ale każdy się śmieje. Podsumowując firma beznadziejna zero organizacji i tym bardziej pomocy od strony kierownictwa. Co byś nie zrobił i jakbyś się nie starał i tak jest źle bo tak naprawdę nikt nie wie w tej firmie jak być powinno. Wszystkie projekty są opóźnione i nie dopracowane. Obiecane premie i tak są ucinane z niewiadomych przyczyn.
Jedynym argumentem aby tam zajrzeć jest tylko to aby zobaczyć jak może być źle.
3
Stary 2017-07-01 22:36
Widzę że konkurencja nie śpi..chyba boli ją że nie wielka firma wygrywa przetargi nie ceną a ze względu na posiadaną wiedze .. Tylko tyle, jeśli chodzi o kierowników to jako pracownik powiem tak, pracowałem już w kilku firmach i dobrze wiem że wszędzie jest podobnie, z tą tylko różnicą na plus AFP że jeśli kierownik czegoś nie jest w stanie załatwić to zawsze można iść do prezesa i on to załatwi. Widać że piszą to ludzie z zewnątrz. Kolejną sprawą jest to że te firmy nie są powiązane ze sobą poprostu jedna robi proces droga ścieki i automatykę..
3
Stary 2017-07-01 23:23
Nie wiem skąd taka wrogość u konkurencji... To pisze albo jakich flustrat, albo raczej najpewo z pajacyk z zewnątrz. Wiem jedno że pracuje tu już ponad 4 lata i ja mam inne odczucia.. Nie zgodzę się że młody prezes nie ma wiedzy.. Sam widziałem jego kilka uruchomionych instalacji i pracują do dzisiaj a klienci przychodzą z prośbą o rozbudowę, więc chyba samo mówi za siebie.. To piszą ludzie z zewnątrz nikt by takich bzdur nie pisał z obecnych pracowników, ten kto z prezesem ma kontakt to złego słowa o nim nie powie. przykład w ostatnich 3 latach odeszła jedynie 1 osoba z działu technologii, która de facto zarządza prezes,, z tego co wiem to ta osoba nie odeszła raczej ze względu na kasę i atmosferę tylko dlatego bo nie chciała wyjeżdżać na delegacje . Widzę że piesze to osoba która nie miał nigdy kontaktu z prezesem AF Kiedyś prezes AF pracował w MH, był podobno prawą ręką nawet szefa MH, i to chyba zawazylo że te spółki razem ze sobą współpracują. Ale one jeszcze współpracują z kilkoma innymi, dwie budowlane, jedna od automatyki i jeszcze jedna od wyparek.. Natomiast to co wiem to AF i MH to osobne firmy bo młody prezes sam ciągnie ta firmę.. I to może być jego największy błąd że nie dopuszcza do siebie nikogo. .
3
nick1 2017-07-05 14:18
nie odpisujcie na te wpisy, " ucisk" na innym forum jest jako "Robson" podobnie wypowiada się jako "niby" pracownik AF na innym forum MH, godziny wpisu świadczą tylko że ta osoba nie może spać i ma coś z własną świadomością. wpisy były wykonane z jednego adresu IP. kiedyś pojawiały się już podobne wpisy od pana, który nigdy nie pracował w tej firmie jedynie firma gdzie pan paweł m. pracował współpracowała z nami, ale wiem że i z tamtej firmy go usunięto. Zwracam się do współpracowników aby nie dawała się zaczepiać na takich forach. każdy wie co się dzieje na co dzień i jaka jest atmosfera, którą widocznie ktoś mocno sfrustrowany pragnie zepsuć.
2
Zostaw swoją opinię o Af Projects Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Af Projects Sp. z o.o.